FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Janos Szekely

«15678912»
vlad15.08.2009 14:58
PAi inseamna ca ai probleme in exprimare,te cam contrazici singur.Ba te bucuri ba nu te bucuri de plecarea lui Janos?

Cam greu cu dulcele grai moldovenesc. Pentru dumneavoastra voi face o nota la fiecare postare a mea. Nu am pus virgule sau vreu iconita ca sa par cat mai veridic si sa le dau apa la moara celor care care posteaza ca berbecii. Nu poti judeca un om dupa un citat. Eu de cand scriu pe acest site am observat cine mai face cate o ironie cateodata. Au mai fost cazuri de genul asta si unii s-au aprins usor nesesizand ironia. Imi poti arata mie vreo postare in care il apreciez pe Banel in detrimentul cuiva? Sau in care ii iau apararea Ciobanului?

Eu chiar sunt rasist de felul meu.Ca toti oamenii normali. Si sunt si xenofob. Adica il urasc tot pe Nicolita! Pentru ca nu-mi plac strainii....strainii de fotbal!

Esti inca o copila.Mai ai multe de invatat la viata ta pentru a da lectii unora.

Si am o rugaminte la tine. Hai fii fata de gasca si discuta doar cu cine iti permiti tu glumele tale. Nu trebuie sa simti tu nevoia acuta de a ma corecta pe mine. Sa ai bafta!

Se pare ca Mihaita arefuzat oferta Timisoarei. Sa crape fierea in Cioban.Salariu lui Mihaita va creste pe fiecare sezon cu 50 de miii de euro. In conditile astea nu ne ramane decat sa-l vedem la Steaua 2. Alaturi de Plesan. Plesan nu e la Steaua 2 din motive de disciplina sau de valoare. Ci doar din cauza salariului mare pe care il are. Si Neaga a patit la fel.

Maye15.08.2009 15:01

Jucatorul asta va ajunge la echipa a doua.

vlad15.08.2009 15:04
Jucatorul asta va ajunge la echipa a doua.

Mi-ai luat vorbele din gura. Si Nicolita v ajunge la balamuc. Nu are psihic tare zlatarul. Facem pariu ca va fi huiduit de un stadion intreg?

Ronnie15.08.2009 15:11

Daca nu scapam de cioban riscam sa promovam cu Steaua 2 si sa retrogradam cu echipa mare.

Maye15.08.2009 15:46
Facem pariu ca va fi huiduit de un stadion intreg?

Depinde ce intelegi tu Vlade prin "un stadion intreg".Crezi ca purtatorii de Free Gigi o vor face?SI oricat de mult va fi huiduit, nu va iesi din echipa.

dulcicutza15.08.2009 15:47
Se pare ca Mihaita arefuzat oferta Timisoarei. Sa crape fierea in Cioban.Salariu lui Mihaita va creste pe fiecare sezon cu 50 de miii de euro. In conditile astea nu ne ramane decat sa-l vedem la Steaua 2. Alaturi de Plesan. Plesan nu e la Steaua 2 din motive de disciplina sau de valoare. Ci doar din cauza salariului mare pe care il are. Si Neaga a patit la fel.

Imi cer scuze domnule Vlad ca mi-am persmis sa va citesc postarile si sa le mai si comentez.Mii de scuze.N-o sa se mai intample.O ultima rugaminte.Poate ma lamuriti care Mihaita?!

SS Lazio15.08.2009 16:07

Mihãițã Aanei.

Maye15.08.2009 16:19
Imi cer scuze domnule Vlad ca mi-am persmis sa va citesc postarile si sa le mai si comentez.Mii de scuze.N-o sa se mai intample.O ultima rugaminte.Poate ma lamuriti care Mihaita?!

A incurcat Mihaita cu Janos :)

mircea_1015.08.2009 16:36

"Ma asteptam ca Szekely sa refuze Timisoara deoarece am vorbit cu el inainte. El mi-a zis ca vrea sa joace titular la Steaua, eu i-am spus ca pentru asta trebuie sa fie in fata lui Nicolita. M-a deranjat pentru ca stiu ca nu e adevarat. El nu mai are cand sa demonstreze. Poate o sa demonstreze acum ca sunt Toja si Tanase accidentati. El nu va primi ostilitate din partea mea, doar suntem oameni. El nu va avea salariul marit la 200.000 euro, el nu poate avea acest salariu pentru ca strica echipa. El se va duce la echipa a doua sau va juca la echipa a doua. El e incapatanat, vrea sa demonstreze ca e fotbalist", a spus Becali la Liga lu' Mitica pe Sport.ro si www.sport.ro

"Nu ma bag eu peste Bergodi, dar nu voi accepta niciodata ca Banel sa fie rezerva lui Szekely. Eu sunt patron. Ce sa spuna Bergodi? El decide la echipa, dar eu i-am spus lui Renzo Rossi. Dar daca eu vreau ceva, nu poate sa imi comande Bergodi!"

