FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

In momente grele se formeaza caractere

«15678»
the_ace05.05.2008 12:13

am si eu o intrebare pt moderatorii....de nu le da cineva ban la spurcatii de pe site care se dau stelisti si de fapt sunt niste javre sau ciori ordinare? nu sunteti satuli de ei? eu si inca 3sf. care avem cont cred ca da.....si inca ceva de ce sunteti asa convinsi ca am pierdut titlul pt unguri meciul cu u Cluj este cum este pt noi meciul cu Dinamo......deci orice se poate intampla;)

7_mai_198605.05.2008 12:15

Vine o zi, o ora, un minut, o secunda, cand totul pare pierdut. Asa s-a intamplat si cu mine duminica, la fiecare reusita a lor. Dupa golul lui Ghionea am strans din pumn, m-am uitat la icoana si am spus, in gand, Ajuta-ne Doamne. Simteam din jocul nostru de pana atunci ca nu putem reveni. De fapt, se vedea cu ochiul liber neputiinta noastra. Poate suna copilareste faptul ca, la 33 de ani, nu am pus geana pe geana. M-am rasucit pe toate partile, la fel ca si la meciul cu Poli, cand eram in spital.

Astazi, cred ca sunt mai lucid, dar la fel de suparat. Am realizat ca acel "forcing" de final al baietilor a fost posibil din cauza tacticii cainilor. Ei ne-au lasat sa ne apropiem, sperand sa ne infiga cutitul pe contraatac.

Duminica, si nu numai, Steaua nu a aratat ca o echipa mare. Sunt de acord cu antevorbitorii mei, ca suspendarea lui Goe a fost cu tema. la fel si cu refuzul de anulare a cartonasului rosu lui Golanski. Ca Tudor nu l-a eliminat pe Bratu, desi merita. Daca Bratu era eliminat, poate nu ar mai fie xistat faza goluli doi, dar oare noi ne apropiam mai mult de poarta lor? Ma indoiesc amarnic.

Am jucat execrabil si trebuie sa o recunoastem. Ne-am pierdut luciditatea si am abuzat de baloane inalte, atuncate de la 20-30 de metri de poarta lui Zapata. Am sarit peste constructie, iar acest lucru a anulat avantajul de a avea jucatori rapizi sau tehnici. Jocul la bubuiala a dezavantajat-o pe Steaua de cand am inceput sa inteleg eu fotbalul.

De vreo trei ani parca suntem blestemati. Acum trei ani aveam antrenor, aveam echipa, dar nu aveam portar.

Anul trecut, am avut portar, am avut antrenor, dar nu am avut echipa.

Anul asta avem portar, avem echipa, dar, cu durere in suflet o spun, nu avem antrenor.

Este parerea mea. De la inceputul returului (nu ma mai leg de meciurile din 2007) am avut de jucat vreo 5 meciuri cu adevarat: cu CFR, la rapid, la galati, cu Timisoara si la Dinamo.

Pe cel cu CFR si cu Rapid le-am castigat, asa cum stie toata lumea, la galati a iesit. In ultimele doua meciuri importante ale sezonului am capotat lamentabil.

Toata lumea se intreaba de ce nu mai merge Banel. Oameni buni, Banel e acelasi jucator care era si acum un, an, doi, trei. Cand ai concurenti pe Bostina, Cristocea, Surdu sau Croitoru e normal sa iei fata. Cand insa la echipa ti-au venit Mendoza, Dayro e clar ca nu poti tine pasul si iesi pe locul 3.

Sigur, in meciul cu Dinamo, Lacatus era fortat sa joace cu el. Nu avea solutii. Iar cand nu a avut solutii s-a vazut: la meciul cu Poli s-a luat gol de pe partea lui, iar la meciul cu Dinamo s-a plasat in spatele stoperilor, lucru nepermis in fotbalul modern, si l-a scos pe Danciu din ofsaid.

Cat despre Lacatus... Nu inteleg schimbarea lui Ovidiu Petre. Daca Petre nu era accidentat, schimbarea este o gafa monumentala, in conditiile in care Lovin a dat cel putin 10 pase gresite, dintre care jumate la adversar.

Lacatus este o glorie, un simbol, dar nu e un antrenor. Nu credeam ca o sa ajung sa il regret atat de mult pe Oli.

Miercuri, singurul lucru pe care il avem de facut este sa mergem si sa umbplem stadionul. Sa ii incurajam pe baieti si sa demonstram tuturor ce inseamna Steaua.

