FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1697071727383»
sorin_77724.02.2006 12:44

E adevarat, problema este la Olaroiu... dar daca nu aduce 3 victorii consecutive acum, cu Argesul acasa, cu Betis acasa si cu National in deplasare s-ar putea sa nu mai stea pe banca Stelei decat doar daca va suporta la nesfarsit huiduielile si fluieraturile...

Si totusi un transfer sau doua sunt binevenite...

victor24.02.2006 17:29

- pentru. piece of mind:

ti-as sugera sa fi mai atent cand vorbesti despre mine! sunt convins ca intre noi exista nu doar o diferenta de varsta, asa ca mai usor cu amenintarile, chiar si indirecte! risti sa te indrepti spre ridicol si ar fi pacat. parerea mea si sper ca inchidem aici polemica!

ref. joc herenveen:

prestatie slaba ieri. vara vlaga si fare pic de viziune, joc rudimentar. evident rezervele sunt mult sub valoarea titularilor (de aceea orice schimbare pare ca ne subrezeste). din pacate, desi il apreciez pe Oli ca om (in general cei care muncesc si sunt dedicati ar trebui sa beneficieze de toata intelegerea si sprijinul celor din jur), mi-e tare frica pentru. viitor. aseara am demonstrat o simplitate tactica si de organizare absolut de neinteles. cred ca am mai spus intr-un post anterior: pare o mare diferenta intre modul cum dezvolta jocul antrenorii straini si cei din Romania! ieri parca ne-am intors cu cativa ani in trecut! sa speram ca e doar o criza pasagera si toata lumea va invata ceva din acest joc mizerabil.

in plus a juca pe "National" pare mai mult decat dificil si suntem dezavantajati clar. terenul e mai lat decat in Ghencea si ne lipsesc reperele. cred ca asa cum si noi spectatorii am avut dificultati de pozitionare, si jucatorii au suferit. prea multe erori de asezare, absolut nefortate, am facut.

pentru. sorin777:

asa este Oli e condamnat sa castige. in general in fotbal nici un antrenor nu este mai bun decat ultimul rezultat. o singura rectificare: dupa primul meci cu Betis acasa, cred ca urmeaza jocul de la galati. cu nationalul jucam in a iv-a etapa, cel putin asa imi amintesc acum.

Piece of Mind24.02.2006 17:38
- pentru. piece of mind:  

ti-as sugera sa fi mai atent cand vorbesti despre mine! sunt convins ca intre noi exista nu doar o diferenta de varsta, asa ca mai usor cu amenintarile, chiar si indirecte! risti sa te indrepti spre ridicol si ar fi pacat. parerea mea si sper ca inchidem aici polemica!

Marturisesc ca nu stiu la ce tip de "amenintari" te referi! Daca ai avut insa in vedere ceea ce am scris mai sus (ca te-as fi banat, etc), cred ca te-ai ambalat prea tare! Mai mult, afirmatia mea avea oarecum o tenta de gluma. Daca te-ai simtit jignit si iti datorez astfel scuze, nici o problema, te rog sa ma ierti. Numai bine.

victor24.02.2006 17:45

recunosc ca mi s-a parut ridicola amenintarea. dar nu are nici o importanta, asa cum ti-am zis, era doar parerea mea. nici o problema si nici un resentiment. oricum sunt prea suparat dupa meciul de ieri ca sa ma pasioneze si alte polemici!

s-auzim numai bine, azi la hochei!

giovani24.02.2006 18:55
-  

oricum un australian vine sigur. definitiv si nu imprumutat. mai cred ca in plus nici Twaite e un nume interesant pentru. noi (daca il putem cumpara intr-o suma rezonabila

Australianul asta care vine sigur este Carney de la Sidney FC sau alt jucator ?

karas_ultras24.02.2006 20:48

Bai nene, pleaca Becali si Vigo!!!Chiar ca-i nashpa!

IONUTZ-CIPRIAN25.02.2006 11:17

:evil: >>>>Si in locul lui VIGO cine o sa vina,ce nume se vehiculeaza,ei l-ar vrea cred ca inapoi pe Andone,dar cred ca nu o sa se reintoarca!>>> :twisted:

giovani25.02.2006 11:35

si totusi acest topic este despre transferurile Stelei , nu despre Andone sau Vigo

IONUTZ-CIPRIAN25.02.2006 11:45

:evil: >>>Lasa mai pe altii sa decida asta,situl asta are de toate printre care si admini sau,Scuze de OFF.!>>> :twisted:

the_killer25.02.2006 11:57

eu cred ca Andone e mai bun decat vigo,parerea mea

C-Lard26.02.2006 12:16

Cred ca Carlos e un portar bun. Totusi a jucat in Portugalia in prima Liga....A facut cateva greseli dar fiecare portar el face. Carlos NR 1. Despre transferuri: in tara nu sunt jucatori pt Steaua. (eventual Florentin Petre). Sa vedem ce fac acum cu spaniolii.... HAI Steaua. Steaua-Betis 2-0 (goluri: Iacob,Radoi) :D

iancu dragosh28.02.2006 10:28

Un inceput de saptamana cu miscari de efectiv la Steaua. A plecat un preparator fizic si am schimbat un antrenor secund. O sa spuneti ca asta nu inseana mare lucru, insa si astfel de mutari pot aduce un plus de randament echipei sau dimpotriva.

