FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1234583»
Virgil30.06.2005 02:32

Tiberiu Ghioane

Protasov tace si face. Dupa trei zile de lucru in Ghencea, tehnicianul Oleg Protasov a tras primele concluzii. A analizat calitatile jucatorilor sai dupa ce a primit "un geamantan" de materiale cu jocurile Stelei. A programat zilnic, inainte de fiecare antrenament, sedinte video, disecand alaturi de "secundul" st. Stoica plusurile si minusurile echipei. A descoperit si "realitatile din iarba", dupa cum ii place sa spuna. Cateva sedinte de pregatire i-au fost de ajuns. Concluzia? Pentru atacarea grupelor Ligii, el are nevoie de cel putin doi fotbalisti valorosi: un atacant si un mijlocas. Daca atacantul cautat pare polonezul Jacek Kosmalski, mijlocasul dorit ar putea fi Tiberiu Ghioane, de la Dinamo Kiev. in timp ce ofiterul de presa al clubului ucrainean a afirmat in mai multe randuri ca "jucatorul roman e in concediu. Patronul Surkis a explicat ca fotbalistul a fost invoit pentru o vacanta pe termen nelimitat. Are nevoie de timp pentru a se odihni dupa problemele pe care le-a avut", Tibi a fost acasa, la Brasov. El a fost protagonistul unor "fenomene ciudate", a jucat fotbal cu pustii in curtea scolii Generale nr. 8, a fost luat cu ambulanta din acelasi loc, din cauza unei crize, a facut revolutie la o televiziune locala, fortand un interviu neprogramat. Daca pozitia clubului e de inteles, patronul incercand sa-l vanda sau sa-l imprumute, neavand deci nici un interes sa dea amploare cazului, jucatorul n-are nici o problema! E plecat acum intr-un alt concediu, la Bordeaux! Remarcat de mai mult timp de Protasov, care i-a urmarit atent evolutiile din Liga Campionilor, Tibi ar putea fi mijlocasul dorit in Ghencea. Fotbalistul rebel poate acoperi toate posturile din zona centrala a terenului. Un argument suprem ce ar putea fi folosit de antrenorul ucrainean e faptul ca, daca e inteles de cel care il pregateste, Ghioane poate da randament maxim. Sub "biciul" regretatului Lobanovski, modelul lui Protasov, el era unul dintre cei mai buni oameni de la Dinamo! Lui Tibi i-ar putea fi redat gustul pentru sport, mai ales ca a fost auzit ca vrea sa se lase. in cazul in care se decide sa-l achizitioneze, Steaua ar putea opta pentru varianta unui imprumut, mai putin costisitoare, urmand sa achite, in parti egale, salariul anual primit la Kiev, 600.000 $. Daca va deschide negocierile cu Ghioane, Steaua ar putea trata si pentru Fl. Cernat, fotbalist agreat atat de Protasov, cat si de oficiali, MM Stoica fiind nasul lui.

Tiberiu Ghioane

* Data nasterii: 18 iunie 1981 (Targu Secuiesc).

* Cariera: FC Brasov (1999-2000 tur), Rapid (1999-2000 retur, 2000-2001), Dinamo Kiev (2001-prezent).

* Meciuri/ goluri in Divizia A: 17/ 1.

* Debut in Divizia A: 2 octombrie 1999, Rapid - FC Brasov 2-1.

* Meciuri/ goluri in campionatul Ucrainei: 85/ 11.

* Meciuri / goluri la nationala: 11/ 1.

* Debut la nationala: 26 februarie 2001, Romania - Ucraina 1-0

* Meciuri/ goluri in Liga Campionilor: 24/ 2.

* Palmares: campion al Ucrainei (2003, 2004), Cupa Ucrainei (2003, 2005).

Articol de: Ionut Parja /Libertatea

Salariu de 300.000/sezon?Hmm.Sa fim seriosi.Munteanu ar fi fost mult mai bun decat Ghioane si totusi a fost lasat sa plece pentru ca avea salariul prea mare,desi mai mic decat cel presupus a fi dat lui Ghioane.Nu cred ca se realizeaza.Dar daca s-o realiza?Atunci e clar ca nu pentru salariu nu i s-a mai prelungit contractul lui Dorinel.

Virgil01.07.2005 04:44

Ogararu iși dă examenele la Bacau

Absenta lui George Ogararu de la antrenamentul de miercuri seară al Stelei a fost motivata fundasul dreapta fiind plecat din Bucuresti. El se află la Bacau, unde sustine examenele la facultate. În privinta unei eventuale plecari a lui la Villarreal, Ciobanul a fost ferm: "Nu se pune problema. Ogararu nu se va desparti de Steaua in această vară".

