FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Janos Szekely

«1101112»
red&blue_boy01.04.2011 09:57

@ stockton : poate da , poate nu ...

Daca nu erau altii mai buni,trebuiau sa joace pentru cineva.Sunt echipe mult mai valoroase,in care tot jocul se face pentru un jucator,sau in special pentru un jucator.Cat e de bun respectivul si tot trage echipa pentru el...Asa si pentru Henry la Arsenal juca toata echipa.Sau pentru Inzaghi,Shevchenko...etc...

Desi,eu cred ca de multe ori nici nu prea era jucat grecul...

Lari01.04.2011 12:43

"Mitică Neagu este de 40 de ani in club, a contribuit si el la câștigarea Cupei Campionilor. Iani (n.r. Janos Szekely) nu a injurat pe nimeni, a fost o injuratură impersonala A avut o iesire pe care o regreta O să platească pentru asta.

Patronul a fost putin dezinformat, sper că o să mă creadă că tot ce-i spun reprezintă adevarul. Iani e un jucator special, are personalitate. Nu e niciun conflict intre Surdu si Szekely. Între cei doi există o relatie apropiată", a declarat Memitz.

Adrian01.04.2011 13:41
Nu exista siteuri care sa zic X a facut n meciuri bune. Asteptam opinia ta. Eu din cate am vazut (si am vazut toate meciurile din sezonul trecut) inafara de o repriza bun la Medias nu s-a remarcat mai deloc.

Exista, prietene, un site. Chiar asta pe care il moderezi tu. Verifica sectiunea de statistica si vei vedea! De unde plm credeti ca ne luam noi, astia cativa care zicem de tigan ca e naspa si de altii ca sunt buni, daca sunt buni, informatiile? Nu de pe acelasi net pe care il aveti si voi?

Sau ce? Credeti ca inventam?

Na, ca sa aveti si voi:

1. Zapata - 19 meciuri / 20 goluri primite / 1 galben

2. Parpas - 13 meciuri / 3 galbene

3. Emeghara - 11 meciuri / 1 pasa de gol / 2 galbene

4. Golanski - 21 meciuri / 1 gol / 1 pasa de gol / 6 galbene / 1 rosu

5. Zhelev - 16 meciuri / 1 gol / 3 galbene

7. Szekely - 21 meciuri / 5 goluri (1 din penalty) / 5 pase de gol / 1 penalty obtinut / 6 galbene

8. Ov. Petre - 18 meciuri / 1 gol / 4 galbene / 1 rosu

9. Kapetanos - 29 meciuri / 15 goluri (4 din penalty) / 2 penalty-uri obtinute /3 pase de gol/3 galbene/1 rosu

10. Tanase - 21 meciuri / 1 gol / 1 pasa de gol / 3 galbene

11. A.Karamyan - 12 meciuri / 5 goluri / 1 pasa de gol / 3 galbene

12. Tatarusanu - 15 meciuri / 16 goluri primite

14. Toja - 28 meciuri / 1 gol / 4 galbene / 1 rosu

15. Tudose - 8 meciuri / 1 galben

16. Nicolita - 28 meciuri / 2 goluri / 4 pase de gol / 4 galbene / 1 rosu

17. Baciu - 17 meciuri / 1 galben /

18. P. Marin - 29 meciuri / 1 Gol (1 din penalty) / 8 galbene

19. Plesan - 18 meciuri / 1 gol / 1 pase de gol / 6 galbene

20. Tall

21. Matei - 2 meciuri

22. P.Moreno - 6 meciuri / 2 galbene

24. Surdu - 32 meciuri/ 5 goluri / 3 pase de gol /2 penalty-uri obtinute / 3 galbene

26. Bicfalvi - 7 meciuri

27. Iacob - 2 meciuri

28. Stancu - 25 meciuri/ 8 goluri / 3 pase de gol / 2 galbene / 1 rosu

32. Filip - 2 meciuri

33. Lungu

36. Rusu

41. Lazar

77. Art.Karamyan - 8 meciuri

--. M.Albu

--. Vaduva

--. Tosca

Si inca ceva. Steaua a jucat in acel sezon in 4-2-3-1, adica cu 2 extreme, nu cu mijlocasi de banda. Extremele nu trebuie sa puna asa mult accent pe faza defensiva, ca de aia exista cei 2 inchizatori. Banel, ca extrema, a fost fix ****. Ca s-a aparat mai bine? In primul rand nu s-a aparat mai bine, asta e o fantezie. In al doilea rand, nu asta trebuia sa faca.