Cat despre Jiji, palma vine tocmai de la Bunica... (sigur, Steaua a mai pierdut si alte puncte uriase).

carminastan05.05.2008 12:18
Carl Orff/ "Fortuna Imperatrix Mundi"

Carl Orff doar a compus muzica ('Carmina Burana')

Versurile sunt poeme medievale. (Fortuna Imperatrix Mundi este unul din poeme si constituie un capitol din Carmina Burana)

7_mai_198605.05.2008 12:20
am si eu o intrebare pt moderatorii....de nu le da cineva ban la spurcatii de pe site care se dau stelisti si de fapt sunt niste javre sau ciori ordinare? nu sunteti satuli de ei? eu si inca 3sf. care avem cont cred ca da.....si inca ceva de ce sunteti asa convinsi ca am pierdut titlul pt unguri meciul cu u Cluj este cum este pt noi meciul cu Dinamo......deci orice se poate intampla;)

Cu tot respectul, dar nu sufera comparatie. Imi este greu sa cred ca CFR se poate impiedica de leshinatii aia de la "U". Sepcile nu au echipa, trebuie sa fim realisti.

ullo05.05.2008 12:20

totul e pierdut pt noi acum,dar asta nu inseamna ca vom disparea,vom fii mereu prezenti fiindca astia suntem noi,chiar daca am ratat titlul vom fii prezenti alaturi de culori si de unii jucatori care chiar au vrut titlul.Dica,Lovin,mendoza chiar nu mai pot....in rest tot ce conteza e ca ne-am batut iar pt titlu nu am jucat pt altii MANDRU DE CULORI forzateaua

greenyes05.05.2008 12:20

@ pice of mind

3Sincer, se pare ca nu ai inteles mai nimic din ce a spus Victor..."

Ba am inteles foarte bine ce a spus....nu stiu de unde ai inteles tu ca ii tin partea lui Lacatus...dar ca sa l scoatem pe Laca principalul vinovat e cale foarte lunga...orice stelist intreg la minte stie ca adevaratele probleme vin din alta parte

Ce am postat la adresa lui e urmare a mai multor idei aruncate de el pe site ul asta....in care pur si simplu eu personal ramaneam interzis si chiar ma gandeam si ma mai gandesc cum poti combate ideeile aruncate de el....care calca in picioare orice urma de STELISM ADEVARAT si mai mult de atat.

Tot ne credem superiori dar ne comportam ca vai de noi.......

Nici eu nu inteleg multe din mutarile lui Laca dar nu pot sa ma pronunt NU POT......are cumva Laca deasupra lui o conducere super competenta si nu stiu eu?

Are Laca la dispozitie numai mijlocasi ofensivi unul si unul si nu stiu eu????

Are Laca numai inchizatori de valoarea lui Xavi, Essien, Makelele, Tourre si nu stiu eu???

Are Laca 2 ani de cand antreneaza Steaua si nu stiu eu????

Cat l ati suportat pe Piturca si Oli, cat fratilor???? Cat fotbal am vazut pe timpul lor???? De cate mecirui ne aducem aminte cu placere sub conducerea celor doi???? A unul doua, urmate de dezamagiri pe line....am jucat cu Lyonul super la ei acasa....am sperat ca un copil ca o sa batem Craiova la ei acasa....rezultat ...0 0... meci de tot cacatul.....si multe alte exemple.....

Fotbal a jucat Steaua numai pe timpul lui Protasov.....Steaua ca echipa, ca spirit, ca identitate de joc a fost STEUA numai in era Protasov....si atunci cand jijinio nu era cel de astazi si cu MM gardianul....

Amagiti va fratilor amagitiva .... ca o sa vina nu sti uce antrenor si o sa faca o branza din echipa asta atata timp cat sus acolo sta si domneste, isi paste oile ciobanul suprem....

Avem cel mai bun exemple pe Ferguson ma Manchester si noi ne comportam fix ca niste superiori cu IDOLII pe care cica i avem.....Hagi a plecat in suturi....cum a atacat Steaua in meciul cu Ceahlaul nu a mai atacat niciodata de la indepartarea lui.....dar de Hagi nu stie meserie....nu stie sa vorbeasca....nu stie trasee....vai de noi....

Astia care cica tin cu Steaua si vad in Nicolita fotbalist......fratilor o sa plangeti in pumni cand o sa treaca pe langa el si italienii, si francezii si olandezii.....sa vezi atunci drama......

Am mai spus dar nimeni nu aude.....la noi la echipa se promoveaza mediocritatea in ritm de samba.....dar tot noi vrem performanta....cine sa va mai inteleaga.....si se promoveaza si la nivel de conducere si la nivel de suporteri.....

Mai sunt altii care arunca bombe tactice....ca asa e fotbalul modern....cu enspemii de inchizatori.....ivin unii si arunca praf in ochi la astia care ii asculta....ca asa e fotbalul modern....si dau exemple din fotbalul mare la care tanjim......inchizatorii aia de la echipele alea care joaca cu ei stiu mai mult fotbal decat stie toata echipa naostra la un loc...cu cateva mici exceptii....

Cand vin si incearca sa deschida ochii la cine are ochi de deschis...oameni ca Balint, Tudorel Stoica....Hagi....sunt atacati imediat ca nu sunt stelisti....bravo......se da tocmai in oamenii care au facut din Steaua simbolul care cica mai este si acum.....au jucat fotbal la cel mai inalt nivel....Dar cine sunt ei????? niste chietrosi...le ciuda.....pe ce le ciuda???? Boloni a decalrat ca Steua de astazi nu l mai reprezinta.....huaaa bai....antistelsitule.....

