FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«123483»
Virgil22.06.2005 21:29

Zboară Prepeliță spre Ghencea?

"Steaua este interesată de Prepeliță si in curind vom demara negocierile cu oficialii Argesului ", a spus ieri patronul Ciobanul. Jucatorul se află de mai multă vreme in vizorul campioanei, fiind cotat de pitesteni la 300.000 dolari. Evoluează pe orice post in linia de mijloc, are 20 de ani si a jucat 55 de partide in Divizia A, avind la activ 5 goluri. Este sub contract cu FC Argeș pină in 2009 si primeste un salariu anual de 20.000 de dolari pe sezon. / Mariana Podeanu

Despre Prepeliță

- este fiul lui Constantin Prepeliță, jucator la FC Olt in generatia lui Ariciu si Șoarece

- cel mai frumos cadou care l-a primit de la tatal sau a fost un set de echipament al Stelei cind a implinit 10 ani

- poartă ochelari in afara gazonului

- coechipierii ii zic Mutu, conducatorii l-au numit "Bulgarasul de aur"

- a debutat in Divizia A in 2002, intr-un blat Gloria - FC Arges 1-0

Kobiy23.06.2005 04:03

Mi se pare bun pustiu l-am urmarit si eu in cateva partide si la echipa nationala de tineret si le stie cu minge si mai mult s-a declarat stelist de mic , un transfer reusit pt oier ar fi nu i-as putea reprosa nimic da sa vedem daca vine sa nu-l ia si p'asta Netoiu cum a mai facut si cu plesan

Kobiy stelist pan' la moarte.....si dupa!! :twisted:

Virgil24.06.2005 03:48

Se vorbeste insistent despre Gigel Bucur.

reddog26.06.2005 11:43
...+ 3-4 jucatori din Divizia A care si-au afirmat dorinta de a juca la Steaua(Campioana Romaniei 2005)(Campioana Romaniei 2005) : Victoras Iacob

Adrian OLAH  JOHNATTAN MCKAIN  TIBERIU Balan  si Gigel BUCUR

Daca ar fi dupa dorinta,cred ca divizia A,ar trebui sa se numeasca divizia Steaua(Campioana Romaniei 2005) ! :)

Mai lasa-ma cu stelismele astea. Tu chiar vrei sa ma faci sa rad pana nu mai pot? Care vor sa ajunga la voi? Chiar va credeti cei mai iubiti din tara? Nu as baga mana-n fos. Ati castigat campionatul si acum...numai figurinele sunt de voi.

SteauaToronto26.06.2005 11:59

Pentru noi toti(potai,Stelisti,ciorexi) conteaza cel mai mult performanta in Europa nu in divizia asta infecta! Si s-a vazut in ultimii 5 ani Dinamo nu face nimic in Europa, Steaua a ajuns in optimi si a facut 0-0 cu Villareal! De Rapid nici nu mai zic( ca Dinamo)!

Pentru cei care nu stiu vizitati UEFA.com si uitati-va la punctaje:

PUNCTAJUL Dinamo + PUNCTAJUL RAPID= PUNCTAJUL Stelei!

Astea sunt din 2000-2005!!

reddog26.06.2005 12:03

Si pana anul acesta pe unde erati in clasamentul UEFA? E un clasament provizoriu. La anul cine stie pe ce pozitie veti fi.

Apropo, prin Toronto se vorbeste cu "Potai"? Las-o mai moale cu apelativele ca nu iti sta bine sa faci pe desteptul. Fa-o cu cap macar, nu cu jigniri. Sau nu ai invatat termenii de "fair play" sau "civilizatie"? Poate le-ai uitat de la atatea aere canadiene..

SteauaToronto26.06.2005 12:09

Deci voi dinamovistii va considerati caini?Daca da Cainii sunt potai(ca in Romania rar vezi un caini ingrijit care e tinut prin casa)!

Cred ca te-am convins? :lol:

Virgil26.06.2005 12:17

Iarta-l R,asa e el mai de la tara.Asa se vorbeste pe acolo.

reddog26.06.2005 12:22

Eu nu iert, doar divinitatea o face.

Poate sunt caini mai ingrijiti prin Toronto ca de romani "canadieni" mi-e rusine deja...Sau poate o fi o vrajeala, l-or fi expulzat canadienii intre timp cand au vazut gradul de cultura pe care acest om inteligent l-a dobandit... Ma opresc acum.

Virgil26.06.2005 12:39

Nu e adevarat.E la latitudinea omului sa ierte.Numai cand nu vrei,te ascunzi in spatele divinitatii.

