FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria Buzau 5 - 0 ( 1 - 0 )

«14567»
stelistul stelist07.05.2008 17:38

faceti ceva numai sa nu'i vad pe unguri in CL

unuspecial07.05.2008 17:40

Un titlu cumparat pe bani la 100 de ani! m**e hategan

Honik07.05.2008 18:18

Intradevar... Steaua a facut astazi spectacol. Steaua merita CLAR sa castige campionatul... a batut 5-0... si CFR sa chinuit cu U Cluj.... dao naibi.. Sa ia strainii campionatu.. nu o sa faca nimica in CL. fular-campionii

DelPiero1007.05.2008 18:24
intr-adevar rusinos meciul de azi cu buzaul. cred ca daca nu reuseau ai nostri sa marcheze incepeau buzoienii sa si-o bage singuri in propria poarta.

nu mai conteaza ce a fost la Cluj. daca jucau sa ii dea 5 lui Dinamo, altfel eram acum. beat mort! sau, sa nu fiu egoist, BETI MORTI!

Las' ca poate se imbata ungurii,intra in coma,si scapam de ei!Sunt un bun crestin,nu doresc raul nimanui! :rolleyes:

alexynho07.05.2008 18:56

Mah fratilor... spuneti'mi si mie.. de la cate galbene incep suspendarile ? :)... va rog raspuns repede ... de la 5 ? ...

MIREL6RADOI07.05.2008 19:11

Azi,in prima repriza cand s-a mai cantat in peluza...am vazut prieteni care au tacut si la pauza s-au dus in inaltul peluzei...No comment....Atmosfera din repriza a 2 a fost oribila...

alexynho07.05.2008 19:21

Tony a luat in etapa 33 al 9-lea cartonas galben al sezonului... astfel incat.. dupa calculele mele.. in etapa 34 ar trebui sa fie suspendat :)... si el a fost titular... lamuriti'ma voi va rog :)

MALDINI07.05.2008 19:34

Ar fi culmea alexynho

romantika07.05.2008 19:49

a fost un meci frumos! pacat ca am scapat titlu la o diferenta de un singur punct dupa ce am avut o evolutie atat de buna! insa asta trebuie sa ne faca mai puternici si mai increzatori in echipa si sunt sigura ca Fiara va duce Steaua din ce in ce mai departe!

UN SINGUR LUCRU MA GHIDEAZA IN VIATA MEA/

IUBIREA ROS-ALBASTRA PT ECHIPA Steaua! fularsteaua2

metzzz07.05.2008 21:00
Azi,in prima repriza cand s-a mai cantat in peluza...am vazut prieteni care au tacut si la pauza s-au dus in inaltul peluzei...No comment....Atmosfera din repriza a 2 a fost oribila...

pai cand am vazut ce blat ordinar avea loc ce vroiai sa facem ? ce sa cantam ?

am bagat si noi ceva pentru Mirel si Laca , ca lor le mai pasa de Steaua si am zis si ceva pentru Dinamo sa ne mai animam si noi si gata. personal cand am vazut ce se intampla mi s-a facut scarba!

Jo1n707.05.2008 21:10

c meci, c incrancenare, ce atmosfera...

Raira07.05.2008 21:19

A fost un meci anost, plictisitor, penibil, sau mai bine zis ,,jenibil''. Nu s-a cantat, nu s-a facut nimic. Personal, luand in calcul doar returul, indraznesc sa cred ca titlul l-am pierdut acasa, in meciul cu Poli. Cine a castigat? Conteaza prea putin. Adevaratele stele nu se remarca atunci cand cerul e senin, ci atunci cand stralucesc din spatele norilor.

dr.adrian907.05.2008 21:25

va spun eu cine a pierdut in campionatul acesta??? FOTBALUL copilasii mei.

Raira07.05.2008 21:30

Nimic mai adevarat... Am vazut de toate: brichete, aranjamente cu arbitrii, penalty-uri neacordate sau acordate dar inexistente, sanctionari si eliminari nejustificate, declaratii aberante, si multa, dar excesiv de multa ura. Numai fotbal nu am vazut. Trist...

andyro08.05.2008 08:40
Tony a luat in etapa 33 al 9-lea cartonas galben al sezonului... astfel incat.. dupa calculele mele.. in etapa 34 ar trebui sa fie suspendat :)... si el a fost titular... lamuriti'ma voi va rog :)

Tony ar fi avut 7 cartonase galbene (si ar fi fost suspendat), DAR cu Gloria nu i-a dat cartonas (au comentat gresit cei de la Antena 1) - uita-te daca ai inregistrarea meciului.

