FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

In momente grele se formeaza caractere

«1345678»
Living_Dead_Stripper04.05.2008 22:13

,,Practic nu Lacatus, nu fotbalistii au pierdut acest meci ci insasi viziunea dlui Becali asupra fenomenului numit fotbal.''

De data asta n-ai nimerit-o mestere. Daca Lacatus avea macar 1 milimetru de coloana vertebrala in fata ciobangutanului nu si-ar fi batut joc de un jucator ca Rada, tinut pe banca, Cristocea alungat ca un ciumat in ultimul hal, in timp ce panarame ca Nicolita sau Lovin bubuie basica in teren...

amarel04.05.2008 22:18
O sa ma invoiesc de la serviciu si o sa vin miercuri la stadion. Dar daca o sa-i dam Gloriei meciul in mod rusinos, o sa vedeti episodul Charleroi 2.

nu merita sa te risti... :laugh: zmarandescu e piu forte...

Oricum, in 97-98 situatia era asemanatoare. Si atunci rapidistii au avut titlul in mana si l-au scapat. Presimt acelasi lucru si acum.

Desi am simtit ca Steaua o sa se impiedice. Am acelasi feeling cu Cefere. Vor face egal pe Ion Moina!

Cate laude o sa curga la adresa jucatorilor si antrenorilor. De abia astept! :laugh:

N-am suparat pe nimeni de pe site-ul asta , nu jignesc din principiu, dar in seara asta nu ma tin nervii.......mai omule ,.......eu inteleg sa fii optimist , dar asta-i altceva........... :angry: nu optimism !!!!!

cipicu04.05.2008 22:25

Tristete si neputinta. Asta simt dupa meciul atat de asteptat, de mine ca suporter stelist. Nu vreau sa acuz si sa spun lucruri in momente grele... dar ce s-a intamplat astazi era oarecum previzibil. Steaua nu mai este de ceva ani buni echipa care atragea ca un magnet, ma refer la jocul ei. Este rezultatul conducerii, a jucatorilor si a intregului staff.

Pana cand Steaua nu o sa se trezeasca din acesta stare si nu o sa isi puna la punct un sistem viabil de cautare, promavare si sustinere a tinerelor talente, se va zbate in aceeasi mocirla in care se afunda din ce in ce mai mult cu fiecare an.

Daca nu va cauta jucatori de creatie, jucatori care sa faca si altceva decat sa dea pasa inapoi de frica sa nu greseasca...va avea acelasi joc stereotip, si pe alocuri haotic (in special cand este condusa) pe care suporterul stelist nu il agreaza. Fotbalul Stelei este plictisitor si oboseste. Daca nu ma credeti vizualizati partidele Stelei din acest campionat si comparatile cu cele din anii '92-'98 cand facea legea in campionat.

Cine iubeste Steaua si a fost candva fascinat de evolutiile unor jucatori mai putin mediatizati, dar mai motivati pe teren si nu de bani ci de mandria de a juca in tricoul rosu-albastru, stie si intelege ce am scris.

Meciul de ieri este deja istorie...mai crud este ca ei au mai bifat o victorie. Nu ne ramane noua suporterilor stelisti decat sa privim spre viitor, sa vedem alte ranjete si declaratii care nu fac cinste clubului.

Ovidiu_IASHI_Steaua04.05.2008 22:51

MULTUMESC Catalin. Un articol, mai ales pe final foarte incurajator! FELICITARI! CU Steaua MEREU MEREU MEREU SEMPRE SUPERIORES

stelist_8904.05.2008 23:50
Nu stiu ce s-a intamplat la faza penalty-ul , dar de unde eram eu s-a vazut ca Danciulescu a plecat din offside ( corectati-ma daca gresesc ) , dar ceea ce s-a intamplat in seara asta depaseste orice limita a normalului .

Laca te iubesc , o sa te iubesc cate zile o sa am insa deja e prea de tot ! Deja este nesimtire ce faci cu acest Dayro Moreno , copilul vine in Romania considerat unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului columbian pe postul sau probabil de la Faustino Asprilia pana acum , iar tu iti bati joc de el .

Il aduci din postura de atacant de careu , om de gura portii si il pui sa joace ba mijlocas dreapta , ba stanga si apoi te miri de ce acesta nu da randament , iar la antrenamente se comporta apatic .

Nu incepe si tu cu aceleasi chichițe pe care le-a avut si Piturca si l-au trimis pe Danciulescu in Stefan cel Mare . Faza finala a fost de tot rasu , daca tot Banel a exexutat o faza fixa de care depindea campionatul inseamna ca nu a invatat nimic de la meciul cu Timicioara . De arbitrajul lui Tudor nu are rost sa mai leg , bine a spus cineva pe forum zilele trecute ca ni se pregateste ceva si iata ca slugile lui Sandu , dinamovistii Lupescu si Prunea l-au reabilitat pe Tudor . Urmeaza 3 campionate in care locul 1 duce direct in UCL , asa ca dragi amici e timpul sa ne facem aprovizionarea la calmante .

