FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria Buzau 5 - 0 ( 1 - 0 )

«1234567»
maye06.05.2008 18:12

am puterea sa strig ca multi din actualul lot nu au ce sa caute pe gazonul Templului Fotbalului Romanesc chiar in ziua de 7 MAI...Sper din toata inima unii jucatori precum Banel Nicolita , Florin Lovin si altii(printre ei a se identifica si super rezerva Badea nr 9 , vedeta d el)...Te rog Marius Lacatus lasa`i sa isi vada de alte treburi...Da`le incredere unui Dayro sau unui Rada..Multumesc..si va rog...spulberati Buzau`l...aratati ca noi nu facem ca altii...Ar fi o palma data in plin unor contestatari de ocazie , care uita ca istoria lor se imparte intre Liga a 3a si Liga a2a...lor le readuc aminte ca Metalul Copsa Mica a terminat peste ei in campionat , in glorioasa lor istorie...Titlul este pierdut...trebuie sa incetam sa visam inutil...Arbitrii prezenti maine la Cluj au deja temele facute, scrise in stilou si intr`un caiet cu liniute trasate si fara pete...Si te rog mult Doamne...da`ne minte (sau da`le celor ce "conduc" clubul) sa nu mai aduca la club toate nulitatile ,aflate in varf de forma o data in cariera , si ca rugaminte principala...Imi doresc Doamne sa faci o minune sa scapam de cioban...aa...deja cer prea mult....Multumesc oricum!, dar sper sa poti....

Forza Steaua!..."doua culori ce le ador"....de le`ar adora si unii jucatori.... :steagcruce:

mircea_zion06.05.2008 18:38

o sa castigam fara probleme ..nu va mai faceti griji ..Haideti pe stadion sa sustinem echipa e ultimu meci din campionat chiar daca uni zic ca nu vin pentru ca nu a castigat campionatu , totusi haideti sa facem o atmosfera frumoasa si sa se simta si acei jucatori bine macar pentru efortu pe care l-au facut ca au iesit pe locul 2 .. nu pot sa zic decat atat : Forta Steaua si ne vedem maine pe stadion !

bafta all!

alex_lef06.05.2008 18:44
tu, ca antrenor, pe cine ai folosi pe postul de mijlocas stanga? sau dreapta?

tu, ca antrenor, pe cine ai folosi pe postul de fundas dreapta in conditiile meciului cu Dinamo?

Radoi pe dreapta si rada/Baciu titular, simplu ca "buna ziua"

ps: la golul 2 unde era Banel?! unica solutie?! pun pariu ca si Baciu se descurca mai bine in meciul asta pe dreapta decat Nicolita

MALDINI06.05.2008 18:57

Hai fratilor fiti seriosi . Banel Nicolita erea UNICA solutie pe partea dreapta la meciul cu potaile.Lacatus face treaba la echipa, ascultati-ma

bodanelu06.05.2008 19:22
tu, ca antrenor, pe cine ai folosi pe postul de mijlocas stanga? sau dreapta?

tu, ca antrenor, pe cine ai folosi pe postul de fundas dreapta in conditiile meciului cu Dinamo?

Radoi pe dreapta si rada/Baciu titular, simplu ca "buna ziua"

ps: la golul 2 unde era Banel?! unica solutie?! pun pariu ca si Baciu se descurca mai bine in meciul asta pe dreapta decat Nicolita

ce simplu e. Mirel a jucat pe dreapta 2 sau 3 meciuri in era lu Piturca. adica acum 4-5 ani. Si nici atunci nu a dat randament. trebuia jucat acum...

bossy06.05.2008 19:23

Vom castiga cu cel putin 4-0.

Acest meci este un prilej de a sarbatorii titlul in templul nostru.

