FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«14567883»
sorin_77706.07.2005 11:12

conform GSP:

"Pedrazzini, numit director tehnic la Steaua

Patronul Stelei, Ciobanul, a declarat astazi că fostul antrenor secund al echipei, Massimo Pedrazzini, a fost numit director tehnic. "S-a mai intamplat ceva la Steaua de ieri pană azi, Massimo Pedrazzini o să vină director tehnic", a spus Becali.

Miscare inteligenta...

Ma bucur enorm pentru aducerea italianului. fie si director tehnic.

reddog06.07.2005 18:35
Daca taranul vine la noi atunci 2 goluri inscrie in poarta cainilor in etapa a 6-a... 2 da numai el... mai departe isi dau singuri. Baieti, care ati vazut parodia de meci de aseara cu cainii care viseaza sa depaseasca performantele Stelei de anul trecut, ce parere aveti? Incepe Dinamo prima etapa cu Ando antrenor? Eu zic NU!

Iar eu trebuie sa te contrazic Sorine si sa spun ca da. Dinamo a avut doar 5 zile de antrenament in picioare inaintea meciului cu campioana Moldovei, deci pe undeva incape si o banala scuza pentru prestatia noastra. Nu poti anticipa totul doar in urma unui amical...

sorin_77707.07.2005 01:33

este adevarat... amicalele nu sunt totul, dar de reflectat reflecta ceva. Atunci de ce se mai tin?

Si vei vedea ca Dinamo abia in retur va revenii in carti. Pana atunci va fi in spatele Stelei si al rapidului. Poli o sa va arate unde sunteti in iarna.

Degeaba ati transferat masiv daca nu stie Ando sa ii motiveze. Vor aparea disensiuni intre ei la titularizare. Crezi ca Plesan va devenii un al doilea Hagi? Sa sti un lucru: Geniile cresc numai in Ghencea.

Ando nu incepe ca antrenor campionatul.

Padrese07.07.2005 04:44

Se aude de Lazar de la Sportul?

Din cate stiu eu el joaca pe postul lui Para.

Bisquit07.07.2005 11:06

Am vazut aseara la Dan Diaconescu o declaratie a lui Jiji care pe mine intr-un fel ma facut sa rad!! Cica in 2,3 saptamani va da lovitura cu un anumit transfer, nu vrea sa dea amanunte....Zice ca vom vedea "ca nu are mai are Becali"!!! Dar totusi mie mi s-a parut destul de credibil....Ramane de vazut..

sorin_77707.07.2005 14:50

nu am vazut emisiunea, dar poti sa dai detalii...?

adica un transfer de genul: Gatuso la Steaua? :lol:

George Stan07.07.2005 15:43

Crespo, ca Chelsea nu-l vrea inapoi.

Sau Figo. I-l suflam lu Liverpool. Cica nici nu-i scump. La banii pe care in mintea lui bolnava Nea Gigi considera ca ii investeste la Steaua.

Dar hai sa revenim la realitate si sa ne dam seama ca nu are rost sa bagam in seama orice bashina trage ciobanul noaptea pe OTV. Cred ca nu e cazul sa reamintesc marile perle pe care le-a scos in acel studio.

Unde mai pui ca declaratia e aberanta din start. In 2-3 saptamani incepe sezonul!

dbd08.07.2005 00:51

ce sa-ti spun ca daca ne zicem noi aici parerea se va lua cineva dupa ea... :lol: ...degeaba ne "certam" aici noi pe cine sa aducem ....ca Jiji face ce vor mschii lui...nu ii pasa de noi...si mai ales de parerile noastre...

Bisquit08.07.2005 05:59
nu am vazut emisiunea, dar poti sa dai detalii...?

In emisiune venise vorba de plecarea lui Dorinel!!

