a jignit printesa
a jignit printesa
Cum asa? :sad2:
afara hahalerelor....
adda ![]()
![]()
salutare lume!!!! ![]()
bodanelu cu b mic de la ......bomba,e rau!
...sau mai bine cu b de la Bula
Ce atacuri la persoana dom'ne... ![]()
pe drept DelPiero?bodanelu ma provoaca mereu ,el a inceput povestea asta si mai are nerusinarea sa vorbeasca despre fair fight.
bulica bodanelu ![]()
adda, sunt bordeluri in germania?
Ah,nu stiu, ce s-a intamplat intre voi,insa zic ca ar trebui sa o rezolvati pe privat(daca deja n-ati facut-o :laugh: )! Unde-s axl,bonito,Adrian...senatorii de drept(alaturi de tine) al acestui topic...
P.S.Bonito Joga a aparut...
Da,cred,de ce?Nu sunt femei pe gustul tau in Congo?
nu am rezolvat nimic in privat:eu am vrut sa-l intalnesc sa-i dau cateva picioare-n cap dar el nu a vrut.Acum trebuie sa vin in Ro.
pai sunt cam izolat.... si putinele femei care sunt pe aici au dintii galbeni. asa ca intrebam...
pai sunt cam izolat.... si putinele femei care sunt pe aici au dintii galbeni. asa ca intrebam...
Fa-ti abonament la Plaiboy sau mai bine la Coupe!O sa te ajute mult sa nu devii un emo...stii tu!
la bremen am auzit ca sunt multe roscate si ca Naldo ar fi gay. e adevarat?
Nu stiu daca e gay,cand l-am vazut ultima data nu l-am intrebat dar daca vrei il intreb data viitoare.Pana la urma nu ma prea intereseaza,poate sa fie dar sa nu renunte la masina ,ca mor. Ma facut mama materialista! ![]()
parerea mea e ca Diego e mai poponar ca poponarii,pacat de el ca-i frumusel.
Nu stiu daca e gay,cand l-am vazut ultima data nu l-am intrebat dar daca vrei il intreb data viitoare.Pana la urma nu ma prea intereseaza,poate sa fie dar sa nu renunte la masina ,ca mor. Ma facut mama materialista!
:laugh: mai poponar ca poponarii poate fi doar un emo...
Nu ma intereseaza clubul sau jucatorii, dar am un respect deosebit pt Thomas Schaaf.
Revine plictiseala in drepturi....
Lasa-l pe Schaaf in treba lui ,si-a trait vremea acum nu face decat reclame pe la banci.
Nu stiu daca e gay,cand l-am vazut ultima data nu l-am intrebat dar daca vrei il intreb data viitoare.Pana la urma nu ma prea intereseaza,poate sa fie dar sa nu renunte la masina ,ca mor. Ma facut mama materialista!
:laugh: mai poponar ca poponarii poate fi doar un emo...
Nu ma intereseaza clubul sau jucatorii, dar am un respect deosebit pt Thomas Schaaf.
Revine plictiseala in drepturi....
Baieti v-am mai spus ,plictiseala o faceti voi singuri,daca a-ti raspunde putin mai repede ar fi un pic mai multa actiune
cam la ce interval? spun asta deoarece netul face figuri aici in Congo... se distribuie cu lingurita....
da-ti mai mult silinta!
Eu ma duc acum la somn la 8 trebuie sa ma duc la munca,daca nu ma omoara sefu'.Noapte buna la toata lumea de peste tot si vise placute la majoritatea! ![]()
vise placute si chef de munca ![]()
Noapte buna Adda.
@adda o saptamana am stat la 200 de km de tine. si n-ai avut bunul simt sa programezi fair fight-ul...
dar nu`i nimic.. in 2 saptamani vin iarasi acolo
unde vedeti voi meciul in seara asta?se transmite undeva sau doar pe sport.ro?
ce faceti voi ,oameni buni?
@adda o saptamana am stat la 200 de km de tine. si n-ai avut bunul simt sa programezi fair fight-ul...dar nu`i nimic.. in 2 saptamani vin iarasi acolo
Degeaba vii ,in 2 saptamani sunt in Romania!
pai nu se stie exact cand ajung. se banuieste ca in doua saptamani. si daca ajung... vreo 2 luni tot stau pe acolo
Bravo!!