(3) Jucatorul care a cumulat un numar de patru cartonase galbene pe parcursul mai multor jocuri, insa cate un singur cartonas galben intr-un joc, se sanctioneaza cu suspendare automata pentru o etapa si penalitate.

(4) Jucatorul care, dupa aceasta sanctiunea prevazuta la Alin. (3) cumuleaza alte trei cartonase galbene, in total sapte, este automat suspendat pentru o etapa si o penalitate al carei cuantum este dublu fata de cel prevazut la Alin. (3).

(5) Jucatorul care cumuleaza 9 cartonase galbene este automat suspendat pentru o etapa si obligat la plata unei penalitati al carei cuantum este triplu fata de cel prevazut la Alin. (3).

(6) Jucatorul care dupa aplicarea sanctiunii prevazuta la Alin. (5) cumuleaza alt cartonas galben, in total zece, este sanctionat automat cu suspendare pentru o etapa si o penalitate al carei cuantum este identic cu cel prevazut la Alin. (3). Aceeasi sanctiune se aplica pentru fiecare cartonas galben primit ulterior de jucatorul in cauza.

mountytoma08.05.2008 12:05
Nimic mai adevarat... Am vazut de toate: brichete, aranjamente cu arbitrii, penalty-uri neacordate sau acordate dar inexistente, sanctionari si eliminari nejustificate, declaratii aberante, si multa, dar excesiv de multa ura. Numai fotbal nu am vazut. Trist...

si care este pana la urma vina Stelei ca rapidistii au fost atat de prosti incat si-au pierdut meciul singuri, aruncand bricheta aia in teren? nu inteleg ce vina are Steaua? trebuia sa stea nesu sa-l pazeasca pe deaconu de brichete? sau Lovin, ca e mai solid :-)

Balint Liviu08.05.2008 14:33

oare de ce toti zic ca Banel Nicolita (ce da gol la a sa portita) ca este bun,ca lupta pt echipa? suntem noi singurii care vedem ca nu are fata de Steaua? Nu stiu ce sa cred>poate le trebuiesc ochelari anumitor persoane (Luminatia Sa,Gigi,oare,va scapa de luptatorul Banelinho?) Nu stiu de ce,eu sper ca Steaua sa scape de jucatorii fara valoare ca Banel,Surdu sau Lovin...Sunt egali cu zero pt mine...Oricum,pacat de faptul ca am pierdut campionatul....frumos,totusi,meciul cu Buzaul...pacat ca nu a avut niciun rezultat in clasament....la anul speram sa trecem de grupe... fular-campionii

oanna_r3d_and_blu3_4ever08.05.2008 20:39

pfff....frumos meci....pakt ca nu prea nea fost de folos.... :console:

oricum pt noi tot campioni suntetzi si vetzi fi mereu. fular-campionii

helena_steaua09.05.2008 16:38

mare pacat ca nu putem sa ne bucuram doar sustinandu-ne echipa...si nu la castigarea unui campionat

JustBe09.05.2008 19:06

Asta e mai avem timp si la anul cum am mai spus nu e sfarsitu lumii

oanna_r3d_and_blu3_4ever09.05.2008 20:15
Asta e mai avem timp si la anul cum am mai spus nu e sfarsitu lumii

nu e sfarshitul lumi dar am pierdut un titlu..si asta conteaza :|

Paradise_Lost10.05.2008 21:29

Bine ca ne-am clasat pe 2, avem din nou shansa sa intram in grupe

fular-campionii

Bogdan4Steaua13.05.2008 06:22

Abia astept ziua in care locul 2 nu va permite accederea in Liga Campionilor(oricum, coeficientul UEFA se duce la vale). Poate atunci va reveni si ambitia pentru locul 1, nu doar mirajul stupid al Ligii Campionilor, asigurat deocamdata si de "onorantul" loc 2.

Asa cum spuneam acum o vreme, ne "paste" mediocritatea.

DelPiero1014.05.2008 11:27

Stai sa vedem,daca o sa cadem cu Atletico Madrid sau si alta echipa tare(pentruca sunt,mi se pare si Fiorentina,nu?-daca se califica-),crezi ca ne mai calificam noi in grupe?

Bogdan4Steaua15.05.2008 08:18

Sunt sanse mari sa ratam grupele, in conditiile in care ii dam pe Mendoza, Dica si Goian, iar in schimb vin doar jucatori care au confirmat la echipe mediocre sau slabe din competitia interna. In plus, nu se spune nimic despre o despartire de Nicolita si Lovin, lucru care ma ingrijoreaza.

«14567»