Deci e clar!

MWYE Jiji

Catalyn0715.08.2009 17:04

fu210-n gura de cioban prost. Ba nene cum pot unii atat de idioti si de prosti sa traiasca atata timp ? CUM ???? eu unu nu inteleg

SS Lazio15.08.2009 17:12

"Bãnel Nicolițã este cel mai bun jucãtor al României., ce sa facã Szekely în fața lui?"-Becali pe GSP TV.

Oare de ce Dumnezeu nu mã duc la o bere, mânca-l-ar jarul televizor?

De fapt, asta și fac.

PLEACÃ CIOBANE, MORI BÃNELE!

vlad15.08.2009 17:16
.Poate ma lamuriti care Mihaita?!

Eu asa il alint pe Janos.Mihaita! Ca sa-ti demonstrez ca nu am absoplut nimic cu el. Suna mai romaneste.

De exemplu pe Banel il alint Ciordel.

Hai sa ne vedem fiecare de cratitile noastre. Ca doua gospodine ce suntem.

Uite ,tu nu mai esti Dulcicutza pentru mine.Esti Buricutza. :ras:

vlad15.08.2009 17:23
"Bãnel Nicolițã este cel mai bun jucãtor al României., ce sa facã Szekely în fața lui?"-Becali pe Sport.ro.

Oare de ce Dumnezeu nu mã duc la o bere, mânca-l-ar jarul televizor?

De fapt, asta și fac.

PLEACÃ CIOBANE, MORI BÃNELE!

Patronul a recunoscut ca-l sacaie salariul mare al lui Janos. Facem prinsoare ca la urmatorul meci Jagardel va fi huiduit de un stadion intreg? Si ca ca in ziarele de can-can sportive ,a doua zi, vor aparea stiri despre mamica lui Banel ,careia i se va face rau de suferinta prin care trece odorul ei?

Parca o vad pe Nicolita Senioare cu fustele trase pe cap in Aleea Alexandru cu o sticla de benzina si un chibrit in maini ,amenintand ca-si va da foc daca Mihaita (Janos) nu va accepta oferta Timisoarei.

Prea i s-a facut rau femeii aleia de cate ori a dat-o in propria poarta Banel.

Inca 3 Janosi in echipa ,sa-i dea cu tifla Ciobanului si cu siguranta face Oierul apoplexie in direct la teveu.

Chiar daca Janos a refuzat pe Bragadiru,zilele lui in Ghencea sunt numarate.

radusteaua2315.08.2009 18:00

RESPECT SZEKELY sper sa tot stadionu sa fie alaturi de el. CIOBANEE LASA NEEE LASA NEEEEE

clausblaus15.08.2009 18:44
Adeptii oierului au inceput sa dispara de pe site.

Crezi?Or sa reapara in curand.

O calificare in EL si vor fi cu totii calare pe site.

Vlad Bogdan15.08.2009 21:17

n-au disparut stai linistit stai numa sa intram in grupe...

Cum sa spui ma ca ciordel e cel mai bun din tara MAAA? :))

mori ciobane mori!!!!! sper sa fie aplaudat cu fundu la urm meci cu spectatori

fredysteaua15.08.2009 22:21

nu stiu cum incape atata prostie intr-un singur om !!!!!

