La multi ani, Szekely!
Viata lunga la Steaua si la cat mai multe goluri si pase de gol!
La multi ani, Szekely!
Viata lunga la Steaua si la cat mai multe goluri si pase de gol!
Sa avem incredere in el!E bine ca n-o sa-l mai vad pe Banel titular(sper)!
Dar daca il vezi pe stanga ![]()
Ori pe unul ori pe altul ![]()
numãr de pe tricou : ???
:thumbdown:
pe siteul oficial arata ca i s-ar da numarul 7
Bun,dom'ne,bun!Dintre achizitii,m-a convins cel mai mult!Cred ca-si merita numarul de pe tricou...
Bun,dom'ne,bun!Dintre achizitii,m-a convins cel mai mult!Cred ca-si merita numarul de pe tricou...
el si cu Dayro au facut o prima repriza frumoasa
aveam nevoie de un jucator cu mare ambitie, dar care sa stie si cu mingea, nu numai sa alerge! sper sa munceasca la fel de bine in continuare, si atat Steaua cat si echipa nationala cred ca si-au gasit viitorul titular al postului de mijlocas dreapta.
^ de prin 2006 il tot cautam, dar mai bine tarziu decat niciodata.
Cel mai bun transfer al Stelei in acest an, probabil ca va face pereche cu Nicolita pe posturile de mijlocasi laterali. Steaua va avea mare nevoie de el in Liga Campionilor
Noi speram sa faca pereche cu Ochirosii, nu cu "Ben Arfa din Ghencea"(Nicolita).
eu sper sa ramana la fel de ambitios si dornic de victorie in fiecare meci, indiferent de adversar. daca e sa ajunga la aere de vedeta, sa o faca doar atunci cand pentru el se vor bate Juventus, Milan, Manchester, Barcelona sau Realul! are stofa sa ajunga acolo, depinde cat de serios va munci in continuare!
Nu avem ce sa zicem de Szekely ... din meciul cu As Roma a aratat ca are valoare ! Sa vedem ce va face in continuare !
fular-campionii ![]()
hmm.....tot mai multzi jucatori vin de la galatzi...
hm....interesant ![]()
Dar de ce?Daca sunt jucatori de valoare... :biggrin:
capul sus, Janos!
nu prea i-au iesit multe azi cu brasovul, si la un moment dat parea descurajat. nu ar fi rau sa isi schimbe ghetele. poate unele urate l-ar ajuta sa-si pastreze echilibrul mai bine pe teren!
Szlekely este un jucator foarte bun si a demonstrato in aceste 3 sau 4 meciuri cat a jucat la Steaua ![]()
urata accidentare azi la Iasi, dar janos are partea lui de vina. cand joci cu teama atunci te lovesti cel mai rau, ce bine era daca nu juca azi deloc!
ii doresc insanatosire grabnica si mai ales minte multa: sa nu joace nici un minut daca nu e refacut complet. are tot viitorul in fata si multe sperante se leaga de el in Ghencea!
Sper sa nu fie prea grava accidentarea si sa-l avem disponibil pana la meciul cu FC Arges...
Cred ca sunteti constienti ca Banel va fi titular 100% cu Galata daca nu-si revine Janos...
Cred ca sunteti constienti ca Banel va fi titular 100% cu Galata daca nu-si revine Janos...
Oricum era...benzile noastre vor fi prastie fara Szekely...
Daca nu ar fi Janos accidentat, macar am avea sperante ca va fi introdus Rica pe stanga care dupa parerea mea a jucat destul de bine in seara asta...
ghesepe spune ca Janos va lipsi din lotul pentru dubla cu Galata!Sa-mi bag *((&&^&*^&& ![]()
suntem norocosi ce mai
cu absenta lui janos , il vom vedea titular meci de meci pe favoritul nostru banelinho
eu stiam ca aproape sigur pentru meciul galatasaray-Steaua , si dupa 10 zile vor fi facute alte investigatii asa ca are sanse sa joaca in retur
ghesepe spune ca Janos va lipsi din lotul pentru dubla cu Galata!Sa-mi bag *((&&^&*^&&![]()
in turci sau in gsp? sau in ala care l-a lovit pe janos?
se pare ca va sta o luna din pacate, asa ca va trebui sa ne descurcam fara el deocamdata!
1. siner janos este preferatu meu de la Steaua
tanar
cu viteza
stie sa suteze ![]()
2. Voi nu va dati seama dc Laca insista cu "banelinho" ![]()
Banel are nister contre bune si pe contraatac este foarte eficient. viteza lui este foarte mare si da un "sprint" jocului ![]()