FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«12345683»
Virgil03.07.2005 04:31

Se mai intampla.Nu uita ca anul trecut eram laudati de toata lumea.Insisi suporterii din Groapa il preamareau pe Gigi pentru ca baga bani in Steaua,in schimb la ei numai vanzari de jucatori.

Intr-un fel situatia s-a inversat,dar numai intr-un fel.Ei au luat acum crema,dar Steaua nu a vandut cum au vandut ei,14 jucatori.

Daca nu ar fi ura pe Gigi atat de mare,cred ca am putea intelege ca s-au intamplat anumite lucruri care nu permit cheltuieli mai mari decat cele prezente.Sa ne gandim numai la salariile jucatorilor.Probabil cele mai mari din Divizia A.Cine mai are 300.000$/sezon ca Radoi?Plus prime,cheltuieli cu regia jucatorilor,etc.

Cred ca se impune atragerea unui sponsor adevarat,care sa suporte o mare parte din cheltuieli.

Ocazia de a-l avea poate veni cat de curand.Mai ales daca vom intra in grupele Champions League.

I love you

ADRIAN PACURAR03.07.2005 04:36

Dar prea multe incep sa fie conditionate de intrarea in Liga , cred ca putina lume doreste ca numele sa ii fie asociat cu numele de Becali , acuma cand spui Steaua spui automat si Becali . :(

sorin_77703.07.2005 04:43

eu, pentru a intarii echipa as investii doar in doi jucatori valorosi: un mijlocas la constructie consacrat si un atacant valoros. Amandoi straini bineinteles.

Echipa e legata la noi. Credeti ca in doar 2 luni Dinamo leaga ceva? Eu sunt sigur 100% ca va fi un fiasco pe debut. De grupele UEFA nu se vor atinge.

Ando va fi demis.

Poli va avea un an bun. Ei deja joaca in aceasta formula de jumatate de an. Ma tem de timisoreni in acest an.

rapidul nu intra in discutie.

NOI avem nevoi de liniste.

Virgil03.07.2005 04:50

Sunt total de acord cu cel scrise de tine.Bine ai revenit pe forum. :)

Adi03.07.2005 06:00

Cit de tare se poate intari o echipa cu pretentii la titlu, de la o echipa care a retrogradat fara drept de apel? :lol: Poti gasi maxim 1 jucator, care pentru rezerve. Cum ar fi ca Juventus, Milan sa cumpere 4,5 jucatori de la Atalanta sau Brescia, cum ar fi ca Barca sau Real sa cumpere 4,5 jucatori de la Albacete sau Numancia?? :lol: :lol: Dinamo inca nu-si da seama cit de penibili arata ei, intarindu-se de la o echipa retrogradata.

Iar de bugetul lor de 10 mil.....poate sa fie si 20 milioane.....atita timp cit sunt 10 investitori fiecare va trage in parte sa si se va duce totul pe apa simbetei. Netoiu isi va vinde jucatorii, giovanni isi va aduce jucatorii etc.....

Daca ar fi fost atit de usor sa-ti dublezi bugetul, nu mai dadeau faliment atitea echipe. Credeti ca in Parma nu exista citiva milionari gata sa contribuie cu citeva milioane pentru salvarea echipei. Cu siguranta sunt...

Bisquit03.07.2005 06:06

As avea si eu curiozitatea, ce parere aveti de Prepelita asta de la Arges, castigam o crestere valorica a echipei odata cu venirea lui(daca va veni!!),ce stiti, ce a jucat in campionatul trecut??

Pe mine ma bucura decat faptul ca aud ca si Steaua e interesata de transferuri!!......

