Ciobanul a spus, astazi, că Steaua nu poartă tratative cu Alin Stoica, Adrian Iordache sau Adrian Mihalcea, insă a recunoscut că Mihalcea are valoare de Steaua. "Nu e adevarat că Steaua il va transfera pe Alin Stoica, nici macar negocieri nu am purtat. Iordache si Mihalcea nu mă intereseaza Mihalcea are valoare de Steaua, dar nu ne interesează", a mai spus Becali.
Ciobanul a spus, astazi, că Steaua vrea să joace in Ghencea in tururile preliminare ale Ligii Campionilor si va cere o dispensă la ministrul Apararii Nationale pentru amanarea lucrarilor de refacere a gazonului.
"Echipa vrea să joace in Ghencea tururile preliminare. Dacă ne calificam in grupe, vom cere o dispensă la Ministrul Apararii in care cerem ca investitiile să le facem la anul", a mentionat patronul clubului din Ghencea.
Becali crede că Andrei Prepeliță si Cosmin Pascovici ar putea evolua la Steaua, dar se cere prea mult pentru transferurile lor. "Sunt jucatori buni, care ar putea evolua la Steaua, dar se cer sume prea mari pentru ei. 700.0000 pentru Prepeliță mi se pare foarte mult", a mai spus patronul Stelei.
Becali a mai spus că nu este ingrijorat de faptul că celelalte echipe s-au intarit. "Nu mă ingrijorează că Dinamo si Rapid s-au intarit. La Steaua nu s-au facut transferuri pentru că nu este nevoie" a subliniat Becali.
Becali consideră că adevaratul examen pentru Steaua, Dinamo si Rapid va fi evolutia din cupele europene. "Mai este o lună si vom vedea barometre de comparatie intre Steaua, Dinamo si Rapid. Vom vedea cum se vor comporta in cupele europene si atunci vedem cine e cel mai bun club din Romania".
Becali a spus că va avea buget mai mare decat Dinamo. "A anuntat Dinamo buget nelimitat? Pai atunci eu dau nelimitat plus 100.0000 de euro", a spus, razand, Becali.
Sursa Prosport......
Ma intreb.........asta o vorbii serios????.....