@MoWeed
mersi pentru. mesaj! as vrea sa-l comentez putin si sa-ti raspund, dar sunt oarecum prins acum! promit sa revin!
precum vezi putem dialoga si pe fond nu doar prin lozinci! revin!
DanStan, n-ai priceput nimic.
Steaua este unde este si risca sa ajunga mai jos din cauza lui Hagi, Lacatus, MM Stoica si a suporterilor care mor de grija lui Becali.
doresc sa fac public o rectificare: am avut un dialog verbal mai contondent cu SSK pe unul din topic-uri, acuzandu-l de limbaj golanesc in mesajele private. a fost o confuzie din partea mea pe care mi-o asum public. nu am primit de la ssk "golanii" pe privat!
pentru danstan: nu e problema ca am pierdut mln. din UCL (sau ca le putem pierde), marea problema este ca am transferat respectivele mln. (vreo 15) direct in contul unei adversare directe! PE CARE ASTFEL AM INTARIT-O NEPERMIS! in campionatul urmator (ultimul cu locul I direct in Liga), Steaua o sa se dea de ceasul mortii prin preliminarii, in timp ce CFR va sta cu sula in sus pana la 20 sept.?! si va avea si teschereaua plina sa se intareasca si sa faca aranjamente! ASTA E MAREA REALIZARE A micutului Lacatus!
cat despre bani si bugete, cred ca voit faci anumite confuzii. oricum sper ca aseara pe bi Gigi a fost clar cand a spus: orice buget se previzioneaza avand in vedere posibilele venituri din anul ce urmeaza! daca ai -15mlnE, urmare a ratarii prezentei in UCL, inseamna ca ai o mare problema! din Romania nu ai cum sa compensezi astfel de pierdere! scurt si concis!
cu un antrenor gen Lacatus nu intram in Liga, indiferent de adversar. el nu stie si nu poate sa depaseasca meciurile de "care pe care" (nici nu are de unde sa stie, pentru ca nu a absolvit nici un fel de scoala de antrenori cat de cat recunoscuta)! putem face orice transfer, daca pe banca ai un amator!