Suntem campioni!!!!!

fadi-ViP06.05.2008 19:38

vom câștigã cu 3-1 sau 3-2 :chair: :chair: .

cred ca CFR va câștigã ce putin cu 2-0 .

dar sper sã pierde CFR si sã luam noi titlul :hooray::beer2: :beer2:

Tse06.05.2008 19:41

o simpla parere .. trebuia jucat cu Rada sau Baciu ia Mirel trebuia la mijloc cu O.Petre ...nu vedeti ca la mijloc ne-au dominat... multa lume zice ca Lovin a jucat si bine .. de acord ... Lovin a prins virf de forma cand noi zicem ca a jucat acceptabil...pai de jucatori de astia are nevoie Steaua ???.... ar trebui sa joace acceptabil cand nu prea e in forma iar cand prinde un virf de forma sa rezolve un meci singur ... dintrasta avem nevoie

bodanelu06.05.2008 19:46

s-a pus accentul pe un jucator rapid, Radoi, care sa-i faca fata lu bratu. il puneai pe Rada acolo, eram mancati pe sprinturi. De bine, de rau, Radoi l-a mai oprit pe bratu.

Tse06.05.2008 19:56

pai ideea e sa le blochezi mijlocul sa nu-i dea mingi la bratu ....si daca tot tie frica de Bratu bagi unu rapid cu marcaj la el, Baneeeel trebuia sa fie umbra lu bratu si gata rezolvai, ca si asa nu face faza ofensiva macar se tinea de bratu tot meciu :))))

weeezer06.05.2008 20:47

Incredibil ce vad aici, pareri cum ca ar trebui sa dam meciul Buzaului... cu alte cuvinte, e urat sa faci blat pt a castiga un meci, dar sa te dai la o parte e un lucru nobil... cred ca pe unii dintre voi v-a ajuns becalizarea. Steaua nu trebuie sa se preteze nici la a tranti un meci, nici la a-l castiga altfel decat pe teren. Sper sa-i umilim pe buzoieni, nu pentru ca ne-au luat titlul, ci pentru ca echipa sa ne lase totusi un gust mai putin amar. Sper, macar acum, sa il vad pe Dayro titular, cand chiar nu prea mai conteaza nimic.

In alta ordine de idei, la ce campionat mizer si mentalitate bolnava avem (la nivel de conducere de club), voi paria 100 lei pe victoria Buzaului. Sper din suflet sa ma parlesc.

dax4706.05.2008 21:35

Afara cu buzaul, afara cu Lacatus, afara cu Banel, nesu, Lovin, Dica, afara cu multi. Intr-un campionat atat de slab trebuie sa fii slab ca sa-l nu castigi. Principalul vinovat e antrenorul. L-am apreciat ca jucator, dar ca antrenor este o carpa. La renumele lui, sa accepte sa fie calcat in picioare de oier, e inacceptabil. Si-a batut joc de echipa, de numele clubului, de suporteri, de campionatul asta. Are jucatori buni in lot, dar ii tine rezerve, sau nici macar. Prefera sa foloseasca niste marmote impuse de patron. Sa-si asume greselile si sa plece. L-am dorit atata, dar ne-a iesit pe nas. Sa moara cu Banel de gat. Eu m-am saturat de asta si de alti terminati ca el.

Elton si Dayro Moreno sunt mai buni decat orice a avut Steaua in ultimii 10 ani. Prevad ca ne paraseste si Dayro la vara. E prea umilitor sa fii tinut rezerva cand esti mai bun decat toata echipa la un loc.

Adio titlu ! Adio performanta ! Ramanem cu circul si cu ura tot crescanda a tuturor frustratilor din tara asta.

O caterinca de campionat, o caterinca de conducere a fotbalului, o caterinca de presa sportiva, o caterinca totala , un balci etern, din ce in ce mai grotesc si mai greu de digerat, o natiune din ce in ce mai dezbinata si mai indobitocita, ghidata de prostie si snobism exacerbat.

There is .... no hope !

Pretorian06.05.2008 22:09

Nu il mai jigniti pe Laca!Numai in sufletul lui sa nu fii!Uitati-va ca suntem pe locul 2.Mergem cu speranta pentruUCL!Da nu au jucat tare cu Javrele trebuiau sa ii loveasca sa ii injure sa-i rupa...Trebuie sa aibe rautate ca Golanski ,Radoi sa-i fi urcat pe garduri.

Bogdan4Steaua07.05.2008 06:29

Tocmai asta e problema. Au ajuns si unii "suporteri" sa se multumeasca cu locul 2, pentru ca duce in Liga Campionilor.

