FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«13456783»
Bisquit04.07.2005 04:48

Investitie zero

Steaua a ramas fară Dorinel Munteanu, plecat la CFR Cluj, si Florentin Dumitru, accidentat, insă Ciobanul n-a scos din buzunar nici un dolar pentru intarirea lotului. Victoraș Iacob. Liber de contract. Venit gratis de la Otelul. Andrei Enescu. Un pusti venit tot fară bani de la Building Vinju Mare. Daniel Orac si Daniel Balan. Reintorsi in Ghencea după imprumuturi la Otelul si Vaslui. În fine, Hamutovski. Rechemat la echipă după ce fusese dat afara Nici un dolar n-a scos Ciobanul din buzunar pentru transferuri, lucru nemaiintilnit in Ghencea inaintea debutului unei noi stagiuni.

Sursa GSP!

Mi-e greu sa recunosc dar aici cei de la GSP au dreptate. Toate astea ma fac sa cred ca zvonurile cu bugetul de austeritate sunt foarte adevarate!!

Virgil04.07.2005 13:37

Steaua / 17:10

Andrei Enescu: M-am acomodat la Steaua

Ultimul fotbalist achizitionat de Steaua, Andrei Enescu de la Building Vinju Mare, a afirmat că este o surpriză faptul că a ajuns asa de repede la un club mare. M-am acomodat bine, baietii sunt de treaba Voi sta in cameră cu Mirel Radoi, sunt foarte mindru si bucuros. Deocamdată n-am apucat să vorbesc cu el, pentru că este lovit, dar e timp, a spus Enescu, precizind că nu a acordat niciodată un interviu in fata unui numar asa de mare de camere de luat vederi. În turneul din Austria, Steaua va disputa patru partide, pe 6, 10, 13 si 16 iulie. Singura adversară al carei nume este cunoscut este cel al campioanei Sloveniei, NK Gorica, pe care Steaua o va intilni pe 6 iulie.

GSP

SteauaToronto04.07.2005 17:28

Lotul nostru e aproape complet! Inca un mijlocas si cred ca suntem pregatiti pentru noul sezon!

Grinch04.07.2005 18:22

Ce e asa complet ma ? Cum am jucat ultimele etape din sezonu trecut ? Poate ne mai salveaza Oprita si Iacob asta.

SteauaToronto04.07.2005 20:31

Da se pare ca Alin Stoica va veni in Ghencea! Chiar el a declarat ca doreste sa joace la Steaua!

E bine pana acum!!!

Acum Jiji daca il aduci pe Stoica macar mai fa si tu ceva si refa stadionul ala!!!

Bisquit05.07.2005 03:03

De unde stii ca Alin Stoica va venii in Ghencea???????.....

mishulica05.07.2005 03:50

Avem totusi cea mai buna aparare, iar daca are cine da goluri(Victoras Iacob sau altii) eu zic ca nu e rau deloc. Intradevar mai trebuie cineva la mijloc (ar fi chiar super Alin Stoica) si e bine. Si poate chiar iasa ceva din atacantii aia de 18 ani(Protasov e un antrenor ofensiv).

Virgil05.07.2005 04:14

MM a declarat ca va mai veni un mijlocas care in sezonul trecut a jucat in Divizia A si care acum e jucator liber.E posibil ca jucatorul despre care vorbea sa fie chiar Alin Stoica.

Virgil05.07.2005 04:51

Putem sa ne luam gandul de la Prepelita si el de la Steaua.FC Arges a cerut 700.000 $ pe el,dar Steaua a refuzat,a spus MM.E clar ca nu voiau sa-l dea.700.000 ? Prea mult pentru Romania.

ADRIAN PACURAR05.07.2005 05:00

daca Micoli ajunge la Juventus pe 2 milioane si ceva de dolari , sincer si mie 700.000 mi se pare prea mult pentru Prepelita.dar de banii astia numai sa doresasca aduc jucatori adevarati din America de Sud , dar departamentul de scouti , doarme.