Virgil03.07.2005 06:25

Daca vei accesa site-ul www.fcarges.ro,vei constata urmatorul CV in dreptul lui Prepelita Andrei :

Locul nasterii:Slatina

Inaltime:1,78 m

Greutate:72 kg

Starea civila:necasatorit

Component echipa nationala de juniori:3 meciuri

Component echipa nationala de tineret:8 meciuri

Postul pe care joaca:mijlocas

Porecle:chinezu,buruceaga

Cluburi la care a activat:Unirea SLOBOZIA

Debut in divizia A (anul, jocul):2003, Bistrita - F.C. Arges

Jocuri in divizia A:30

Goluri inscrise in divizia A:3

Echipa preferata:Barcelona

Studii:liceu, facultate

Idolul in fotbal:Figo

Sportivul ideal:Gica Hagi

Alte sporturi preferate:tenis de camp

Pasiuni:biliardul

Parfumul preferat:cartier "Must"

Autoturism preferat:Alfa Romeo 147

Actori preferati:Vin Diesel

Film preferat:Barbati de onoare

Muzica preferata:manele

Da-i o nota lui Prepelita Andrei :

Prepelita Andrei a fost votat pana acum de 170 de ori.

Media obtinuta: 8.82

Asadar Andrei Prepelita,bun sau rau,asta e.Din faptul ca e international de tineret,se poate trage concluzia ca e un tanar jucator de valoare.Ciudat mi se pare ca nu apare si data nasterii.

Adi03.07.2005 06:38

I-am pus 1, pentru ca asculta maele si l-am coborit la 8.78 :lol: :lol: :lol:

Bisquit03.07.2005 06:41

In GSP zice ca are 19 ani, deci ar trebui sa fie nascut in 1986..

La 19 ani, si fiind international de tineret, ne arata ca e un jucator de perspectiva....insa pentru C.L. nu ar fi bine sa luam si noi niste jucatori mai experimentati???!!!...

Virgil03.07.2005 07:03

Observ ca se face o completare a lotului cu forte tinere,proaspete,valoroase,capabile sa castige mult in experienta,in mentalitate,alaturi de cei deja cosacrati.Care intr-un timp scurt pot deveni adevarate vedete ale echipei,viitorii stalpi ai Stelei.Un lucru cat se poate de inteligent.Prin asta se reduc imens cheltuielile.Si creste profitul,din care ulterior se vor putea face noi achizitii.

De ce nu am privi si astfel lucrurile?

Forza

ADRIAN PACURAR03.07.2005 07:14

dar dar l-am pierdut cu fundasul ala de la galati , pustiul ala de 18 ani ,nu au vrut sa dea 100.000 de euro pe el.

Virgil03.07.2005 07:21

Pacatul lui.Nu al lui Sorin Izvoreanu.

Sau cine stie ce socoteli au stat la baza?Uite,de asta nu e bine si ne dam noi cu parerea.De multe ori in contradictie totala cu adevarul.Pentru ca nu exista transparenta din partea clubului.

ADRIAN PACURAR03.07.2005 07:30

eu reprosez urmatorele lucruri si aici sunt in afara subiectului , prea multe promisiuni neonorate , magazin ,teren de joc , club , aducerea unor jucatori capabili sa se bata in Liga ,nimic nu se face , dar chiar nimic si din cauza asta ma simt dezamagit ca nu se face ceva sa tindem spre un club european si suntem folositi in continuare pe post de imagine.

Adi03.07.2005 07:38

Asta e o mare problema a clubului nostru: nu avem sediu, nu avem o baza sportiva cu este Prorapid de ex., Unde mai gasesti club de fotbal cu sediul la un hotel??? Nu avem un plan de dezvoltare al clubului. Se tine cont doar de performanta pe termen scurt, dar si aceasta este neglijata in ultimul timp. :(

I.N.Money03.07.2005 07:59

Espaniol vrea sa scape de Raducanu :D :wink: :lol:

Adi03.07.2005 08:16

Prepelita este, dupa mine, unicul jucator care ar putea fi cumparat de Steaua, ar mai fi pe undeva Tibi Balan sau Pascovici, dar in rest totul a fost cumparat si impartit intre Steaua, Poli, Dinamo si rapid. Trebuie cautat in strainatate.....