Mintitiva bine.....si o sa sustineti bine!!!!

Catalyn0705.05.2008 12:33
"Sper din tot sufletul cã acesta a fost ultimul derby. Dupã Campionatul European vreau sã plec în stãinãtate și voi da curs primei oferte tentante pe care o voi primi", a declarat Rãdoi dupã meciul cu Dinamo.

GSP.ro

Daca asa a gandit Radoi si inainte de meci, ce mai ramane de spus ?

a spus-o dupa meci

dragos_drlsteaua05.05.2008 12:33

Apropo de caractere, sa va spun o mica intamplare de ieri, tarziu in noapte. Ma gaseam in clubul 24 (ce ironie...) din regie si cu capul plecat imi vedeam suparat de paharul meu cu whiskey, cand, ce imi vad ochilor: HABIBOU, imbracat la 4 ace, alaturi de 3 domnite si cativa prieteni se misca foarte agale pe ritmul muzicii din club. Am zis ca nu vad eu bine, cum e posibil ca un jucator care tocmai a ratat un titlu de campion sa sarbatoreasca in club!? Asa ca m-am apropiat! Spre stupefactia mea, banuiala mi-a fost confirmata. In plus, sticla de whiskey nu avea cum sa lipseasca de la masa...Ce sa fac, ce sa fac? Un prieten de-al meu, mai ametit de licoarea bahica, s-a indreptat catre masa acestora si le-a propus, amical, sa vina la noi la masa, sa ne inecam amarul impreuna. Normal ca l-au refuzat, pentru ca, nu-i asa, el numai suparat nu era in momentele respective. Cu prezenta de spirit, acelasi prieten al meu le-a spus foarte frumos ca, in cazul asta, mai bine ar pleca daca nu doreste ca maine sa se afle in presa de mica isprava a ''micului Zorro''. Probabil speriat de cuvantul ''presa'', Habib&comp. au decis sa plece, indreptandu-se, presupun, spre alt club...

Asa ca, fratilor, uitati pentru cine spargem noi televizoare, ne luam zile din viata, ne facem nervi si multe altele...Multumim Habib, pentru aceasta minunata dovada de ''caracter''...

I.N.Money05.05.2008 13:33

Cand Lacatus a plecat in iarna lui '99 a cam fost mana lui Piturca nu l-a dorit si chiar imi amintesc ca au fost cateva momente patetice in holul de la Lido .

Suporterul stelist este unul exigent , iar daca sezonul viitor Steaua nu o sa mearga cu siguranta Lacatus o sa fie contestat si o sa i se strige sa plece , chiar daca este atat de iubit . Nu e nevoie sa ne amintim ca dupa un Steaua - Rapid 1-3 in Ghencea , fanii au intrat peste Emerich Jenei in timpul conferintei de presa si cerandu-i sa plece .

Din pacate momentul plecarii lui Protasov a insemnat momentul prabusirii Stelei ca joc , momentul in care am ajuns sa jucam acesta țurca la mijlocul terenului .

Nu stiu cine ii face echipa ( daca ii face cineva ) lui Lacatus , insa daca meci de meci continui cu aceleasi nulitati pe teren , folosesti acelasi sistem haotic de joc inseamna ca nu esti potrivit pentru banca noastra .

FortuneTeller05.05.2008 22:36

Cine nu tine cu Steaua ci cu echipa care castiga mereu, acum e momentul sa plecati! Cine are treaba sa arate cu degetul, dati-va cu parerea despre alte echipe: Dinamo, Rapid, CFR, etc. N-avem nevoie de frustrati, vedem destui in fiecare zi. Nu puteam sa pierdem ce n-aveam, Steaua putea sa castige anul acesta titlul 24, dar la ce distanta de locul 1 se afla in Februarie nici nu putem spune ca titlul era al nostru. Puteam lua titlul dar nu l-am luat, asa ca raminem cu cele numai 23 de pina acum plus ceva maruntis in cupele europene. Pt mine este tot Steaua, n-au decat sa ia titlul asta cei de la CFR si anii urmatori, prin rotatie, ceilalti cooperatisti Dinamo, Rapid, Timisoara. Pt mine ei sunt tot niste amariti frustrati iar adevarul se va vedea in LC si Cupa UEFA. Pt cei adevarati, hai sa fim bucurosi doar ca joaca Steaua, si sa ne dorim sa o vedem jucand ca altadata inainte sa ne pese de titlul 24 sau ce alta echipa iese campioana. Cu mandrie: HAI Steaua!

victor06.05.2008 07:17
Inca ceva, baietas, cei ca tine il tin pe Becali acolo unde este, nu cei ca mine. Atitudinea asta de turma pe care o aveti de cativa ani incoace vizavi de acest Lacatus face ca unul ca el sa ne fie antrenor. De ani de zile ii urlati ca niste cretini pe stadion numele, na, l-a adus ciobanul sa va faca circ, hahalelelor!

