FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1131415161783»
sorin_77702.11.2005 17:52

Eu as incerca ceva de afara... orice natie... dar sa fie mijocas de valoare... Dar cum gg face o "Steaua Romaniei" nu cred ca va mai aduce straini...

zarboss02.11.2005 18:06

si eu cred ca o solutie .. ar fi sa caute pe afara 2jucatori...pai prin brazilia cresc jucatori talentati si prin copaci... dar si aia trebuie sa-i gasesti

Bogdan4Steaua02.11.2005 21:43

Le trebuie un departament de scouting foarte bun, nu prea merge sa cumperi la plesneala(au facut cei de la Dinamo asa anii trecuti si s-au fript :lol: ). Macar in campionatul intern sunt monitorizati non stop. Cu cei de afara e o loterie, in special daca nu sunt jucatori cu nume. FC National a dat lovitura cu multi astfel de jucatori....poate ar trebui sa cerem niste ponturi de la ei...

zarboss03.11.2005 18:10

cred ca ar trebui.... eu cred ca in acelasi timp .. daca la Steaua ar fi niste oameni cinstiti.. si mai corecti... si ar pastra legatura cu cei care au fost prin curtea Stelei...respectivii ar putea da niste ponturi despre anumiti jucatori.. dar asa... vezi cazul Zenga .. care a fost dat afara in suturi de la Steaua...

Crespo06.11.2005 14:10

CRE

Fundasi - Marius Constantin(rapid) si Pascovici(Farul)

Mijlocasi - Tibi Balan(sportu),Gigel Coman(Poli)

Atacanti - Mazilu(sportu) si Neaga(chunnan)

Echipa sa intre in grupele Champions League:

Hamutovsky

Ogararu Radoi© Ghionea Pascovici

Paraschiv

Banel Coman

Dica

Neaga Iacob

zarboss06.11.2005 14:14
CRE

Fundasi - Marius Constantin(rapid) si Pascovici(Farul)

Mijlocasi - Tibi Balan(sportu),Gigel Coman(Poli)

Atacanti - Mazilu(sportu) si Neaga(chunnan)

Echipa sa intre in grupele Champions League:

Hamutovsky

Ogararu      Radoi©        Ghionea      Pascovici

Paraschiv(Balan)

Dica

Neaga        Iacob

plus ca Radoi joaca bine pe postul pe care l-a promovat Protasov.... si Goian si-a cam facut bine treaba pana acum

Crespo06.11.2005 14:33

CRE

Pai dc as fi io antrenor echipa asta as trimite-o in teren :D .dar zic ca si fara sa faca transferuri se poate duce in Grupele Champins League pt ca este CEA MAI BUNA echipa din divizia A!!

-------------------------------------------------------

FORZA

Stelist pana la moarte :D

sorin_77706.11.2005 15:51

Fratilor, cum nu merge echipa, cum dati fuga in topicul asta si faceti alta... Eu cred ca ceva miscari de trupe se vor petrece in iarna...

Vor pleca cu siguranta urmatorii:

P.Marin

Dinita

Baciu

Florentin Dumitru

Cine va venii? Dumnezeu cu mila...

Virgil06.11.2005 15:58

Florentin Dumitru a afirmat ca-si prelungeste contractul cu Steaua,cu conditia sa nu-i fie micsorat salariul.

Dinita,nu prea aduce servicii echipei.Nici Cristea,Oprita,Balan,Curt si care or mai fi.

zarboss06.11.2005 17:30

macar daca o sa plece .. care o fi sa plece ....sa ia ceva bani pe ei .. si sa mai scoata si Jiji ceva parale .. si sa aduca macar 2-3 jucatori buni....

dar om vedea noi in iarna ce o sa iasa ... sa-l vedem si pe domn manager dar si pe presedinte ....

FanSteaua4Life06.11.2005 17:31
Andrei Ionescu de la Craiova. Dar nu-l da Mititelu. Chiar si Croitoru merge si cred ca 99% va fi in Ghencea din iarna. Oricum e mult mai bun decat Lovin.

