Ce tot aveti cu plesan asta ma ? E o scarba de om , un caine spurcat ! Nu era bun pentru Steaua
Ce tot aveti cu plesan asta ma ? E o scarba de om , un caine spurcat ! Nu era bun pentru Steaua
Da, Plesan nu era bun... E mai bun Paraschiv, nu ?
Sunt multe lucruri relative in perioada asta de spus despre Steaua. Eu stiu insa un lucru sigur: o belim la recuperare fara Dorinel !
Ce tot aveti cu plesan asta ma ? E o scarba de om , un caine spurcat ! Nu era bun pentru Steaua(Campioana Romaniei 2005)
De ce spui "caine spurcat"? Eu nu prea cred ca Plesan e sau va fi vreodata caine. Doar ca a nimerit-o la Dinamo anul asta. Unde ii cam convine ca ar putea sa plece afara mai usor.
Ma rog nu conteaza ce e , eu nu l-am suportat niciodata !
Ma rog nu conteaza ce e , eu nu l-am suportat niciodata !
Nici eu, dar asta nu inseamna ca l-am facut "stelist spurcat" daca intelegi unde vreau sa ajung...
Ma inteleg unde vrei sa ajungi , dar n-are rost pentru ca eu nu l-am facut "caine spurcat" cu absolut nici o aluzie la Dinamo , pur si simplu asa mi-a venit mie sa zic intelegi ?
Nu am vrut sa atac Dinamo in nici un caz , eu atac Dinamo doar e stadion ![]()
Ok, merci de explicatie. Sper sa te rezumi la a-mi injura echipa strict pe stadion...
La intoarcerea echipei din turneul de pregatire din Austria, Protasov a zis ca e multumit de lotul actual dar mai are nevoie de o rezerva portar si ca ar mai dori un jucator ofensiv!! Si in linia mediana stam oarecum nu asa de bine....
Becali a zis acum ceva timp ca nu mai face transferuri......insa stim ca se poarta discuitii pentru postul de portar!! Acum ma-ntreb eu......oare are putere Protasov sa-l convinga pe Becali sa-i mai aduca 1,2 jucatori???
Cum cu portarul incepe sa se adevereasca si cum apele s-au mai domolit pe la noi ....poate..poate...
Pai, desi Nea Jiji nu o facut nik special in pauza asta competitionala, totushi Iacob o umplut golul din atac, Protasov se pare ca face treaba faina, numai la mijloc ne trebuie pe cineva, ca totusi Lovin parca nu merge. Ce ziceti totusi de venirea lui Cernea? desi nu se poate compara cu Martin Tudor, ii el un jucator demn de Steaua??? Sper in continuare.....la un transfer-bomba.......speranta moare ultima :?
Da ar fi bine daca Jiji si MM ar face un transfer bomba pentru postul de mijlocas!
Eu nu vad nici un transfer la orizont ... poate doar de la noi catre alte echipe (gen Radoi) . Motivele ar fi destule . Daca ne calificam in Liga atunci orice transfer e exclus . Sa vezi atunci ce declaratii da Becali prin ziare ... si iar incepe aiureala
Ce aiureala sa inceapa? Atunci poate ca nu va mai fi deloc in discutie posibilul transfer a lui Radoi la Everton si se va gandi sa va mai aduca ceva jucatori...
Ce aiureala sa inceapa? Atunci poate ca nu va mai fi deloc in discutie posibilul transfer a lui Radoi la Everton si se va gandi sa va mai aduca ceva jucatori...
Parca il vad, daca ne calificam in C.L. (sa dea Domnu')ca spune urmatoarele: Mirel poate pleca pe 20 000 000 $, Dica 10 000 000 $......................
Si cine v-ar da atata pe ei??? Nu cred ca vor fi chiar atat de scumpi...Nu compara tu jucatorii romani cu cei din campionatele puternice. Intrati in grupe, sa spunem ca da, dar de iesit veti iesi probabil ultimii.Nu mi-o lua in nume de rau, nici noi nu ne-am descurca mai bine. Asta e nivelul fotbalului nostru. Nu se prea fac investitii...
Si cine v-ar da atata pe ei??? Nu cred ca vor fi chiar atat de scumpi...Nu compara tu jucatorii romani cu cei din campionatele puternice. Intrati in grupe, sa spunem ca da, dar de iesit veti iesi probabil ultimii.Nu mi-o lua in nume de rau, nici noi nu ne-am descurca mai bine. Asta e nivelul fotbalului nostru. Nu se prea fac investitii...
Daca Radoi si Dica jucau in campionatul Italiei sau al Spaniei...se gasea cineva care sa dea suma asta...dar cum suntem in Romania ...:?
Pai asta spuneam si eu. Nu am spus ca nu sunt talentati dar nici un mare club nu va va da atat pe ei. Nu pana nu ati ajunge mai departe sau pana nu ati face o surpriza de proportii in Liga. (daca ajungeti acolo)
Daca MM nu aduce pe nimeni inseamna ca nu a gasit pe nimeni care sa merite. Desi Alin Stoica e liber si abia asteapta sa vina, nu-l ia pt ca nu are valoare de Steaua.
