Pe noi ne intereseaza ce face Steaua nu ce fac altii. Pt ca dak e s'o luam asa pleaca si Galamaz si Grigorie la Wisla, deci tot pierd (fie si macar in omogenitate).
Pe noi ne intereseaza ce face Steaua nu ce fac altii. Pt ca dak e s'o luam asa pleaca si Galamaz si Grigorie la Wisla, deci tot pierd (fie si macar in omogenitate).
Nu ma intereseaza ce fac altii,am zis ca fapt divers.Oricum,din partea mea sa faca ce vor,sa se transfere si in Somalia daca pot :!:
Totusi chesti asta cu Barcauan la Dinamo e o stire si pentru noi. Stim si noi ce jaloane vor intalni Dica & co.
Nu cred ca nu ne intereseaza ce fac altii, pana una alta nu jucam singuri in campionat si nu detinem cei mai buni 11 fotbalisti din lume astfel incat sa ne fie indiferenti ceilalti. Pe mine, unul, ma intereseaza si ce fac ceilalti (evident, dupa Steaua).
Acestea fiind spuse, sa mai adaug si eu ca rivalii au mai dres busuiocul din aparare - teoretic insa, practic nu stim cum o sa joace nici Barcauan si nici Alexa (cealalta mare "revenire" a lor). Si m-as cam mira sa se intoarca ei in mare forma din China, respectiv banca de rezerve a lui Sahtior.
Per total, tot Steaua iese cel mai bine din iarna, mai ales ca ne-am convins deja cum merge jocul echipei (sa vedem si joi). Dupa noi, Rapidul (care creste) si sunt curios sa vad cum sta Poli.
Dar titlul il vom disputa cu Dinamo.
Dupa meciul cu noi cred ca Barcauan isi va aduce aminte de prietenul sau, Iniesta !
A venit Barcauan la Dinamo cica mai avea 2 variante ... probabil U Craiova si sa se retraga :lol: ... si lustruia banca la o echipa care se lupta sa nu retrogradeze in Rusia unde era inprumutat de Shaktior.
Iar paraziteaza olteanu asta prost posturile T.V. :cry: l-am evidentiat doar prin faptul ca desi nu juca Dinamo in ziua aia el comenta zilnic la stirile sportive... vineri juca rapid comenta Barcauan meciu, sambata juca Dinamo comenta Barcauan meciu, duminica juca Steaua comenta Barcauan meciu.
Sa comenteze din partea mea orice meci pe orice canal TV. Important e sa nu vorbeasca in teren. Cei de la Dinamo incearca sa ii multumeasca pe fani prin aducerea unor jucatori ca si Alexa si Barcauan. Nu cred ca e suficient. Joi seara cainii privesc la TV cum echipele rivale fac istorie. :wink:
S-a demonstrat clar ca tot ce a plecat de la Dinamo afara,a fost pacaleala.Zicu,Tamas,Barcauan,etc.
ISM continua sa pacaleasca fraierii.Vor pleca la Wisla,Galamaz si Grigorie.Sa nu-l uit pe Plesan care e cea mai mare catastrofa,dar nu se vinde decat pe 1 mil.de parai.Bine ca n-a mai ajuns la noi.
Transferurile cainilor, apa de ploaie... nici nu vreau sa ma gandesc cine vine si cine pleaca de la ei... vai coada lor... ![]()
Poate ne mai vine noua macar un jucator la mijloc si sunt fericit...
Dar ce ne intereseaza pe noi pe cine aduce Borcea...?
Poate sa aduca si pe Ronaldinho ca tot le umplem poarta cu goluri...ah de'abia astepet...
Apropo de iminentul transfer ar fii o idee buna...
De asta ce parere aveti???
conform GSP care a preluat o stire de pe un site australian:
"Trei jucãtori de la FC Sydney vor juca la Steaua
Site-ul sportsaustralia.com a anunțat cã trei jucãtori de la FC Sydney, David Carney, Sasho Petrovski și Iain Fyfe vor fi împrumutați la Steaua, aceștia urmînd sã se alãture echipei pregãtite de Cosmin Olãroiu la începutul lunii martie.
Carney, Petrovski și Fyfe sperã ca evoluînd la Steaua sã-i atragã atenția selecționerului Australiei, Guus Hiddink, în vederea cooptãrii lor în lotul pentru CM din Germania, din perioada 9 iunie - 9 iulie.
Potrivit sursei citate, Carney, mijlocaș dreapta (22 de ani) ar putea semna contractul cu Steaua dupã ce va reveni de la naționala Australiei cu care va disputa un meci împotriva reprezentativei Bahreinului, contând pentru preliminariile Cupei Asiei.
David Carney a fost convocat în premierã la naționala de seniori a Australiei.
Sasho Petrovski și Iain Fyfe, care au mai fost convocați la prima reprezentativã și în 2005, sperã ca prin evoluțiile lor viitoare la Steaua sã intre în atenția selecționerului pentru CM-2006.
Petrovski, în vârstã de 31 de ani, evolueazã la FC Sydney ca atacant, iar Fyfe este un fundaș central care va împlini, pe 2 aprilie, 24 de ani.
Site-ul sportsaustralia.com mai noteazã cã Petovski, Carney și Fyfe s-ar putea alãtura lotului Stelei dupã data de 5 martie, cînd este programatã finala campionatului Australiei, în care Sydney va întîlni câștigãtoarea partidei de duminicã dintre Adelaide United și Central Coast Mariners."
Eu o vad buna numai din perspectiva unor noi rezerve... ATAT... momentan...
Suna usor dubios. Parca imprumutul jucatorilor era politica altui club... Intr-adevar, par niste solutii bune pentru banca de rezerve. E greu ca acelasi 11 sa joace aproape 30 de meciuri in retur.