Mentalitate de doi lei, marca Becali si Adi Ilie! Steaua nu are cum sa tinteasca locul 2!

The_Foxes07.05.2008 06:34

nu avem voie sa ne patam in halul asta.nu ar trebui sa ne intereseze buzaul sau alte echipe( sa nu uitam cat rau ne-a facut buzaul indirect-creditorul mai exact- in acest campionat toti aruncand cu noroi in noi).buzaul sa se bata pentru sansa ei nu sa ne dam noi la o parte pentru binele lor.

@dax47....primeste si el 2 etape de suspendare ceva? :rolleyes:cum poti sa-l jignesti pe Lacatus in halul asta nu mai zic ca azi e 7 mai . sa stii dax ca si tu esti o caterinca de om mai exact sau o carpa vad ca ambele iti plac

Raira07.05.2008 07:02

Salut. Sincera sa fiu, si eu sunt de parere ca nu trebuie sa le dam meciul, dar in acelasi timp imi doresc ca Univ. Craiova sa joace corect, si sa invinga Ceahlaul, asa cum ar fi normal, nu cum au facut cei de la Poli... Mi se pare trist ca ura frustratilor impotriva Stelei atinge si Buzaul, care pana la urma, numai satelit nu e, sa fim seriosi.... Cat despre titlu, daca il vom pierde, l-am pierdut acasa, in meciul cu Timisoara, dar eu sper din toata inima ca ,,U'' sa faca un meci de exceptie si sa incurce CFR-ul, asa vom fi acasa pentru titlul cu numarul 24.

P.S: am auzit astazi ca vor pleca Mendoza si Habibou, dar sper din tot sufletul sa nu fie adevarat. Mendoza e extraordinar, iar Habibou mai are nevoie doar de timp si de meciuri ca titular. De ce nu pleaca Surdu?? Oricum e degeaba.

glow07.05.2008 07:16
Salut. Sincera sa fiu, si eu sunt de parere ca nu trebuie sa le dam meciul, dar in acelasi timp imi doresc ca Univ. Craiova sa joace corect, si sa invinga Ceahlaul, asa cum ar fi normal, nu cum au facut cei de la Poli... Mi se pare trist ca ura frustratilor impotriva Stelei atinge si Buzaul, care pana la urma, numai satelit nu e, sa fim seriosi.... Cat despre titlu, daca il vom pierde, l-am pierdut acasa, in meciul cu Timisoara, dar eu sper din toata inima ca ,,U'' sa faca un meci de exceptie si sa incurce CFR-ul, asa vom fi acasa pentru titlul cu numarul 24.

P.S: am auzit astazi ca vor pleca Mendoza si Habibou, dar sper din tot sufletul sa nu fie adevarat. Mendoza e extraordinar, iar Habibou mai are nevoie doar de timp si de meciuri ca titular. De ce nu pleaca Surdu?? Oricum e degeaba.

SINCER SA FIU cred ca ai gresit site-ul pe care vroiai sa scrii.

Cum sa dam meciul...???!???!!!!

Nu sunteti in toate facultatile mintale????

Ati innebunit????

In seara asta trebuie sa credem in sansa noastra, sa batem Buzaul si daca avem noroc macar un egal la Cluj sa fim CAMPIONI !!!

Un stelist adevarat nu va zice niciodata sa dea meciul cuiva... !

Asa ca astept sa-ti ceri scuze pentru aberatiile pe care le-ai postat.

fular-campionii:steagcruce:

Smil3Y8907.05.2008 07:37

Steaua trebuie sa invinga !!! Si cu putin noroc...SUNTEM DIN NOU CAMPIONI !!! Ar fi frumos sa umplem stadionu !!!

Raira07.05.2008 07:53

Daca u vrei, eu imi cer scuze, numai ca nu eu am scos-o pe-asta, ci am auzit pe altii ca daca CFR va conduce detasat pe u la pauza, Steaua va da punctele buzaului ca sa nu retrogradeze. Dar oricum, imi cer scuze. Eu sper din toata inima ca CFR sa piarda, sau cel mult sa faca egal, iar noi sa ne vedem de treaba noastra, sa castigam meciul cu buzau, si implicit titlul.

