E de inteles dupa ce a rupt berile marti seara....dar na... se relaxa omul.... ![]()
E de inteles dupa ce a rupt berile marti seara....dar na... se relaxa omul.... ![]()
Am inteles si că Szekely a injurat stafful medical, că nu stiu ce nu i-a convenit. Ă'sta e mai cu mot dacă mai juca si fotbal nu se mai intelegea nimeni cu el. E incapățanat din ala, de pe la Frundo, Marko Belo, pe acolo. Nu a injurat pe cineva anume, dar oricum nu are voie să facă asta. Cand oi scapa si de el odata..Szekely va fi amendat mai rau decat Brandan, că a fost si obraznic. N-a facut nimic pentru clubul asta si a fost obraznic. Fă la mă-ta si la tac-tu asa, a zisreecrt
Cum de nu i-a zis direct ungur si a luat-o pe ocolite cu Frundo, Belo... Poate se trezeste Cibi ala sau cum il chema sa-l spanzure si pe oligofren.
Din pacate Ianos nu reuseste sa se regaseasca.Imi placea foarte mult de el.Dupa ultima accidentare nu si-a mai regasit ritmul.
Nu are ce ritm sa-si regaseasca din moment ce si cand era ''in forma'' era pus pe o pozitie diferita de cea pentru care a fost cumparat,prin care s-a remarcat,ori nu era folosit si era tinut rezerva ''biciclistului''.
@Jderul
Asa este, dar TOTI antrenorii l-au folosit complet aiurea pe bietul baiat.
Eu chiar cred ca acest jucator ar fi ca lumea de tot intr-o echipa cu un management decent si cu o banca tehnica cat de cat capabila.
Janos Szekely are sanse mici să mai ramină la Steaua din vara Patronul echipei din Ghencea, Ciobanul, a dezvaluit că ii va da drumul liber de contract mijlocasului adus de la Otelul Galati.
"Niciodată in viata lui Szekely nu mai are viață la Steaua. Nu stiu de ce a injurat Szekely, dar a injurat urat de tot. Szekely era capo di tutti capi, era mafiot. Îl dau gratis, fară niciun ban, să il ia Iancu.
Szekely nu mai are voie să stea in grupul ala că imi distruge tot. Dacă Iancu il mai doreste, iau in calcul si să il dau la Timisoara. Eu nu accept in casa mea să injuri", a spus Becali la televiziunea sportro.
Janos Szekely are sanse mici să mai ramină la Steaua din vara Patronul echipei din Ghencea, Ciobanul, a dezvaluit că ii va da drumul liber de contract mijlocasului adus de la Otelul Galati.
"Niciodată in viata lui Szekely nu mai are viață la Steaua. Nu stiu de ce a injurat Szekely, dar a injurat urat de tot. Szekely era capo di tutti capi, era mafiot. Îl dau gratis, fară niciun ban, să il ia Iancu.
Szekely nu mai are voie să stea in grupul ala că imi distruge tot. Dacă Iancu il mai doreste, iau in calcul si să il dau la Timisoara. Eu nu accept in casa mea să injuri", a spus Becali la televiziunea sportro.
Pai bine ba ungur imputit, injuri tu la cabinetul medical sa-l superi pe nea Jiji? Nu stii ca doar nea Jiji poate sa injure? Bam-Bam.
Cam miroase povestea asta. Nu zic ca e in regula sa te enervezi astfel, dar sa pui un jucator pe lista de transferuri doar pentru asta(si sa-l dai moca, doamne cat de proasta e mioara) pute. Pur si simplu pute.
Macar am aflat ca szekely distrugea grupul la Steaua ![]()
@JderulAsa este, dar TOTI antrenorii l-au folosit complet aiurea pe bietul baiat.
Eu chiar cred ca acest jucator ar fi ca lumea de tot intr-o echipa cu un management decent si cu o banca tehnica cat de cat capabila.
Asta cu faptul ca nu e jucat in banda care ii convine e cam rasuflata dupa mine. A mai jucat si unde vrea si n-a aratat nimic. E un jucator care evolueaza in doru lenii, nu se implica in joc, nu el e problema jocului actual....cu el sau fara el e totuna.
@stockton
Daca freci un jucator pe 3 posturi si, o data la 5 etape joaca si acolo unde era el obisnuit, n-o sa-ti dea niciodata randament.
O sa ajunga sa-i injure si pe medici, naibii... ![]()
@stockton tin sa te contrazic. Anul trecut, in tur, care au fost jucatorii cei mai buni ai Stelei? Kapetanos si Janos. Cate goluri a dat Kapetanos din centrarile lui Janos?