Gica Choru, esti o rusine ! Oricum ar fi si orice ai fi nu ai voie sa faci asemenea afirmatii despre Lacatus.

Ati aparut acum, la greu si tu si Victor sa loviti cat se poate, sa aruncati cu noroi cat cuprinde... RUSINE !!!

Daca mai multi oameni iti spun ca esti beat - te duci sa te culci !! Asculta-le sfatul ! Nu iti da dreptul NIMENI sa jugnesti suporterii care -i striga numele lui Lacatus pe stadion. Tu ce strigi ? Ce aclami? La ce valori te raportezi ? Cu ce Stea te identifici tu? Ce ai facut tu pentru Steua ca sa dai verdicte, sa spui ca Steaua e Steaua fara Laca, Raducanu, Iordanescu si ceilalti?

Tocmai ca Steaua este ceea ce este prin ei si datorita lor, si nu datorita tie sau mie sau altora !

Steaua inseamna glorie si legenda prin ei si datorita lor ne numim mereu campioni sau mandri ca suntem stelisti. Indiferent de loc in clasament, sau un meci pierdut.

nu era poate treaba mea sa-ti raspund, dar vad ca repejor, repejor te-ai grabit sa ma pomenesti!

e adevarat ca prostia nu doare. din pacate e contagioasa! imi pare ca pui multe intrebari "proaste"! te intrebi cine suntem noi cei care ne framantam acum? suntem unii care am stat zeci de ani pe stadioane, unii care am pus Steaua inaintea familiilor noastre, unii care am facut din Steaua o religie, care am stat de atatea ori in genunchi ne-am rugat ca echipa sa izbandeasca. suntem aceia pentru care Steaua este suflet din sufletul nostru! iar acum? am ajuns sa ne plimbam noptile pe strazi si sa plangem de rusine si durere?!

Steaua nu este datoare nimanui cu nimic! toti ii suntem datori Stelei, de la fosti si actuali jucatori, la patronat si spectatori! Lacatus este in legenda ca jucator pentru ca a jucat la Steaua si NU INVERS! a facut tot ce trebuia sa faca ca jucator! a performat ca jucator si pentru asta a fost onorat si admirat. punct!

azi trebuie sa fie pentru toata lumea foarte clar: ACUM NE ESTE CU ADEVARAT GREU DIN CAUZA INCOMPETENTEI ANTRENORULUI Lacatus! sa fii in aceasi promotie cu alde talnar si rada si sa ajungi "repetentul" clasei este de nesuportat! PREA MULT SI PREA TRIST! sa ai doua sanse din trei in fata unei echipe anonime si sa le ratezi fara drept de apel este o mostra de cretinism profesional. iar Steaua nu este un laborator experimental unde toti caraghiosii isi inchipuie ca trebuie sa li se acorde o sansa, doar pentru ca au fost niste mari jucatori!

cum vad ca rusinea este un cuvant necunoscut in vocabularul antrenorului Lacatus, nu mai exista decat o singura salvare: DEMITEREA! Gigi Becali trebuie sa incheie aceste experimente nefericite cu regi si simboluri pe banca tehnica a Stelei si sa angajeze un ANTRENOR! altfel nu vom iesi din mocirla mediocritatii! eu nu pot fi mandru cand viitorul Stelei este periclitat de impostura profesionala, de amatorism si de impotenta. caci impotenta este numele zilei de 4 mai 2008, poate cea mai neagra seara din istoria moderna a Stelei.

Marius06.05.2008 07:33
suntem unii care am stat zeci de ani pe stadioane, unii care am pus Steaua inaintea familiilor noastre, unii care am facut din Steaua o religie, care am stat de atatea ori in genunchi ne-am rugat ca echipa sa izbandeasca. suntem aceia pentru care Steaua este suflet din sufletul nostru! iar acum? am ajuns sa ne plimbam noptile pe strazi si sa plangem de rusine si durere?!

________________________________________________________________________________

cum vad ca rusinea este un cuvant necunoscut in vocabularul antrenorului Lacatus, nu mai exista decat o singura salvare: DEMITEREA! Gigi Becali trebuie sa incheie aceste experimente nefericite cu regi si simboluri pe banca tehnica a Stelei si sa angajeze un ANTRENOR! altfel nu vom iesi din mocirla mediocritatii! eu nu pot fi mandru cand viitorul Stelei este periclitat de impostura profesionala, de amatorism si de impotenta. caci impotenta este numele zilei de 4 mai 2008, poate cea mai neagra seara din istoria moderna a Stelei.

