FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Janos Szekely

«14567812»
andrei_ionete25.07.2009 21:07

Janos Szekely (Onlinesport): "Eu sunt roman, ma simt roman. Nu e vina mea ca ma cheama asa. Romania mi-a oferit totul si asa va ramane pentru totdeauna. Probabil strastrabunicii nostri au facut parte din Austria-Ungaria, dar eu sunt roman. (...) Steagul mi se pare normal sa-l iau, pentru ca sunt roman"

NonMollareMai8814.08.2009 16:39

Fecaliotul il da pe Szekely la Timisoara sa-i faca loc spurcatului de Nicolita....

dayra14.08.2009 16:49
Fecaliotul il da pe Szekely la Timisoara sa-i faca loc spurcatului de Nicolita....

Pe bune? :|

NonMollareMai8814.08.2009 16:52

a zis-o in direct pe sport.ro

radusteaua2314.08.2009 16:55

se pare ca ciobanul sa inteles cu Poli , ciobanul in da ca sa poata sa l bage pe Nicolita , avem lot subtire si tot da jucatori si pe cei mai buni CIOBANE PLEACA DIN Ghencea <> CIOBANE VEI FI CONTESTAT PANA VEI MURI

MIREL6RADOI14.08.2009 17:39

Steaua la mana unui cioban si un tigan.... :rolleyes:

NonMollareMai8814.08.2009 17:44

urasc sa am dreptate mereu.... nu degeaba sper de cativa ani incoace sa se accidenteze tyganu si sa ne lase in pace...

vlad14.08.2009 17:45

Prima veste buna la Steaua dupa atata timp.

Ungurul asta nu are ce cauta in echipa. Mai are si salariu mare ,sa plece in plm la Timisoara. Cei care il injura pe Nicolita fac o mare greseala.Baiatul asta chiar pune sufletul pentru Steaua. Alearga cat toata echipa la un loc.

Ce mare scula Szekely asta????

A fost o gluma plina de amaraciune!

Adeptii oierului au inceput sa dispara de pe site. Ii rugam tot timpul sa ne povesteasca despre investitiile Ciobanului dar se eschivau.

Banel Tziganitza poate dormi linistit pe pe partea dreapta Nimeni nu-i poate zdruncina efortul depus pe teren. Atata timp cat plamanii lui rezista , este omul bun la toate!

"Asa faci tu misto de toata lumea???" il intreaba Tziganel pe Bendeac..... Noi punem intrebarea asta lui Forrest Gump:

"Asa faci tu misto de noi??

Braila .... locul ce leaga 2 vietati .... la Steaua.

vlad14.08.2009 17:53
suge-i curu la cioban oaie bearca.... cacam-as pe tyganul si albanezu pe care-i ai ca idoli

Vai mama ta ! Ce plm sa faci cu nou -nascutii pe forum?

Daca priveai mai atent poza mea din avatar ti-ai fi dat seama ca a fost o anecdota.

Repet,vai mama ta..... Cine a fost Valentin Ceausescu??? Asta se intreba Becali de curand...Probabil ca l-ai condamnat pe Cioban,strain fiind si tu de acest subiect. In poza mea apare Ciobanul ,inconjurat de pionierii patriei,cei pe care si-a dorit in peluze. Dar tu esti prea ignorant sa citesti macar o poza!

Se considera jignire "suge-i cura la cioban.....blabla?"

NonMollareMai8814.08.2009 17:57

......

Kapetan0s14.08.2009 18:00

Bine domne am inteles ca Szekely nu e mare scula de jucator dar atunci Banel ce e?!

vlad14.08.2009 18:00
da-i cu praf de pusca bai oaie si linge-l in fund pe cel ce va plateste curentu la voi in zabrauti

Amice ,chiar esti neatent! Ce dracului mai,nici macar sa citesti o propozitie nu stii???? Ne faci de ras pe forum. Mai intra si alte specii de oameni pe aici si vor spune:" Fratilor,sunt unii idioti care nici macar o ironie nu prind"

Vei contiunua sa ma gratulezi cu "oaie" si alte epitete??