"Lasati-ma dracu', cu polonezii ăștia"

Ciobanul a spus ieri că Steaua nu e interesată de atacantul Jacek Kosmalski, de la Polonia Varsovia. "Mai lasati-ma dracu', cu polonezii ăștia, că nu va veni nici unul la noi!", a spus patronul din Ghencea, care a respins categoric si un eventual transfer al lui Bogdan Mara. Steaua a renuntat si la achizitionarea playmakerului Bugri.

Oprita e bun de joc pentru turul doi al Ligii Campionilor

Operat la genunchi in luna mai, Daniel Oprita a plecat din nou la Bologna, pentru un set de teste finale. El s-a antrenat normal la inceputul acestei saptamini si la revenirea in tara peste două saptamini, va face sedinte de pregatire cot la cot cu echipa. Conform staff-ului medical al Stelei, Oprita va fi apt din punct de vedere medical să joace in turul doi preliminar al Ligii Campionilor, primul meci urmind să se dispute pe 26 sau 27 iulie.

GSP

Bodanel01.07.2005 05:56

Cred ca ne-ar mai trebui un mijlocas central si un varf de careu masiv care sa poata darama fundasii. Cristea si Dinita nu sunt decat de viteza ca daca ajunge fundasul langa ei sunt pe jos. In momentul cand ai un varf masiv aparatorii au tendinta sa il supravegheze mai mult pe el lasand celorlalti mai mult spatiu. Un conducator de joc gen Aliuta care sa poate elimina un jucator prin dribling si care sa dea pase utile dar sa nu piarda noptile prin baruri ca el

Bodanel01.07.2005 06:03

Cred ca Iacob si cu Oprita ar putea face treaba in atac. Daca mai folosim si pe Cristea sau Dinita am putea avea un atac care sa dea randament. Cred ca Protasov o sa faca treaba.

ADRIAN PACURAR01.07.2005 08:03

Poate vine Vieri :D ca e liber de contract :wink: , ca sa urmam politica de transferuri :P:P 8) :lol:

Virgil01.07.2005 08:47

Mai degraba Vieru,de la Federatia de Gimnastica. :)

alex ripper01.07.2005 09:45

nu mai vine nimeni...no money,no problem...nu?!

Virgil01.07.2005 12:01

Ei,glumeam si noi.

Dintre cei liberi de contract pot veni,dar ce valoare pot avea ei ?

E de remarcat ca nu a plecat Dica.Gigi zice ca nu s-a inteles la pret,dar daca ar fi avut nevoie imperioasa de bani,ar fi luat el si 800.000 pe care-i oferisera nemtii.Nu credeti?

SteauaToronto01.07.2005 13:26

E bine ca a ramas Dica si Ogararu!

ADRIAN PACURAR01.07.2005 14:10

Posibil sa aleaga 800.000 daca avea probleme cu banii , ma repet stiu clar , ca a vandut un teren acum cateva saptamani pe care a incasat o suma uriasa , dar eu cred ca nu mai are chef sa bage bani.

Virgil01.07.2005 23:11

Vor veni banii din meciurile jucate in grupele ligii campionilor si ii va reinvesti(probabil).Va fi ok(probabil).

Adi02.07.2005 11:03

Poli T. l-a luat pe G.Bucur.

sursa Prosport

Habar nu am ce fac Gigi, MM si Protasov, dar sper sa faca ceva...

SteauaToronto02.07.2005 11:10

Lasa-l pe Bucur tot Victoras e mai bun!

Dar fiti atenti CFR Cluj 1-0 BILBAO!!! BINE Dorinel!!!

Adi02.07.2005 11:15

Nu ai inteles mesajul meu. Vreu sa spun ca Steaua este destul de pasiva la capitolul transferuri in Comparatie cu Dinamo, rapid sau Poli

SteauaToronto02.07.2005 11:39

Ce pasiva ma?

Portari: Tudor,Hamu

Atacanti: Oprita,Victoras Iacob,Cristea,Dinita

Apararea nu o mai zic ca e perfecta! Ati vazut ca si Baciu si-a facut treaba la meciul cu Poli Timisoara!

E adevarat ca ne mai trebuie vreo 2 mijlocasi dar eu cred ca Jiji si MM fac transferuri pe ascuns!

Adi02.07.2005 11:57

1. Vorbeste pe un ton mai civilizat!!!!!!!

2. -Ar trebui o rezerva pentru Ogararu.

-Pe Munteanu l-a inlocuit cineva????

-Ce rezerve avem in atac? Dinita???? Litu???? Simion???

Trebuie intarita banca. Steaua a suferit in retur, fiindca nu a avut o banca de rezerve ca lumea. Nu am avut rezerve in atac, nu am avut inlocuitori pentru titulari.

Daca pentru tine o echipa reprezinta doar primul 11, n-am ce spune..............mai invata, mai studiaza fotbalul si peste citiva ani mai vorbim...

