Bravo Catalin, mare dreptate ai.
Totusi sper sa vad la anul acea Steaua care sa stea linistita cu titlul asigurat cu macar 2 etape inainte de final.
Bravo Catalin, mare dreptate ai.
Totusi sper sa vad la anul acea Steaua care sa stea linistita cu titlul asigurat cu macar 2 etape inainte de final.
ma doare de acest meci am trait iar momentele dupa meciul de la boro,aceeasi "strategie",adica nimeni nu juca nimic in afara de doi jucatori zapata si Radoi si alti cativa care cat de cat au mai tras erau 5,6 nu le dau nume ca ii stiti si voi nu au jucat nimic,am asteptat sa intre Dayro moreno ca sa vad si eu primul sut la poarta,daca era Dayro in locul lui Dica la faza singur cu portarul tragea cu zece min. inaintea lui Dica dar Dica calcula unghiul ca sa o dea la misto.Steaua nu il merita pe Dayro ar fi mai bine pentru el sa plece la alta echipa si sa aiba norocul sa fie apreciat la Steaua nu are nici o sansa cand Nicolita si Lovin sunt titulari(penibili),asta a intrat cate zece min la fiecare meci si a demonstrat ca in alea zece min face tot posibilul sa dea gol exemplu meciul cu Craiova cand sa descototrosit de fundasul oltean,nu mi-l imaginez pe Dica sau Lovin sa fi facut faza aia,chiar imi pare rau de el,probabil vede si el meciurile si vede niste nulitati care nu fac nimic 90 de min si el nu are niciodata sansa sa fie titular,nu am nimic cu Lacatus tot respectul pentru el dar are aceeasi tactica ca si Olaroiu nu vad nimic schimbat.imi pare rau si imi plange inima dar cu jucatorii astia nu avem nici o sansa in champions chiar dac suntem cap de serie sunt 3-4 echipe care imi dau fiori,oricum la Steaua si cea mai slaba echipa din champions da fiori (bate borislav sau cum se numea).inca odata imi pare rau si capul sus suporteri Stelei noi vom fi deasupra tuturor indiferent de cum joaca Steaua exemplu aseara cand au fost numai crema galeriei Stelei cateii nu au avut curajul nici sa se apropie de ei,meritati tot respectul,capul sus si mergem mai departe .
P.S.- respect galeria Stelei pentru prezenta aseara,respect Radoi (jucand accidentat),zapata si Dayro la restul ma abtin.
@Victor
Nu ma lua tu pe mine cu baiete, deoarece desi ai o varsta nu prea se vede asta! Cred ca am vazut copii de 14 ani care gandesc mai matur decat tine.
Asta e cea mai mare contraperformanta? Dar Boro? Dar PSG? Meciul cu Bragadiru de anul trecut cand am dat un singur sut pe poarta?Alea nu sunt tot mari contraperformante?
Nu este nici o dovada de masochism, este o dovada a faptului ca eu nu uit cine a fost Lacatus la prima infrangere si incep sa il injur de parca ar fi un sub-podar sau mai stiu eu ce. Tu chiar nu poti sa intelegi ca atata timp cat joaca la dinam0 nu e finul lui Lacatus? Acum ce mama naibii ai vrea, sa se dea la o parte doar pentru ca are o legatura cu antrenorul nostru. Tu ai auzit de cuvantul PROFESIONALISM?
Omul si-a facut treaba si ca stelist nu o sa ma astept niciodata la pomana de la altii. Jucatorii n-au fost in stare sa lege o pasa. Lovin, Banel si Dica au parut in alt meci. Dar vina cea mai mare este a lui Lacatus ca nu l-a ajutat finul lui...
Lacatus a avut si el vina lui in pierderea jocului prin tactica ultra-defensiva, prin introducerea unor nulitati ca Lovin si Banel in teren, prin insistarea cu Dica atunci cand era clar ca nu ii iese nimic, si asa mai departe. Dar cele 10 victorii consecutive si cele 13 pct recuperate fata de CFR Cluj nu sunt tot meritul lui? Sau stai....meritul este al lui Becali pentru victiroole alea ca doar deh el este conducatorul mult iubit.