NonMollareMai8814.08.2009 18:01
Vai mama ta ! Ce plm sa faci cu nou -nascutii pe forum?

Daca priveai mai atent poza mea din avatar ti-ai fi dat seama ca a fost o anecdota.

Repet,vai mama ta..... Cine a fost Valentin Ceausescu??? Asta se intreba Becali de curand...Probabil ca l-ai condamnat pe Cioban,strain fiind si tu de acest subiect. In poza mea apare Ciobanul ,inconjurat de pioneierii patriei,cei pe care si-a dorit in peluze. Dar tu esti prea ignorant sa citesti macar o poza!

Se considera jignire "suge-i cura la cioban.....blabla?"

la cate specimene cu gandire ca aia am intalnit inclusiv pe site-ul asta lasa-ma sa cred ca e posibila o astfel de pozitie...scuze pt neintelegere oricum

Amice ,chiar esti id.i..ot! Ce dracului mai,nici macar sa citesti o propozitie nu stii???? Ne faci de ras pe forum. Mai intra si alte specii de oameni pe aici si vor spune:" Fratilor,sunt unii idioti care nici macar o ironie nu prind"

Vei contiunua sa ma gratulezi cu "oaie" si alte epitete??

ai editat dupa ce ti-am dat replica....calm.

Raduccio14.08.2009 18:02

Stie Banel sa centreze? Sa dribleze (si nu ma refer la driblingul 'da-o inainte si fuji dupa ea')? Face mai mult de un meci bun la fiecare zece meciuri proaste?

In fine, chiar daca ar fi cel mai bun mijlocas dreapta din Romania ( si nu este in primii 10) tot ar fi nevoie de o rezerva. Fara concurenta Banel o sa ramana la nivelul de maratonist.

LATER EDIT: Pe langa faptul ca Steaua renunta la una din singurele optiuni pe acea parte, mai si intareste concurenta.

vlad14.08.2009 18:05
la cate specimene cu gandire ca aia am intalnit inclusiv pe site-ul asta lasa-ma sa cred ca e posibila o astfel de pozitie...scuze pt neintelegere oricum

ai editat dupa ce ti-am dat replica....calm.

Bun,imi cer scuze.

Poate am fost si eu la fel de suparat pentru aceasta stire si m-am lasat dus de val. Ciobanul reusseste sa dezbine oamenii peste tot.

Vai Steaua noastra! unde va ajunge aceasta echipa atata timp cat traieste Ciobanul???

Steaua va deveni "oaia " de muls a Ciobanului.

Trebuie sa privim salariile mari ale jucatorilor. Apoi ne putem face o impresie despre lotul Stelei din sezonul viitor.

Pe Kapetanos il salveaza golurile. Ghionea e ca si plecat.

Rada va disparea si el din peisaj,adica de pe banca de rezerve. Stancu va fi vandut la anul!

Toja poate prinde ceva din retur..... :(

NonMollareMai8814.08.2009 18:13

ai uitat sa-l incluzi si pe tanase la capitolul plecari.....nici n-a venit bine si fecaliotul cu familia lui de albanezi deja isi freaca mainile la gandul unui transfer in strainatate, a si spus ca tanase va sta maxim 2 ani la Steaua. O sa plece inca vreo cateva generatii de jucatori valorosi si vom ramane tot cu tiganu borat ...

Maye14.08.2009 19:34

Daca refuzi Bragadiru si ramai aici (chiar daca pentru asta vei face tusa) vei avea respectul meu!

dulcicutza14.08.2009 19:56
Prima veste buna la Steaua dupa atata timp.

Ungurul asta nu are ce cauta in echipa. Mai are si salariu mare ,sa plece in plm la Timisoara. Cei care il injura pe Nicolita fac o mare greseala.Baiatul asta chiar pune sufletul pentru Steaua. Alearga cat toata echipa la un loc.

Ce mare scula Szekely asta????

A fost o gluma plina de amaraciune!