Adi05.07.2005 05:28

FC. Arges isi joaca ultima carte cu Prepelita si Emil Dica. Au probleme mari cu banii si vor sa cistige exagerat de mult de pe vinzarea unor jucatori care inca nu au confirmat, si sunt abia niste "tinere sperante"...

Padrese05.07.2005 05:39

Ar fi super bine sa vina Alin -a jucat in UChL cu o echipa tare are experienta necesara sa ii succeada lui Dorinel.

Bisquit05.07.2005 06:53

Alin Stoica are multe meciuri jucate la nivel mare!!

Sa nu uitam experienta lui la echipele de afara, echipe care nu au fost cine stie ce coreeni sau din vreo divizie inferioara!! Plus ca are si cateva jocuri la echipa nationala.. Daca nu era accidentat, acum sunt sigur ca era la o echipa destul de valoroasa!! E un jucator cu predispunere la efort, un jucator rapid, tehnic, un jucator "de Steaua"!!

Ar fi frumos......

alex ripper05.07.2005 08:41

vrabia malai viseaza sau in traducere stelistul transferuri de calitate viseaza...sa cand o semna o sa cred...till then...!!!

Bisquit05.07.2005 10:17

Ciobanul a spus, astazi, că Steaua nu poartă tratative cu Alin Stoica, Adrian Iordache sau Adrian Mihalcea, insă a recunoscut că Mihalcea are valoare de Steaua. "Nu e adevarat că Steaua il va transfera pe Alin Stoica, nici macar negocieri nu am purtat. Iordache si Mihalcea nu mă intereseaza Mihalcea are valoare de Steaua, dar nu ne interesează", a mai spus Becali.

Ciobanul a spus, astazi, că Steaua vrea să joace in Ghencea in tururile preliminare ale Ligii Campionilor si va cere o dispensă la ministrul Apararii Nationale pentru amanarea lucrarilor de refacere a gazonului.

"Echipa vrea să joace in Ghencea tururile preliminare. Dacă ne calificam in grupe, vom cere o dispensă la Ministrul Apararii in care cerem ca investitiile să le facem la anul", a mentionat patronul clubului din Ghencea.

Becali crede că Andrei Prepeliță si Cosmin Pascovici ar putea evolua la Steaua, dar se cere prea mult pentru transferurile lor. "Sunt jucatori buni, care ar putea evolua la Steaua, dar se cer sume prea mari pentru ei. 700.0000 pentru Prepeliță mi se pare foarte mult", a mai spus patronul Stelei.

Becali a mai spus că nu este ingrijorat de faptul că celelalte echipe s-au intarit. "Nu mă ingrijorează că Dinamo si Rapid s-au intarit. La Steaua nu s-au facut transferuri pentru că nu este nevoie" a subliniat Becali.

Becali consideră că adevaratul examen pentru Steaua, Dinamo si Rapid va fi evolutia din cupele europene. "Mai este o lună si vom vedea barometre de comparatie intre Steaua, Dinamo si Rapid. Vom vedea cum se vor comporta in cupele europene si atunci vedem cine e cel mai bun club din Romania".

Becali a spus că va avea buget mai mare decat Dinamo. "A anuntat Dinamo buget nelimitat? Pai atunci eu dau nelimitat plus 100.0000 de euro", a spus, razand, Becali.

Sursa Prosport......

Ma intreb.........asta o vorbii serios????.....

4steaua05.07.2005 10:40

MIHALCEA ARE VALOARE DE Steaua???DOAMNE DA OMU ASTA A INNEBUNIT DEFINITIV,N-AM VAZUT ASA CEVA!!!PAI ASTA A FOST CEL MAI PROST DIN CAMPOIONAT,SI CICA ARE VALOARE!!!!DOAMNE SA-I INCHIDA CINEVA GURA CA NU SE MAI POATE!!!!

