FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«191011121383»
reddog14.09.2005 13:10
Reddog,cand a plecat Mutu sau Zicu la Inter ce ai spus? Ce ai gandit atunci? Ca au valoare nu de Inter! Asa ai gandit nu? De ce nu ar avea si Radoi valoare de Milan? Cred ca un transfer Radoi la Milan la 23 de ani si experienta pe care o are este mai plauzibil decat unul ca Zicu sau Mutu la Inter la 19-20 ani la vremea aceea... Nu vreau sa fiu rau cu tine Reddog, dar ai fost ipocrit. Sper sa nu te superi dar asa ai dat de inteles prin declaratiile tale.

Nu ma supar deloc si nu cred ca am fost ipocrit, dar nu cred ca Milan va da atatia bani pe Radoi. Pentru cel care spunea ca I. Becali le-ar furniza vreo caseta cu greselile lui Radoi...asta e o tampenie. Un club ca si Milanul nu credeti ca si-a procurat toata documentatia referitoare la Mirel? In ultimul timp nu prea au stat lucrurile bine pentru el, deci cred ca interesul diavolilor milanezi s-a redus la 0. Daca va ajunge acolo insa ma voi bucura pentru el ca si jucator roman si ma voi ruga sa joace foarte bine ca doar TIN CU AC Milan!

sorin_77714.09.2005 14:19
Daca va ajunge acolo insa ma voi bucura pentru el ca si jucator roman si ma voi ruga sa joace foarte bine ca doar TIN CU AC Milan!

Cred ca te vei bucura mai mult pentru ca va pleaca un adversar de calibru totusi.

nick200514.09.2005 16:38

Ce parere aveti de evolutia si implicit jucatorii lui CFR Cluj? Eu le-am vazut cateva meciuri din UEFA Intertoto si mi-a placut mult Tilinca. Seamana prin oportunism cu Raducanu si cum atacul nostru sta cam prost la finalizare, cred ca un jucator ca el n-ar fi rau. Evident mai trebuie urmarit si in meciul direct cu noi, cu echipa cu cea mai buna aparare :D

SteauaToronto14.09.2005 17:34

Tilinca e bun pentru Cluj atat! Jiji ar trebui sa mai aduca 1 atacant masiv rezerva lui Iacob ca daca se accidenteaza Victoras nu avem nici o sansa in Europa!

sorin_77715.09.2005 08:09
Tilinca e bun pentru Cluj atat! Jiji ar trebui sa mai aduca 1 atacant masiv rezerva lui Iacob ca daca se accidenteaza Victoras nu avem nici o sansa in Europa!

atacant masiv... de la noi nu prea... poate de afara un norvegian :lol: :lol: :lol:

victor15.09.2005 09:20

nu cred ca transferam vreun atacant din tara!

problema Stelei este in prezent banda stanga si nevoia unui mijlocas central suplimentar care sa faca pereche cu Lovin.

cum in tara preturile sunt prohibitive, probabil ca in iarna se va incerca si aducerea unor jucatoriu straini. exista o idee de prospectare a pietei sud-americane, dar ramane de vazut!

oricum investitorul are nevoie de oarece motivatie ca sa bage din nou mana in buzunar!

I.N.Money15.09.2005 16:29

Alin Stoica era un super transfer acum

victor16.09.2005 09:22

terminati cu prostiile: Alin Stoica, Ilie, mara, Claudiu Raducanu sunt doar niste "nume" care nu mai au nici o consistenta. Stoica nu si-a gasit nici macar o echipa unde sa se antreneze. ce sa mai vorbim atunci de un eventual transfer la Steaua? ce noi suntem un "cimitir de elefanti" sau "muzeul relicvelor"?

la fel, cate unii il regreta pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca antrenor. inainte sa ajunga la Steaua ar trebui totusi sa-si gaseasca o echipa cat de cat serioasa si sa arate ce poate. cand stai pe bara si nu ai nici un angajament e ridicol sa-ti inchipui ca taman echipa campioana ar fi potrivita?!

sorin_77716.09.2005 09:28
...la fel, cate unii il regreta pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca antrenor. inainte sa ajunga la Steaua ar trebui totusi sa-si gaseasca o echipa cat de cat serioasa si sa arate ce poate. cand stai pe bara si nu ai nici un angajament e ridicol sa-ti inchipui ca taman echipa campioana ar fi potrivita?!

Sustin cele spuse de tine... Nu am nimic cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], il respect ca jucator, dar ca antrenor trebuia sa ramana la Ceahlaul, chiar daca retrogradase, si sa il fi adus inapoi in A. Asa isi arata valoarea care ii lipseste in acest domeniu, momentan.

I.N.Money16.09.2005 10:42
terminati cu prostiile: Alin Stoica, Ilie, mara, Claudiu Raducanu sunt doar niste "nume" care nu mai au nici o consistenta. Stoica nu si-a gasit nici macar o echipa unde sa se antreneze. ce sa mai vorbim atunci de un eventual transfer la Steaua?  ce noi suntem un "cimitir de elefanti" sau "muzeul relicvelor"?

