FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Janos Szekely

«12345612»
Lari06.01.2009 23:12

Grigoras si Marius Stan au afirmat despre Janos ca rareori au vazut sportivi mai ambitiosi.

Senzatia mea, in acest rastimp de cand apara culorile noastre, a fost ca acest jucator s-a "linistit". Ca nu mai da senzatia ca vrea sa fie peste tot pe teren.

Am convingerea ca un antrenor valoros ar face din Szekely un nou Lacatus. Sa speram ca "Fiara" va sti sa-l puna in valoare.

Lacatus trebuie sa se ridice la niste asteptari uriase in acest retur. Janos este doar unul din examenele pe care trebuie sa le ia cu brio.

Lari25.01.2009 23:10

Laaaaaacccccaaaaaa:

"Szekely este o soluție foarte bunã pentru postul de mijlocaș dreapta. Eu l-am folosit la Galați o singurã datã în partea stîngã. E greu pentru un jucãtor care evolueazã timp de 4 ani pe o poziție sã fie reprofilat. Pe stînga nu poate fi la fel de bun", a declarat Petre Grigoras.

:cursing:

DelPiero1025.01.2009 23:25

Sper ca Szekely sa nu se rateze..atat spun,nu stiu,avem 'darul' asta sa terminam jucatorii.Lacatus sa inteleaga ca Szekely este mijlocas dreapta,nu stanga.La fel cum Dayro Moreno este atacant,nu mijlocas ofensiv.

Lari25.01.2009 23:33

@DelPiero10

Te rog, nu-mi aduce aminte cat de lunga e lista aia ca innebunesc!

cornisa5829.01.2009 18:28
sunt de partea ta si a lui szekely ;)

și eu tot așa

DelPiero1009.03.2009 14:13

L-a terminat Jiji si p-asta...pacat,sincer va spun,baiatul chiar e(era) bun inainte sa vina la Steaua...

Lari09.03.2009 14:40

Daca Lacatus va accepta ca Janos sa fie trimis la echipa a doua, se va termina ...

Melku09.03.2009 14:57
Daca Lacatus va accepta ca Janos sa fie trimis la echipa a doua, se va termina ...

S-a terminat de cand a acceptat sa revina la echipa...

fedora09.03.2009 15:19

Janos a fost cel mai bun jucator din tara pe care il putea lua Steaua.

Ce a ajuns nu a depins de el, a jucat foarte putine meciuri mijlocas dreapta.

Melku09.03.2009 15:25

Si l-a dat peste cap accidentarea de la debutul campionatului. Parca dupa amicalul cu Roma, in care i-a innodat picioarele lui Cicinho si a castigat fiecare duel, s-a accidentat si nu a mai reusit sa se remarce in vreun meci.

anti gigi09.03.2009 15:40

un jucator foarte bun,pacat ca avem o sluga ca antrenor si un maratonist ca mijlocas dreapta

Melku09.03.2009 15:42

S-a insistat in mod stupid cu Szekely pe stanga, "Maratonistul" Banel dadea acelasi randament (scazut) si pe stanga, deci putea fi jucat Szekely pe dreapta in aceeasi echipa cu Nicolita.

DelPiero1009.03.2009 15:47

Ideal ar fi fost Szekely pe dreapta si Ochirosii pe stanga,oricine putea vedea asta.Dar na,asa se intampla cand echipa o face tandemul Simbolul-oierul din loja...

Robinson Rufay Zapata09.03.2009 16:07

Si iata ca inca un jucator de valoare se pierde , pacat , dar Steaua a devenit o distrugatoare de valori , Vali Badea , Cristea , Neaga sunt cateva exemple , pacat

redondo09.03.2009 16:13

Eu nu stiu cine l-a facut fotbalist de valoare pe Szekely.Cateva goluri la Galati? Ne-am luat tapa si asta e.Nu e singura.

AmuntBoy09.03.2009 16:17

redondo e cumva caricatura oierului pe forum?

o portavoce :))), probabil nu are nici-o idee proprie

Robinson Rufay Zapata09.03.2009 16:28

Redondo , frate nu vreau sa ma cert cu tine , dar pari sa ti parte ciobanului , Szekely e singurul jucator de valoare pe care il avem la mijloc , pe benzi

fedora09.03.2009 16:55
Eu nu stiu cine l-a facut fotbalist de valoare pe Szekely.Cateva goluri la Galati? Ne-am luat tapa si asta e.Nu e singura.