Am inteles,nu-l ierti.

reddog26.06.2005 12:42

Nu prea pot sa iert anumite persoane care sunt prea incantate de ele desi nu sunt cu nimic mai presus decat ceilalti. Cand o sa invete sa poarte un dialog civilizat poate o sa trec cu vederea, nu ca i-ar pasa domnului Toronto de aprecierile unei potai. Corect, cel vizat???

SteauaToronto26.06.2005 13:35

Am gresit asta e si imi cer scuze lui Red Dog!(Nu e nevoie sa incepeti cu divinitate si vrajeli)!

Dar eu cand intru pe dinamoprostia si pun comentarii civilizate toti imi sar in cap(spurcat si alte chestii)!

SteauaToronto26.06.2005 18:52

Red Dog imi cer inca o data scuze dar hai sa revenim la topic!

Se pare ca Mara e in tratative cu Steaua! Ce parere aveti?

SSK26.06.2005 23:58

Mara este o "investitie" riscanta, nu stim ce joaca el prin China acolo, insa stim ca a stat vreo 3-4 ani prin Spania si n-a rupt deloc gura targului... Ca fotbalist, a fost bun la vremea lui, dar ce de timp a mai trecut de-atunci !

In plus, omul a jucat la dinam0... Bine, nu ca ar fi fost vreun simbol de-al lor, si totusi... :roll:

Bisquit27.06.2005 06:33

Azi va fii prima conferinta oficiala a reprezentantilor Stelei!! Azi se va face prezentarea oficiala a lui Protasov in calitate de antrenor, si tot azi sper ca vom vede "negru pe alb" si ce transferuri avem!! In ultima vreme au fost numai zvonuri si nu poti fi sigur de nimic!! De exemplu de Bugri ala nu se mai aude nimic....Tot asa s-a vehiculat posibila venire a lui Mansour, dar el s-a prezentat azi la intrunirea timisorenilor, asa ca..........

Padrese27.06.2005 07:15

De polonezu ala ce se aude? A fost doar un nume arunca aiurea?La 29 de ani parca e cam batran pt noi.

Pesici din cate am citit vine si vrea sa fie titular, sa vedem ce spune si Tudorica in privinta asta

Adi27.06.2005 07:29

Nu vad de ce ar trebui sa ne intereseze polonezul, doar pentru ca e polonez si ar veni gratis in Ghencea. Eu unul ma indoiesc de calitatile pe care le poseda, dupa ce am aflat ca ajucat la 10 echipe. Toate de prin Polonia. Asta inseamna ca are ceva talent, dar o duce cam rau cu disciplina si este dat afara (gen Sabin Ilie) ori este luat de toti asa de umplutura. Mai tare mas bucura daca l-am lua pe Bucur sau vreun jucator talentat, tehnic de culoare. Le-as sugera lui Protasov, MM si Gigi sa se uite la campionatul Mondial U 20, acolo mai mult ca sigur gasim ceva la pret accesibil.

"nici un scouter sau emisar roman nu se află in aceste zile in Olanda, unde nu sunt numai staruri care deja au contracte la cluburi mari, ci si pusti care pot fi luati la snop." Alin Buzarin, GSP.

Intradevar ar fi pacat sa nu incercam...

Virgil27.06.2005 23:38

Numai pentru cunoscatori.

La primul antrenament sub bagheta lui Oleg,au fost prezenti urmatorii :

Portari: Martin Tudor, Marius Toma

Fundasi: George Ogararu, Daniel Balan, Sorin Ghionea, Eugen Baciu, Tiberiu Curt, Mirel Radoi, Dorin Goian, Mihai Nesu, P. Marin, Boris Keca

Mijlocasi: Banel Nicolita, Sorin Paraschiv, Florin Lovin, Andrei Enescu, Gabriel Bostina, Nicolae Dica

Atacanti: Daniel Oprita, Laurentiu Dinita, Alin Litu, Andrei Cristea, Valentin Simion, George Orac

Absenti: Florentin Dumitru (aflat la Bologna), Dejan Pesici (nu a semnat inca) si Vasili Hamutovski (nu s-a luat o decizie in privinta lui)

Se asteapta intariri.

Virgil28.06.2005 00:03

Se pare ca Dica va pleca la Eintracht Frankfurt.Doi reprezentanti ai acestei echipe au fost vazuti in compania impresarului Dumitru Tudor.Acesta din urma Neaga insa ca ar fi implicat in vanzarea lui Dica.

Probabil ca Dica a facut mai mult bine,decat rau Stelei.Sa renunti la un jucator experimentat,trecut recent prin 12 meciuri europene si un campionat castigat,mi se pare o mare greseala.