Banel e mai bun ca szekely!! intr-adevar e mai bun ca szekely...la un singur lucru...la ECONOMIE ! e mai economic Banel intr-adevar ...

cand te gandesti ca nu aveau cainii si ciorile cum sa ne zica ... la caini le spuneam javre si multe altele la rapidisti ciori si multe altele dar noua nu avea nimeni cum sa ne spuna dar a venit acest jibon si acum poate lumea sa ne numeasca oi, ciobani etc...

cand te gandesti ca acest patron face pe dreq in 4 sa il vanda pe Goian ca sa poate sa transfere si el un jucator pe BANI !!!

cand te gandesti ca se minte singur ca Ciordel e cel mai bun jucator roman doar pt ca cere 1 ciorba de burta si un ardei iute pe an

cand te gandesti ca intreaba cu nesimtire cine e Valentin ceausescu si ce a facut el pt Steaua...ca eeel Gigi Becali aaa fost de 3 ori in UCL !!! dar Valentin ceausescu ce a facut .. a luat cupa campionilor ce mare branza...

cand te gandesti ca Hagi e prea demn si prea linistit ca sa raspunda la jignirile unuia care fluiera dupa oi sa nu le prinda lupii atunci cand el dadea golul victoriei castigand SUPERCUPA EUROPEI

cand te gandesti ca face GOLANI unii oameni cand el ARE PUSCARIE LA ACTIV !!! (Cum poti sa faci GOLAN pe unu cand tu esti un puscarias?)

cum pot sa zici ca investesti intr-o echipa cand cu ceva timp in urma ii faci oferta de 1.2 mil lu` Arges pt 50% din tanase si dupa ce il dai pe Goian cu 2 mil ii faci oferta de 1.8 ! TOT, TOT ca sa castigi tu acolo 200 mii euro...

cum sa zici frate ca investesti intr-o echipa cand il vinzi pe szekely pt ca LA anul VA AVEA 200 de mii salariu !!

stie cineva ca dupa 3 ani de UCL Steaua avea profit 300 de mii de euro ????

Janos ai tot respectul meu pt ca acum Iancu se incurca in cuvinte pe la gsp spunand ca nu te-ai dus din cauza impresarului !!! dupa parerea mea Szekely este un stelist adevarat pt ca a refuzat UCL cu Timisoara pt Europa League cu Steaua !! si pentru ca a avut curajul imens de ai da in nas gibonului !!! SANATATE

se7en15.08.2009 22:34

in sfarsit un jucator cu tupeu care e in stare sa-i zica nu lui Gigi. sper sa-si demonstreze valoarea si sa se mentina titular.

tot respectul!

ytse jam15.08.2009 22:42
dupa parerea mea Szekely este un stelist adevarat pt ca a refuzat UCL cu Timisoara pt Europa League cu Steaua

de fapt in acest sezon Janos nu are drept de joc in cupele Europene numai daca activeaza la Steaua.

oricum, este demn de tot respectul gestul sau. nu stiu cat va mai rezista in fata gibonului, pt ca sincer eu sunt deja scarbit de absolut toate declaratile acestui om grotesc. daca Janos isi face bagajele cu destinatia Timisoara, sincer nu am sa fiu suparat pe el, deoarece este de inteles acest lucru. nici un normal nu ar putea sa mai dea ochii cu acest rahat de patron. oricum, atat el cat si Tiago Gomes, ne-au demonstrat tuturor ca fotbalistii nu sunt niste oi, ci niste oameni cu personalitate care au vezica urinara pe care au golit-o deja in fata regelui oilor, un lucru mare in ziua de azi. sper totusi sa se gaseasca o solutie a.i. Janos sa ramana la clubul FC Steaua Bucuresti.

MoWeed16.08.2009 00:00

Inca un jucator de care cretinul sef si-a batut joc.

Maye16.08.2009 00:59
sper sa-si demonstreze valoarea si sa se mentina titular.

Nu o sa il mai vedem noi mult titular.De fapt Plesan cred ca deja se bucura ca va avea un coleg mai "in varsta" la echipa a doua.

vlad16.08.2009 04:38

Credeti ca este posibil un banner de genul : "Nicolita- GINERELE LUI Gigi Becali" ?

Maye16.08.2009 08:58
Credeti ca este posibil un banner de genul : "Nicolita- GINERELE LUI Gigi Becali" ?

Mai degraba "iubita".

fredysteaua16.08.2009 09:02

mai degraba "Nicolita -Doamna cioban" si prin asta se intelege totu`

D4v1dstelist16.08.2009 09:36

"Nu pot accepta ca Nicolita sa fie rezerva lui Szekely!"Clar!!!Nu are curaj sa il piarda pe Bergodi,si atunci il da repede pe Szekely pentru a fi tziganul titular.Pentru ce e Banel atat de bun?Pentru maretul gol al victoriei inscris pe Bernabeu?

«15678912»