Eu am urmarit toate meciurile Galatiului din ultimele 2 sezoane.

Szekely este de departe cel mai bun mijlocas dreapta din campionat si doar norocul lui Banel si prostia lui Piturca l-au facut sa nu fie titular in nationala.

SteauaB09.03.2009 17:05

Szekely este o rusine pentru jucatorii romanii de etnie maghiara. Redondo are perfect drepate. Aceasi oameni care l-au facut pe Nicolita, fotbalist, l-au facut si pe Szekely fotbalist. La noi ajung cei mai atehnici fotbalisti din Europa. E absolut incredibil, parca avem lipicii la fotbalisti fara talent. Avem doar 3 jucatorii de ceva valoare; Zapata,Toja si Morenico. Evident los Colombianos.

Hai, poate si Goian - insa Goian e prea lent pentru fotbalulul european.

PS:Sustin in continuare idea cu juniorii din America de sud. Sa stiti.

Melku09.03.2009 17:11

Te-ai lovit la cap ma baiatule. Te-ai jucat mult prea mult Fifa si ii visezi pe toti sud-americanii Ronaldinho. Un om care ii contesta adevarata valoare (nu forma proasta datorita unui sistem tactic tembel) a lui Szekely este lovit la cap.

redondo09.03.2009 17:35

Eu am spus de mult timp ca Szekely e slab.Dar asta e...daca voua vi se pare de valoare,dati in continuare vina pe sisteme...ca si la Toja.Ce a facut acest fotbalist ca sa convinga ca are valoare? Cine este Szekely? Da-o-n masa de treaba,ca nu trebuie sa ai mintea lui Becali ca sa-ti dai seama ca asta n-a jucat practic nimic la Steaua.

Melku09.03.2009 17:43
Eu am spus de mult timp ca Szekely e slab.Dar asta e...daca voua vi se pare de valoare,dati in continuare vina pe sisteme...ca si la Toja.Ce a facut acest fotbalist ca sa convinga ca are valoare? Cine este Szekely? Da-o-n masa de treaba,ca nu trebuie sa ai mintea lui Becali ca sa-ti dai seama ca asta n-a jucat practic nimic la Steaua.

Pai da, dam vina pe sisteme pentru ca suntem pe locul I la distrus de jucatori, niciunul nu e bun pentru noi. Facem achizitii peste achizitii, unele pe bani grei dar degeaba. De ce crezi ca se intampla asta? De ce la noi nu joaca nimic si noi cand ii luam, ii luam pentru ca joaca bine in alta parte?

redondo09.03.2009 17:56
Pai da, dam vina pe sisteme pentru ca suntem pe locul I la distrus de jucatori, niciunul nu e bun pentru noi. Facem achizitii peste achizitii, unele pe bani grei dar degeaba. De ce crezi ca se intampla asta? De ce la noi nu joaca nimic si noi cand ii luam, ii luam pentru ca joaca bine in alta parte?

Una e sa joci bine la Galati...si alta la Steaua cand toti ochii sunt pe tine....dar acum are motiv...va cadea psihic si ne-am dus dracu.

Melku09.03.2009 17:59
Una e sa joci bine la Galati...si alta la Steaua cand toti ochii sunt pe tine....dar acum are motiv...va cadea psihic si ne-am dus dracu.

Si atunci ceilalti care joaca la fel de cizma ce scuza au? Toti care ajung la Steaua uita fotbalul indiferent de la ce echipa provin. Este destul de clar ca problema este la clubul nostru, din moment ce sunt atatia jucatori care nu au dat randament.

SteauaB09.03.2009 18:13
pt admini:mai trebuie sa l suportam mult pe cainele de redondo,cand ia ban ?

Faptul ca Redondo e realist(ca si mine), trebuie ban, nu?

Nu lasa, auzi Redondo. Szekely este intra-devar noul Lacatus, iar despre Nicolita? Vaaaaaaai de mine, E MARADONA TATA!!

Avem intra-devar o echipa de super valoare, doar ca vina sa este doar Becali sau Laca..

Eu, personal stiu ca sunt mai stelist ca voi. De ce? Fiindca eu accept realitatea.. Pai cand voi? Dati vina pe Gigi. Dar parca e vina lui Gigi ca Nicolita e "noul Maradona"?

«12345612»