Ronnie01.04.2011 14:06

Un gol intr-un meci inseamna un meci bun facut de Szekely? Atunci e clar ca nu intelegem amandoi fotbalul la fel.

stockton01.04.2011 15:53

Nici n-ar mai avea farmec daca l-ar intelege toti la fel....fiecare cum poate... Tocmai am vazut la Vaslui ce-nseamna sa ai oameni decisivi la mijloc.

axl01.04.2011 15:59

Ronnie, cred ca exagerezi punandu-i pe Janos si pe Banel in aceeasi oala.

Dar, pe de alta parte, Janos nu s-a ridicat la asteptarile mele. M-am bucurat foarte mult cand am auzit ca vine la Steaua, undeva dupa meciul ala de cupa cu Otelul, cand a aparat Andrey un penalty, stiu ca ma impresionase foarte mult, el si cu coreanul ala sau tatar, ce era. Dar n-a confirmat, dupa standardele mele.

Si Banel e net inferior.

Ronnie01.04.2011 16:00
Ronnie

Pai in 3 ani are 40 de meciuri, in majoritatea intrand ca rezerva.

Are 33 de meciuri ca titular din astea 40. Care de fapt is 45.

@axl

Si eu am fost impresionat de Szekely cand a venit. Mai ales la amicalul acela cu AS Roma. Dar 1 meci bun facut din 10 eu spun ca e putin. Si desele accidentari sunt un alt minus pentru el. Sunt o gramada de fotbalisti in lume care n-au ajuns mari din aceasta cauza. In minte imi vine Owen Hargreaves acum.

Raman la aceiasi opinie. Banel si Szekely sunt sub nivelul Stelei (nu actuala).

axl01.04.2011 16:04
Raman la aceiasi opinie. Banel si Szekely sunt sub nivelul Stelei (nu actuala).

Dar ei intre ei sunt de nivel apropiat?

stockton01.04.2011 16:13

Mie imi place cat de "obiectiv" se pune problema intre cei 2. A marcat domne Szekely de 5 ori intr-un sezon (din 11m, un sut deviat de zid, una de pe linia portii...) si deci e binisor spun unii. Pai pe principiul acesta sa se uite aceia pe statisticile 2005-2006 sa vada cum sta Nicolita (eu parca sa zic ca sta mult mai bine). Acolo vine explicatia ca a fost antrenat ba de x, ba de y....deci fiecare le-ntoarce dupa cum vrea, judecata subiectiva.

Ronnie01.04.2011 16:22

@axl

Sincer, da. Nicolita nu e chiar atat de praf precum se exagereaza p-aici. E un jucator modest dar care uneori este si util. La fel ca si Szekely. Sa zicem ca amandoi din 5 faze pot face 2 bune.

axl01.04.2011 16:28

Intradevar parerea generala a majoritatii userilor fcs este ca Banel e varza. Banel nu e varza, are, sau mai degraba a avut un anumit rost acolo pe dreapta/stanga. Dar cam toata Liga s-a prins de ce e in stare asa ca nu mai sperie pe nimeni.

Pe cand Janos imi pare net superior, desi, cum am spus, nu e un jucator foarte bun. Daca Banel e un 3 Janos e un 5.

Adrian01.04.2011 17:45

Mi-ar placea daca ati si motiva ceea ce spuneti. Ma refer la faptul ca Banel e util. Tare as vrea sa stiu cum e el util. Pentru Steaua, bineinteles, nu pentru adversari.

mountytoma01.04.2011 19:27

marea diferenta dintre Banel si Szekely este ca unul alearga ca o gaina careia tocmai i-a fost taiat capul iar celalalt gandeste. sa nu-mi spuneti ca nu stiti care cine este ca e grav!

