FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti

«1789101112»
1uLy4Nn04.05.2008 19:50

trebuie sa umplem miercuri stadionul si sa ne incurajam echipa pana in ultima secunda a campionatului..miracolele se intampla doar daca credem in ele ajea ca...... FORZA Steaua fular-campionii

Sunnyblack04.05.2008 19:52
o seara magica...multumim Tudor, multumim comentator kkanal d...jet, sunteti niste jeguri...acum sa vedem daca cineva sare ca ne-au furat...fiindca ne-au furat...mi-e sila de arbitraj, mi-e sila de bucuria javrelor...intotdeauna superiori...momentan tremur de nervi, nu stiu daca sunt si coerent

foarte corect.

comentatorul o fost varza, o rusine sa trasmita unul ca ala.

ba ala sa numesti professionist??rahatul.

fansteaua4604.05.2008 19:53

Banel Nicolita si Nesu au jucat foarte slab si au gresit grav . Si in felul acesta am primit 2 goluri .

ros-albastru4ever04.05.2008 19:53

s-au unit podistii din grant,patrupedele si cheferistii impotriva Stelei...si cred ca e cea mai mare bucurie de dupa revolutie pt ei ca Steaua a fost invinsa de un dinamuuu care jumatate din meci au stat pe jos...asta ca sa vedeti cat de frustrati pot fi specimenele astea...chiar daca mai avem 1% sanse de castigare a campionatului,eu sper din tot sufletul sa concretizam si sa luam titlul 24...Doamne ajuta...

SzabiStelistu04.05.2008 19:54

near trebui Zenga!!Tudor meriti sanctiune pe viata....hotule!!despre habibou??!!no comment...Dayro ar fi egalat..sunt sigur!!datorita lui Tudor,Habibou,si Lacatus pierdem campionatul!!in fine...

xDaJACKALx04.05.2008 19:54
Noi suntem Steaua si valoarea noastra e peste acest campionat de rahat!

:steagcruce:

Degeaba avem valoare, daca avem jucatori care indiferent de cum joaca sunt cimentati in echipa.Acu a zis Jiji ca daca Banel juca mijlocas dreapta era altceva.Ce sa mai zici cand auzi un dobitoc ca asta vorbind idioteniile care le spune."Jucam la egal", "Vreau meci nul" asa isi motiveaza el jucatorii. La Real si Raul e rezerva daca joaca prost la noi Banel de 2 ani joaca prost si abea acum s-au gandit ca poate trebuie tinut pe banca.

DanStan04.05.2008 19:55

Da-l dreaq de titlu. Am mai ratat inca vreo treizeci si ceva pana acum si tot Steaua e numarul 1 in Romania. Ceea ce ma oftica e faptul ca am pierdut impotriva unor desculti frustrati. Si mai ales ma oftica faptul ca echipa nu are forta necesara pentru a se impune clar nici chiar impotriva unor adversari mediocri.

SS Lazio04.05.2008 19:55

Daca si Radoi a jucat prost, eu zic sa inchidem forumul dracului.

A fost depasit la o faza de un jucator CARE TREBUIA ELIMINAT cu 10 minute inainte. MARE GRESALA!

Cate faze ne-a scos? Cat a dres? La asta nu va ganditi...

RUSINE CELOR CARE SPUN SI ACUM DE "BLATURILE" Stelei, care au fost sublime , dar lipsesc cu desavarsire!

A fost furt pe fata! hotie! talharie, terorism!

Dinamo a tras de timp din minutul 41, a faultat non-stop, toate caderile se sanctionau cu fault... au bruscat toata echipa timp de 5 minute.

S-au dictat 4 minute, cand era minutul 93.

S-a oprit faza la mijlocul ei.

Chiar asa de rau am ajuns?

E drept, Nicolita+ Lovin = nulitati, dar cand de dinainte se stie ca KVSC trebuie sa ia titlul, cand prin orice mijloc se fura, ce poti sa faci?

Rusine CFR, echipa de securisti hoti.

RUSINE Bistrita.

RUSINE Rapid, pentru cele 3 puncte date cfrului.

Rusine Dinamo, pentru acelasi fapt.

RUSINE Tudor!

dar, cel mai mult, RUSINE NOUA... findca n-am avut taria sa jucam cu oamenii cu cre trebuia sa jucam!

crafft04.05.2008 19:55

daca u Cluj vor fi "sponsorizati" regeste de ciobanasul din palat,cel care a facut echipa de start azi,mai mult ca sigur castigam campionatul,acum conteaza cine da mai mult CFR sa ciobanul

azi am avut o demonstratie ca daca esti disperat dupa bani,cu orice mijloace poti sa ii obtii,numai fotbal nu s-a jucat azi

AdrianUltras2504.05.2008 19:56

xDaJACKALx

ai dreptate.

dar macar noi nu am furat ca altii.

azi s-a vazut asta.

p.s. sa nu uitam ca noi suntem speciali in acest fotbal.

am avut primul jucator suspendat pe declaratii.

si primul jucator suspendat pt ca a incercat sa opreasca o bataie!

vlad7504.05.2008 19:56

Din pacate asta-i viata.