1. Marian Lupu, unul dintre cei mai buni preparatori fizici pe care i-am avut ne-a parasit. Personal, am fost incantat in ultimii doi ani de capacitate de efort a jucatorilor nostri, in conditiile in care am jucat constant pe doua fronturi. Iar marele merit pentru acest lucru ii apartine domnului Lupu. Din pacate,datorita aspectelor financiare, pierdem un foarte bun meseriasi. De mentionat ca oferta mai buna nu a venit de la un club arab (care stim cu totii cat de bine platesc) ci de la nationala Romaniei.

2. Andrei Speriatu a plecat in Arabia saudita si a fost inlocuit cu Catalin Necula. " Sfinxul" avea obiceiul de a aduce cat mai multi stelisti sa lucreze in cadrul clubului. O sa-mi spuneti ca nici Zenga si nici Protasov nu au avut vreo legatura ca acest club si au facut o treaba foarte buna. Nimic mai adevarat, nu sunt habotnic in aceasta privinta. tot ce imi doresc este o oarecare tendinta de a apela la stelisti in dauna altora, la valori sensibil egale.

Bineinteles ca Olaroiu are dreptul sa-si aleaga proprii secunzi. ceea ce ma deranjeaza este faptul ca domnul Necula a fost coleg de liceu si mai apoi la FC National cu Olaroiu si tare mi-e frica ca acesta a fost criteriul care a cantari cel mai mult pentru aceasta alegere, si nu calitatile profesionale.

FANATIK RED-BLUE28.02.2006 15:31
ca Carlos
Nu m-am putut abtine! :lol: :lol: :lol: Scuze!
beckam01.03.2006 15:20

pai cu lotul actual nu se face nimic.Poate ii cumparam pe australienii aia sa mai intarim mijlocul si apararea.cu atacul :? ...Victoras e folosit ca pivot, iar Dica e la furat.cum sa avem pretentii la castigarea |UCL cand noi pierdem acasa cu 1-0 de la heerenven???

Virgil01.03.2006 17:16

Dar cand am castigat in deplasare cu 3 - 1 la Heerenveen puteam sa emitem pretentii ? :lol:

Adevarul e pe undeva pe la mijloc.

giovani01.03.2006 17:38

Mai vin sau nu australienii aia ?

Carney vine definitiv sau imprumutat ?

Se mai face vreun transfer ?

DraqGol01.03.2006 20:24

Sa'l asteptam pe Victor, sa ne lumineze :twisted: Yo din ce am inteles pana pe 5 martie cand se termina campionatul sau nu stiu ce finala la ei, nu se va intampla nimic cu australienii. Mai e putin si vom afla, cu siguranta. Bine ca s'a amanat returul, astfel vom putea beneficia si de aportul unor jucatori accidentati (Ghionea si Goian) si eventual al vreunui australian.

KroNos^01.03.2006 20:32

Nu avem rezerve care sa fie de valoare apropiata cu a titularilor. Si in iarna nu i-am luat decat pe Carlos si pe Cristocea (e cam mic de inaltzime). Pentru atac nimic. daca se accidenteaza Dica si Iacob cu cine jucam? Cu Oprita si Cristea? care au dat impreuna max 10 goluri in 2 ani la Steaua.

Gigi se lauda ca avem cel mai bun lot, dar nu vede ca ne bazam doar pe 11 jucatori si daca lipsesc 2-3 nu se mai leaga nimic.

In 3 ani n-am luat decat un atacant si un mijlocas coordonator care sa impresioneze (Iacob, Dica) in rest numai atacantzi de duzina ca sa iasa la numaratoare (Oprita, Dinita, Cristea, Ciocoiu).

Daca nu e concurentza serioasa titularii nu sunt presatzi de ideea ca daca nu joaca bine un meci pot fi rezerve la urmatoarele.

Alextds02.03.2006 00:44

Exceptand anul asta, cand au inceput sa se uite in strainatate, nici nu puteau lua atacanti calumea. Ce sa ia din tara?

Uiti ca nationala are golgheter all time un mijlocas care s-a chinuit aproape 20 de ani sa dea 33 de goluri?

In Romania nu a existat niciodata un atacant bun ... si sa nu ziceti de furaciunile alea cu "gheata de aur" cand dadea jucatorul 13 goluri in ultimele 2 meciuri ca sa iasa gheata de aur pt Dinamo.

sorin_77702.03.2006 01:33

Oare va venii primul sud-american la Steaua?