Banel a fost bun numai atunci cand avea de facut un singur lucru. separat de alte lucruri, si separat de coechipieri. cand trebuie sa faca ceva impreuna cu coechipierii, cei mai fericiti sunt ...adversarii. golul marcat pe bernabeu, ca ala nu a fost autogol!, a fost dovada suprema a prostiei omenesti care il defineste pe Banel.

Janos este altfel. in primul rand Janos nu a fost lasat sa joace la Steaua. pana sa il afecteze criticile maimutei de la loja, cel mai tare il afecta faptul ca nu juca. el era rezerva, in timp ce prostul prostilor, Banel, era titular, juca prost, si mai era si laudat! pai ce motivatie sa mai aiba Szekely? eu unul ma mir ca Janos nu l-a impuscat in cap pe Banel pana acum. eu in locul lui Szekely cred ca la asta ajungeam.

Adriane, in statistica ta, era si mai relevant sa vedem cate minute au jucat cei doi. pentru ca daca Banel a jucat 28 de meciuri si Szekely 21, diferenta nu pare mare. cred insa ca daca socotim minutele jucate, se va vedea ce eficienta uriasa are Szekely fata de Banel.

cdtppn14.06.2011 06:53

Parerea mea e ca Banel nu e apreciat de unii suporteri pe cat merita, nu multi jucatori au determinarea lui ( aici as putea sa-i enumar doar pe nesu si Radoi ), atata timp cat e in teren da 100% , e normal ca din cauza efortului pe care il depune in unele momente sa mai si greseasca.

Din pacate Janos, desi atunci cand a venit la Steaua am crezut ca o sa fie un mare castig pt echipa, in afara de 4-5 meciuri din perioada Stoichita (perioada cand a inscris la Craiova si acasa cu Vasluiul) nu prea a facut meciuri bune, pe cand La Banel va aduc aminte de Betis Sevilla, calificare UCL Galatasaray (gol si acasa si in deplasare), finala cupei Romaniei 2010-2011 care desi Nicolae Dica(idolul meu) a fost declarat omul meciului, de departe a fost meciul lui Nicolita si cea mai frumoasa amintire e reusita din poarta Rapidului in sferturile cupei UEFA din 2006.

Concluzia e aceea ca Nicolita ramane in istoria Stelei pe cand Szekely din pacate pentru el si pentru noi suporterii stelisti nu prea a demonstrat nimic.

Forza Steaua!

gio_stgloria17.06.2011 21:35

Ar fi putut demonstra mai multe, asa cum ar fi putut demonstra mai multe si alti jucatori alungati din Ghencea. S-a intamplat ca Steaua sa nu mai joace nimic de ceva ani, dar problema principala nu vine de la calitatea slaba a jucatorilor, ci din alte directii precum ciobanul sau lipsa suporterilor de la stadion si a incurajarilor acestora. Eu unul sunt sigur ca echipa asta cu o conducere competenta si fara cioban ar fi putut lua titluri.

Cat despre Janos si plecarea lui, ii multumesc ca ca iubeste Steaua , mi-aduc aminte ca la finala cupei era unul dintre cei mai fericiti pentru trofeu , n-a ezitat sa scandeze impotriva lui Dinamo asa cum au procedat unii, desi stia ca in vara istoria lui la Steaua se va intrerupe. Ma bucura vorbele pe care ni le-a transmis si ii doresc sa-si atinga telurile.

Pentru astia care zic ca a fost slab, probabil ca sunt mai buni aia de nu stiu ce-i ala un derbi cu Dinamo sau rapid.

ebonyc17.06.2011 22:19
Parerea mea e ca Banel nu e apreciat de unii suporteri pe cat merita, nu multi jucatori au determinarea lui ( aici as putea sa-i enumar doar pe nesu si Radoi ), atata timp cat e in teren da 100% , e normal ca din cauza efortului pe care il depune in unele momente sa mai si greseasca.

Din pacate Janos, desi atunci cand a venit la Steaua am crezut ca o sa fie un mare castig pt echipa, in afara de 4-5 meciuri din perioada Stoichita (perioada cand a inscris la Craiova si acasa cu Vasluiul) nu prea a facut meciuri bune, pe cand La Banel va aduc aminte de Betis Sevilla, calificare UCL Galatasaray (gol si acasa si in deplasare), finala cupei Romaniei 2010-2011 care desi Nicolae Dica(idolul meu) a fost declarat omul meciului, de departe a fost meciul lui Nicolita si cea mai frumoasa amintire e reusita din poarta Rapidului in sferturile cupei UEFA din 2006.