Ai fost un pic cam dur, nu crezi? :unsure:

glow07.05.2008 08:03

ok !

se accepta ! si multumesc pentru promtitudine.

fular-campioniifularsteaua2

bossy07.05.2008 08:29

Nu trebuie sa dam meciul nimanui,jucam pentru onoare si pentru titlu.

Niciodata nu as fii de acord sa dam meciul cuiva.Nu stiu cum va puteti gandii la asa ceva.

Vom castiga meciul,va fii spectacol si....... 24 fii pe faza ca venim!!!!!!!!

Suntem campioni!!!!!!!!!!!! :hooray::hooray:

:steagcruce:

Bogdan4Steaua07.05.2008 10:55

Nu vom castiga titlul, dar sper sa nu ne coboram atat de jos incat sa cedam puncte Buzaului.

Nu ne-am deosebi cu nimic de frustrati precum Iancu, Borcea sau Copos, sau de "fomisti" precum Poli Iasi sau Gloria Bistrita, care pentru un pumn de galbeni si-ar vinde si sufletul.

In cazul in care luam azi bataie, chiar daca CFR castiga detasat cu U, toti vor fi huiduiti la scena deschisa. Sper sa nu fie cazul.

DelPiero1007.05.2008 12:11
Daca u vrei, eu imi cer scuze, numai ca nu eu am scos-o pe-asta, ci am auzit pe altii ca daca CFR va conduce detasat pe u la pauza, Steaua va da punctele buzaului ca sa nu retrogradeze. Dar oricum, imi cer scuze. Eu sper din toata inima ca CFR sa piarda, sau cel mult sa faca egal, iar noi sa ne vedem de treaba noastra, sa castigam meciul cu buzau, si implicit titlul.

Trebuie sa batem Buzaul,indiferent de scorul meciului U-CFR!E vorba de onoare,de onoarea noastra de STELISTI!Cand zicem ca suntem 'Mereu Campioni',onoarea este una dintre calitatile pe care le invocam!E adevarat,ea a cam inceput sa se piarda odata cu venirea oierului la echipa...

puiu mordasan07.05.2008 13:05

Desigur ca supararea este mare acum cand putem rata titlul la mustata...

Dar haideti sa nu fim rai si sa ne aducem aminte cand eram pe 6 si ne doream macar locul 2...Hai sa fim realisti si sa vedem ca returul acesta a fost cu adevarat de vis...Daca ciobanul avea o revelatie si ar fi introdus pe teren o echipa ofensiva in meciul cu spurcatii,azi eram campioni...

Daca am pierdut titlul,nu l-am pierdut la Buzau ci cu javrele in groapa...De fapt cu Lovin,Banel,Dica si Neaga in echipa suntem predestinati mereu pentru.locul 2...Despre meciul cu Buzaul trebuie sa invingem sa ne aparam onoarea,oricum azi sarbatorim 22 de ani de la Sevillia,iar despre U - CFR zic sa nu ne facem mari sperante pentru.ca ardelenii stiu sa se inteleaga,nu ca bucurestenii...

Una peste alta ce fel de campioana v-a fi CFR-ul ?

Blaturi cu Dinamo,Rapid,Gloria B-ta,ajutata la greu in tur de arbitri,care nu a putut pe bune sa treaca de Mioveni si Tg.Jiu???

Cat despre noi,e drept ca si noi am fost favorizati pe undeva de arbitraje in retur,dar la toate echipele mari de la noi sau de aiurea se intampla asta! Nu avem decat sa speram ca vom fi al trei-lea an consecutiv in Champions League si ca vom avea si echipa cu care sa jucam onorabil....

"LA MULTI ANI" Steaua,MULTUMIM PENTRU SEVILLIA 86!!!

JustBe07.05.2008 13:47

Cred ca va fi 2-0 pentru Steaua......Macar daca azi nu vom avea ce sa sarbatorim in legatura cu campionatul ,putem sarbatorii ce a facut Steaua in '86 fular-campionii Europei

Bafta Azi :)

«1234567»