SteauaToronto02.07.2005 12:11

Mai eu nu am vorbit pe un ton necivilizat!

Doar am spus cred ca Jiji si MM pregatesc transferuri pe ascuns! Au cam multi dusmani sa se descopere!

Bisquit02.07.2005 12:50

Trebuie sa recunoastem ca la capitolul transferuri ne-au depasit altii de mult!! N-am mai vazut de mult la noi un transfer de-a dreptul "revolutionar"!! Ultimul transfer, daca pot sa-i spun asa, a fost Munteanu, venit si el liber de contract..... Nu stiu ce criterii de selectie a jucatorilor avem noi din moment ce jucatori reprezentativi ai diviziei A sunt transferati la alte echipe si la noi nu!!

Acum mai nou stiu.....nu trebuie sa dam bani.....

DaRk_Star02.07.2005 13:49
Vor veni banii din meciurile jucate in grupele ligii campionilor si ii va reinvesti(probabil).Va fi ok(probabil).

aham,si pana atunci cu ce intram in grupe? doar cu Iacob...?

sincer,nu cred ca putem sa intram in grupe cu actualul lot..lasa,o sa jucam in grupele cupei UEFA si gata!

Padrese02.07.2005 14:14

Se duce naibii campionatul asta inca inainte de a incepe (nici nu vreau sa ma gandesc ca o sa mai asteptam 4 ani pentru alt campionat)

Transferuri varza- Iacob un fel de Ciocoiu reloaded (am o intrebare pentru voi - Daca e asa valoros de ce l-a lasat si rapid si otelu sa plece)

cativa juniori care sa fim seriosi nu pot concura pe posturile de titulari.

Cat despre UChL - hai sa fim seriosi ati vazut ce cap de serie sunt?

Virgil03.07.2005 02:41
sincer,nu cred ca putem sa intram in grupe cu actualul lot..lasa,o sa jucam in grupele cupei UEFA si gata!

Sincer nici eu nu cred,dar uneori imi mai fac curaj.Adica sper.Ma gandesc ca in afara lui Dorinel,ale carui sarcini vor fi preluate de Paraschiv,nu a mai plecat nimeni.Din contra,au revenit.In primul rand Hamutovski,apoi Balan,Orac.

A mai venit un pusti de mare talent,mijlocas central,Enescu.Mai avem doi pusti in atac,pe Litu si Simion,care si-au primit botezul in Divizia A,si care culmea,la prima lor participare in primul esalon,au devenit campioni nationali.Una peste alta,avem un lot omogen,un antrenor care prin ceea ce se spune despre el si spune el insusi,ca doreste de la jucatori un joc in viteza,cu suturi din orice pozitie,cu daruire totala,imi inspira oarecare incredere.

Si eu vedeam la fel ca tine lucrurile in perioada in care am fost boicotati de antrenorii carora li s-a propus sa antreneze Steaua.Acum vad altfel lucrurile.Nu suntem chiar in situatia de a nu emite nici macar sperante.

Deci,ne calificam in grupele CL.

Sper.

Adi03.07.2005 03:43

Ma tem ca Protasov va cere multi jucatori din Ucraina, Rusia, Belarus, iar eu sunt total impotriva coloniilor de aceasi etnie ca si antrenorul la un club strain. Pentru ca e posibl ca antrenorul sa plece si jucatorii sa ramina ai nimanui, sa nu mai joace nimic.

Ex. colonia olandeza de la Barcelona pe timpul lui Van Gaal, colonia argentiniana de la Inter pe timpul lui Cuper. Dupe plecarea lui Van Gaal si Cuper olandezii si argentinieni adusi de ei, nu au mai jucat mai deloc si au mai mult pe banca.

Virgil03.07.2005 03:47

Stai linistit,nu se va intampla asa ceva.Il avem pe Gigi paznic. :lol:

ADRIAN PACURAR03.07.2005 04:01

Nimeni nu vine la noi , nimeni nu a semnat cu noi ,zici ca suntem o echipa de ciumati , pe an ce trece campaniile de transferuri sunt din ce in ce mai slabe.

ADRIAN PACURAR03.07.2005 04:15

Clubul din Ghencea n-a renuntat la achizitionarea pitesteanul Andrei Prepeliță. Dacă in urmă cu o saptamina cind Steaua s-a interesat oficial la conducerea gruparii argesene, raspunsul a fost că mijlocasul de 19 ani de ani costă 700.000 de dolari, roș-albastrii vor face o nouă incercare la inceputul saptaminii viitoare. În acest moment in lotul Stelei se află doar 5 mijlocasi valizi: Banel Nicoliță, Paraschiv, Lovin, Bostină si Dica susrsa www.gsp.ro ,e daca stiu toti ca esti disperat sa cumperi.

«1234583»