Concluzia e aceea ca Nicolita ramane in istoria Stelei pe cand Szekely din pacate pentru el si pentru noi suporterii stelisti nu prea a demonstrat nimic.

Forza Steaua!

N-am citit tot ce ai scris tu, dar m-am oprit la "e normal sa MAI si greseasca". Corect e "Banel mai si da o centrare buna la 3-4 meciuri".

Tupac Amaru18.06.2011 15:30

Nicolita este o nonvaloare fotbalistica.

Este insa favoritul lui Guie (nu am inteles de ce, am cateva presupuneri, dar nu o sa le enunt).

Exista insa o stransa legatura intre Guie, Nicolita si ceea ce reprezinta la ora actuala FC Steaua Pitesti.

Un stelist "vechi" simte atunci cand un jucator e de Steaua sau nu.

Asa cum Olaroiu, desi e stelist, nu are nimic de-a face cu fotbalul pe care ar trebui sa il joace Steaua, la fel si aceasta catastrofa din Faurei nu ar avea ce sa caute intr-o echipa de fotbal oarecare, daramite la Steaua (Pipera, Buzau, Chiajna sau Pitesti, nu conteaza, important e ca unii se incapataneaza sa creada ca are ceva de-a face cu celebra Steaua Bucuresti de odinioara).

Chiar sunt curios, cine va fi atat de prost sa dea macar un eurocent pe acest ingrozitor saltimbanc al terenurilor de fotbal. Ar trebui ca Nicolita si cei ce-l impun in echipa sa plateasca suporterilor sume foarte, foarte mari de bani pentru chinul repetat la care ii supun pe bietii spectatori, obligandu-i sa ii urmareasca nulitatii "evolutiile".

PS Multumesc, Janos, pentru ceea ce ai incercat la Steaua. Sunt convins ca, intr-o echipa de fotbal normala, vei avea sansa sa iti arati calitatile importante pe care le ai.

Poate-si vor da seama si baieteii astia de pe forum ca intre Nicolita si tine chiar nu se poate face nici o comparatie din punct de vedere fotbalistic.

ebonyc18.06.2011 15:34

Sper sa-l ia Otelul pe Szekely.

Lari25.08.2012 22:27

Jucatorul pe care Steaua platea 1,5 milioane de euro in anul 2008 a fost acceptat de Korona Kielce abia după mai multe teste.

Dat afară de la Volga Nijni Novgorod in urmă cu cinci luni, fostul stelist Janos Sze­kely a avut reale dificultăți in a-și gasi o nouă echipa

S-a antrenat in Romania cu Poli Timisoara, dar si cu o echipă de Liga a III-a, Prahova Tomsani, in timp ce astepta in zadar un semn de la un alt club din Rusia sau Ucraina. Nu am pretentii exagerate, aș reveni bucuros si in Liga I", spunea mijlocasul de 29 de ani la inceputul lunii mai. Pană la urma salvarea a venit de la prietenul Pawel Golanski, care i-a pus o vorbă bună la echipa sa, Korona Kielce.

Antrenorul Leszek Ojrzynski a acceptat să-l aibă sub comanda sa pe roman, dar Szekely n-a semnat insă direct contractul, ci a dat probe de joc la formatia care a terminat pe locul 5 ultimul sezon din Polonia.

Pană la urma Szekely

l-a convins pe Ojrzynski si a semnat pe un sezon, dar va câștiga la Kielce doar 6.000 de euro pe luna o sumă mult mai mică față de salariul pe care-l avea in Ghencea.

S-a certat cu Ciobanul pentru bani

Cumparat de la Otelul Galati in vara anului 2008, in schimbul a 1,5 milioane de euro, Janos Szekely ajunsese să aibă in 2010 un salariu lunar de 18.500 de euro la echipa patronată de Ciobanul. Acesta a fost si motivul conflictului dintre fotbalist si europarlamentar. Szekely imi pune vestiarul in cap. El a fost pe la Bologna vreo sase luni, iar Tanase a jucat si vine el cu un salariu dublu", a punctat Ciobanul, care l-a trimis la Steaua II pe mijlocas intrucat acesta nu dorea să accepte sub nicio formă reducerea salariala

Pană la urma Janos a acceptat o micsorare de 75.000 de euro, dar Steaua l-a pus pe liber in vara anului trecut. Szekely a semnat atunci cu Volga, dar n-a rupt gura targului nici in Rusia.