Sa mor de-am mai vazut om mai prost ca becaali. Are un talent in a-si taia cracile de sub picioare cum n-am mai vazut in alta parte.
Lari @ Stiu si astea, dar tu ii scoti in evidenta numai plusurile. Iar minusurile le vezi doar din cauza pozitiei pe care e pus sa joace. Suturile sale anemice nu conteaza? Faptul ca, repet, nu pune osu, faptul ca jocul sau fara minge e precar (rar il vezi sa se retraga) nu conteaza? Uite, in finalul meciului de la Chisinau a jucat in dreapta si pur si simplu isi batea joc de toate mingile.
Bogdan @ In finalul anului, cu Stoichita antrenor cand a decis 2 meciuri la rand cu gol in min. 90...aia e cam unica perioada a lui buna la Steaua.
Faptul ca n-a fost folosit in dreapta ca sa joace Nicolita e lucru stiut. Banel are insa joc mult mai bun fara minge, acopera mai bine, e dispus la mai mult efort. Steaua e insa echipa care trebuie sa atace in general si deci cred ca trebuia preferat Skekely. El este jucator strict de banda, care sa mearga si sa centreze, util daca joci cu mingi lungi pentru un varf de tip Kapetanos...dar asta e un joc criticat in general deoarece nu mai au loc acele pase rapide, combinatii la firul ierbii. Szekely nu prea stie sa intre cu mingea in interior. Cred ca Steaua ar trebui sa renunte la tipul acesta de joc si sa aduca la mijloc nu jucatori buni de centrare, ci buni de combinatii, pasatori buni. E o sansa cu acel brazilian acolo in fata ca sa se schimbe ceva in bine, dar pentru ala ma tem ca nu vor merge centrarile ca pentru Kapetanos. Daca mai vine si Moraes si eventual un mijlocas portughez sau brazilian tehnic pentru mijloc (asa cum sustine Stoica) jocul se va schimba. Cei care dau cu mingi ploaie in careu nu mai au ce sa caute. Mijlocasul ala central are nevoie langa el, in benzi de jucatori tehnici care sa stie sa intre in interior la combinatii...Szekely nu este acest profil. Cred deci ca si el si Surdu trebuie sa plece.
@stockton
Nu am spus decat un adevar: nu poti aprecia obiectiv calitatile unui jucator daca antrenorii si patronii i-au dat constant in cap.
Atata tot.
Nu am vazut meciul de la Chisinau.
Si sunt de acord ca Szekely e intr-o cadere libera de ceva vreme. Dar spun doar ca vina nu este numai a lui.
@stockton daca tu-l consideri pe Banel jucator bun imi dau seama cum vezi tu fotbalul. Degeaba alearga el, singura calitate, daca nu face nimic cu asta. Degeaba da o centrare buna din 10 daca 7 preluari din 10 sunt in out de margine. Nu centreaza bine, nu suteaza, nu face nimic. Si un meci bun din 10 nu e suficient pentru un titular.
Si legat de jocul echipei.. pai asta e jocul ei de 5-6 ani. Nu am vazut niciun antrenor sa schimbe asta.
Da, poate Janos este iesit din forma dar si Banel e praf mereu. Si Tanase face un meci bun din 5.
Cand iti da la **** patronul si te pune pe lista de transferuri, oricare jucator nu ar mai vrea sa faca nimic.
Nu-l vad eu bun pe Banel, ci doar mai bun decat Szekely cand mingea e la adversar.
Antrenorii poate n-au avut cum sa schimbe asta deoarece nu aveau nici jucatori de asemenea profil. Acum e o speranta, daca va fi pastrat Maicon si daca vor veni si cei despre care se spune ca vor veni.
Ca un contra-exemplu la Szekely, un mijlocas de banda dreapta care pune osu si da totul pe teren....Stratila de la Astra.
Pai si ce facem? Lasam in teren jucatori care stiu doar fara minge? Mai aduce 2-5 jucatori de genul lui si apoi lasam posesia la adversar.
Ce vreau eu sa spun: degeaba ai doar o calitate.. daca aia nu te ajuta sa-ti faci treaba pentru care este PLATIT!
Dar suntem off-topic si despre Banel te invit sa discutam pe topicul lui.
Desi in ultima vreme a fost intr-o scadere dramatica de forma,pacat de Szekely,pacat de cum pleaca de la Steaua...
Banel are insa joc mult mai bun fara minge, acopera mai bine, e dispus la mai mult efort.
Zic si eu,ce e mai important la un fotbalist,jocul cu mingea sau fara?...Asa,putea sa mearga la atletism sau schi nautic...
Acum e o speranta, daca va fi pastrat Maicon si daca vor veni si cei despre care se spune ca vor veni.