!

Alin Stoica a demostrat ca are valoare...cat a jucat returu trecut la National a jucat super bine(vezi meciu cu Dinamo).....insa daca nu el..spune-mi un conducator de joc roman care sa se aproprie macar la 50 % de dorine?

victor16.09.2005 11:04

Alin Stoica nu mai tine minte cand a jucat ultima oara super bine! in returul trecut era rezerva si la national!

in tara oferta pentru. mijlocasi centrali e limitata: Croitoru, t.Balan si cam atat. iar preturile sunt prohibitive.

solutia e sa cauti jucatori afara!

sorin_77716.09.2005 14:21

Dar ca sa aduci jucatori de afara costurile sunt mai mari... nu pentru achizitie cat pentru salariile pe care trebuie sa le suporte clubul. Cred ca aici este problema principala.

Kobiy24.09.2005 07:25

'''AC Milan si Inter Milano il vor pe Radoi

AC Milan si Inter vor să-l inregimenteze pe fundasul stelist in perioada transferurilor de iarna Echipa lui Carlo Ancelotti are o aparare foarte batrană si intentionează să improspateze acest compartiment, iar după cum informează publicatia Avvenire din Milano, si Inter l-ar dori pe Radoi. Cel care ar fi deschis interesul clubului patronat de Massimo Moratti se pare că este fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga. Acesta i-ar fi abordat pe patronul Moratti si pe directorul general Facchetti, amintindu-le că le-a vorbit in repetate randuri despre Radoi: Vedeti că Milan se grabeste să-l ia si voi nu faceti nimic, desi in afară de Samuel nu aveti nimic sigur, si Materazzi, si Cordoba facand destule greseli. (Sorin Dumitrescu).""

______________________________Sursa ProSport

I.N.Money24.09.2005 09:40

Mai bine la AC Milan ca Maldini,Stam,Costacurta,Cafu chiar si Nesta o sa se retraga si Radoi poate sa joace meci de meci

zarboss24.09.2005 11:48
Mai bine la AC Milan ca Maldini,Stam,Costacurta,Cafu chiar si Nesta o sa se retraga si Radoi poate sa joace meci de meci

adevarat.. acum cea mai buna alegere pentru Radoi este ac Milan... si eu cred ca o sa ajunga acolo.. doar e recomandat de Zenga.. si asta cam are un cuvant de spus in italia

I.N.Money24.09.2005 16:11

Cred ca ambele echipe pot face o afacere foarte buna.Steaua ca o sa primeasca cateva milioane iar Milan/Inter ca o sa cumpere un jucator complet si tanar....ipotetic vorbind :lol:

zarboss24.09.2005 16:42

oricum.. nu conteaza unde ajunge...o sa fie bine si pentru el si pentru Steaua... adica Jiji care o sa mai bage ceva bani la buzunar

I.N.Money24.09.2005 17:36

Poate aduce un portar bun...ca numa "talente" avem momentan

sorin_77725.09.2005 17:42

Avem nevoie de un PORTAR BUN si de un MIJLOCAS LA CONSTRUCTIE si de un ATACANT IUTE SI BUN FINALIZATOR... Cu apararea stam bine chiar daca pleaca si Radoi... Sincronizare mai trebuie in defensiva, jucatorii sunt buni, inalti si masivi acolo....

FanSteaua4Life25.09.2005 17:59

eu sustin ca trebuie adusa cate o rezerva de valoare pe fiecare post...nu vedeti ce rezerve avem?...oare chiar au valoare?

sorin_77725.09.2005 18:08

stam prost la capitolul rezerve... Parca dorm in ghete cum o fac si pe banca... Nu e normal... Nu au ambitie deloc... TREZIREA!!!!

FanSteaua4Life25.09.2005 20:14

eu cred ca rezervele ar trebui imprumutate la alte echipe, cel putin unii dintre jucatori, si daca vor reushi sa se impuna ca titulari acolo sa se ia o decizie...dar acest lucru va fi posibil atunci cand vom avea un lot mai mare si mai valoros...

sorin_77726.09.2005 02:02

Din ce stiu avem cel mai numeros lot din tara... paradoxal, nu prea avem rezerve :cry:

FanSteaua4Life26.09.2005 04:00
Din ce stiu avem cel mai numeros lot din tara... paradoxal, nu prea avem rezerve  :cry:

si ce inseamna acest lot numeros...degeaba ai multi jucatori daca nu sunt valorosi...asa putem spune ca ne bazam si pe echipa a II - a, dar ce facem cu ea?...

sorin_77726.09.2005 05:01

Echipa a doua nu a trimis mai nimic la prima echipa nici macar in doi ani de zile... Sunt parca inconstienti acesti jucatori tineri... Sa ai 18-20 de ani si sa iti dea cineva sansa sa joci pentru Steaua... Pai mancam terenu...

«191011121383»