Becali a zis ca nu contesta calitatile de jucator ale lui Munti dar fiecare are strategia sa! A spus ca s-au despartit amical , ca au vorbit chiar de o colaborare in 2,3 ani pentru functia de antrenor si ca (in legatura cu ce vrea sa faca) acum se afla in discuti cu un jucator, care va fi o bomba a transferurilor!! In 2,3 saptamani va da publicitatii despre ce e vorba si vom vedea "ca tot zice lumea ca nu mai are bani"!!!...

Acum stiti si voi ca Becali vorbeste si aiurea de multe ori, dar s-a intamplat sa aiba si dreptate cateodata.... Eu sper sa aiba dreptate si acel transfer sa fie unul de valoare si nu Danciu de la Arges, cu care se aude ca se duc tratative, alt om al lui Netoiu..... Sau mai bine zis, plus Danciu!!!

alex ripper08.07.2005 07:51

Martin Tudor s-a despartit de Steaua!!!

Astazi Steaua s-a despartit de Martin Tudor. Aflat la final de contract, goalkeper-ul a parasit in această dimineață cantonamentul Stelei din Austria. "Aveam o intelegere cu Tudor ca, in cazul unei oferte mai bune, să il lasam să plece. Se pare că aceasta a venit, dar mă asteptam ca Martin să termine perioada de pregatire alaturi de noi. Asta e situatia. Consideram că el si-a facut pe deplin datoria pentru Steaua. În privinta postului de portar, Steaua nu va ramine descoperita cit de curind va fi achizitionat un alt goalkeeper", a declarat presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica (Gazeta Sporturilor)

BUUUUN ASA...INCA O DATA MULTE "FELICITARI" CLUBULUI

Bisquit08.07.2005 09:46

N-ar fi o mare problema, insa vad ca politica clubului nostru e total aiurea. Noi nu vindem jucatori, noi ori nu le mai prelungim contractele, ori ii dam afara!! E bine asa.......

BlackWoolfy08.07.2005 09:53

Crezi ca dadea cineva bani pe Martin???????? Eu ma indoiesc.

RESPECT PENTRU Martin Tudor

alex ripper08.07.2005 10:26

nu e problema ca nu da nimeni,ci ca pleaca foarte usor...

sorin_77708.07.2005 12:20

Martin Tudor are o varsta, Hamu are la fel si el... Ne trebuie un portar de 23 de ani talentat care sa devina sezonul urmator titular de drept.

Eu consider ca nu se face nici o greseala prin plecarea lui. Felicitari si mult succes alaturi de Dorinel! Va mai fi ceva timp pe gazon dar probabil ca nu va fi acel brav portar pe care il stim de la meciul cu Brasovul.

Si deci acum ne mai trebuie 3 jucatori: un mijlocas, un atacant si bineinteles un portar. Poate ca si un fundas stanga. Eu daca ar fi sa aleg doar 3 din aceste posturi as alege un mijlocas de valoare, un fundas stanga si un atacant.

Steaua are un baiat talentat si tanar pe banca din cate am inteles, portarul Lungu.

FANATIK RED-BLUE08.07.2005 16:09

Daca e sa fim rationali avea si Martin dreptul la un transfer, poate in strainatate, findca sigur iar ar fi devenit rezerva lui Hamu. Si sa nu uitam ca este cel mai vechi de la echipa. Credeti ca daca vroia sa ramana, nu ramanea; insa stia ca va fi rezerva si asta este chiar frustrant deci a ales o echipa unde sa joace.

Asta este, sper sa aducem un inlocuitor, care sa poata face fata concurentei cu Hamu. Poate o sa fie Pesici, cine stie.

Respect Martin Tudor si multumim din inima pentru tot ce ai facut . Succes

reddog08.07.2005 20:15
este adevarat... amicalele nu sunt totul, dar de reflectat reflecta ceva. Atunci de ce se mai tin?

Si vei vedea ca Dinamo abia in retur va revenii in carti. Pana atunci va fi in spatele Stelei si al rapidului. Poli o sa va arate unde sunteti in iarna.

Degeaba ati transferat masiv daca nu stie Ando sa ii motiveze. Vor aparea disensiuni intre ei la titularizare. Crezi ca Plesan va devenii un al doilea Hagi? Sa sti un lucru: Geniile cresc numai in Ghencea.