Prima parte: Victor,

Sa nu crezi ca nu sunteti respectati voi, oamenii care ati tinut steagul sus zeci de ani. Dar, in situatiile in care ati fost voi acum ceva ani, suntem cei mai tineri acum. Crezi ca noi nu am pus Steaua inaintea familiilor, nu ne-am rugat sa castige, etc?

Si atunci de ce intr-o disputa de genul asta, cei mai "batrani" (sens figurat) isi permit sa ne spuna "cretini" sau altele si mai rele doar pentru ca "urlam" numele lui Lacatus? Sunt cumva unii "mai stelisti" ca altii?

Partea a doua:

Inainte de a vorbi de nesimtirea lui Lacatus ar trebui sa vorbesti de nesimtirea becaliota, care ne-a adus in postura de a considera locul 2 un succes, care ne-a adus antipatia si batjocura unei tari intregi (sa-ti spun ca peste tot in tara, stelistii sunt numiti "oi"; oare din cauza lui Lacatus?)

Pe Gigi Becali cine poate sa-l demita? cine poate stopa nesimtirea crunta a acetui individ?

Azazello06.05.2008 09:35
Inca ceva, baietas, cei ca tine il tin pe Becali acolo unde este, nu cei ca mine. Atitudinea asta de turma pe care o aveti de cativa ani incoace vizavi de acest Lacatus face ca unul ca el sa ne fie antrenor. De ani de zile ii urlati ca niste cretini pe stadion numele, na, l-a adus ciobanul sa va faca circ, hahalelelor!

Gica Choru, esti o rusine ! Oricum ar fi si orice ai fi nu ai voie sa faci asemenea afirmatii despre Lacatus.

Ati aparut acum, la greu si tu si Victor sa loviti cat se poate, sa aruncati cu noroi cat cuprinde... RUSINE !!!

Daca mai multi oameni iti spun ca esti beat - te duci sa te culci !! Asculta-le sfatul ! Nu iti da dreptul NIMENI sa jugnesti suporterii care -i striga numele lui Lacatus pe stadion. Tu ce strigi ? Ce aclami? La ce valori te raportezi ? Cu ce Stea te identifici tu? Ce ai facut tu pentru Steua ca sa dai verdicte, sa spui ca Steaua e Steaua fara Laca, Raducanu, Iordanescu si ceilalti?

Tocmai ca Steaua este ceea ce este prin ei si datorita lor, si nu datorita tie sau mie sau altora !

Steaua inseamna glorie si legenda prin ei si datorita lor ne numim mereu campioni sau mandri ca suntem stelisti. Indiferent de loc in clasament, sau un meci pierdut.

nu era poate treaba mea sa-ti raspund, dar vad ca repejor, repejor te-ai grabit sa ma pomenesti!

e adevarat ca prostia nu doare. din pacate e contagioasa! imi pare ca pui multe intrebari "proaste"! te intrebi cine suntem noi cei care ne framantam acum? suntem unii care am stat zeci de ani pe stadioane, unii care am pus Steaua inaintea familiilor noastre, unii care am facut din Steaua o religie, care am stat de atatea ori in genunchi ne-am rugat ca echipa sa izbandeasca. suntem aceia pentru care Steaua este suflet din sufletul nostru! iar acum? am ajuns sa ne plimbam noptile pe strazi si sa plangem de rusine si durere?!

azi trebuie sa fie pentru toata lumea foarte clar: ACUM NE ESTE CU ADEVARAT GREU DIN CAUZA INCOMPETENTEI ANTRENORULUI Lacatus! sa fii in aceasi promotie cu alde talnar si rada si sa ajungi "repetentul" clasei este de nesuportat! PREA MULT SI PREA TRIST! sa ai doua sanse din trei in fata unei echipe anonime si sa le ratezi fara drept de apel este o mostra de cretinism profesional. iar Steaua nu este un laborator experimental unde toti caraghiosii isi inchipuie ca trebuie sa li se acorde o sansa, doar pentru ca au fost niste mari jucatori!

Victor, este de "admirat" cum reusesti sa strecori printre cuvinte jignirile voalate, imbracandu-te totodata cu o mantie de superioritate. As putea sa-ti zic si eu ca ai niste obiceiuri "proaste". Da-mi voie sa-ti explic ca si altii, poate chiar dintre sustinatorii lui Lacatus, nu au dormit nopti, au plans sau si-au ignorat familiile pentru Steaua. Cat destre rusine, ma multa mizerie a aruncat asupra Stelei Gigi Becali decat ar putea face Marius in zece mandate de antrenor. Nu sunt unul din criticii ferventi ai patronului, ba chiar de cele mai multe ori l-am aparat stiind ca a facut bine -intr-o vreme - clubului. Dar totul are o limita. Simbolurile clubului au fost terfelite, mass-media este impotriva noastra si totul datorita lispei lui de ponderatie. Tie, de exemplu, nu iti este RUSINE cand auzi declaratii de genul: Vreu sa castig doar din offside ? Astea inseamna Steaua care o doresti?