6.000 de euro pe lună va câștiga Szekely la Korona Kielce, de trei ori mai putin decat avea la Steaua.

Putea ajunge la Ancona in 2002

Pe vremea cand juca la Poli Timisoara, in 2002, Janos Szekely a fost aproape de un rasunator transfer in Serie A. Claudio Zambon l-a dus la Ancona, iar antrenorul Luciano Spaletti l-a placut pe tanarul de 19 ani. Eram extracomunitar si au decis că se complică prea mult dacă mă opresc", si-a amintit Iani, care a ajuns in 2003 la U" Cluj. De acolo a fost cumparat de Otelul, in 2007, la pachet cu Gabi Giurgiu, pentru doar 50.000 de euro.

Adevarul

drvladyk25.08.2012 22:34

multi s-au pierdut pe la stana... pacat de ei..

Lari12.01.2013 17:35

Ciobanul a dezvaluit, sambata, ca un fost jucator al Stelei vrea sa revina in Ghencea pentru a juca pe gratis.

Respectivul jucator, Janos Szekely, l-a contactat de mai multe ori pe Ionut Lutu, cerandu-i acestuia sa faca lobby pentru revenirea sa printre "ros-albastri".

"Szekely il tot suna pe Lutu ca vrea sa vina gratis la Steaua. L-a innebunit de cap. Zici ca el e patron la Steaua, il suna toti ca stiu ca e apropiatul meu. Nu se puna problema sa vina Szekely gratis, ce sa fac cu el?", a afirmat Becali la GSP TV.

Janos Szekely a jucat la Steaua in perioada 2008-2011, adunand 48 de meciuri si 6 goluri in tricoul formatiei militare.

Dupa experienta din Ghencea, Szekely a ajuns in Rusia, la Volga Nijni Novgorod, iar apoi in Polonia, la Korona Kielce.

Croco200713.01.2013 22:16

Deci in Polonia joaca acum :-D Dupa plecarea de la Steaua nu mai auzisem nimic de el

Lari23.01.2013 14:37

Fostul mijlocaș stelist Janos Szekely se află in atentia cluburilor AC Siena si Genoa, a scris, miercuri, cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de site-ul calciomercato.it.

Szekely, in varstă de 29 de ani, si-a incheiat pe cale amiabilă intelegerea cu formatia poloneză Korona Kielce.

Lari21.02.2013 15:19

Aflat in carti in această iarnă pentru un transfer la Gloria Bistrita, fostul mijlocaș stelist Janos Szekely a ramas socat atunci cand a vazut reactia antrenorului Nicolae Manea față de plecarile jucatorilor brazilieni Kanon si Romario.

"Cred că domnul Manea a facut-o mai mult sub formă de gluma dar nu mi se pare normal. Acei jucatori au familii si asta ii poate afecta".

Fostul fotbalist al Stelei a vorbit si despre sansele roș-albastrilor de a intoarce rezultatul in returul cu Ajax: "Cred că va fi foarte greu să facă asta, chiar dacă vor avea de partea lor publicul si o atmosferă fantastica Chiar si asa, dacă nu vor obtine calificarea, nu se poate vorbi despre o situatie de criză".

Szekely a lamurit la Ora de ProSport si zvonurile care anuntau că ar fi dispus să se intoarcă la Steaua chiar si fară nicio pretentie financiară:

"Am inteles că l-aș fi sunat pe Lutu si m-aș fi autopropus la Steaua. Nu este adevarat. Lutu mă suna pe mine si vorbeam diverse, dar nimic de genul asta. Mai mult, să vin si fară bani. Este o lipsă de respect să dai astfel de declaratii. inteleg că nu m-am despartit in cei mai buni termeni de cei din Ghencea, dar nici să mă denigreze in felul asta. Nu aș reveni oricum, niciodata la Steaua".

ProSport

«1101112»