Ando nu incepe ca antrenor campionatul.

Dar cine a "dat" mai multe genii, Sorine? Voi ce jucatori (crescuti de voi) aveti de va ridicati atatea statui?

Cat despre Poli, mai curge apa pe Bega pana sa ameninte ei Dinamo. In Stefan cel Mare nu au castigat de 41 de ani si ceva imi spune ca mai dureaza...

Plesan? Nu stiu ce sa spun de el. Personal nu imi place, dar am incredere in Ando ca stie ce sa faca. Zi tu ce vrei, dar e un antrenor bun si nu numai eu o spun.O spun altii mai abilitati a spune.

Si antrenamentele sunt importante, dar nu poti sa judeci o echipa si lotul respectiv dupa un meci care s-a disputat nici dupa 5 zile de antrenament.

Tragem la Event anul asta, termen care voua va e cam strain si, in conditiile actuale, cu situatia care se prefigureaza la voi, va fi destul de nasol anul asta pentru voi. Poate ca anul asta nu va mai iarta nici Poli.

sorin_77709.07.2005 08:09

eu zic sa lasam rezultatele sa vorbeasca...

Poli va fi echipa cu cel mai important cuvant de spus. La voi incep sa se tulbure apele. Disponibilizari si trimiteri la echipa a doua vor fi lunar. Aici zic eu ca greseste Ando. Daca face cel mai mic pas gresit intra imediat intr-un con de umbra. Vei vedea. Becali sta cu sabia deasupra capului lui.

Bisquit11.07.2005 05:49

Am auzit ca Gigi ar fi zis ca nu mai face nici un transfer!! Voi ce stiti?? In cazul asta, la mijlocul terenului suntem cam neacoperiti.. O stii Protasov ceva de-l incearca pe Nesu ca mijlocas stanga.......

sorin_77712.07.2005 06:37

eeeee... si crezi ca nesu e un geniu nedescoperit...???

alex ripper12.07.2005 08:55

Wigan Athletic, nou promovată in Premier League, a facut o ofertă pentru atacantul formatiei sud-coreene Chunnam Dragons, Adrian Neaga, a anuntat, azi, site-ul goal.com. Conducatorii clubului englez au oferit 1,5 milioane de dolari pentru atacantul roman, care a fost cel mai bun marcator al Stelei in 2003. Neaga a fost transferat in luna martie a acestui an de la echipa Steaua Bucuresti la Chunnam Dragons, inscriind sase goluri pentru formatia sud-coreeana Wigan a terminat pe locul secund sezonul trecut in Liga a doua engleza reusind să promoveze pentru prima oara la 27 de ani de cand a intrat in fotbalul profesionist.(www.gsp.ro)

se zgarie Gigi pe ochi?!?

Kobiy12.07.2005 09:03

Ar fii excelent pt Rica sa ajunga in Premier League sa dovedeasca inca odata lu cibanu' jjioita ca e unterminat si ca in primavara trebuia sa plece el cu masa nu Neaga adevaratul nr 10 al Stelei

Kobiy pro Steaua ANTI BERBEcali

sorin_77712.07.2005 10:44

Felicitari chiar si pentru simplul interes as vrea sa ii transmit lui Neaga... Dar pentru cioban 2 cuvinte: la oi!

BlackWoolfy12.07.2005 10:45

Da Nesu este solutia pe partea stanga Banel in dreapta Parasciv sau Lovin la inchidere si coordonator Dica , Fl Dumitru sau chiar Bostina ce ziceti???????????????????

sorin_77712.07.2005 10:54

Nu stiu cat de coordonator poate sa fie Dica...

Aici eu vroiam un jucator de mijlocul terenului cu travaliu mare si bun pasator...

BlackWoolfy13.07.2005 04:34

Si daca acel coordonator nu este???????????

Dupa parerea mea Plesan era bun dar Jiji :evil:

«14567883»