Care-s cei care vor veni?...Iarasi ne amagim ca in tot anul,ca aduce Jiji pe nu stiu cine cu nu stiu cate milioane?...Si parca vad ca iarasi o sa vina ceva jucatori no-name,eventual gratis...
Desi in ultima vreme a fost intr-o scadere dramatica de forma,pacat de Szekely,pacat de cum pleaca de la Steaua...
Zic si eu,ce e mai important la un fotbalist,jocul cu mingea sau fara?...Asa,putea sa mearga la atletism sau schi nautic...
Care-s cei care vor veni?...Iarasi ne amagim ca in tot anul,ca aduce Jiji pe nu stiu cine cu nu stiu cate milioane?...Si parca vad ca iarasi o sa vina ceva jucatori no-name,eventual gratis...
Avem o singura speranta, intr-adevar: sa plece oierul!
Nu-l vad eu bun pe Banel, ci doar mai bun decat Szekely cand mingea e la adversar.Antrenorii poate n-au avut cum sa schimbe asta deoarece nu aveau nici jucatori de asemenea profil. Acum e o speranta, daca va fi pastrat Maicon si daca vor veni si cei despre care se spune ca vor veni.
Ca un contra-exemplu la Szekely, un mijlocas de banda dreapta care pune osu si da totul pe teren....Stratila de la Astra.
Hmmmm. Bun exemplu. Stii ca a fost al Stelei si l-au aruncat ca pe o masea stricata, nu?
Si zici ca Banel e mai bun cand e mingea la adversar. Pai asta e jocul Stelei? Ne calaresc aia si scoatem un egal sau nimerim un gol pe contra-atac?
Oricum lui Szekely i se termina contractul in vara. La 28 de ani nu cred ca mai are rost sa i se ofere vreo prelungire unui jucator plafonat. Este nevoie de altul.
Sezonul trecut, Szekely si Kapetanos au dus echipa in spate. Acum nu mai sunt buni. Szekely a fost dat afara, nu pentru ca nu are valoare, ci pentru ca e in conflict su surdu, unul din ciripitorii din vestiar. Celalalt ciripitor e chiar concurentul pe post al lui Janos, exact, Banel triciclita.
De ce e Szekely jucator plafonat? Pentru ca nu i se da nici o sansa?
Cum va asteptati ca un jucator care joaca o data la 6 meciuri sa faca minuni? Nu e logic. Ia lasati-l pe Szekely sa joace, sa vedem ce o sa se intample.
Si ia auzi prostie, frate. "Banel e mai bun cand mingea e la adversar".
Mai bun pentru cine? In nici un caz pentru Steaua. Poate pentru adversari. Ca nu face nimic, nu recupereaza, nu blocheaza. Cand se baga in dueluri, se arunca pe jos la primul contact, isi ia zborul.
Poate ca Szekely nu e maestru in aparare dar nici nu trebuie sa fie, el trebuie sa fie bun in atac. Si valoarea si-a demonstrat-o. Nu cred ca mai are rost sa discuta. Din pacate, ne sunt bagati pe gat niste rahati gen Nicolita sau surdu, un atacant care a dat doar 3 goluri tot sezonul. Lu' ratatu' asta i se prelungeste contractul in timp ce Kapetanos e dat afara.
Szekely e, in acest moment, cel mai bun mijlocas dreapta din lot. Din pacate pentru el, el nu e nici turnator, nici sclav, nu face nici sex oral si e si ungur. Astea sunt defectele lui Szekely.
Si Banel si Szekely sunt doi mijlocasi dreapta foarte slabi. Singura diferenta dintre cei doi este culoarea tenului.
@Ronnie
Cam la asta ma refeream si eu. Anul trecut Szekely da gol decisiv cu Vaslui si e pe buzele tuturor, acum foarte putini pomenesc de faptul ca Nicolita cu aceeasi Vaslui a marcat si a fost cel mai bun stelist. Sunt slabi amandoi per total, desi diferiti, dar nu judecati cu aceeasi masura datorita...culorii tenului.
Cu ce esti mai diferit ca om de Becali care nu-l suporta pe ungur, daca si tu faci la fel in cazul tiganului?!
Ronnie
Iti placea cum, anul trecut, Szekely il facea pe Kapetanos golgeter? Iti placea cum jucau cei doi?
Eu sunt mai pretentios de felul meu, 5 pase de gol intr-un sezon pentru un mijlocas dreapta mi se pare cam slabut. Szekely este un jucator care se panicheaza foarte usor cand are mingea la picior. Nu e un jucator de echipa mare care sa gandeasca limpede in situatii grele.
De 2-3 ani de cand este la Steaua isi aminteste cineva un meci bun de-al sau?