IAR DE BUGET :)))))))))))

sorin_77705.07.2005 11:34

Chestia cu Mihalcea ca are valoare de Steaua m-a socat si pe mine...

Dar toti jucatorii care inscriu un singur gol pe retur au valore de Steaua? Chiar daca Cristea a dat si el unu, dar la dat cand trebuia macar... :)

La Steaua cine vine in vara asta? Garda?

E o vanzoleala in acest mercato si la noi nu intra si nu iese nimic. S-a blocat reteaua? Sau o sa dea GG MM in austria un tun si aduce la pachet 2 sud-americani? Ar fi magnific. Dar cred ca ma uit prea mult pe Discovery...

reddog05.07.2005 15:58

Nu e nimic sigur in privinta lui Stoica, chiar el a declarat asta. E in vizorul Stelei, dar cam atat deocamdata.

reddog05.07.2005 16:00
Chestia cu Mihalcea ca are valoare de Steaua(Campioana Romaniei 2005) m-a socat si pe mine...

Dar toti jucatorii care inscriu un singur gol pe retur au valore de Steaua(Campioana Romaniei 2005)? Chiar daca Cristea a dat si el unu, dar la dat cand trebuia macar... :)

La Steaua(Campioana Romaniei 2005) cine vine in vara asta? Garda?

E o vanzoleala in acest mercato si la noi nu intra si nu iese nimic. S-a blocat reteaua? Sau o sa dea GG MM in austria un tun si aduce la pachet 2 sud-americani? Ar fi magnific. Dar cred ca ma uit prea mult pe Discovery...

Sa nu spun cate goluri a marcat un anume atacant de-al vostru.

Intr-adevar Mihalcea nu are valoare de Steaua, aici ati avut dreptate. Doamne fereste de asa ceva. :twisted:

Kobiy05.07.2005 17:05

Ciobanul a demarat deja negocierile cu reprezentantii celor doi jucatori. Daca pentru fundasul constantean lucrurile par ca si rezolvate, discutiile cu pitestenii pentru internationalul de tineret au intrat in impas, avand in vedere suma exorbitanta pe care clubul din Trivale o cere pentru mijlocas: 700.000 euro. Varianta Emil Dica.

Marti, FC Arges ar fi anuntat ca Prepelita - fotbalist ofertat insistent si de Poli Timisoara - nu mai e transferabil, conditii in care Steaua s-a reorientat imediat spre colegul acestuia, Emil Dica, jucator pe care Rapid si-a anuntat intentia de a-l achizitiona pentru 400.000 de euro.

Variantele Tibi Balan si Mihalcea. La Steaua, in calcul mai intra Tibi Balan (Sportul) si Adrian Mihalcea (Dinamo), Ciobanul afirmand despre fostul atacant al "cainilor" ca "are valoare de Steaua".

Sursa: onlinesport

SteauaToronto05.07.2005 18:00

Yes man facem si noi cu Mihalcea cum au facut cainii cu Danciulescu nu mai avea valoare de Steaua si cand s-a dus la caini a fost primul jucator!

reddog05.07.2005 18:02

Stai linistit ca Mihalcea inca nu e la voi. Si la o adica ce ati putea voi face cu el asa de interesant?

SteauaToronto05.07.2005 19:26

Ce ati facut si voi cu Danciulescu! :lol:

Nero06.07.2005 05:25
Stai linistit ca Mihalcea inca nu e la voi. Si la o adica ce ati putea voi face cu el asa de interesant?

manusi :lol:

sorin_77706.07.2005 09:54

Daca taranul vine la noi atunci 2 goluri inscrie in poarta cainilor in etapa a 6-a... 2 da numai el... mai departe isi dau singuri. Baieti, care ati vazut parodia de meci de aseara cu cainii care viseaza sa depaseasca performantele Stelei de anul trecut, ce parere aveti? Incepe Dinamo prima etapa cu Ando antrenor? Eu zic NU!

«13456783»