Speranta mea , speranta noastra mai atarna de sangele ros-albastru a lui Toni Dobos .

CU Steaua PANA LA MOARTE !

Din pacate nu a fost ofside la faza primului gol... oricum sper ca U sa joace pe bune, daca jucatorii de acolo vor avea atitudinea fanilor lui U atunci putem inca sa speram, plus ca daca stiu eu bine sunt cativa stelisti adevarati peacolo, incepand cu Toni Dobos... acum sigur putem aduce in discutie tot felul de factori care sa ne dea sperante (banii lui Gigi, baremul inca neindeplinit de U samd) dar nici nu trebuie sa ne facem iluzii prea mari

choli04.05.2008 23:55

Steaua, clubul nostru drag,

Ce mult te iubim,

La bine, la rau,

Steaua e clubul meu(al vostru)

Tot mereu..!

Steaua orice ar fi,

Noi mereu te vom iubi!!

84ava05.05.2008 04:57

Nushtiu de ce va tot legati de arbitri ca sunt corupti ca au dat ca n-au dat cand adevarul e unul singur:NU AU VALOARE,nu stiu oamenii nu au viziunea jocului + ca PRESIUNEA E FOARTE MARE PE UMERII LOR,o presiune artificiala facuta tot de jegosu ala de jj.Asa a fost tot campionatu,fotbal 0,declaratii si amenintari cu nemiluita =>arbitraj 0.

Singurul dar singurul scop al ciobanului sunt banii,nu ii pasa de nimeni altcineva,repet, "Steaua e jucaria lui" si de aici nu pot decat sa imi exprim inca odata admiratia si respectul fata de de Hagi care a avut caracter si a plecat si nici ca a mai adus vorba despre ce s-a intamplat acolo vreodata.Niciodata la Steaua nu o sa fie alt antrenor in afara de Becali.Lacatus nu trebuia sa vina.Inca odata imi aduc aminte de MM si Protasov,cat de mult conta MM si cat de putin fac sclavii astia 2 acum.Poate intelegeti si voi dc oameni atat de "buni si sufletisti" ca Laca si Ilie ar trebui saraman toata viata la Steaua.

Zaurus05.05.2008 05:31

fularultras

As putea sa spun multe despre Steaua si despre cel mai nebun campionat care a existat vreodata in Romania.

Ce ma doare cel mai tare e ca Sabau, un antrenor despre care s-a vorbit numai de bine pana acum, si-a vandut omenia si a bagat echipa a doua cu CFR-ul.

Rezultatul de aseara era si putin previzibil, orice se putea intampla. Dar tot ce am vazut in ultimul timp in asa zisul "fotbal romanesc" este doar o odisee a rusinii.

Puteti sa-mi spuneti oare de ce Goian a primit suspendare pentru niste declaratii in timp ce Trica l-a injurat in mod clar pe Lacatus si e bine mersi.

Sau de ce Golanski a primit cartonas rosu pentru ca prin actiunile sale l-a impiedicat pe un criminal sa-i puna pe tusa pe mai multi jucatori? Poate astea erau indicatiile primite.

Si nu voi suporta sa vad cum iar niste echipe fantoma ca si CFR-ul distrug munca Stelei din ultimii ani. Daca sau chinuit cu rezervele Bistritei oare cum o sa joace cu echipe ca Manchester sau Liverpool?

Astazi imi e rusine ca sunt roman!

Dar n-o sa renunt la favoritii mei : HAI Steaua!!!

:steagcruce:

geoct05.05.2008 05:54

E un moment greu, dar am mai avut astfel de momente si trebuie sa trecem peste el, mai ales cat exista inca o sansa. Da, este adevarat, Steaua nu joaca asa cum ne-am dori. Parerea mea este ca Lacatus ar trebui sa ramana; sa aiba timp sa incerce sa construiasca ceva. Nu uitati in ce stare de spirit a preluat echipa. In primele etape, cineva spunea pe acest forum ca Hagi nu a castigat vestiarul, conditie esentiala pentru succes. Ganditi-va in ce stare de spirit era vestiarul dupa urletele lui Becali la adresa lui Hagi. Nu stiu cat de bun este Lacatus ca antrenor, dar cred ca ar trebui lasat sa dovedeasca. Am vazut ca pe site scriu si utilizatori care au licente de antrenor sau au fost implicati direct in acest fenomen. Nu sunt unul dintre ei, dar nu cred ca, in timpul avut la dispozitie, Lacatus putea schimba mentalitatea "sa nu primim gol, ca poate dam noi unul" imprimata in perioada Olaroiu. Cand a venit la echipa, speram sa prindem macar locul doi si ne-a adus aproape de titlu. De asta nu as fi de acord cu demiterea lui. Si, daca pleaca, ce facem? Multi spun ca ne-ar trebui un antrenor care sa construiasca o echipa, poate unul strain. Dar, atat timp cat Becali isi baga mereu coada, ce antrenor strain ar accepta asa ceva? Lacatus stia foarte bine unde vine; multi il acuza de slugarnicie, ca nu ar trebui sa accepte amestecul lui Becali la echipa. Dar eu unul ma intreb daca nu cumva accepta anumite lucruri, pentru ca, in aceasta situatie, e singura solutie prin care poate incerca sa faca ceva pentru singura echipa din sufletul lui. Ne-a facut sa speram, sa visam frumos. Si, atat timp cat mai exista o minima speranta, trebuie sa credem pana la sfarsit.

:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

Garrincha05.05.2008 07:00

Am asteptat articolul tau Cataline, ca pe o cafea calda dupa o noapte nedormita(la propriu). Ai avut dreptate dupa meciul cu Craiova, intradevar, e mai bine sa criticam o victorie, decat un rezultat nefavorabil. In aceste momente negre, totusi ma simt mai aproape de Steaua. Imi pare rau ca jocul nostru a permis pierderea acestui derby, imi pare rau ca baietii nu au aratat determinarea pe care trebuiau sa o arate, imi pare rau(desi stiu ca este poate mai bine pentru el) ca Mirel o sa plece la vara. Cred ca in aceste momente noi, stelistii trebuie sa fim uniti, sa nu dam satisfactie javrelor(atat din presa cat si din afara ei), croncanitorilor sau franarilor. Forzza Steaua!

colaps05.05.2008 07:40
,,Practic nu Lacatus, nu fotbalistii au pierdut acest meci ci insasi viziunea dlui Becali asupra fenomenului numit fotbal.''

De data asta n-ai nimerit-o mestere. Daca Lacatus avea macar 1 milimetru de coloana vertebrala in fata ciobangutanului nu si-ar fi batut joc de un jucator ca Rada, tinut pe banca, Cristocea alungat ca un ciumat in ultimul hal, in timp ce panarame ca Nicolita sau Lovin bubuie basica in teren...

pai si nu asta este viziunea lui Becali asupra fotbalului? sau macar un aspect al ei: sa faca el echipa si tactica?

garrincha, cel mai frumos mod de fi aproape de echipa este sa umpleti stadionul miercuri, cei care sunteti acolo si aveti posibilitatea de a merge la meci...

Dani200505.05.2008 07:41

Pacat ca s-a ratat titlul cu numarul 24 dar sa nu uitam ca am avut de recuperat 11 puncte.N-am sa vorbesc de meciurile Dinamo-CFR si CFR-Rapid fiindca s-a vazut si de la bulgari ca in acele meciuri nu a existat aceasi determinare ca in meciul de ieri.Nu am sa vorbesc nici despre presa care vad ca s-a obisnuit sa atace numai Steaua si sa uite ca mai exista alte echipe in Liga noastra.

Oricum Catalin a puncat totul foarte bine si merita felicitat pentru articol...Lupta Steaua!Mereu superiori...

victor05.05.2008 07:44

ieri cred ca s-a inregistrat una din cele mai mari contraperformante din istoria Stelei. o rusine incalificabila, o umilinta fara margini!

din pacate "autorul" ei, in cea mai mare masura, este marele jucator Lacatus. viata este probasbil nedreapta de multe ori: ieri Lacatus a parasit legenda si a intrat in penibil. in 90 min a distrus sperantele a milioane de oameni, a aruncat pe apa sambetei milioane cheltuite pentru echipa si a distrus viitorul pe termen mediu al Stelei!

platim azi un pret dur, pentru ca este incalificabil ca impostura sa fie lasata sa prolifereze si sa conduca. ieri m-am convins inca o data ca nu exista tigan mare antrenor si ca fara pregatire, munca grea, determinare si dorinta de a te perfectiona mereu nu poti sa izbandesti. banca Stelei este prea incarcata de glorie ca sa poata suporta atata neprofesionalism.

nu vreau sa discut despre alegerile tactice, despre schimbari sau despre pregatirea jocului, ci doar ma tot intreb de multe ore: [...] caraghios si *** sunt cuvinte prea usoare ca sa caracterizezi pe cineva care nu este in stare sa-si gestioneze o relatie de familie! intr-un meci capital pentru cariera lui si pentru soarta unei echipe iubite de milioane de romani, Lacatus s-a dovedit UN INCAPABIL SI UN LIMITAT, un **** care in afara de a face turul tribunelor la sfarsitul fiecarui joc nu este in stare sa-i ceara finului de cununie sa nu joace in meciul de care depindea soarta lui si a noastra. sa fii la -11 pct si sa fii adus la +2 in finala campionatului, avand si sansa egalului, si sa esuezi lamentabil in fata unei echipe Dinamo absolut anonime, te descalifica ca antrenor.