Adeptii oierului au inceput sa dispara de pe site. Ii rugam tot timpul sa ne povesteasca despre investitiile Ciobanului dar se eschivau.

Banel Tziganitza poate dormi linistit pe pe partea dreapta Nimeni nu-i poate zdruncina efortul depus pe teren. Atata timp cat plamanii lui rezista , este omul bun la toate!

"Asa faci tu misto de toata lumea???" il intreaba Tziganel pe Bendeac..... Noi punem intrebarea asta lui Forrest Gump:

"Asa faci tu misto de noi??

Braila .... locul ce leaga 2 vietati .... la Steaua.

Eu cred ca tu nu prea gandesti sau te lasi orbit de niste aberatii rasiste sau xenofobe.Janos este un om cu caracter si chiar stie mult fotbal,in comparatie cu Banel sau Ochirosii care mai are de invatat.......

Oare inainte de meciul cu Otelul pot sa-i scap o sticla in cap lui Banel?:))))

Stryker14.08.2009 20:10

asat ar fi o alta mutare de "maestru" ... trecand peste faptul ca janos este peste Banel ca fotbalist ... mai exista si un aspect financiar : l-a luat cu 1.500.000 de euro si acum vrea sa-l dea pe 800.000 !

inca odata , cum a reusit acest creditor sa faca avere ??

dulcicutza14.08.2009 20:14

da dar in aia 1.5 mil cat a dat pe Janos au fost incluse si punctele cu Otelul :)) marketing

Maye14.08.2009 20:24
da dar in aia 1.5 mil cat a dat pe Janos au fost incluse si punctele cu Otelul :)) marketing

Care puncte ? ca ne-am luat-o pe coaja la Galati.

vlad15.08.2009 04:13
Eu cred ca tu nu prea gandesti sau te lasi orbit de niste aberatii rasiste sau xenofobe.

Offtopic

Tu a cui esti maica???

Iubita ,pe zi ce trece devii tot mai enervanta.Lasa-ma in plm in pace si joaca-te cu copiii de seama ta. Ai devenit carcotasa de serviciu sau ce??? I-ai luat locul lui Redondo? Crezi ca ma misca remarcile tale? Iubita,eu sunt insurat si stiu ce inseamna sa ai nervii rodati.

Te las in lumea ta ca ma mai "umplu" si de diabet. Comenteaza subiectul ,nu parearea celor din jur daca nu stii sa citesti printre randuri. Ma faci pe mine rasist dar il pui pe atlet cu fata la zid. Despre Szekely,nu ai remarcat ca doar eram sarcastic cu nea Gigi??

Ontopic

Becali va distruge un singur jucator cu aceasta mutare pe care a pregatit-o! Acel jucator ,(pardon)atlet, este Banel Nicolita. Tot publicul il va fluiera pe Nicolita inca de la incalzire. Szekely nu are ce pierde daca pleaca la Timisoara. Dar Nicolta se va afunda si mai mult in pasa proasta prin care trece de cand s-a apucat de fotbal.

Dragostea asta ciudata fata de Nicolita nu si-o poate explica decat Becali.

dulcicutza15.08.2009 10:34

PAi inseamna ca ai probleme in exprimare,te cam contrazici singur.Ba te bucuri ba nu te bucuri de plecarea lui Janos?

MoWeed15.08.2009 14:00
inca odata , cum a reusit acest creditor sa faca avere ??

Specula imobiliara, a furat de la stat prin schimburi de treren care l-au avantajat pe el. De fapt, toate firmele lui au o trasatura comuna: merg in pierdere(exceptia fiind Steaua) pentru ca sunt conduse de nepoti si oameni care nu se pricep decat la pupatul in fund.

mircea_1015.08.2009 14:03

"Szekely stie ca va avea viata grea in Ghencea. Si domnul Becali i-a spus ca nu va juca daca refuza oferta Timisoarei!", a spus Ionel Codoban, impresarul lui Szekely, la Liga lu' Mitica la Sport.ro si www.sport.ro

Incredibil...

«14567812»