@Lucas,la primul gol lovininho il scoate din ofsaid pe Danciulescu,nu Nicolita,Nicolita inca isi cauta calea la acea faza :biggrin:
In rest ai dreptate,la al doilea gol Banel inca se visa in faurei iar nesu a venit tarziu de tot cu Danciulescu.
Acest titlu a fost pierdut pentru ca fecali a petrecut prea mult timp luand la misto partenerii de competitie si facandu-si dusmani in loc sa se ocupe de echipa sa,aducand un antrenor bun si niste jucatori de valoare.
Tin cu Steaua de la 10 ani dar sper sincer sa apuc ziua in care fecali va vinde echipa altcuiva, pute a prostie si infecteaza si echipa cu mentalitatea lui ciobaneasca. Nici mie nu-mi place sa-l invoc pe Dumnezeu,dar sa stiti ca astazi chiar a primit o palma ciobanul,chiar daca noi suporterii suferim cel mai mult. Nu poti sa declari atatea tampenii,sa fii atat de zeflemitor,sa spui blasfemii zilnic,sa cumperi credinta cum face ciobanul si sa nu te pedepseasca Dumnezeu. Stiti cum e povestea cu karma....
Problema mea este cea a viitorului Stelei. Sigur,o sa castige CFR titlul, o sa faca misto toti de noi,s-au mai intamplat lucrurile astea,insa niciodata nu am fost mai lipsit de speranta ca acum. O sa abordam sezonul viitor cu cativa jucatori noi, cu multe petarde tinute in lot(ca sa nu mai vb de favoriti d-ai lui Becali care o sa ocupe locuri degeaba in echipa,cum e ionescu de la buzau) si cu Lacatus antrenor, sa vedeti atunci "distractie". In era Piturca am luat doar un titlu in 4 ani dar eram mai optimist,poate pentru ca nu vedeam ciobani in fiecare zi dandu-se in stamba,poate pentru ca Steaua nu avea sateliti in prima Liga,poate pentru ca piti,asa capos cum era,stia sa faca o echipa mai bine decat Lacatus si poate cel mai important,pentru ca atunci vedeam daruire si ceva FOTBAL.
Piti nu a excelat la capitolul trofee,nici macar la joc,dar Steaua juca ceva,nu cine stie ce,dar nu era turca de astazi, cea practicata pe vremea lui Oli,Hagi si Lacatus. Cine stie,poate vine Dan Petrescu si face ceva la echipa,insa cu Becali antrenor-secund nu cred ca vor veni antrenori valorosi in Ghencea.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.