Becali este principalul vinovat ca a mentinut pe banca Stelei un astfel de antrenor-impostor, desi de multa vreme era evident ca in afara de noroc, Lacatus nu are nici o alta calitate care sa-l faca compatibil cu antrenoratul unei mari echipe. inexistent pe harta ca antrenor, Lacatus ar fi trebuit sa stea in genunchi si sa multumeasca pentru favoarea ce i s-a facut. din pacate nu a inteles nimic, ajungand chiar sa creada ca e un mare profesionist!? in fapt, ca antrenor este o nulitate, un *** fara nici o veleitate reala si fara viitor!

aseara dupa multi ani am plans! ma plimbam nauc pe strazi si simteam cum durerea si o tristete fara margini ma sugrumau. atat de multa suferinta si cate lacrimi nedrepte! nu merita Steaua o atat de mare rusine!

punkRipper8705.05.2008 07:46

Sincer,nu ma doare atat de rau ca am pierdut cu javrele,nu ma doare atat de rau ca am pierdut titlul,nu ma doare ca p*****e alea de caini din SUD-u lor (n-au avut nici cea mai mica reactzie cand am trecut pe langa ei si se uitau la noi ca la masini straine fara sa faca absolut nimic!!!eram 30-40 si ei o peluza intreaga,nijte p***e!)se bucurau de parca ar fi cashtigat potul cel mare la loto, NU fratilor...ceea ce ma doare este ca acesti jucatori stelisti nu au jucat cu daruire,nu au simtzit ca e meciu pt care orice stelist adevarat suporter,antrenor,jucator etc MOARE se daruieste 110%. La 0-0 stateau cu fundu-n poarta,la 1-0 Dica abandona sa mai alerge dupa mingile lungi si Nicolitza alerga in zig-zag,cei doi mari inchizatori(doar la propriu) nu aveau nicio treaba cu constructzia!Bai,am intzeles ca cei mentzionatzi nu pot mai mult,bah dar macar sa ii vedem ca mor acolo cu javrele de gat nu sai doara la maciuca ca ciobanu tot ii plateste,ei tot isi F** nevestele si orice ar fi ei tot raman aici ca deh domne,...sunt fotbalisti la Steaua.

Nu mi-e rusine de Steaua,niciodata nu mi-a fos si niciodata nu-mi a fi...dar de asemenea "jucatori" imi crapa obrazu!Nu mai zic ca de suporteri iar ii doare undeva si problema asta cu suporterii e de undeva mai sus de la un alt "adevarat" Vali Argaseala care de catziva ani este c***a cainilor si a tziganilor in ceea ce priveste biletele in deplasare.Cainii si tziganii cate 2000 in Ghencea noi 400 in tziganie si 700 in groapa cu gunoi! Trezeste-te bah cioban adjunct!!!

N-am spus nimic pana acum,nu m-am luat de jucatori dar deja e prea mult sunt 90% nijte mercenari pe care ii doare in maciuca de noi si implicit de Steaua caci nu-i asa..."Steaua suntem noi!".

Da,e adevarat Tudor ne-a furat din nou,DA e adevarat Tudor a fost in galerie la Dinamo,DA e adevarat Bratu trebuia eliminat DA DA DA dar sa fim sinceri...ma doare s-o spun dar nu meritam mai mult de maxim un egal aseara pt ca: -Bratu a facut ce a vrut muschiu lui cu apararea noastra

-Margaritescu si Ropotan mai au treaba si cu mingea si constructzia pe langa cei 2 inchizatori CLASICI ai nostri

-Noi nu avem (si nu de acum, de foarte mult timp)un conducator de joc(Cristocea,Croitoru,Elton,Aliutza,Trica ..se aude CIOBANE?!)

-,Constructzia noastra se limiteaza la mingi lungi pe varfuri(Habibou printre singurii care s-a zbatut,trebuia sa vina un strain si sa simta ca e derby-ul etern ca Lovin si co.au uitat,IAR!)

-In loc sa incerce mai multe suturi de la distantza(gazon umed ,ploaie vizibilitate scazuta) ei incercau numai sa intre in careu

-am jucat fara fundash dreapta(ce bun era Balan acum nu-i asa oierule?)

-pana la 2-0 nu am jucat absolut nimic.

