goooooooooool u Cluj
goooooooooool u Cluj
Nu vom castiga titlul, dar sper sa nu ne coboram atat de jos incat sa cedam puncte Buzaului.
Lasa Bogdan, suntem atat de jos incat sa primim puncte de la Buzau. Mai jos de atat chiar nu se poate. Imi doresc sa NU castigam titlul. Mi-e scarba de ce a facut Becali la aceasta echipa, si de toate caracterele infecte care il accepta!
goooooooooool u Cluj
![]()
hai "U" Cluj mai rezista 45 de minute +2-3 de prelungiri si apoi sa ![]()
sa fi jucat tot sezonul asa, am fi luat titlul fara probleme!
N-a fost sa fie. Las ca se mai trage si la anul
. Sunt fericit ca macar a ramas gloria in prima divizie.
un penalty inventat = un campionat furat
cel putin asta e parerea mea ca nu a fost penalty la Cluj, dueluri de alea sunt cu zecile intr-un meci
cat de jalnici fani au cei de la CFR, nici nu stiu cum sa se bucure pentru un titlu de campioana. ultrasi adevarati ce mai :laugh:
sa ne tinem gura. de pe locul 2 nu avem ce comenta.
ce mult imi pare rau ca ungurii au luat titlul..........................................ce vor face ei in CL?
Nu a meritat CFR-ul sa castige campionatul...mai ales in felul cum a jucat in ultima etapa.. si cu o echipa retrogradata care nici nu ar trebui sa ii puna probleme unei campioane adevarate...noroc de penalty-ul ala...ca altfel ramaneau ungurii cu buza umflata.. Sincer sa fiu nu ma oftic asa de tare ca a pierdut Steaua campionatul.. chiar e bine pentru fotbalul romanesc sa mai castige si o echipa din provincie da' CFR-ul nu merita..nu vor face nimic in UCL...sunt 150% sigur..
nu putem spune ca am pierdut campionatul cu Dinamo, l-am pierdut mai degraba usor cu: UTA (2 puncte), Pandurii (2 pt), Gloria Buzau (2 pt)-in tur, si cu Poli Timisoara (2 pt)-in retur
nu stiu altii ce cred, dar mie nu mi-a placut meciul asta. Adica am inteles ca Steaua merita sa castige, dar nici Gloria nu s-a zbatut...
Nu pot sa uit figura aluia din prima repriza, dupa ce a tras putin pe langa poarta lui Zapata, ca zambea... eu nu pot sa ma mandresc cu rezultatul asta.
Terminati ma, sunteti penibili! A fost penalty clar la Cluj.
din ce citesc paici , voi ziceti ca am jucat extraordinar ? =)))))))))))))))))))))))))))
ba FOTBALISTILOR duceti-va pe maidan. Imi bag picioarele in el de blat.
a fost 1-0 la pauza sa vada in functie de meciul de la Craiova. Deci hai mai taceti dreq ca
m-am saturat de mizerii deastea. Astia nu sunt jucatori. Respect Laca & Radoi , dar
asta a fost un blat ordinar!
Mai rau imi pare ca data de 7 mai a devenit una istorica si pentru caile ferate romane.
Steaua merita sa castige campinatul.EA este simbolul Romaniei si singura echipa care are fata de CL. CFR se dadea mare ca ce o sa faca ei in sezonul asta in UEFA...ce au facut..au pierdut cu 4-1 cu ceva "no name" de prin Grecia...hai pa!...rapidistii zic ca sunt campionii morali..pai ei o inventat chestia cu "campionii morali" ca ei nu pot fi mai mult de atat..dupa performante si jocul din ultima perioada Steaua() marita sa castige...CFR a avut o perioada de 7-8 meciuri in care o jucat bine...ATAT!... si ei declara ca se pregatesc sa castige CL..asa ceva n-ai mai intalnit...pardon numai la dinamovisti:"lasati-ne sa ne pregatim de castigarea campionatului si a ligii campionilor"..povesti..nici macar nu au ajuns acolo..Steaua este singura echipa romaneasca care are sanse sa treaca de grupe..CFR nici in UEFA nu merge..
[/color]IUBESC STEAUA SI MA MANDRESC CA SUNT STELIST
@c.Ronaldo , nu asta e trist ceea ce a devenit ziua de azi , daca ai fost la meci cred ca ai vazut
atmosfera de la meci. cu toti am urmarit un BLAT ordinar. Nu ziua in sine a devenit ziua lor
echipa noastra s-a facut de rusine.A vrut sa fie un blat ordinar , si era blat daca la Craiova , scorul
nu era favorabil Buzaului !
Fratilor cine stie cu ce ehipe poate juca Steaua in preliminare.
Mai terminați cu "Steaua și numai Steaua meritã sã câștige campionatul pentru cã a mai umblat prin Europa și CFR și-a luat-o de la niște anonimi din Cipru". ªi ce dacã? Joacã vreuna din echipe ceva? Meciul cu Buzãul a fost blat clar, cine are ochi sã vadã!
pana la urma cine a meritat sa castige campionatul ? trageti concluziile si apoi vorbiti
pana la urma cine a meritat sa castige campionatul ? trageti concluziile si apoi vorbiti
eu zic ca Unirea Urziceni.
intr-adevar rusinos meciul de azi cu buzaul. cred ca daca nu reuseau ai nostri sa marcheze incepeau buzoienii sa si-o bage singuri in propria poarta.
nu mai conteaza ce a fost la Cluj. daca jucau sa ii dea 5 lui Dinamo, altfel eram acum. beat mort! sau, sa nu fiu egoist, BETI MORTI!
hai mah lasatzi prostiile!ungurii aia nu meritau titlul!poi pana la urma suntem romani nu unguri australieni, brazilieni!aia au o echipa numai de straini!ce pnm numai trica e roman si mai e si Anca si nu mai stiu cine!asa ca lasatzi prostiile!numai STELSISTII sunt
ADEVARATI ![]()
nu mai conteaza ce a fost la Cluj. daca jucau sa ii dea 5 lui Dinamo, altfel eram acum. beat mort! sau, sa nu fiu egoist, BETI MORTI!
sa nu fi pierdut punctele alea cu UTA, Pandurii, Poli Iasi si Poli Timisoara, in care n-avea voie sa piarda (puncte) si acum era alta situatia si nu mai ziceati de blat chiar daca a fost.
Am jucat bine,dar ungurii de la CFR au luat campionatul.HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.Nu au meritat dar.............. asta e.FELICITARI Steaua,FELICITARI Lacatus.Laca tus sa ramana la Steaua nu sa fie demis.A facut tot posibilul.Banel trebuia sa fie inclus in lot.Nu avea alte alegeri Lacatus.
FORZA Steaua,FORZA Lacatus