Anul trecut erai in culmea fericirii ca marele antrenor slugarnic Oli a reusit sa ne duca pe mult-iubitul loc 2. Dar normal ca Lacatus nu merita aceeasi apreciere(dupa ce ca Steaua lui Lacatus a jucat pe alocuri mai bine ca Steaua lui 0li). In fond si la urma urmei cine este Lacatus in istoria Stelei?
Personajele ca tine care stiu sa fie stelisti numai si numai la victorie ma scarbesc!!!
iti raspund la fel de indurerat: mai baiete (si asta nu e o jignire ci doar o "atentionare" ca judeci pripit si copilareste) chiar nu ai inteles nimic, daca iti inchipui ca problema mea este Lacatus!
Steaua a fost umilita ieri si s-a scufundat in durere si voua va arde sa ridicati osanale unui mare jucator si minuscul antrenor?! din pacate mic si ca om (poate "mic" nu e cel mai potrivit termen, ci "limitat" ar fi mai corect)!
infrangerile cu psg, cu boro sau cu Dinamo de anul trecut au fost infrangeri sportive, care se pot intampla oricand in jocul de fotbal. foarte dureroase dar ele fac parte din joc si nu au pus in pericol viitorul Stelei! aseara insa s-a distrus practic perspectiva pe termen mediu a Stelei, punandu-se grav in pericol inclusiv suprematia interna! in viata sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac! Lacatus pare ca nu a vazut limita intre cele doua categorii!
iar la toamna o sa apareti din nou si o sa va tipati nefericirea pentru starea echipei si pentru faptul ca jocul si jucatorii nu sunt asa cum i-am dori noi! sa va amintiti de 4 mai 2008, seara unei mari rusini, seara unui adevarat dezastru, cand Steaua a pierdut o caciula de bani si si-a amanetat viitorul european! in loc sa avem un buget de 25 mln. vom avea unul de 6-8 mln., numai bun pentru marea performanta! dar ce mai conteaza: Lacatus si-a indeplinit obiectivul!?
cu antrenori gen Lacatus nu vom intra niciodata in CL, indiferent daca suntem sau nu cap de serie. oricum pentru UEFA o echipa romaneasca este deja prea mult!
Hopaa ! Am senzatia ca se cauta vinovati pentru a acoperi tampeniile boierului ... Sau, cine stie, s-a plictisit Oli de camile ...
aseara insa s-a distrus practic perspectiva pe termen mediu a Stelei, punandu-se grav in pericol inclusiv suprematia interna
Adica mai pe romaneste toata conducerea Stelei in frunte cu Marele Om s-au rugat in genunchi de Lacatus sa nu bage petarde pe teren si sa joace ofensiv. Da' Lacatus nimic ! N-a vrut nici de-al dreaq sa-i asculte ...
Da, fratioare ! Locu doi cu Olaroi e un mare succes. In schimb locu' doi cu Lacatus 'distruge practic perspectiva pe termen mediu a Stelei'. Las' ca se-ntoarce el Oli Printu' Desertului si-o sa vedem cum pana si locu' 10 e o mare performanta care, normal, ne consolideaza suprematia interna ...
Nu ii ridic osanale dar intelege odata omule ca fara el nici macar nu aveam ocazia de a ne lupta in preliminariile CL...
De unde stii tu ca Lacatus e "mic" ca om? Sunteti tovarasi sau ce?
Deci toate infrangerile in afara de cea de aseara sunt pur si simplu sportive? Oare infrangerea cu PSG nu a fost la fel vaduvindu-ne de o prezenta in grupe care ar fi adus bani si atunci?
De ce ne-a pus in pericol viitorul? Sa bage iubitul tau sef bani sa ia jucatori(bani care oricum trebuia sa ii bage si daca ne calificam direct in CL, banii din grupe venind in toamna nu in vara)si trecem si de turul 3 in care suntem capi de serie. Si cum vine asta cu bugetul. Vom avea 6 milioane in loc de 25
Deci inseamna ca daca mergeam direct in CL castigam 19 miloane de euro in plus? In vise poate....
