FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1767778798083»
weeezer_2005.04.2006 19:37

corect, dar sa-l inlocuiesti pe Mirel cu Alin Stoica de ex. sau cu Cocis pe post de coordonator, ar insemna sa schimbi sistemul... pt Bostina eu zic ca exista solutia Cristocea... pt Nicolitza e mai greu, dar daca isi revine Oprita, ar ptuea da randament ca mijlocas dreapta... deci ar ramane Para si Mirel. De cine sa fie inlocuiti? Lovin, ar putea sa faca fata? poate, dar peste vreun an doi, pana atunci un C. Lazar de la sportul ar fi bun zic eu... iar ca varf, NEAGA e singurul pe care mi-l doresc. Oricum, se pare ca Oli incepe sa reabiliteze rezervele, si asta nu poate fi decat imbucurator...

Papp06.04.2006 14:11
corect, dar sa-l inlocuiesti pe Mirel cu Alin Stoica de ex. sau cu Cocis pe post de coordonator, ar insemna sa schimbi sistemul... pt Bostina eu zic ca exista solutia Cristocea... pt Nicolitza e mai greu, dar daca isi revine Oprita, ar ptuea da randament ca mijlocas dreapta... deci ar ramane Para si Mirel. De cine sa fie inlocuiti? Lovin, ar putea sa faca fata? poate, dar peste vreun an doi, pana atunci un C. Lazar de la sportul ar fi bun zic eu... iar ca varf, NEAGA e singurul pe care mi-l doresc. Oricum, se pare ca Oli incepe sa reabiliteze rezervele, si asta nu poate fi decat imbucurator...

CU ORICE ECHIPA AM AVEA, VOM FI DE NEOPRIT... :lol:

Dj07.04.2006 00:57

cocis si Mazilu mi se par solutii viabile si acceptabile k pret

despre locul in echipa...gaseste Oli o solutie..macar sa ii avem noi la Steaua..

Bogdan4Steaua07.04.2006 01:33

Eu as cauta ceva prin America de Sud. Un atacant sau un mijlocas ofensiv cotat la 3-4 milioane $ nu are cum sa dezamageasca. Cel putin teoretic.

Dj07.04.2006 01:35

e greu de presupus cum s`ar adapta un sud american la noi in Romania...

dar daca luam exemplul rusilor...unde sunt brazilieni care joaca bine...si la uraineni la fel..vezi shaktar..avem o speranta k se poate

KroNos^07.04.2006 12:22

Cocis, Neaga si Mazilu ar trebui sa fie transferatzi si am fi invincibili, cel putzin in Romania. Va datzi seama ce concurentza ar fi in atac atunci. Cine o sa joace o sa rupa zona ca sa joace cat mai bine, sa dea cat mai multe goluri. Ca daca joaca prost are cine sa-i ia locul.

De unde ati scos faza cu Alin Stoica? E praf omul de vreo 4 ani. N-a facut nimic nici la Natzional cum sa faca ceva la Steaua.

Ce ma bucur ca nu si-a luat tzeapa Gigi cu Plesan acum 2 ani cand vroia sa dea 1,5 milioane de euro pe el dar n-a vrut Staicu. Ce noroc am avut. :lol:

Olandezz07.04.2006 19:41

Soc, George Ogararu aproape de un transfer la Ajax!

Asa informeaza www.vi.nl si www.ajaxf-side.nl!

Ca un fidel Ajacied ii pot zice ca Ajax este una din cele mai bune echipe din lume si o echipa perfecta pentru. te a dezvolta mai departe!

Oga, te asteptam!

axl2307.04.2006 19:52

neaga, neaga, aduceti-l pe neaga inapoi! s-a distrat destul in asia, e timpul sa joace fotbal!

Ionutdal07.04.2006 23:06
Soc, George Ogararu aproape de un transfer la Ajax!

Asa informeaza www.vi.nl si www.ajaxf-side.nl!

Ca un fidel Ajacied ii pot zice ca Ajax este una din cele mai bune echipe din lume si o echipa perfecta pentru. te a dezvolta mai departe!

Oga, te asteptam!