Croitoru ? Ionescu ? Gasesti pe la C vreo 20 de mijlocasi mai buni ca astia. Pai Lovin sau Dinita ar fi rezerve si acolo...

Motane daca ai tu la Steaua cu siguranta ca echipa ar merge super marfa...de ce nu te autopropui... :roll:

Motanu D06.11.2005 17:50
Andrei Ionescu de la Craiova. Dar nu-l da Mititelu. Chiar si Croitoru merge si cred ca 99% va fi in Ghencea din iarna. Oricum e mult mai bun decat Lovin.

Croitoru ? Ionescu ? Gasesti pe la C vreo 20 de mijlocasi mai buni ca astia. Pai Lovin sau Dinita ar fi rezerve si acolo...

Motane daca ai tu la Steaua cu siguranta ca echipa ar merge super marfa...de ce nu te autopropui... :roll:

Am mai raspuns si in alta parte. Am sa ma autopropun. Daca o sa ma puna Gigi in functie veti vedea o alta politica manageriala a Stelei (asta daca nu ma demite Gigi ca nu joc dupa cum canta el...) :evil:

Bogdan4Steaua06.11.2005 18:43

S-a vazut azi ca pe spatii mici Florentin Dumitru este mai eficient decat Banel Nicolita. Eu unul nu as renunta la Dumitru.

FanSteaua4Life06.11.2005 20:53
Am mai raspuns si in alta parte. Am sa ma autopropun. Daca o sa ma puna Gigi in functie veti vedea o alta politica manageriala a Stelei (asta daca nu ma demite Gigi ca nu joc dupa cum canta el...)  :evil:

Aici te propusesem ca jucator...in partea cealalta ca manager... :wink:

Motanu D06.11.2005 21:19

Ca jucator e mai greu... critic eu in drepata si in stanga dar as fi terminat dupa un sprint de vreo 40 de metri :twisted: :oops:

Ca manager insa astept oferta lui Gigi :P :twisted:

reddog07.11.2005 18:26
S-a vazut azi ca pe spatii mici Florentin Dumitru este mai eficient decat Banel Nicolita. Eu unul nu as renunta la Dumitru.

Pana cum il proslaveati pe Banel, acum il preferati pe Dumitru. Nici voi nu stiti ce mai vreti. Parerea mea e ca Nicolita e mai bun decat Dumitru momentan.

Motanu D07.11.2005 18:29

Pana cum il proslaveati pe Banel, acum il preferati pe Dumitru. Nici voi nu stiti ce mai vreti. Parerea mea e ca Nicolita e mai bun decat Dumitru momentan.

Pai Banel a fost in forma dar acum joaca mai slab chiar si decat Petre...

Ma tem ca in momentul de fata postul de titular la Steaua e o palarie prea mare. Ar trebui lasat sa mai creasca si dupa aia folsit constant...

Daca nu avem rezerve... :evil: :evil: :evil:

reddog07.11.2005 18:34

Cum vine si asta Motane? Parca era de doua ori mai bun decat Zicu...Nu mai are fata de prima echipa acum? Ce schimbatori sunteti si voi. A luat si omul rosu cu Rapidul si gata, la echipa a doua cu el. Ce naiba vedeti la Dumitru nu stiu. S-a chinuit si el sa dea gol cu capul in poarta lui Martin Tudor si cam atat.

Motanu D07.11.2005 18:40
Cum vine si asta Motane? Parca era de doua ori mai bun decat Zicu...Nu mai are fata de prima echipa acum? Ce schimbatori sunteti si voi. A luat si omul rosu cu Rapidul si gata, la echipa a doua cu el. Ce naiba vedeti la Dumitru nu stiu. S-a chinuit si el sa dea gol cu capul in poarta lui Martin Tudor si cam atat.

Am zis eu cumva ca Dumitru e mai bun ca Banel ?! Doar ca pe moment Banel nu e in forma si psihic nu poate face fata.

Altfel, chiar si asa ramane de doua ori mai bun ca Zicu :twisted: . Fie si pentru ca nu incearca sa traga pe langa poarta atunci cand aceasta este goala. :lol: :lol: :lol:

strezahuzum07.11.2005 18:42

Domnu' reddog...