Tu gandesti pripit uitand ca nu mai speram nici macar la locul 2 dupa tur...inteleg ca durerea infrangerii este mare. Eu unul nici n-am putut dormi azi-noapte de nervi, dar linisteste-te un pic si aminteste-ti unde era Steaua cand a venit Lacatus. Nu cumva eram pe locul 4? Nu Neaga nimeni ca antrenorul Lacatus a avut vina lui in faptul ca am pierdut meciul ieri, dar trebuie sa avem rabdare cu el. Iar vrei sa schimbam antrenorul? Ia exemplul Angliei, unde nu se schimba antrenori pe banda rulanta la primul insucces. Uite ca incet, incet au ajuns sa aiba cel mai puternic campionat din lume.
Cu Lacatus nu vom intra niciodata in CL dupa jocul de ieri zici tu? Dar despre jocurile din perioada lui olitza ce zici? Joc fara perspectiva cu maxim 2-3 suturi la poarta pe meci? Ala era joc de CL? Ala era antrenor de CL? DAca nici Lacatus nu e, in mod sigur nici olitza nu e si iata ca am ajuns de 2 Oli in CL cu el...
Victor,
Nu stiu cum se face, dar criticile tale sunt prea directionate catre o singura tinta - antrenorul Marius Lacatus. Si in mod irational...punand in balanta doar argumentele care tie iti convin. Vorbesti de infrangeri sportive dar nu argumentezi de ce nu a fost sportiva infrangeea noastra de aseara?
Vorbesti de un buget de doar 7-8 mil cand Becali se lauda ca pentru el banii nu sunt o problema? Infrangea de anul trecut cu cainii nu a pus in pericol viitorul Stelei? Dar dea din cupa cu Timisoara?
Din contra, Steaua nu a fost umilita ieri ci a castigat pentru ca a jucat pe teren !
Umilinta ar fi fost cand Lacatus si-ar fi rugat finul sa se dea la o parte sau daca Becali s-ar fi milogit de Borcea sa ne dea un punct. Asta inseamna umilinta.
Umilinta inseamna sa joci pentru altii, cum o face Dinamo de doi ani...Si sa te bucuri-dovada de frustrat-nu pentru reusita ta ci pentru nereusita altuia.
Ca invatatura...nu poti pacali forma sportiva, tehnica si tactica la infinit...intr-o buna zi toate astea se vor intoarce impotriva ta...la noi s-a spart buboiul in cel mai prost moment posibil....
Adevarat graiesti..... tot ce se intampla la Steaua seamana cu ce se intampla in >Romania de aproape 20 dea ani. Dar la noi poate e si mai dureros...a luat cine a luat O ADEVARATA ECHIPA, O LEGENDA...si a transformat in NIMIC.....
Sunt de acord in mare parte cu Victor, in meciuri precum cel de aseara se vede un antrenor iar antrenorul Lacatus a fost surclasat de anonimul Talnar si de o echipa stearsa tot sezonul. Asa cum m-am rugat sa plece Olaroiu, asa imi doresc sa ne lase si Laca, cat inca se mai bucura de imaginea extraordinara de jucator. Fara un antrenor la echipa nu am mari sperante.
o echipa care nu se poate ridica la nivelul suporterilor ei,o echipa care s-a prezentat jenant pe Dinamo,o echipa de fetite plangacioase si lipsite de fair-play,o echipa care a incercat sa pacaleasca fotbalul,o echipa care ne pateaza numele,faima si istoria...pe astia sa-i sustinem??cel putin jumatate din lot,nu are valoare de prima divizie,ce sa caute in Liga Campionilor???
p.s. Banel cand pleaca?
Nu stiu cine esti domnule user Victor... dar esti pericol public pentru Steaua Bucuresti....prin ideile pe care le emiti si pe care le aperi cu o indarjire demna de o cauza mai buna tu esti o adevarata molima la adresa Stelei...... esti mai periculos si decat un riminal in serie...... cand vad ce aberatii sustii stau si ma intreb unde ai trait pana acum???? Miroase a mentalitate comunista si mai mult decat atat.....