Pacat de baietzii aia care s-au zbatut 3ore in ploaie sa intre si pan la urma au plecat acasa desi aveau bilet.Inca o data multzumim Vali Argaseala ca ai atata grija de noi,sluga ciobanului ce esti!

Multa bafta!

MoWeed05.05.2008 07:52

@Victor

Stima ta pentru becaliot te-a adus in punctul in care gandesti exact ca el. Si ce daca ii este nas? Omul era angajat al clubului Dinamo si si-a facut treaba. Asta cu nasul e ca si cum l-ai critica pe Goian ca nu si-a dat ieri autogol frate-su. Te auzi ce vorbesti? Inteleg ca esti nervos, dar de obicei chiar daca ai o parere contrar opusa parerii mele, totusi aduci argumente cat de cat coerente, nu tampenii ca s-a pierdut meciul ca ne-a dat gol finul lui Lacatus...

De asemenea se vede ca gandesti exact ca Becali dupa faptul ca il injuri pe Lacatus, cel mai mare jucator din istoria Stelei, fara nici o rusine. Nu tu te laudai acum ceva timp ca ai prins generatia 86? Atunci nu acelasi Lacatus ti-a adus multe clipe de bucurie(de la CCE pana la cele 10 titluri de campion)? Sau totul se uita la primul insucces? Mi-ai dovedit inca odata ca esti un suporter de rezultat si nimic mai mult!

@Gica Chioru

Cred ca dupa acest post al lui Victor ti-ai dat si tu seama pe cine aparai acum cateva saptamani

JDERUL05.05.2008 07:57

Indolenta crasa,nesimtire maxima

Aceste doua epitete au caracterizat prestatia majoritatii jucatorilor nostri in meciul de aseara.Sau as putea spune,aseara am avut o echipa formata din Radoi,Ghionea,Nesu,Zapata si restul.Da,pentru ca aseara numai cei patru au dat dovada ca sunt fotbalisti adevarati si simt spiritul STELIST.Ceilalti,adica restul o adunatura de miutari care s-au agitat in teren precum gastele, fara un orizont precis,fara vlaga,plictisiti si suparati parca pe faptul ca trebuie sa indure vicisitudinile vremii doar in tricou si chiloti.Aseara,acesti restul ne-au demonstrat ca pentru ei conceptul GLORIE nu exista.Sunt prea mici pentru a intelege ce inseamna si insignifianti in raport cu ea.De fapt,acesti restul au mentalitatea pariorilor amatori.Nici macar a celor profesionisti.Asa cum un parior amator se decide sa parieze o suma mica in speranta unui castig mare,tot asa si ei au vrut sa castige o suma imensa(recte 200000 euro) cu un efort minim.In ambele cazuri sansele de reusita sunt extrem de mici si asta s-a vazut aseara.Cum altfel decat indolenta ar putea fii caracterizata prestatia lor de aseara daca,la un meci de o asemenea importanta s-au prezentat mai jalnici decat la miutele de la sfarsitul antrenamentelor,apatici,plictisiti,obositi,asteptand sa treaca timpul si apoi sa o zbugheasca la dus si sa plece cat mai repede spre locuri mult mai interesante si mai atragatoare pentru ei:un cazinou,un bar de noapte,o discoteca(locuri unde ,,fotbalisti"ca ei se simt mult mai in largul lor decat pe terenul de fotbal).Cum altfel decat indolenta poate fii executia lui Dica din prima repriza cand,desi avea in partea stanga jumatate de poarta libera alege sa suteze exact in partea opusa desi era previzibil ca sutul ii va fii blocat de aparator.Priviti faza si observati atitudinea lui din timpul sutului.Cata aroganta,cat aer de superioritate,vai,de-abia daca se mai suporta de ce mare fotbalist este el! Banelul(pe care trebuie sa-l antrenam pentru d-nul Piti in vederea lui Euro) s-a agitat ca un ,,c.. intr-o galeata"(vorba lui soacra-mea) nefiind niciodata unde trebuia sa fie si permanent acolo unde nu-i era locul.In rarele momente cand s-a intalnit cu mingea a facut ce stie el mai bine si anume ,,s-o dea in balarii".Cei doi siamezi inchizatori,Ovidelul si Lovinelul au topait tot meciul ca niste cocostarci culminand cu faza in care l-au faultat pe Izvoranu si apoi erau sa se ,,dea"cap-in-cap.Rica a ,,misunat si el pe-acolo incercand sa mimeze cate ceva dar nu ni-a iesit nimic.Despre Dica....De cand i s-a promis ca i se va gasi o echipa pe undeva pe afara,sta cu bagajele facute cu gandul mai mult la biletul de avion decat la meciurile Stelei! Pepe si Mendosa au prins ,,smecheria"de a ,,nu-si rupe oasele"mai mult decat trebuie.Badea cred ca a prins gustul bancii de rezerve si de aici si atitudinea lui cand intra in teren:face putina agitatie si atat.