Ei bine, sa stii ca te inseli. Mai rusinos ar fi fost sa castigam cu Dinamo, cu Dancilusecu in non-combat si cu un 11 metri inventat, decat infrangerea pe TEREN.

Anul trecut cand aceeasi militieni ne-au batut cu 4-2 pe Ghencea, nu ti-a fost rusine? Ai putut dormi? ? Ai plans ? Ei bine eu da ....Nu-mi amintesc ca tu sa-l fi acuzat pe Oli.

Nu am castigat de 4 ani in Groapa, dar ne grabim sa-l DEMITEM pe Lacatus...Si probabil ca el nu are niciu merit in cele 9 victorii la rand, toate laudele fiind rezervate divinitatii si lui Becali. Ei bine NU !!!

Cateodata ma intreb de ce nu avem rezultate. Si cred ca unul din motive ar fi instabilitatea pe banca tehnica. Iar cei care militeaza atat de des pentru schimbarile de anternor sunt ori inconstienti ori vor inadins sa destabilizeze Steaua. Iar tu esti un FALS Victor. Esti un fals pentru ca spui intr-un post ca omul Lacatus este unul extaordinar, cu mult bun simt, pentru ca in altul sa afirmi ca in vocabularul sau nu exista cuvantul rusine. Cand ai zis adevarul Victor ?

Iar despre intrebarile mele "proaste" ei bine iti spun doar atat. Cand vrei ca cineva sa-ti dea un raspuns, cum de altfel s-a si intamplat, apelezi la genul de intrebari deschise care necesita argumentare in raspuns si nu la intrebari inchise la care poti raspunde cu da si nu.

"Steaua este suflet din sufletul nostru" spui tu foarte frumos si ai dreptate.

Dar mie nu imi este rusine cu sufletul meu. Nu ar trebui sa-ti fie nici tie. Asta ne face sa fim mai sus fata de ceilalti.

bodanelu06.05.2008 09:53

@Marius si @Azazello va chinuiti degeaba. omul are un fix, nu stie sa citeasca argumentele voastre. Eu m-am lamurit de mult timp...

victor06.05.2008 10:02

una doua il tot aduceti in discutie pe Becali de parca el ar fi pierdut meciul cu Dinamo si nu Lacatus? sa va fie clar: Becali i-a oferit lui Lacatus o sansa uriasa, aceea de a castiga un campionat ca antrenor, el care nu are pregatirea si nici anvergura profesionala pentru o astfel de performanta! Becali l-a adus pe Lacatus in situatia de a juca finala campionatului, avand doua sanse din trei, asta dupa ce "maestrul" mai ratase inadmisibil si rusinos un cartus cu Poli. sau va inchipuiti ca mioveniul a jucat impotriva clujului pentru glorie si onoare? sau Pandurii? sau Poli Iasi? bani aruncati pe apa sambetei de un amator care si atunci cand pierde si ar trebui sa iasa cu capul plecat, face turul peluzelor agitand pumnii in cautarea unui sprijin iluzoriu. Lacatus nu trebuie aparat cu vorbe, caci orice antrenor traieste numai si numai prin rezultate si performantele proprii! iar la el acestea lipsesc, fiind inlocuite cu dezastre!

vorbiti de alte meciuri pierdute in trecut!? nu intelegeti nimic! duminica seara nu s-a pierdut doar un joc, s-a irosit un moment istoric: sansa de a impune pentru multi ani dominatia Stelei in acest campionat mafiot! nu s-au pierdut niste bani, ci acei bani, multe milioane (vreo 15), s-au transferat direct, din buzunarele Stelei, in conturile unei rivale. ce credeti voi acum ca Becali va arunca el pe piata 20-25 mil., banii lui, pentru a echilibra situatia in care ne-a aruncat Lacatus? va inselati puilor, de acum vin vremuri grele! dar nu-i asa, de ce sa avem o echipa cu-n buget de 25 - 30 mln, de ce sa dominam autoritar campionatul, de ce sa ne luptam in europa cu sanse sporite? nu avem noi nevoie de asa ceva! noi vrem o echipa mica cu-n buget mic, de pana in 10 mln.. voua asa va place: in demnitate si onoare pe locurile 3-4 si scandand Lacatus dupa fiecare meci chinuit! prinosul gloriei urmate de o imensa neputinta!

bodanelu06.05.2008 10:08

sau de ce sa investeasca banii propri in campania electorala cand poate sa`i investeasca pe cei adusi de Steaua ;)

Marius06.05.2008 10:11
de ce sa avem o echipa cu-n buget de 25 - 30 mln, de ce sa dominam autoritar campionatul, de ce sa ne luptam in europa cu sanse sporite? nu avem noi nevoie de asa ceva! noi vrem o echipa mica cu-n buget mic, de pana in 10 mln..