Fratilor, stiu ca este DEMOCRATIE masii la noi in tara condusa de toti EX COMUNISTII care ne au ingropat pana peste cap in mocirla in care traim dar userul asta SAPA LA GREU la temelia Stelei....SI NU NUMAI.... Nu toti oamenii au capul pe umei sa poata face diferenta dintre bine si rau ...iar pentru respectivii..si care mai sunt si stelisti omul asta reprezinta un adevarat pericol ...Daca isi promoveaza ideeile si in viata de zi cu zi....Dumnezeu sa ne fereasca de inmultirea celor care gandesc ca el....pai la ce spune omul asta si ar merita un BAN mult mai mult decat unii care jignesc alti useri..... tot ce debiteaza omul asta e ca o molima.....
Stau si ma gandesc cum poti lupta impotriva unuia ca asta??????
Dumnezeu sa ne fereasca de cei ca tine!!!!!
Nu stiu daca e neaparat o lupta, dar poti sa-l combati cu argumente; argumente care sa demonstreze stelistilor de care vorbeai ca Victor nu are dreptate.
Nu stiu cine esti domnule user Victor... dar esti pericol public pentru Steaua Bucuresti....prin ideile pe care le emiti si pe care le aperi cu o indarjire demna de o cauza mai buna tu esti o adevarata molima la adresa Stelei...... esti mai periculos si decat un riminal in serie...... cand vad ce aberatii sustii stau si ma intreb unde ai trait pana acum???? Miroase a mentalitate comunista si mai mult decat atat.....
Fratilor, stiu ca este DEMOCRATIE masii la noi in tara condusa de toti EX COMUNISTII care ne au ingropat pana peste cap in mocirla in care traim dar userul asta SAPA LA GREU la temelia Stelei....SI NU NUMAI.... Nu toti oamenii au capul pe umei sa poata face diferenta dintre bine si rau ...iar pentru respectivii..si care mai sunt si stelisti omul asta reprezinta un adevarat pericol ...Daca isi promoveaza ideeile si in viata de zi cu zi....Dumnezeu sa ne fereasca de inmultirea celor care gandesc ca el....pai la ce spune omul asta si ar merita un BAN mult mai mult decat unii care jignesc alti useri..... tot ce debiteaza omul asta e ca o molima.....
Dumnezeu sa ne fereasca de cei ca tine!!!!!
Sincer, se pare ca nu ai inteles mai nimic din ce a spus Victor...
E pacat ca majoritatea dintre voi nu poate sau pur si simplu refuza sa inteleaga ca Steaua, cu sau fara Becali patron, are nevoie esentialmente de un ANTRENOR pe banca, NU de un simbol!
Lacatus ne-a ingropat iremediabil aseara, la fel cum a facut-o si cu Poli Timisoara, doua partide pe care trebuia sa le castigam la pas, gestionate cu un minim de pricepere profesionala.
Din pacate, din cauza iubirii voastre oarbe fata de jucatorul Lacatus, care va intuneca judecata cand vine vorba de antrenorul Lacatus, Steaua va mai patimi mult si bine!
@Gica ChioruCred ca dupa acest post al lui Victor ti-ai dat si tu seama pe cine aparai acum cateva saptamani
Te referi la ce spune despre ***** ****** de Lacatus? Care a plecat de la Steaua in 90 cu cuvintele: "Imi bag ****-n Steaua voastra?" La asta te referi?
Probabil ca faci parte din prostimea stelista care-l aclama meci de meci pe acest *****...
cand incepe campania de strans semnaturi,impotriva lui Gigi??a declarat ca pleaca daca se strang jumate plus 1
@Piece of Mind
Un antrenor trebuie lasat sa-si faca treaba vreun an pentru ca sa aiba timp. Nici nu are mijlocasi de valoare la dispozitie. Hai sa il schimbam si pe Lacatus si sa aducem alt antrenor care, normal la primul insucces ne va convinge pe toti ca nu are fata de Steaua. Doar daca nu castigam cu 4-0 meci de meci inseamna ca antrenorul nu e de Steaua.
De ce voi contestatarii lui Lacatus aduceti ca argumente 2 contra-performante in care a avut un rol important, si nu vorbiti nimic de alte 9 meciuri(fara a-l pune la socoteala pe cel cu sub-podarii) in care probabil a avut un rol important in victorii(spun asta pentru ca s-a vazut ieri ce specimene de jucatori avem in lot)?