Cum altfel decat nesimtire se poate traduce atitudinea acestor restul fata de suporteri,fata de culorile clubului,fata de antrenor si chiar fata de jjjj?

Asa inteleg ei sa rasplateasca pe toti cei care meci de meci vin pe stadion indiferent de vreme,indiferent de situatie materiala(stiu cazuri cand oamenii au dat ulrimul ban din casa pe un bilet la meciul Stelei),ragusesc incurajandu-i 90 min.,se bat cu fortele de ordine,iau bataie pe strada si trebuie sa indure fel si fel de sicane?

Am vazut ca multi contesta priceperea lui Lacatus.Credeti ca el le-a indicat sa joace asa? El le-a recomandat sa greseasca doua pase din trei?Sa nu-si respecte sarcinile de joc? Sa suteze la poarta in halul cum au facut-o ei?

Credeti ca jjjj le-a ordonat sa faca figuratie pe teren? Credeti ca el nu vrea sa castige primul loc? Credeti ca el n-ar fii vrut sa le faca in ciuda borcelului,turcului si celorlalti din haita?

Cu parere de rau trebuie sa remarc ca aseara s-au intalnit doua echipe ai caror jucatori au fost animati de sentimente deosebite:Dinamo ai caror jucatori au fost patrunsi de dragostea pentru clubul lor si Steaua lui Radoi,Ghionea,Nesu,Zapata+restul.

Inaintea meciului scriam pe un topic ca ni se pregateste ceva.Cu toate ,,pregatirile":suspendarile lui Goian si Golanski,acuzatiile unor ,,importanti"cum ca Steaua ar fii beneficiat de greseli de arbitraj,delegarea lui Tudor care nu a fost deloc intamplatoare...Ei bine,cu toate aceste ,,pregatiri"Dinamo nu a reusit sa ne invinga.

Ne-am invins singuri!

De aici si supararea lui Radoi!

Si umilinta noastra!

Restul a invins Steaua!

Restul a facut ca cei frustrati sa triumfe si sa ne rada in nas!

Indemn pentru Restul: PENTRU Steaua NICIUN SACRIFICIU NU ESTE PREA MARE!

MoWeed05.05.2008 07:59

@Jderul

Subscriu in totalitate la ceea ce ai zis....

geoct05.05.2008 08:02
nu vreau sa discut despre alegerile tactice, despre schimbari sau despre pregatirea jocului, ci doar ma tot intreb de multe ore: CAT DE PROST, CAT DE LIMITAT, CAT DE INDIFERENT TREBUIE SA FII CA SA TE BATA (penalty si gol) PROPRIUL TAU FIN? caraghios si idiot sunt cuvinte prea usoare ca sa caracterizezi pe cineva care nu este in stare sa-si gestioneze o relatie de familie! intr-un meci capital pentru cariera lui si pentru soarta unei echipe iubite de milioane de romani, Lacatus s-a dovedit UN INCAPABIL SI UN LIMITAT, un mascarici care in afara de a face turul tribunelor la sfarsitul fiecarui joc nu este in stare sa-i ceara finului de cununie sa nu joace in meciul de care depindea soarta lui si a noastra. sa fii la -11 pct si sa fii adus la +2 in finala campionatului, avand si sansa egalului, si sa esuezi lamentabil in fata unei echipe Dinamo absolut anonime, te descalifica ca antrenor.

Relatii de familie? Sa-i ceara finului sa nu joace? Cum ramane cu "noi jucam doar pe teren", "nu facem blaturi ca altii"... Asa ar trebui sa gandeasca Lacatus meciul? Asa trebuie sa gandim ca suporteri ai Stelei? Ne putem lega de tactica, de schimbari, de orice, dar sa il faci pe Lacatus incapabil pentru ca nu a apelat la relatii de familie, e deja prea mult.

paraipan_2905.05.2008 08:30

Nu sunt de acord cu faptul ca jucatorii sa fie absolviti de orice vina dupa meciul de ieri. Nu ma deranjaza faptul ca ne-a batut Dinamo, cat sunt mahnit de faptul ca NU AVEM VALOARE. Da chiar asta am scris. Este foarte drept ca intr-o partida se poate intampla orice, este foarte drept ca mai si pierdem si ca trebuie sa stim sa pierdem - sunt de acord cu astea ca fac parte din viata de fotbalist si de suporter. Iarasi recunosc ca am avut echipa fragezita de suspendari si accidentari sau ca Tudor a gresit (oricum infinit mai putin decat a facut-o ajutandu-ne in meciul cu CFR), DAR , sa stii ca:

1. de acest meci depinde titlul de campioana

2. de acest meci depinde participarea ta in CL

3. de acest meci se leaga toata agoniseala si transpiratia meciurilor cu CFR, de la Galati sau Craiova, samd

4. la acest meci se pot culege roadele participarilor anteriore in cupele europene, punct dupa punct castigat de Steaua pentru forbalul romanesc, cand a venit clipa cand o echipa romaneasca sa mearga direct in CL datorita Stelei si nu altora , sa fi convisns ca Steaua si numai Steaua trebuia sa realizeze lucrul asta

ATUNCI fratilor imi cer scuze dar n-avem valoare. La acest meci trebuia sa mori pe teren chiar dak nu mai poti trebuia sa iesi de pe teren ca un luptator!

Voi vedeti vreo asemenare intre acest lucru si jucatorii nostri de ieri? Eu nu!

Am fost intelegator fata de orice infragere a Stelei in campionat. De ce sa nu fi? Se mai intampla, dar nu ai voie sa pierzi in conditiile de mai sus! am fost intelegator pana si cu Boro, in fond era o echipa din Anglia. Dar cu o echipa din Liga 1? Fie ca e Dinamo sau oricine altcineva, NU AI VOIE SA PIREZI in coditiile astea. Nu ti-a cerut nimeni sa bati doar sa mentii un scor cu care a inceput partida! Este dezarmant! Nu credeam ca o s-o spun.....dar....RUSINE SA VA FIE! Voi nu sunteti jucatori si nu ne meritati!

colaps05.05.2008 08:37

echipa a jucat cu frica, crispat, ceea ce nu trebuia sa se intample.. Ilie Dumitrescu are dreptate, de la mijloc in sus nu am existat...

Azazello05.05.2008 08:53
ieri cred ca s-a inregistrat una din cele mai mari contraperformante din istoria Stelei. o rusine incalificabila, o umilinta fara margini!

din pacate "autorul" ei, in cea mai mare masura, este marele jucator Lacatus. viata este probasbil nedreapta de multe ori: ieri Lacatus a parasit legenda si a intrat in penibil. in 90 min a distrus sperantele a milioane de oameni, a aruncat pe apa sambetei milioane cheltuite pentru echipa si a distrus viitorul pe termen mediu al Stelei!

Imi pare foarte rau Victor, sa vad cum cazi in derizoriu cu acest post. De ce nu ai luat atitudine cand eram la 11 puncte in spatele CFR-ului? De ce lovesti un om la pamant ?

De multe ori am fost de acord cu tine dar acum te inseli...

Anul trecut il ridicai in slavi pe Oli pentru un loc 2...Acum de ce faci altfel cu Laca ?

victor05.05.2008 08:56
@Victor

Stima ta pentru becaliot te-a adus in punctul in care gandesti exact ca el. Si ce daca ii este nas? Omul era angajat al clubului Dinamo si si-a facut treaba. Asta cu nasul e ca si cum l-ai critica pe Goian ca nu si-a dat ieri autogol frate-su. Te auzi ce vorbesti? Inteleg ca esti nervos, dar de obicei chiar daca ai o parere contrar opusa parerii mele, totusi aduci argumente cat de cat coerente, nu tampenii ca s-a pierdut meciul ca ne-a dat gol finul lui Lacatus...

De asemenea se vede ca gandesti exact ca Becali dupa faptul ca il injuri pe Lacatus, cel mai mare jucator din istoria Stelei, fara nici o rusine. Nu tu te laudai acum ceva timp ca ai prins generatia 86? Atunci nu acelasi Lacatus ti-a adus multe clipe de bucurie(de la CCE pana la cele 10 titluri de campion)? Sau totul se uita la primul insucces? Mi-ai dovedit inca odata ca esti un suporter de rezultat si nimic mai mult!

@Gica Chioru

Cred ca dupa acest post al lui Victor ti-ai dat si tu seama pe cine aparai acum cateva saptamani

bai baiete sa-ti intre bine in cap: ASEARA AI FOST MARTORUL LA CEA MAI MARE CONTRAPERFORMANTA DIN ISTORIA MODERNA A Stelei (vorbesc de ultimii 40 ani)! sa povestesti si copiilor copiiilor tai rusinea pe care ai trait-o! a mai face referire acum la sevilla, dupa noaptea neagra din 4 mai 2007, este o dovada de masochism! nu practic si nu ma intereseaza!

a conduce o echipa, un grup, inseamna sa ai multe calitati si sa stii sa faci gesturile de care este nevoie in momentele limita. ieri am fost martorul nulitatii absolute, a imposturii ridicata la rang de arta! vreti sa intram in amanuntele pregatirii jocului, a schimbarilor facute, sau sa ne referim la pozitionarea tactica ridicola a axului central? eu zic ca toate astea aproape ca nu mai conteaza acum: Lacatus a fost scos la tabla ieri seara, a fost examinat de cel mai slab profesor existent in Liga I, adica de talnar, si a fost lasat repetent, fara apel la corijenta! asta este adevarul adevarat!