Cu tot respectul victore, vorbesti prostii! Nici dupa 5 participari consecutive in grupele UCL nu am avea 25 mil. buget. Anul asta (fara "stimulente") bugetul a fost de 6-7 mil. (inclusiv transferuri). Anul asta veneam dupa 2 participari in Liga...

repet, respect, dar vorbesti prostii...

ultras78SB06.05.2008 10:32

Bravo. Frumos spus. Capul sus si numai bine.

MoWeed06.05.2008 10:45

@Victor

Buget de 25 milioane dupa un an de participari in CL.... :laugh:

Asta inseamna ca trebuia sa avem anul asta 50 de milioane buget...dupa cum am mai zis stai linistit ca banii aia oricum nu ajung la Steaua. Daca e idolul tau Becali atat de stelist cum zice baga o suma importanta in transferuri, face o echipa destul de buna incat sa trecem de turul 3 si isi recupereaza banii din CL....

SSK06.05.2008 10:45

Bai victore, tu o iei pe aratura grav de tot! Pe cuvant, ar trebui sa te duci pe langa Becali, poate te angajeaza sa-i faci propaganda electorala, ca prost nu esti deloc si stii sa manipulezi vorbele. Sunt atatia prosti in Romania care abia asteapta vorbe ca ale tale ca sa-l voteze pe om! (pe langa prostii care il voteaza oricum) Daca ajunge Presedinte, Capitan si Fuhrer, ai sansa sa faci o figura frumoasa de Goebbels, pe cuvant!

Povesteste-ne tu cum am ratat o noua hegemonie! Arata-ne tu de ce Becali, marele om de fotbal si de stat, baga bani in echipe ca Mioveni, Iasi, Pandurii (nu contest) in loc sa-i faca echipa Stelei! Spune-ne tu cum vede fotbalul acest Mare Conducator care da milioane in "prime indirecte" in loc sa dea milioane pe mijlocasi, ca sa nu jucam cu 5 atacanti in Stefan cel Mare (cum bine ai remarcat...de-aia zic ca nu esti prost! doar parsiv).

Pana la Lacatus, care poate nu e un mare antrenor(si probabil ca nu e!), invata sa depistezi ipocrizia si falsitatea si intreaba-te ce ar fi fost daca Becali ar fi decis sa sprijine sanatos Steaua in toti anii acestia, nu s-o ajute cumparand adversarii Clujului, dar lasand-o cu un lot schiop, plin de fundasi si atacanti!

Si vino apoi si da-ne lectii, forumist de Coverciano ce esti tu :)

bodanelu06.05.2008 10:48

si adaug si eu ceva la vorbele lui SSK: banii pentru mioveni, Pandurii etc... ai cui bani au fost?

victor06.05.2008 11:10
de ce sa avem o echipa cu-n buget de 25 - 30 mln, de ce sa dominam autoritar campionatul, de ce sa ne luptam in europa cu sanse sporite? nu avem noi nevoie de asa ceva! noi vrem o echipa mica cu-n buget mic, de pana in 10 mln..

Cu tot respectul victore, vorbesti prostii! Nici dupa 5 participari consecutive in grupele UCL nu am avea 25 mil. buget. Anul asta (fara "stimulente") bugetul a fost de 6-7 mil. (inclusiv transferuri). Anul asta veneam dupa 2 participari in Liga...

repet, respect, dar vorbesti prostii...

serios? ia sa facem un mic calcul anual:

- drepturi UEFA-CL = app. 12 mlnE

- sponsori principali + secundari = 3.1 mlnE

- venituri reclame pe stadion = 1 mln.E

- incasari drepturi de televiziune pentru locul I = 2 mlnE

- incasari din vanzare bilete = 2 mlnE

- incasari din vanzare directa materiale promotionale = 1mlnE

- contributie patron = 3 mlnE

TOTAL (anual): app. 24 mln.E

(si asta fara sa mai pun la socoteala contributiile din eventualele vanzari de jucatori)

cum stam profesore cu matematica? si acum sa scazi mataluta cam 15 mlnE de la Steaua si sa le adaugi la bugetul CFR! si sa vezi ce trai pe vatrai va urma in continuare! asta e marea realizare profesionala a maestrului Laca! ne-a executat!

LA-CA-TUS, LA-CA-TUS......URA! FIDEI PANA LA MOARTE!

MoWeed06.05.2008 11:14

@Victor

12 milioane pe drepturi?=)) ia mai gandeste-te maestre. Anul trecut nu am avut 12 milioane cu tot cu biletele, televizarea ,materiale promotionale si bani de la UEFA.

Sponsorii oricum dau bani, deci nu poate fi considerata pierdere\

Diferenta intre primul si al 2-lea loc la drepturi de televizare este mica.

Materiale promotionale de 1 milion de euro o vinde Steaua in 5 ani ca in unul sunt mici sanse. La CL reclamele de pe stadion sunt reclamele lor daca nu ma insel, asa ca bani de acolo nu ne vin. Cat despre reclamele din campionat, alea oricum vor fi si daca suntem pe primul loc si daca suntem pe al 2-lea

Concluzia: Habar nu ai despre ce vorbesti, dar mizezi in continuare pe aceste prostii pentru a nu ne da dreptate si datorita faptului ca ti s-a pus pata la Lacatus cred....