@Gica Chioru
Cu asta m-ai convins ca esti exact ca tovarasul tau Victor. Acea "cioara infecta" a facut pentru Steaua mai multe decat oricare alt jucator, acea "cioara infecta" a castigat pe teren aproape jumatate din trofeele Stelei, acea "cioara infecta" a dovedit ca este stelist mergand de nenumarate ori si la hochei si la handbal sa incurajeze clubul Steaua desi nimeni nu ii cerea asa ceva. Acea "cioara infecta" a jucat pentru Steaua mai multe meciuri decat au vazut multi de pe aici pe stadion. Acea "cioara infecta" a marcat din penalty la Sevilia deschizand calea spre unicul succes al unei echipe romanesti in CCE.
Daca toti stelstii ar gandi ca voi(tu si Victor), l-am merita cu prisosinta pe Jiji....
@Gica ChioruCu asta m-ai convins ca esti exact ca tovarasul tau Victor. Acea "cioara infecta" a facut pentru Steaua mai multe decat oricare alt jucator, acea "cioara infecta" a castigat pe teren aproape jumatate din trofeele Stelei, acea "cioara infecta" a dovedit ca este stelist mergand de nenumarate ori si la hochei si la handbal sa incurajeze clubul Steaua desi nimeni nu ii cerea asa ceva. Acea "cioara infecta" a jucat pentru Steaua mai multe meciuri decat au vazut multi de pe aici pe stadion. Acea "cioara infecta" a marcat din penalty la Sevilia deschizand calea spre unicul succes al unei echipe romanesti in CCE.
Daca toti stelstii ar gandi ca voi(tu si Victor), l-am merita cu prisosinta pe Jiji....
Baga la cap, odata pentru totdeauna, si odata cu tine si altii, toti ceilalti lacatusisti:
Steaua este Steaua, cu sau fara Lacatus, Hagi, Iordanescu, Apolzan, Marcel Raducanu sau oricare alt jucator. Nu puneti un jucator inaintea clubului niciodata, invatati. Multi dintre voi sunteti niste pusti corditi care nici macar nu l-ati vazut pe Lacatus jucand fotbal, o lalaiti atat cu el pentru ca se urca pe garduri si va facea sa va credeti importanti dar nu dadea doi bani pe voi. Chiar cu cuvintele alea a plecat de la Steaua, a santajat pur si simplu clubul sa-i dea drumul... cand ma gamndesc ca mai e si spurcaciune dinamovista... imi vine sa urlu cand va vad cum ii luati apararea. Cand a venit la Steaua era un puradel pricajit. Steaua l-a facut om, l-a facut bogat, l-a spalat, l-a invatat sa scrie si sa citeasca, el trebuie sa respecte clubul nostru, sa stea in genunchi o ora pe zi si sa multumeasca cerului ca a ajuns la clubul nostru. A fost platit cu varf si indesat pentru tot ce a facut la noi, GATA! Ajunge!
Inca ceva, baietas, cei ca tine il tin pe Becali acolo unde este, nu cei ca mine. Atitudinea asta de turma pe care o aveti de cativa ani incoace vizavi de acest Lacatus face ca unul ca el sa ne fie antrenor. De ani de zile ii urlati ca niste cretini pe stadion numele, na, l-a adus ciobanul sa va faca circ, hahalelelor!
Si eu ca si autorul articolului sunt calit si trecut prin multe cu Steaua, as aminti in plus de eliminarea rusinoasa din cupa Romaniei suferita prin anii '70-'80 impotriva Sticlei Ariesului Turda cu 6-5 la penaltiuri...Am suferit mult alaturi de ei, nu stiu ce critica constructiva le pot aduce, dar aseara nu i-am simtit determinati in teren ci mai degraba timorati.Dinamo era o echipa de batut aseara, daca faceam un pressing la mijloc, unde de fapt am pierdut lupta si daca nu le-am fi dat ocazia sa atace...Asta e mergem inainte, mare dreptate ai cu ciobanul, numai gura-i de el si se vede caci toti au devenit dusmani ai Stelei.Forza Steaua, eu unul personal va voi iubi mereu...
