FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria Buzau 5 - 0 ( 1 - 0 )

«12347»
1uLy4Nn05.05.2008 10:00

greu de crezut ca o echipa din Cluj va lua titlul altei echipe din Cluj...sa fim seriosi...voi fi la meci pentru ca inca sper(poate la un autogol al CFR-ului in ultimele 5 min :D )DOAMNE AJUTA

DE BILETE CE SE STIE?

fular-campionii fular-campionii

SteLuTzZz05.05.2008 10:00

pare tare ireal. da eu cred ca il vom castiga pana la urma . desi cum am jucat nu meritam !

bancila05.05.2008 10:21
cand se da drumu la casele de bilete :)fularsteaua2 ????

cu u Cluj :steagcruce:

Bogdan4Steaua05.05.2008 10:45

Sa fim seriosi. CFR nu se incurca din mai multe motive:

1. Sunt net superiori celor de la U Cluj

2. Federatia doreste sa acorde titlul celor de la CFR, pentru ca altfel nu am fi avut un arbitraj ostil in meciul cu Dinamo. Daca CFR, printr-un miracol, nu reuseste sa o bage in poarta, sunt sigur ca vor beneficia de un arbitraj prietenesc.

Pentru a evita o dezamagire, luati-va gandul de la titlu. Poate sa dea Becali 10 milioane de euro celor de la U Cluj, acestia nu au forta sa ia un punct feroviarilor.

Dragutzul_stelistul05.05.2008 11:15

cand se pun biletele in vanzare??? ....Forzza Steaua... stelist si la bine si la rau...PENTRU NOI, SUNTETI fular-campionii , PENTRU NOI, SUNTETI fular-campionii

dak face egal CFR Cluj cu U Cluj ..... sa moara familia mea de nu ma dezbrac la **** goala si alerg prin ferentari..... :hooray:

bancila05.05.2008 11:28
pare tare ireal. da eu cred ca il vom castiga pana la urma . desi cum am jucat nu meritam !

nici un nu stiti cand se pun in vanzare biletele/

/

?

EternalK05.05.2008 11:45
aditaSS05.05.2008 11:45

nici un nu stiti cand se pun in vanzare biletele/

/

?

de maine de la 12.http://www.steauafc.com/ro/articole/bilete_buzau/

STRUT05.05.2008 11:45

dinamovistii aia au tras de timp ce m-am enervat aseara.....imi venea sa faram televizorul :cursing: si arbitrulul ala in ultima faza a fluierat :wall: Dica a jcuat cel ma prost ..... :chair: imi pare rau ca nu au castigat ......ca aveau sanse cu toate ca nu au jucat prea bine.....la cat ma asteptam... :death:

Mytzu_stelistu05.05.2008 11:55
Sa fim prezenti pentru culori !.legat d meciu chefereilor am vorbit cu cativa U-isti si se va juca pe bune la Iasi au fost menajati cam 5 titulari majoritatea riscau sa fie suspendati(goga bundea merlier silvasan ..) ei traiesc doar pentru meciul asta dovada "intalnirea" de aseara.in astfel de meciuri s-a vazut forma de moment nu conteaza ci doar ambitia si daruirea.

Dar noi suntem Steaua si nu ar trebui sa depindem de alt rezultat decat al nostru.din pacate la asta s-a ajuns.a inca ceva pentru puradei indiferent de rezultat ddinamo este de rahat!

sa te auda Dumnezeu desi nu cred ca se va juca pe bune,cred ca meciu asta o sa fie mai penibil si decat cel cu Bistrita

c.ronaldo1705.05.2008 11:58

Va fi un meci care sunt 99% sigur ca se va decide in final. De ce?

1. Daca CFR va conduce la U, iar Ceahlaul la Craiova, atunci Gloria Buzau va castiga.

2. Daca CFR nu va conduce la U, Steaua va castiga.

3. Daca CFR va conduce la U, iar Craiova va conduce pe Ceahlaul, Steaua va castiga.

4. Nu va fi remiza.

metzzz05.05.2008 12:02
Sa fim prezenti pentru culori !.legat d meciu chefereilor am vorbit cu cativa U-isti si se va juca pe bune la Iasi au fost menajati cam 5 titulari majoritatea riscau sa fie suspendati(goga bundea merlier silvasan ..) ei traiesc doar pentru meciul asta dovada "intalnirea" de aseara.in astfel de meciuri s-a vazut forma de moment nu conteaza ci doar ambitia si daruirea.