Marius06.05.2008 11:16
ia sa facem un mic calcul anual:

- drepturi UEFA-CL = app. 12 mlnE

- sponsori principali + secundari = 3.1 mlnE

- venituri reclame pe stadion = 1 mln.E

- incasari drepturi de televiziune pentru locul I = 2 mlnE

- incasari din vanzare bilete = 2 mlnE

- incasari din vanzare directa materiale promotionale = 1mlnE

- contributie patron = 3 mlnE

TOTAL (anual): app. 24 mln.E

(si asta fara sa mai pun la socoteala contributiile din eventualele vanzari de jucatori)

ia sa mai facem inca un MIC calcul

transferuri in vara - 5 milioane euro

transferuri in iarna - 3 milioane eoro

salarii - 1,5 milioane

cheltuieli - 2 milioane (cu foarte multa indulgenta)

total - 11,5 milioane euro

24 - 11,5 = 12,5 milioane euro OOOOOOPS!!

Acum putem vorbi si de sezonul precedent, cand cheltuielile au fost mult mai mici, iar incasarile au fost mai mari.

OOOOPS!

Imi mentin parerea despre tine.

Bafta!

victor06.05.2008 11:26
Bai victore, tu o iei pe aratura grav de tot! Pe cuvant, ar trebui sa te duci pe langa Becali, poate te angajeaza sa-i faci propaganda electorala, ca prost nu esti deloc si stii sa manipulezi vorbele. Sunt atatia prosti in Romania care abia asteapta vorbe ca ale tale ca sa-l voteze pe om! (pe langa prostii care il voteaza oricum) Daca ajunge Presedinte, Capitan si Fuhrer, ai sansa sa faci o figura frumoasa de Goebbels, pe cuvant!

Povesteste-ne tu cum am ratat o noua hegemonie! Arata-ne tu de ce Becali, marele om de fotbal si de stat, baga bani in echipe ca Mioveni, Iasi, Pandurii (nu contest) in loc sa-i faca echipa Stelei! Spune-ne tu cum vede fotbalul acest Mare Conducator care da milioane in "prime indirecte" in loc sa dea milioane pe mijlocasi, ca sa nu jucam cu 5 atacanti in Stefan cel Mare (cum bine ai remarcat...de-aia zic ca nu esti prost! doar parsiv).

Pana la Lacatus, care poate nu e un mare antrenor(si probabil ca nu e!), invata sa depistezi ipocrizia si falsitatea si intreaba-te ce ar fi fost daca Becali ar fi decis sa sprijine sanatos Steaua in toti anii acestia, nu s-o ajute cumparand adversarii Clujului, dar lasand-o cu un lot schiop, plin de fundasi si atacanti!

Si vino apoi si da-ne lectii, forumist de Coverciano ce esti tu :)

cand este de plans voi faceti misto!?!

ce nu intelegeti unii este ca in fotbalul romanesc 99% din personajele care conduc sunt niste escroci patentati. aici in Romania nu poti castiga numai si numai pe valoare. si Barcelona sau Milan daca am fi, tot nu am reusi sa castigam de 10-15 ori in linie, iar vagabonzii te-ar trage rapid in rand cu ceilalti rechini. sistemul este astfel croit incat sa te aduca sa depinzi de ei si de indirecte. numai asa pot sa suga resurse!

pentru campionatul romanesc Becali i-a construit lui Lacatus cea mai buna trupa. ca acesta si-a batut joc de jucatori precum Dayro moreno sau mendoza (uitandu-i pe banca sau pozitionandu-i complet aiurea) asta nu mai e problema patronatului. ce ati vrea voi? eventual sa-l transfere Becali pe drogba si pe lampard ca sa-l ajute pe micutul Lacatus? ce mare antrenor ar fi el atunci, nu-i asa? vad ca tot uitati ca pana una alta, ilustrul antrenor a pierdut titlul in fata unor gloabe precum Timisoara (invinsa acasa de mioveni, la Vaslui cu 3-0, la Urziceni cu 4-1, etc) sau Dinamo (invinsa acasa de Vaslui, de Pandurii, de rapid, de Bistrita, egala mioveniului si a urziceniului, etc). iar in fata acestor "monstri sacri", in fata gigantilor rada si talnar, micutul Lacatus a capotat! definitv si fara apel! CONCLUZIA VOASTRA? una singura si foarte ferma: de vina este Becali!

orice jucatori am transfera, cu antrenori de duzina, gen Hagi sau Lacatus, nu vom face nici o scofala. marile echipe sunt conduse de mari antrenori. antrenorii mari au rezultate! ei nu folosesc cuvinte, nu fac cu pumnul la galerie! iti arata sfidator tabela! acolo se vede rezultatul muncii lor si de acolo le vine si maretia!

«15678»