Nu vezi ca esti penibil zicand ca a fost dinamovist de mic? Si ce daca? Asta inseamna ca ar trebui sa-l apreciem pe Il Muce pentru ca el a fost stelist cand era mic?
Steaua l-a facut om pe Lacatus, dar si Lacatus a pus umarul serios la performantele care au facut din Steaua cel mai titrat club din istoria Romaniei? Steaua l-a facut bogat pe Lacatus, dar Lacatus ne-a dat mult mai multe decat bani: Lacatus ne-a dat un trofeu unic in istoria fotbalului romanesc(Da a avut o mare contributie). Daca nu e stelist cine l-a pus sa se duca la meciuri dupa ce a plecat de la Steaua?
Si iar gresesti, cei ca tine care nu au respect pentru valorile Stelei, care uita repede ce a facut un om ca Lacatus pentru Steaua il merita pe Becali. De ce? Pentru ca pe alocuri gandirea voastra este exact ca a lui.
Nu te mai chinui sa-mi raspunzi pentru ca mi-am dat seama de caracterul tau infect...
PS: Moderatorilor, ati dat ban pentru mai putin decat atat. Inteleg ca respectivul este redactor dar ar trebui macar un warn pentru modul in care se adreseaza "cioara de Lacatus"
Salutare!
Sunt singurul care vede offside la Bratu la golul 2?
Poate mi s-a parut mie, de aceea mai vroiam niste pareri.
Oricum nu conteaza prea mult, pentru ca au jucat ca niste chiftele ( stelistii )
sincer nu miar fi parut rau de titlul asta daca am fi invatzat ceva din greselile din sezonul asta daca de ex. ar pleca Banel,Lovin ,Dica si daca ar veni un antrenor care sa stie ce face ,dar asea........
@Gica ChioruCu asta m-ai convins ca esti exact ca tovarasul tau Victor. Acea "cioara infecta" a facut pentru Steaua mai multe decat oricare alt jucator, acea "cioara infecta" a castigat pe teren aproape jumatate din trofeele Stelei, acea "cioara infecta" a dovedit ca este stelist mergand de nenumarate ori si la hochei si la handbal sa incurajeze clubul Steaua desi nimeni nu ii cerea asa ceva. Acea "cioara infecta" a jucat pentru Steaua mai multe meciuri decat au vazut multi de pe aici pe stadion. Acea "cioara infecta" a marcat din penalty la Sevilia deschizand calea spre unicul succes al unei echipe romanesti in CCE.
Baga la cap, odata pentru totdeauna, si odata cu tine si altii, toti ceilalti lacatusisti:
Steaua este Steaua, cu sau fara Lacatus, Hagi, Iordanescu, Apolzan, Marcel Raducanu sau oricare alt jucator. Nu puneti un jucator inaintea clubului niciodata, invatati. Multi dintre voi sunteti niste pusti corditi care nici macar nu l-ati vazut pe Lacatus jucand fotbal, o lalaiti atat cu el pentru ca se urca pe garduri si va facea sa va credeti importanti dar cioara nu dadea doi bani pe voi. Chiar cu cuvintele alea a plecat de la Steaua, a santajat pur si simplu clubul sa-i dea drumul... cand ma gamndesc ca tiganul mai e si spurcaciune dinamovista... imi vine sa urlu cand va vad cum ii luati apararea leprei. Cand a venit la Steaua era un puradel pricajit. Steaua l-a facut om, l-a facut bogat, l-a spalat, l-a invatat sa scrie si sa citeasca, el trebuie sa respecte clubul nostru, sa stea in genunchi o ora pe zi si sa multumeasca cerului ca a ajuns la clubul nostru. A fost platit cu varf si indesat pentru tot ce a facut la noi, GATA! Ajunge!
Inca ceva, baietas, cei ca tine il tin pe Becali acolo unde este, nu cei ca mine. Atitudinea asta de turma pe care o aveti de cativa ani incoace vizavi de acest cioroi de Lacatus face ca unul ca el sa ne fie antrenor. De ani de zile ii urlati ca niste cretini pe stadion numele, na, l-a adus ciobanul sa va faca circ, hahalelelor!