Bag de seama ca ati prins glas in acest moment mai nasol pentru Steaua... mai ales in problema fumata de mult Nicolita - Zicu ( adica daruire si efort contra suficienta si inconstienta ). Dupa meciurile cu Lens, Farul sau Sampdoria ati fost mult mai discret.

V-as sugera respectuos sa va vedeti de ograda proprie. Ca daca as incepe si eu sa fac o lista a "petardelor" de la Dinamo... ne-apuca dimineata. Chiar si trecand peste faptul ca majoritatea "cainilor pana la moarte" provin dintre mult-dispretuitii "prazari", "tarani nespalati", sau alte epitete atribuite oltenilor de cei 50-100 de "ultrasi" ce compun galeria lui Dinamo.

reddog07.11.2005 18:42

Pai nu prea are ocazii sa fie prea mult timp fata in fata cu poarta adversa...Deci nici macar nu rateaza, nu prea are ocazii.

De ce psihic? Nu mi se pare ca ar avea probleme din acest punct de vedere. Iar daca e fotbalist, trebuie sa isi revina dupa eliminarea aia.

PS: Chiar crezi ce spui? De 2 ori mai bun decat Zicu??? :roll: Eu cred ca exagerezi.

Bogdan4Steaua07.11.2005 21:25

Nu il desfiinteaza nimeni pe Banel. Comparandu-l cu Dumitru, mi se pare evident faptul ca sunt doi jucatori cu trasaturi diferite.

Banel are viteza si determinare, joaca excelent pe spatii largi si datorita pressing-ului agresiv recupereaza multe baloane. Pe spatii mici Banel pare ca un peste pe uscat. Isi depaseste cu greu adversarul, tehnica nefiind punctul lui forte.

Pe de alta parte, Dumitru nu se descurca atat de bine pe spatii largi, nu are viteza si determinarea lui Banel, este un jucator scund, dar este mai tehnic si acest lucru conteaza atunci cand jocul este aglomerat si incalcit. Mie unul mi-au placut cateva din centrarile lui din meciul cu CFR in ciuda faptului ca nu au fost fructificate. Nu sustine nimeni ca Banel ar trebui trecut pe planul secund iar Dumitru propulsat in primul unsprezece, insa in functie de adversar, de modul cum sta echipa in teren, de jocul in sine, uneori Banel poate fi inlocuit cu Dumitru. De aceea este necesar sa il pastram pe Dumitru in lot.

reddog08.11.2005 14:54
Domnu' reddog...

Bag de seama ca ati prins glas in acest moment mai nasol pentru Steaua... mai ales in problema fumata de mult Nicolita - Zicu ( adica daruire si efort contra suficienta si inconstienta ). Dupa meciurile cu Lens, Farul sau Sampdoria ati fost mult mai discret.

V-as sugera respectuos sa va vedeti de ograda proprie. Ca daca as incepe si eu sa fac o lista a "petardelor" de la Dinamo... ne-apuca dimineata. Chiar si trecand peste faptul ca majoritatea "cainilor pana la moarte" provin dintre mult-dispretuitii "prazari", "tarani nespalati", sau alte epitete atribuite oltenilor de cei 50-100 de "ultrasi" ce compun galeria lui Dinamo.

Din moment ce te intereseaza atat de mult persoana mea, domnule, daca ai investiga mai bine, ai vedea ca nici pe forumul Dinamo nu am fost deloc in ultimul timp. Ma simt dator sa va informez ca din motive personale nu am avut timp sau ocazie de a intra pe net in general.

Si v-as sugera sa va vedeti si dumneavoastra de epitetele proprii si sa va analizati putin mai bine inainte sa jigniti.

zarboss08.11.2005 17:49

eu unul iti zic "bine ai revenit"... sper ca ti-ai rezolvat problemele.... :twisted:

redandblue09.11.2005 05:51

Nu cred ca are rost o comparatie intre ZIcu si Banel deoarece este ca si cum l'ai compara pe Lovin cu Zidane.Cred ca lui Zicu i'ar fi mers mult mai bine dc s'ar fi apucat de floreta , resuse are!

«1131415161783»