Dar daca e asa cum spun unii ca Gigi nu mai are bani si trebuie sa vanda,inteleg.

Eu nu cred insa ca Becali a ajuns la fundul sacului.

Apropo.Stiti ce a spus Becali intr-un interviu al Pro TV,intrebat fiind cum de Dinamo a adus 7 jucatori si Steaua inca nici unul de marca? "Pai ce,ma pun eu cu aia?Ei sunt 10,eu sunt unul".Hai ca ai facut-o de oaie Gigi.De cine te feresti de nu-ti mai permiti nimic?Pana acum dadeai milioane pe jucatori si acum ai inceput sa vinzi.Intentionezi cumva sa inchizi mustaria ?

Adi28.06.2005 06:47

Nu cred in plecarea lui Dica, acum cind atacam grupele Ch.League. In primul rind nu cred ca jucatorul ar dori, in al doilea rind nu sunt sigur ca o nou promovata in prima Liga germana poate face o oferta care sa-l convinga pe Gigi, mai ales ca Dica e unul dintre favoritii sai.

Referitor la ce a spus Gigi la stirile Pro TV: parca nu e in stilul lui sa se dea batut, sa recunoasca infringerea, pare falsa declaratia aia, asa ca eu sper ca are ceva planuri pentru transferuri, dar nu vrea sa le divulge, ca sa nu-si bage nasul don Giovanni.

Apropo de transferuri, de ce nu se incearca readucerea lui Claudiu Raducanu, macar sub forma de imprumut,???? nu cred ca ar fi vreo problema

Virgil28.06.2005 08:10

Gigi are si pretul facut pentru Dica.1.000.000 de euro.

Momentan a lasat situatia in suspans,motivand ca trebuie sa se consulte si cu Oleg.

Adi28.06.2005 08:17

Cum sa se consulte cu Oleg, daca Oleg nu a vazut echipa decit pe casete si abia daca si-a creat o parere generala despre echipa si punctele ei forte si cele slabe. Practic nu cunoaste jucatorii.

P.S. Ar trebui sa se consulte cu Oleg in privinta jucatorilor care ar trebui adusi in Ghencea :(

Virgil29.06.2005 01:59

George Ogararu

Villarreal este interesata de achizitionarea fundasului dreapta al echipei noastre,in conditiile in care argentinianul G.Rodriguez este foarte aproape de un transfer in Italia.

George este liderul minutelor jucate in sezonul 2004/2005.A jucat 43 de meciuri oficiale.In Cupa UEFA este integralist,jucand toate meciurile plus cele 30 de minute de prelungire din meciul cu Valencia.

Hamutovski se intoarce !

In urmatoarele zile Vasea va sosi la Bucuresti pentru a discuta cu Protasov si cu conducerea clubului.

"Daca oficialii de la Steaua doresc ca eu sa ma intorc,voi face acest lucru",a declarat el,care este asteptat in Ghencea la antrenamente.

Andrei Enescu

Are 17 ani si provine de la Building Vanju Mare.

Joaca mijlocas central si a marcat un gol in ultimul sezon.Component al nationalei Under-18,a fost descoperit de Marian Brihac,cel care a mai lucrat cu Soava si Radoi.

Sursa:GSP

Virgil29.06.2005 08:12

O prima concluzie trasa de Oleg e ca Steaua are nevoie urgenta de minimum doi jucatori valorosi, un atacant si un mijlocas. Primul e, se pare, polonezul Jacek Kosmalski, acesta declarandu-se incantat sa joace pentru Steaua. Numai ca oficialii clubului din Ghencea mai poarta negocieri si cu un alt jucator ofensiv. Este vorba de Bogdan Mara. Fostul jucator al formatiei spaniole Poli Ejido a "vizitat", ieri, hotelul Marriott pentru a discuta cu mai-marii Stelei posibilitatea de a se transfera la echipa bucuresteana. Marea problema o reprezinta postul de mijlocas, Dorinel Munteanu fiind greu de inlocuit. Solutiile nu sunt prea multe, "studentul" Tiberiu Balan fiind una dintre ele, alaturi de pitestenii E. Dica si Prepelita. Toti trei insa sunt doriti si de Dinamo sau Rapid. Se studiaza inca posibilitatea achizitionarii atacantului senegalez al lui Poli Timisoara, Gueye Mansour.

Sursa : Libertatea.

ADRIAN PACURAR29.06.2005 08:46

avem nevoie de unul , doi mijlocasi si de cel putin un atacant , l amomentul dat , sa vedem ce se va realiza.

«123483»