"Sud-american în Ghencea

Marius Mãrgãrit, Dan Udrea

Dupã ce a demarat tratativele pentru aducerea australianului David Carney în Ghencea, Steaua s-a lansat și pe pista jucãtorilor din America de Sud. Olãroiu l-a remarcat pe cîteva casete pe peruanul Gianmarco Loncharich, de la Atletico Universidad. Acesta evolueazã ca fundaș central, dar și ca mijlocaș la închidere, și a ajuns ieri în România.

El a fost adus cu mașina la stadionul "Lia Manoliu" de cãtre impresarul Dumitru Tudor, care a intermediat venirea lui, dupã care peruanul s-a pus la dispoțizia lui Oli. A primit un echipament Nike cu numãrul 33 și a participat la ședința de pregãtire a campioanei, fãcînd antrenament cot la cot cu Dicã și compania.

Dumitru Tudor: "E puternic și bãtãios"

Cel care a facilitat aducerea lui Loncharich la Steaua a fost impresarul Dumitru Tudor. Acesta l-a caracterizat pe peruan ca fiind "un fotbalist de bazã la echipa sa de club, unde a evoluat aproape toate meciurile ca titular. Lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare, e puternic și foarte bãtãios. Mai departe, dacã Steaua îl va lua sau nu, rãmîne de vãzut, dar eu zic cã dacã a venit, atunci a venit ca sã rãmînã".

E liber de contract

Dacã Steaua se va hotãrî sã îl transfere pe Loncharich, atunci clubul din Ghencea va trata direct cu jucãtorul. Peruanul este liber de contract și roș-albaștrii nu vor fi nevoiți sã plãteascã vreun ban în schimbul sãu, singurul efort financiar al Stelei urmînd sã fie salariul anual al jucãtorului.

"Nu pot spune acum foarte multe, pentru cã am vãzut doar faze cu el pe mai multe casete. O sã-l urmãresc în zilele viitoare la antrenamente și dupã aceea voi lua o decizie"

Cosmin Olãroiu

Totul despre Loncharich

- are 23 de ani

- evolueazã ca fundaș central, dar și ca închizãtor

- are 1,80 metri înãlțime și 76 de kilograme

- lovește mingea cu ambele picioare

- evolueazã la echipa Atletico Universidad

- a jucat în sezonul trecut 31 de partide ca titular pentru echipa sa de club

- a fãcut parte din echipele de juniori și de tineret ale naționalei statului Peru

- are 3 selecții în echipa naționalã de seniori a Perului

2 martie 2006" sursa GSP

Bogdan4Steaua02.03.2006 04:44

Ramane de vazut daca se va acomoda.

Primul interviu:

" Nu se teme de concurenta

Sport Total: Ce stii despre Steaua?

Gianmarco Loncharich: Am auzit ca este o echipa care acum mai multi ani a cucerit Cupa Campionilor. Asta inseamna ca este un club mare.

De ce ai ales sa vii in Romania?

Mi-am terminat contractul cu fostul club si mi-am dorit foarte mult sa vin in Europa. Sper ca prin venirea la Steaua sa ajung pe viitor sa joc intr-un campionat si mai puternic ca Spania si Italia.

Pe ce posturi poti sa joci?

Fundas central si mijlocas defensiv.

Te sperie zapada din Romania?

E zapada si in Peru, dar nu acum. Acolo este vara in acest moment.

Cunosti vreun jucator roman?

Am auzit de Hagi. Mare fotbalist!

Stii ca prima echipa este deja formata si va fi greu sa intri in formula de start?

Asta este viata de fotbalist. Orice nou-venit trebuie sa se lupte ca sa-si faca loc intr-o echipa. Nu ma tem de concurenta! "

Sursa: Sport Total

sorin_77702.03.2006 09:50

Acest jucator ar putea debuta chiar in meciul cu Argesul avand in vedere ca Goian e suspendat... Numai sa il lase Baciu... :) Eu un transfer bun daca s-ar realiza... S-ar dubla un post in centrul defensivei...

Virgil02.03.2006 09:52

Ei,ii e foame si lui saracul.Dar prost nu e daca a ales sa vina la Barcelona estului.

Daca e degeaba,le are cu fotbalul si se va multumi cu un salariu mic la inceput,e posibil sa ramana la noi.

Dar nu spune nimeni,e alb,e negru,e indian ?

Sorine,mi se pare exagerat sa fie introdus imediat.Si mai ales titular.Poate mai in toamna.

sorin_77702.03.2006 09:57

Pai daca il introduce in toamna cand el ar fi bun de acum de ce sa il mai aduca? sa ii plateasca salariu degeaba? 8O

ulivius02.03.2006 13:07

Sa vina si el si Carney, dar un atacant nu gasim si noi?

«1697071727383»