Poate ca ideea e alta, ii aducem acum sa vedem ce pot si daca sunt buni ii luam la vara definitiv. Altfel nu vad rostul acestei mutari.
Mie nu mi se par dubioase ci mutari inteligente. Jucatorii australieni termina campionatul si au nevoie de jocuri in picioare pana la campionatul mondial.Steaua ii ia probabil in imprumut cu prima optiune de transfer.Daca baietii confirma mai ales prin Germania ganditi-va ca ei ar juca la Steaua si apoi ar avea o cota de piata f. buna. Daca nu confirma Steaua nu-i cumpara si nu pierde nimic. Deci eu nu vad decat de castigat din mutarile astea.
Avem de castigat doar in cazul in care cel putin unul din ei confirma. Altfel avem de pierdut. De ce? Pentru ca se presupune ca acesti jucatori vor fi testati in meciuri oficiale(nu prea avem parte de amicale in plin sezon), si evolutii neconvingatoare ale acestora ar putea insemna pierderea unor meciuri importante. Si nici nu cred ca australienii vor veni doar pentru a lustrui banca de rezerve. Ramane de vazut.
Cred ca sunt investitii bune pentru ca se pare ca GG nu le va platii salariile pana la vara... Ei vor continua sa primeasca bani tot de la cluburile lor din Australia... Cred ca asta este ideea... Vor sa joace pentru Campionatul Mondial pentru a fi in forma si urmariti de antrenor....
Steaua nu ia nimic imprumutat. singura varianta care se discuta este co-proprietatea.
ar mai fi un australian in afara de Carney, dar nu de la sydney FC si inca un inchizator ne-australian. dar ultimul pare dificil de agatat. oricum Gigi a facut zic eu oferte bune. ramane sa vedem daca putem lega mai mult decat un transfer?!
sper ca acum lumea se convinge ca Steaua nu este condusa de amatori!
Sa vina. Sa lupte pentru a atrage atentia selectionerului si daca sunt buni, sa ramana.
Steaua nu ia nimic imprumutat. singura varianta care se discuta este co-proprietatea.
ar mai fi un australian in afara de Carney, dar nu de la sydney FC si inca un inchizator ne-australian. dar ultimul pare dificil de agatat. oricum Gigi a facut zic eu oferte bune. ramane sa vedem daca putem lega mai mult decat un transfer?!
sper ca acum lumea se convinge ca Steaua nu este condusa de amatori!
Victore, cu tot respectul, dar cred ca incepi sa exagerezi cu aceste asa-zise dezvaluiri de culise! Nu te cunoastem, deci nu putem lua de bun tot ce ne spui tu aici! Si inca ceva, cand ai spus ca banii pe Hamu nu au intrat, ai gresit, banii au intrat! Deci nu esti chiar asa de informat pe cat pretinzi tu! Fara suparare.
cand s-a facut plata pentru. Carlos acum 10 zile, banii de la tomsk nu intrasera. asta in ciuda declaratiilor lui Gigi. a fost o dezbatere interna daca si noi sa platim la boavista in termenul agreat sau sa o mai lungim pana intra banii de la rusi!? s-a decis plata in termen ca sa pastram o relatie buna si sa ne facem nume serios pe piata portugheza.
nu inteleg care e problema?! timpul dovedeste care sunt pistele ce le urmarim cu adevarat si care sunt baloanele de sapun aruncate pentru. dusmani si pentru. presa! re-confirm ca interesul cel mai mare il avem pentru. un inchizator ne-australian. se negociaza transferul lui de mai bine de doua luni. pretul este insa destul de piperat pentru. o echipa din Romania si chiar si jucatorul ezita sa accepte un angajament de durata pe meleagurile mioritice. inteleg insa ca nu renuntam si pregatim o noua propunere!
@Victor, vorba lu @Piece of Mind nu te cunoastem, nu stim cat de exacte sunt informatiile tale. nu mai bine ne spui si noua cine eshti si de unde sti tu toate aceste detalii din spatele corninei? ![]()
O fi MM Stoica travestit
Oricum nu asta e ideea, ideea e ca nu ar fi bine sa urmam exemplul lui Dinamo cu jucatorii imprumutati. Afecteaza omogenitatea. In plus dak chiar joaca bine, ii creste cota si e si mai greu de luat ...
Oricum nu asta e ideea, ideea e k nu ar fi bine sa urmam exemplul lui Dinamo cu jucatorii imprumutati.
n`am vazut acest lucru la Steaua si nu cred ca o sa vad ... Dinamo imprumuta doar ca sa`si plombeze echipa... dar imprumuta prost...
Ma mai gandesc si la altceva. Atacantul are 31 de ani. Ce rost ar avea un imprumut al unui jucator care mai are putin si se retrage. Mai ales ca la Steaua se doreste intinerirea echipei. Sa speram ca nu vor fi imprumuturi, ci transferuri definitive, si sa nu fie bine informati australienii :twisted:
Dinamo imprumuta jucatori ca sa-si rezolve giovanni problemele personale de afaceri. toti jucatorii cu dificultati si care sunt sub contract cu el sunt "garati" la Dinamo in asteptarea unor eventuale propuneri externe.
avantajul lui Steaua este ca noi chiar avem bani pentru. transferuri si suntem in situatia de a plati. dse aceea suntem interesanti pentru. impresari. Poli care isi umfla muschi pare a vantura bani nu tocmai curati si de aceea vad ca lucreaza mai mult prin aceleasi filiere necurate becaliene. am asa o impresie ca Iancu mai mult spala bani decat transfera!