Gica, sa stii ca eu il cunosc bine pe Marius si iti spun ca nu este un om rau, ca structura! este un baiat simplu, de la tara, care a reusit in viata acolo unde mii ca el au esuat, care traieste momentul, clipa si care a facut foarte mult ca jucator pentru Steaua (in general bazandu-se mai mult pe intuitiv).
din pacate acolo unde nu este destula minte se ajunge intr-un moment cand iti darami singur statuia. desi vrea si isi doreste, Lacatus nu este antrenorul care ii trebuie Stelei. este mediocru, lipsit de anvergura, neinteresat sa se perfectioneze (nu are nici o scoala de antrenorat absolvita in strainatate, desi la numele si banii lui ar fi trebuit sa faca un astfel de efort), intr-un cuvant LIMITAT ca antrenor! la o varsta cand trebuie sa acumulezi continuu, el da dovada de o suficienta dezarmanta. nu se apropie de calculator si lasa totul in seama lui pedrazzini! ce poate face Steaua, cum poate progresa echipa cu un astfel de antrenor?! e impotriva firii sa crezi ca doar prin fler si intuitie poti ajunge un mare antrenor, sau sa castigi meciurile de care pe care!
cand ridic problema relatiei lui cu Danciulescu o fac mai ales caci stiu ce discutie a avut loc intre ei acum o saptamana! am si spus atunci ca pana la urma o sa ne bata Dumnezeu daca suntem atat de fuduli! cu cateva zile inainte de derby, Lacatus spunea in gura mare prin club ca este exclus sa-l bata pe el alde mirinda si bratu si ca joaca Dinamo doua zile si nu ne da gol?! si atunci de ce sa ne miram ca am jucat atat de limitat cum am facut-o ieri? sigur, poti sa practici un joc defensiv de fier, dar si aici exista o anumita anvergura si e nevoie de tactica coerenta, caci jocul de aparare trebuie legat de contraatac. ori pe un teren greu, cand tu intri croit sa te aperi, sa joci fara un vitezist ca Dayro moreno este sinucidere. si asta este doar un exemplu de eroare generata de infatuare si de iresponsabilitate tactica.
iar finalul a fost apoteotic: sigur, intr-un meci apar si momente critice, neasteptate, la care trebuie sa gasesti solutii pe moment. unele pot fi mai bune, altele nu, dar sa sfarsesti in teren cu 5 atacanti, ca-n curtea scolii, cu o echipa franta, e chiar prostie ridicata la puterea infinit.
sigur observ ca multi incearca sa-l aduca si pe Becali in ecuatie, gasindu-i scuze lui Lacatus. Becali e un mare fraier, care si-a f... banii ca sa aduca Steaua in situatia de a juca finala campionatului cu doua rezultate din trei avantajoase. nu va imbatati cu apa rece ca este meritul lui Lacatus pentru ca s-au recuperat atatea puncte! orice antrenor era, probabil ca situatia era aceeasi. mai departe, sa-i bati pe Dinamo, sau sa faci egal, era NUMAI problema echipei tehnice, care a esuat lamentabil!
asa cum abramovici i-a oferit sansa lui lui avraam grant, dupa destituirea lui mourinho, sa demonstreze ca eu un mare antrenor, acesta si-a dat in trei zile examenul de maturitate invingand pe mu in campionat si pe Liverpool in Liga, tot asa si Becali i-a dat o sansa unica lui Lacatus! din pacate acesta insa si-a batut joc de ea! mai rau este insa ca si-a batut joc si de noi! dupa cea mai extraordinara cursa de revenire din istoria Stelei am fost redusi de incompetenta unui antrenor la situatia jenanta de a ne ascunde prin cotloane si de a ajunge subiect de misto national! NU MERITA Steaua ASA RUSINE DIN PARTEA NIMANUI, NICI MACAR DIN PARTEA UNUI MARE JUCATOR CUM A FOST Lacatus!
e drept ca am pierdut si la boro un meci crucial pentru Steaua, dar macar acolo a fost o adevarata epopee a durerii, o tragedie antica irepetabila si de nepovestit, o infruntare ce a depasit limitele unui joc de fotbal! am suferit dupa boro, dar am ramas totusi mandru caci Steaua noastra a reusit sa fie parte a unei povesti triste dar totusi glorioase. ieri pe Dinamo insa am fost doar RIDICOLI! jenant de ridicoli, intr-un moment cand era atat de simplu sa fim eroi! nu fac teatru ieftin, dar si acum cand scriu simt cum durerea fizica imi strange pieptul si lacrimile se aduna!