Dar noi suntem Steaua si nu ar trebui sa depindem de alt rezultat decat al nostru.din pacate la asta s-a ajuns.a inca ceva pentru puradei indiferent de rezultat ddinamo este de rahat!

sa te auda Dumnezeu desi nu cred ca se va juca pe bune,cred ca meciu asta o sa fie mai penibil si decat cel cu Bistrita

Nu va inteleg de ce va faceti voi atatea griji ca o sa fie mai penibil fata de meciul cu Bistrita.

Treaba noastra era sa scoatem un punct la cacatei si n-am facut-o , poate nu meritam

titlul asta , nu stiu ce sa zic...dar nici nu regret ca nu l-am luat , pana la urma urmei , la inceputul

acestui retur ma gandeam sa nu terminam acest sezon in genunchi , iar acum eram pe punctul

de a castiga acest campionat...problema nu e ca am pierdut acest meci ci pentru ca in tur am

pierdut rusinos cu echipele pe care le stiti si voi...Nu stiu ce se v-a intampla in continuare...vom

vedea ce va fi in perioada de transferuri din aceasta vara si echipa cu care vom pica in turul 3.

Iar cat despre cei de la chefere , nu va faceti griji , non-combatul se va plati , in UCL echipele

nu vor ceda puncte chefereului , asa ca stati fara griji , si lasati-ma sa mor de ras cand chefere

vor lua cate 4,5 goluri pe meci in UCL.

forzateaua:steagcruce: steagro

cristian01405.05.2008 12:04
Sunt sigur cã meciul cu U se va juca pe bune, numai cã nu știu dacã U au valoare sa facã mãcar un egal cu CFR...totuși sunt pe ultimul loc nu vãd cum ar putea încurca pe CFR...

Stati linistiti, meciul concitadinelor clujene e de mult timp aranjat. Doar nu se bucurau ungurii degeaba aseara, cantand si savurand din plin infrangerea noastra. Acele rivalitati au apus de mult la Cluj, doar intre suporteri mai exista. Nu poti sa te astepti la altceva cand Universitatea e retrogradata dinainte de-a intra in prima Liga, iar CFR-ul are lotul plini de straini.

andyro05.05.2008 12:05

Si mie mi-au confirmat cativa din Cluj ca le-au transmis jucatorilor ca le rup capul daca fac blat :D, plus ca mai au nevoie de 2 puncte sa-si faca baremul. Sa vedem daca-i si tine. Sanse sunt, dar mult mai mici - cum zicea cineva mai sus, imi aduce aminte de Universitatea Craiova - Rapid.

@1uLy4Nn - dar ca o echipa din Bucuresti va lua titlul altei echipe din Bucuresti nu e tot greu de crezut ?

Sper sa nu se intample mizeria si sa dam punctele Buzaului.

radone05.05.2008 12:19

Steaua a stabilit preturile biletelor pentru partida cu Gloria Buzau,

care se va disputa pe data de 7 mai, incepand cu ora 17:00.

Acestea vor fi puse in vanzare incepand cu ziua de marti, 6 mai

si vor putea fi achizitionate pana pe data de 7 mai, doar de la casele

de bilete ale clubului.

Copiii

cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia

ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care

au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in

interiorul stadionului.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

FOTOLII – 50 LEI

TRIBUNA 0 – 25 LEI

TRIBUNA 1 – 15 LEI

TRIBUNA 2 – 12 LEI

PELUZE – 5 LEI

Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:

Marti, 6 mai - 12:00 - 20:00

Miercuri, 7 mai - incepand cu ora 10:00

1uLy4Nn05.05.2008 12:50

@andyro

in momentul de fata nush care alta echipa din Bucuresti are sanse la titlul de campioana + ca bucurestiul este orasul in care se gasesc toate cele 3 rivale eterne (deci este destul de normal) Noi suntem obisnuiti cu asa ceva insa de mult timp nu s-a mai dus campionatul in provincie...sper sa ma insel taman daia maine la 12.00 voi cumpara bilete la meci...Fz Steaua

