este adevarat... amicalele nu sunt totul, dar de reflectat reflecta ceva. Atunci de ce se mai tin?
Si vei vedea ca Dinamo abia in retur va revenii in carti. Pana atunci va fi in spatele Stelei si al rapidului. Poli o sa va arate unde sunteti in iarna.
Degeaba ati transferat masiv daca nu stie Ando sa ii motiveze. Vor aparea disensiuni intre ei la titularizare. Crezi ca Plesan va devenii un al doilea Hagi? Sa sti un lucru: Geniile cresc numai in Ghencea.
Ando nu incepe ca antrenor campionatul.
Dar cine a "dat" mai multe genii, Sorine? Voi ce jucatori (crescuti de voi) aveti de va ridicati atatea statui?
Cat despre Poli, mai curge apa pe Bega pana sa ameninte ei Dinamo. In Stefan cel Mare nu au castigat de 41 de ani si ceva imi spune ca mai dureaza...
Plesan? Nu stiu ce sa spun de el. Personal nu imi place, dar am incredere in Ando ca stie ce sa faca. Zi tu ce vrei, dar e un antrenor bun si nu numai eu o spun.O spun altii mai abilitati a spune.
Si antrenamentele sunt importante, dar nu poti sa judeci o echipa si lotul respectiv dupa un meci care s-a disputat nici dupa 5 zile de antrenament.
Tragem la Event anul asta, termen care voua va e cam strain si, in conditiile actuale, cu situatia care se prefigureaza la voi, va fi destul de nasol anul asta pentru voi. Poate ca anul asta nu va mai iarta nici Poli.