ps: e adevarat la prima revenire a lui Laca in Ghencea, dupa demiterea lui din mandatul anterior, la jocul castigat de progresul (unde el era antrenor secund) el a facut niste gesturi mai putin ortodoxe catre tribuna II. l-am iertat insa demult, caci a ramas acelasi copil! Steaua nu are insa nevoie de "copii" cruzi pe banca!
Totul a inceput de la suspendarea comandata a lui Golanskisi a lui Goian , a continuat cu delegarea gresita a ,, celui mai bun arbitru roman la momentul actual" care era de asteptat sa practice asa numitul arbitraj in compensatie stiinduse greselile de la meciul Steaua-CFR . Dar pe langa toate astea jocul echipei a fost unul dezamagitor . Aceasta echipa ( facuta de Gigi impreuna cu Lacatus ) a fost construita gresit de la inceput . Sincer nu stiu ce a fost in capul lui Lacatus de a inceput un derby cu ideea de ascoate un 0-0 , iar Dica si Neaga trebuiau schimbati de la pauza pt ca in prima repriza nu au jucat nimic . La urma urmei scorul indica realitea deoarece Dinamo a jucat 2 reprize si marcat 2 goluri , iar Steaua a jucat o repriza si marcat un gol . Punct si o luam de la capat !
Inca ceva, baietas, cei ca tine il tin pe Becali acolo unde este, nu cei ca mine. Atitudinea asta de turma pe care o aveti de cativa ani incoace vizavi de acest Lacatus face ca unul ca el sa ne fie antrenor. De ani de zile ii urlati ca niste cretini pe stadion numele, na, l-a adus ciobanul sa va faca circ, hahalelelor!
Gica Choru, esti o rusine ! Oricum ar fi si orice ai fi nu ai voie sa faci asemenea afirmatii despre Lacatus.
Ati aparut acum, la greu si tu si Victor sa loviti cat se poate, sa aruncati cu noroi cat cuprinde... RUSINE !!!
Daca mai multi oameni iti spun ca esti beat - te duci sa te culci !! Asculta-le sfatul ! Nu iti da dreptul NIMENI sa jugnesti suporterii care -i striga numele lui Lacatus pe stadion. Tu ce strigi ? Ce aclami? La ce valori te raportezi ? Cu ce Stea te identifici tu? Ce ai facut tu pentru Steua ca sa dai verdicte, sa spui ca Steaua e Steaua fara Laca, Raducanu, Iordanescu si ceilalti?
Tocmai ca Steaua este ceea ce este prin ei si datorita lor, si nu datorita tie sau mie sau altora !
Steaua inseamna glorie si legenda prin ei si datorita lor ne numim mereu campioni sau mandri ca suntem stelisti. Indiferent de loc in clasament, sau un meci pierdut.
O sa fiu miercuri pe stadion sa sarbatoresc 22 de ani de la castigarea CL.Si atat.Cinste CFR-ului.bravo lor.mi-e scarba doar de conducatorii de acolo si de trica.in rest felicitari.Bravo lor!
bah frate ce cauti pe forumu asta?????esti penibil
Ah, Soarta esti precum luna nestatornica. Mereu cresti, mereu descresti. Viata amara cand ne-o dai, cand ne-o, iei batandu-ti joc de noi. Saracia si puterea ca ghiata se topesc;
Soarta infricosatoare si desarta te schimbi prea usor.Fie jale grea, fie fericire desarta, tu le destrami neincetat. Intunecata si nepatrunsa ma apesi si pe mine. Acum, datorita tie, umblu cu spatele gol, purtand povara nelegiuirii tale.
Norocul binelui si al frumosului imi este acum potrivnic. Ca-i bine, ca-i rau, eu traiesc in neliniste in acest ceas fara zabava. Atingeti strunele inimii si plangeti toti cu mine, caci prin soarta a fost invins cel tare!
Carl Orff/ "Fortuna Imperatrix Mundi"