Eu unu , cred ca o sa-mi para rau pt echipa daca pleaca Ogararu , este unul din preferatii mei . Dar daca scoatem 2 mil cel putin , ne descurcam noi fara el si tot odata se realizeaza si el financiar .

dbd08.04.2006 05:39

Doamne Fereste sa plece Ogararu !

Avem nevoie de toti jucatorii pe care ii avem acum intr-un fel sau altul !

flo220308.04.2006 05:50
Ar mai fi si Plesan. Foarte util cand vine vorba de pase de gol la adversar si scoaterea din joc a rivalilor !

sa nu aud de niciun plesan!

flo220308.04.2006 05:54

neaga,Iacob,cocis,Mazilu suna excelent!

Motanu D08.04.2006 07:53
Ar mai fi si Plesan. Foarte util cand vine vorba de pase de gol la adversar si scoaterea din joc a rivalilor !

sa nu aud de niciun plesan!

N=ai inteles ideea ! :wink: Citeste mai atent ce-am zis ! :lol:

baddog08.04.2006 10:09
I.N.Money08.04.2006 10:19

Cred ca acum Plesan asta regreta la greu ca nu a ales Steaua de 2 ori cand a avut ocazia....

Papp08.04.2006 10:54
Cred ca acum Plesan asta regreta la greu ca nu a ales Steaua de 2 ori cand a avut ocazia....

Da-l dracului de prost, n-ati vazut cun joaca?

A avut noroc in meciul cu nemtii si atat! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ulivius08.04.2006 12:14

Cred ca cei de la Ajax l-au urmarit mai degraba pe Rada decat pe Oga. M-s bucura f.mult pentru George daca ar ajunge la un club mare. Merita. D.Balan va afce fata in locul lui.

Neaga - inapoi !!!

weeezer_2008.04.2006 22:15

ai dreptate ulivius, dar e o chestie aici:

- sa fim egoisti, si sa ne gandim doar la noi, si deci sa dorim ca Oga sa ramana?

- sau sa ne gandim in primul rand la el ca om, si la familia lui... si sa ne dorim sa ajunga afara?

eu.. poate cu rusine, recunosc... ca il vreau la noi, avem nevoie de el... am zis intr-un post anterior ca imi place cineva mai mult decat Radoi... cel mai mult, de la Steaua... la George m-am referit, pt mine e exemplul ideal de jucator profesionist, serios, talentat, muncitor, cum mai vreti sa-i spuneti... unul din cei mai mari care au jucat in Ghencea in ultimii 10 ani

I.N.Money09.04.2006 10:47

Nu stiu de ce am eu impresia ca in curand o sa-l vedem pe Caramarin la noi.... :?

Motanu D09.04.2006 10:53

Si n-ar fi rau sa vina. Parerea mea !

I.N.Money09.04.2006 10:55

Hagi a sustinut ca atat timp cat el o sa fie la Timisoara,Caramarin nu o sa mai fie la prima echipa..acest jucator este unul din copii de suflet a lui Oli,alaturi de Gigel Coman...cred ca sunt sanse mari sa-l vedem in tricoul Stelei.

Motanu D09.04.2006 10:57

Daca Oli poate sa-i faca sa joace fotbal atunci m-as bucura sa vina amandoi. Ar intari banca de rezerve !

strezahuzum09.04.2006 20:44
Nu stiu de ce am eu impresia ca in curand o sa-l vedem pe Caramarin la noi.... :?

De ce ? A fost data afara de la echipa sau ce ? Please, mai posteaza niste explicatii.

Motanu D09.04.2006 20:45

Hagi i-a trimis pe Caramarin si A. Stoica la echipa a 2-a. Si a declarat ca atata timp cat va antrena el la Poli cei 2 nu vor mai prinde prima echipa !

axl2309.04.2006 20:49
Hagi i-a trimis pe Caramarin si A. Stoica la echipa a 2-a. Si a declarat ca atata timp cat va antrena el la Poli cei 2 nu vor mai prinde prima echipa !

si tu chiar crezi ca o sa-i tina pe margine?

sau o sa-i vanda?

a revenit si asupra demisiei..........

«1767778798083»