Mie nu-mi place caracterul lui MM dar e foarte inteligent. Lui ii place un anumit tip de jucator: bataios, dispus la efort si fara fitze. Daca are tehnica si viteza, cu atat mai bine.
P.S.:Daca Dinamo pierde cu Farul titlul e al nostru. Pt ca incep certurile, il dau afara pe Andone si asta e singurul care tine in frau achipa.
Pana la urma MM si GB se pare ca au avut putina dreptate. Am sa ma explic. L-am urmarit pe jucatorul minune cu nume de pasare de la Pitesti in meciul tineretului cu Israelul si cred ca de 700k de coco se pot lua o gramada de jucatori f. buni(si tineri) din diviziile inferioare (vezi cazurile Panduru, Radoi, Nicolita). Prepelita nu imi spune nimic, cel putin deocamdata. Numai ca pentru asta e nevoie de o persoana
priceputa si pasionata in organigrama clubului care sa urmareasca astfel de tineri jucatori. In divizia A nu gasesti decat mici vedete locale care se pierd usor in cazul in care ajung la o echipa importanta cum e Steaua (vezi Cristea). Sunt convins ca el va ajunge fotbalist, insa mai are nevoiue de ceva timp si incredere mai multa in el. Am vazut tot felul de mesaje prin forum, cum ca sa incepem sa-l huiduim. Lasa-l frate in pace ca stie Protasov foarte bine ce are de facut. Nu-l va mai baga o perioada buna de timp. Ati vazut si cu Dica. Toata lumea il fluiera ca nu il vedeam dandu-si viata pe teren. Dica e un jucator inteligent care stie f. bine sa anticipeze fazele, de aceea apare el tot timpul fara om in pozitii de finalizare, numai ca nu prea il ajuta fizicul, nu prea are viteza pentru sprint si gred ca oboseste si destul de repede. Nu zic ca nu ar mai fi bun un mijlocas central, dar solutii gen Alin Stoica, pe care tat-su la sfatuit asa bine ca la 25 ani nu-l mai vrea nici o echipa serioasa, nu sunt bune. Hai sa vedem la tineretul nostru, chiar nu se ridica nici unul?
Daca MM nu aduce pe nimeni inseamna ca nu a gasit pe nimeni care sa merite. Desi Alin Stoica e liber si abia asteapta sa vina, nu-l ia pt ca nu are valoare de Steaua.Mie nu-mi place caracterul lui MM dar e foarte inteligent. Lui ii place un anumit tip de jucator: bataios, dispus la efort si fara fitze. Daca are tehnica si viteza, cu atat mai bine.
P.S.:Daca Dinamo pierde cu Farul titlul e al nostru. Pt ca incep certurile, il dau afara pe Andone si asta e singurul care tine in frau achipa.
Deci, parerea mea, atatea tampenii ai scris incat nu stiu de unde sa incep...
1. De cand e MM destept? E un oportunist venit la voi pe pluta de la Galati si transformat peste noapte in mare stelist.
2. Dinamo nu il va demite pe Andone (care e cel mai valoros antrenor roman din campionatul intern)chiar daca, printr-o minune pentru constanteni, Farul ne-ar invinge etapa asta.
3. Daca tu crezi ca o infrangere va aduce dupa ea castigarea campionatului de catre Steaua, atunci aici chiar m-ai lasat fara replica.
PS: Tu ai citit ce ai scris inainte sa te avanti in a posta???
Absolut totul despre transferuri puteti scrie aici...
Chiar si cele care se vor face in iarna :lol:
Va rog nu incercati sa mai deschideti topicuri asemanatoare.
Va multumesc!
Deci, parerea mea, atatea tampenii ai scris incat nu stiu de unde sa incep...1. De cand e MM destept? E un oportunist venit la voi pe pluta de la Galati si transformat peste noapte in mare stelist.
2. Dinamo nu il va demite pe Andone (care e cel mai valoros antrenor roman din campionatul intern)chiar daca, printr-o minune pentru constanteni, Farul ne-ar invinge etapa asta.
3. Daca tu crezi ca o infrangere va aduce dupa ea castigarea campionatului de catre Steaua, atunci aici chiar m-ai lasat fara replica.
PS: Tu ai citit ce ai scris inainte sa te avanti in a posta???
Stimate domnule "caine rosu" cred ca ar trebui sa aveti mai multa incredere in profetiile mele. Iata ca minunea s-a intamplat si Farul a batut-o pe d****0 chiar in groapa.
La un Turn Babel asa cum este d****0 este de ajuns sa-i dai un sut si se dezmembreaza. Iata ca a venit si Dinu sa-l ajute pe ando, va veni si Cartu. Daca nu-l dati afara repede pe giovanni veti avea soarta Craiovei, pt ca si asa ati adus molima in groapa cu cei 5.
FORZA
pai eu as zice sa fie transferat inapoi aliutza si neaga...si sa mai luam jucatori care sunt crescuti la Steaua...
neaga da...ar fi o gura de oxigen....aliuta .... poate alta data
P.S. : ce elegant a tacut red dupa minunea din groapa!!!!!!!!
Aliuta niciodata....in momentul cand a injurat Steaua s-a distrus pe viatza in fatza noastra