eu insa repet obsesiv intrebarea care ma chinuie: cat de neputincios, cat de indolent poti fi ca propriul tau fin sa te bata ca pe o sluga si sa arunce la gunoi sperantele si visele atator oameni?!

cine are onoare nu asteapta sanctiunea demiterii: isi da demisia si cere scuze suporterilor pentru modul incalificabil cum a gestionat o situatie atat de favorabila. bucuria rapita nu o mai putem primi inapoi, in schimb avem macar dreptul la demnitate!

cine nu are onoare, va spune ca si-a indeplinit obiectivul, adica locul 2 si va dori sa continue sa ne chinuie! sper din tot sufletul ca nu i se va mai da ocazia! aseara jucatorul Lacatus s-a despartit definitiv de antrenorul cu acelasi nume! in fapt care antrenor?

bodanelu05.05.2008 09:11
bai baiete sa-ti intre bine in cap: ASEARA AI FOST MARTORUL LA CEA MAI MARE CONTRAPERFORMANTA DIN ISTORIA MODERNA A Stelei (vorbesc de ultimii 40 ani)! sa povestesti si copiilor copiiilor tai rusinea pe care ai trait-o! a mai face referire acum la sevilla, dupa noaptea neagra din 4 mai 2007, este o dovada de masochism! nu practic si nu ma intereseaza!

doar atat am apucat sa citesc si imi dau seama cum gandesti!

sa-ti amintesc rusinosul blat cu psg-ul? contraperformanta

meciul cu boro? cu antrenorul tau preferat pe banca?

meciul de anul trecut din sambata mare?

meciul cu bragadiru din cupa? cand Oli isi facea bilute?

Piece of Mind05.05.2008 09:13

Respect maxim Victore!...

MoWeed05.05.2008 09:14

@Victor

Nu ma lua tu pe mine cu baiete, deoarece desi ai o varsta nu prea se vede asta! Cred ca am vazut copii de 14 ani care gandesc mai matur decat tine.

Asta e cea mai mare contraperformanta? Dar Boro? Dar PSG? Meciul cu Bragadiru de anul trecut cand am dat un singur sut pe poarta?Alea nu sunt tot mari contraperformante?

Nu este nici o dovada de masochism, este o dovada a faptului ca eu nu uit cine a fost Lacatus la prima infrangere si incep sa il injur de parca ar fi un sub-podar sau mai stiu eu ce. Tu chiar nu poti sa intelegi ca atata timp cat joaca la dinam0 nu e finul lui Lacatus, ci doar un jucator advers? Acum ce mama naibii ai vrea, sa se dea la o parte doar pentru ca are o legatura cu antrenorul nostru. Tu ai auzit de cuvantul PROFESIONALISM? Daca ar fi fost un stelist ruda cu antrenorul adversarilor te-ai fi asteptat ca el sa dea meciul rudelor?

Omul si-a facut treaba si ca stelist nu o sa ma astept niciodata la pomana de la altii. Jucatorii n-au fost in stare sa lege o pasa. Lovin, Banel si Dica au parut in alt meci. Dar vina cea mai mare este a lui Lacatus ca nu l-a ajutat finul lui...

Lacatus a avut si el vina lui in pierderea jocului prin tactica ultra-defensiva, prin introducerea unor nulitati ca Lovin si Banel in teren, prin insistarea cu Dica atunci cand era clar ca nu ii iese nimic, si asa mai departe. Dar cele 10 victorii consecutive si cele 13 pct recuperate fata de CFR Cluj nu sunt tot meritul lui? Sau stai....meritul este al lui Becali pentru victiriile alea ca doar deh el este conducatorul mult iubit.Zici de modul incalificabil in care a gestionat o situatie favorabla. Dar oare cine ne-a adus in aceasta situatie?

Anul trecut erai in culmea fericirii ca marele antrenor slugarnic Oli a reusit sa ne duca pe mult-iubitul loc 2. Dar normal ca Lacatus nu merita aceeasi apreciere(dupa ce ca Steaua lui Lacatus a jucat pe alocuri mai bine ca Steaua lui 0li). In fond si la urma urmei cine este Lacatus in istoria Stelei?

Personajele ca tine care stiu sa fie stelisti numai si numai la victorie ma scarbesc!!!Pentru tine nu conteaza decat sa castigam prin orice mijloace si cuvintele "onoare" , "respect", "bun simt", "cumpatare" nu au nici un inteles...

«1345678»