Marius05.05.2008 13:04

Hai safim seriosi. Cu Dobos la echipa vreti sa bata "U"?

iceboy05.05.2008 13:22

transmite cineva meciul?

bogdanutz705.05.2008 13:57

Nu cred ca exista vreun suporter stelist care sa nu-si doreasaca ca Steaua sa ia campionatu asta (s-ar putea sa ma insel) , insa trebuie sa fim realisti. "U" nu va putea sa ii puna nicio problema cefere-ului. Dar absolut nici una. Va castiga CFR fara probleme. E vina noastra ca nu am reusit sa ne mentinem lideri pana la final. Las pe altii sa decida cine a gresit (jucatorii , Laca sau patronul). Miercuri voi fi pe stadion , insa doar pentru club si pentru culori si poate pentru Lacatus.

CU Steaua PANA LA MOARTE !!!!!

antena 1 va transmite meciul!

glow05.05.2008 13:59
Nu cred ca exista vreun suporter stelist care sa nu-si doreasaca ca Steaua sa ia campionatu asta (s-ar putea sa ma insel) , insa trebuie sa fim realisti. "U" nu va putea sa ii puna nicio problema cefere-ului. Dar absolut nici una. Va castiga CFR fara probleme. E vina noastra ca nu am reusit sa ne mentinem lideri pana la final. Las pe altii sa decida cine a gresit (jucatorii , Laca sau patronul). Miercuri voi fi pe stadion , insa doar pentru club si pentru culori si poate pentru Lacatus.

CU Steaua PANA LA MOARTE !!!!!

VA FI 2-2 LA Cluj

fular-campionii

iceboy05.05.2008 14:04

thx, dar cefere- u Cluj???

snakebyte_stelistul05.05.2008 14:09
un simplu 4-0 ar fi suficient ca sa ne racorim, pacat ca Bunica nu mai e.....

Laca the best !!! :steagcruce:

Ce te face sa crezi ca Steaua e in stare sa bata buzau cu 4-0? cand am facut noi ultima data 4-0?Iti mai amintesti?

pai ultima data am facut 4-0 cu "U" :D

greu de crezut ca o echipa din Cluj va lua titlul altei echipe din Cluj...sa fim seriosi...voi fi la meci pentru ca inca sper(poate la un autogol al CFR-ului in ultimele 5 min :D )DOAMNE AJUTA

DE BILETE CE SE STIE?

fular-campionii fular-campionii

crede-ma sunt clujean....(bineinteles ca sunt StelisT pana mor)....U ar face orice sa nu castige CFR campionatul.....este o rivalitate intre suporteri poate mai puternica decat intre Steaua si Dinamo...;)

Bogdan4Steaua05.05.2008 14:55

Rivalitatea dintre suporteri nu suplineste diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Nici diferenta de potenta financiara.

helena_steaua05.05.2008 15:35

Bucuria de ati sustine propia echipa este mult mai mare decat castigarea unui campionat!

Sa ne sustinem echipa la meciul cu Buzaul,stadionul sa fie arhiplin,si sa sarbatorim impreuna finalul unui sezon,sezon care sa fim seriosi nimeni n-ar fi crezut ca am fi putut ajunge pana aici!

...si totusi speranta moare ultima!!!

dragos0805.05.2008 16:07

despre bilete:"Steaua a stabilit preturile biletelor pentru partida cu Gloria Buzau, care se va disputa pe data de 7 mai, incepand cu ora 17:00. Acestea vor fi puse in vanzare incepand cu ziua de marti, 6 mai si vor putea fi achizitionate pana pe data de 7 mai, doar de la casele de bilete ale clubului.

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

FOTOLII – 50 LEI

TRIBUNA 0 – 25 LEI

TRIBUNA 1 – 15 LEI

TRIBUNA 2 – 12 LEI

PELUZE – 5 LEI

Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:

Marti, 6 mai - 12:00 - 20:00

Miercuri, 7 mai - incepand cu ora 10:00"....

despre U-CFR:chiar daca ar avea prima 1.000.000 de euro de caciula,cei de la U tot nu au forta sa incurce pe CFR...oricum speranta moare ultima...

«12347»