PAi inseamna ca ai probleme in exprimare,te cam contrazici singur.Ba te bucuri ba nu te bucuri de plecarea lui Janos?
Cam greu cu dulcele grai moldovenesc. Pentru dumneavoastra voi face o nota la fiecare postare a mea. Nu am pus virgule sau vreu iconita ca sa par cat mai veridic si sa le dau apa la moara celor care care posteaza ca berbecii. Nu poti judeca un om dupa un citat. Eu de cand scriu pe acest site am observat cine mai face cate o ironie cateodata. Au mai fost cazuri de genul asta si unii s-au aprins usor nesesizand ironia. Imi poti arata mie vreo postare in care il apreciez pe Banel in detrimentul cuiva? Sau in care ii iau apararea Ciobanului?
Eu chiar sunt rasist de felul meu.Ca toti oamenii normali. Si sunt si xenofob. Adica il urasc tot pe Nicolita! Pentru ca nu-mi plac strainii....strainii de fotbal!
Esti inca o copila.Mai ai multe de invatat la viata ta pentru a da lectii unora.
Si am o rugaminte la tine. Hai fii fata de gasca si discuta doar cu cine iti permiti tu glumele tale. Nu trebuie sa simti tu nevoia acuta de a ma corecta pe mine. Sa ai bafta!
Se pare ca Mihaita arefuzat oferta Timisoarei. Sa crape fierea in Cioban.Salariu lui Mihaita va creste pe fiecare sezon cu 50 de miii de euro. In conditile astea nu ne ramane decat sa-l vedem la Steaua 2. Alaturi de Plesan. Plesan nu e la Steaua 2 din motive de disciplina sau de valoare. Ci doar din cauza salariului mare pe care il are. Si Neaga a patit la fel.