Da cine sa caute????? :evil: :evil: ca nu avem nici un scout!!!! :evil: :evil: Oare cind o sa ajunga si la mintea noastra ca piata din afara este mai ieftina si mai bogata decit cea romineasca :evil: :idea:

Oare cum gasesc cei de la Lyon jucatori tineri ca Essien, Diarra prin africa, si apoi refuza oferta de 30.mil euro de la Chelsea? De ce n-am putea gasi noi macar unul..... :)

Virgil03.07.2005 08:30

E prea mare palarie pentru capul unui singur om,aceasta Steaua.Desi eu ma gandesc ca ar putea fi mai multi,care se ascund in spatele acestuia.Dar nu e decat un gand.

Steaua daca ar fi organizata cu adevarat ca o societate pe actiuni,asa cum ii e titulatura,ar trebui sa vanda actiuni pentru marirea capitalului,care ar trebui sa fie imens in mod normal.

Dar i-ar mai conveni actualului detinator al pachetului majoritar?Ar fi el de acord sa imparta imaginea Stelei si cu altii?Dar afacerile?Ar fi tot una cand si-ar baga si altii nasul in ele?

Ma gandesc ce o sa iasa la Dinamo,unde momentan sunt doua tabere,care trag una hais si cealalta cea.Deoparte grupul Becali,Netoiu,Borcea.De cealalta Nicolae Badea plus un actionar de acelasi calibru.Mai este Vl.Kohn care cica e neutru.Hais + cea + inca unul = 3 tabere.Greu de impacat si capra si varza si pe Kohn.

Nu zic ca e mai bine cu unul singur.

Negresit,trebuie sa existe la Steaua,palarii de toate marimile,pentru toate buzunarele.Si apoi mai vorbim.

Am zis.

Virgil03.07.2005 10:26
Pacatul lui.Nu al lui  Sorin Izvoreanu.

Sau cine stie ce socoteli au stat la baza?Uite,de asta nu e bine si ne dam noi cu parerea.De multe ori in contradictie totala cu adevarul.Pentru ca nu exista transparenta din partea clubului.

Poate ca te-ai gandit de fapt la Alexandru Tudose,capitan al echipe nationale de juniori sub 18 ani ?

El e numit in lumea fotbalului "noul Radoi",a jucat la Otelul Galati si a fost laudat in numeroase randuri de Cartu,care-i prevede un mare viitor.(citat Gaby/topic "Steaua a luat un pusti talentat de 18 ani"/15 iunie 2005.)

Grinch03.07.2005 16:58

Da bafta lui ! Pana acum suntem cei mai tari pe piata transferurilor , i-am luat pe Victoras Iacob si pe....hmm mai ziceti si voi , am cam uitat !

zamfe04.07.2005 04:16

In acest moment mai avem nevoie de Alin Stoica, Prepelita, pascovici si mansour. NEAPARAT, altfel suntem o echipa de mijlocul clasamentului!

Bisquit04.07.2005 04:25

Intradevar, Alin Stoica ar fi o solutie la mijlocul terenului, dar cine sa se ocupe de trensferul lui, in plus nu stiu daca e liber de contract, ca daca nu, nu intra in politica noastra de transferuri!!!

Probabil il va lua Timisoara!!.......

BlackWoolfy04.07.2005 04:26

Alin Stoica !!!in locul lui Dorinel dar si pentru el trebuie bani...............

zamfe04.07.2005 04:30

eu l-am urmarit "live" pe Alin Stoica, in cotroceni, cand am pierdut cu 1-0.

din punctul meu de vedere s-a miscat foarte bine.

in plus, a fost aplaudat de tot stadionul (90% stelisti), semn ca nu i-a fost uitat trecutul stelist, fie si la juniori!

dar, in primul rand, nu a fost uitat tatal lui, unul dintre cei mai mari capitani de echipa pe care i-a avut Steaua in intreaga istorie!

zamfe04.07.2005 04:36

a, inca ceva: Alin Stoica este liber de contract!

Bisquit04.07.2005 04:39

Asta e o veste bune, dar cine sa-l vada, si in plus va vrea el sa joace la Steaua??, ce salariu??...

Eu zic ca cu putina vointa din partea conducerii il vom avea la noi, dar are cineva vreo intentie??, nu cred!!!!

«12345683»