Dar noi suntem suporterii Stelei,nu trebuie sa ne intreseze alte echipe.Pentru noi nu exista decat Steaua. Nu-i nimic.Vor ma fi alte campionate,alte meciuri care vor aduce bucurii in sufletul nostru.Astazi nu a iesit absolut nimic Stelei!

Speranta mai este,una mica,dar exista!

Haideti sa ne rugam cu totii miercuri.

Am mai trait aceasta situatie . Aduceti-va aminte de meciul Craiova-Rapid!

Aceasta istorie se poate repeta. Se poate intoarce totul in favoarea noastra miercuri!

Dupa acel meci vom trage linie! Atunci putem sa ne spunem parerile!Dupa ultima etapa!

Fiti superiori! Prin acest lucru ne deosebim de ceilalti!

Cu Steaua pana la moarte!

dee04.05.2008 19:56

Tudor a gresit neeliminandu-l pe Bratu, insa , nu cred ca putem sa-i imputam lui infrangerea de azi.

Toti cei 11 sunt de vina, inclusiv Lacatus!

joseph04.05.2008 19:56
Lacatus, esti o MIZERIE de antrenor si o CARPA de om. Pleaca, tu-ti mortii ma-ti !!!!!!!!!!!!!!!!!

dupa ultima serie de evenimente nu pot sa il mai sustin pe Lacatus ca antrenor, dar te rog sa nu mai injuri o legenda vie a Stelei. a facut prea multe pentru noi ca sa stergem totul cu buretele.

Danntes04.05.2008 19:56

Sunt f multumit de jocul Stelei:

- aceleasi mingi aruncate in careu - sa ne traiasca olita si Lacatus

- l-am salvat cioroiu de Nicolita - fi-ti fericiti avem jucator de banda la euro

- Lovin e un ratat si probabil ca si la anul' tot cu el la mijloc vom juca - deeh ne plac salahorii - ciobanu uita ca nu e pe plantatii

- Dica un jucator pilaf tot ce are este o leaca de viziune in joc si ceva sut - dar in jurul acestui jucator ne punem noi sperante aproape la fiecare meci

- dar cel mai si cel mai mult sunt suparat pe jocul nostru sec de ani de zile - mingii aruncate in careu si da doamne de gol la faza fixa

thor_clone04.05.2008 19:57

toata lumea se ia de arbitru si de comentator (marii vinovati ai meciului de azi)...

Dar nimeni nu vede ca Steaua e o echipa de prima jumatate a campionatului si locul pe care se afla acum se datoreaza meciurilor cumparate de Fecali sau brichetelor picate din cer...

maye04.05.2008 19:57

M A N D R U C A S U N T S T E L I S T ! ! !

P.S. sa se bucure frustratii ca termina la 15 puncte de noi...

Heart_For_Steaua04.05.2008 19:57

Nu va inteleg pe astia care ii injurati pe jucatorii Stelei , pe Lacatus , care nu conteaza ca nu e un mare antrenor , dar e Lacatus ... Intr-adevar astazi am jucat foarte prost dar nu trebuie sa ne injuram jucatorii sau antrenorul ... Putem sa ii blamam sa ii criticam , dar nu sunt de acord cu injuraturile... Acum fiecare face ce doreste... Eu voi continua sa imi sustin echipa indiferent cum va juca ea ... voi fi stelist si la bine si la rau...Si voi continua sa sper ca miercuri in ultima etapa ceva se va intampla iar noi vom lua titlul 24...

Bafta...

Luccifer04.05.2008 19:59
toata lumea se ia de arbitru si de comentator (marii vinovati ai meciului de azi)...

Dar nimeni nu vede ca Steaua e o echipa de prima jumatate a campionatului si locul pe care se afla acum se datoreaza meciurilor cumparate de Fecali sau brichetelor picate din cer...

jet!

leynad7204.05.2008 19:59
Capu' sus!

Toata lumea capu' sus!

Suntem stelisti si nu stam intr-un titlu.

Valoarea noastra e alta.

Las-o p-asta cu valoarea, ca valoarea noastra nu prea e niciuna...

Sa fim corecti, tot returul asta am beneficiat de niste avantaje "neprevazute" precum Tudor, Deaconu, etc.

Fotbal n-am jucat mai deloc.

Lacatus e principalul vinovat.

Nu e in stare sa faca o echipa din lotul asta, are niste fixatii prostesti pe anumiti jucatori precum Nicolita, Lovin, O.Petre, Dica, Nesu, antitalente desavarsite cu care iarasi ne facem de ras in CL si chiar si in campionat.

De-aia spun : e corect ce s-a intamplat !

Nu meritam anul asta mai mult de Cupa UEFA, si locul 2 e prea mult.

Dar nu-i nimic, urmeaza umilinta anuala din CL, apoi iarasi o mocirla de campionat, si uite-asa imbatranim si fotbal la Steaua nu mai apucam noi sa vedem prea curand...

iceboy04.05.2008 20:00

nu mai pot rezista...........mai slab meci nu am vazut...................afara Lacatus.........afara Banel...........afara habibou.........afara lovi.........afara Becali

mir8604.05.2008 20:00

Nu va mai luati de Radoi a jucat bine.

Multi dintre "jucatorii" Stelei nu au ce cauta pe banca si cu atat mai mult in primul 11.

Arbitrul a fost supus unor presiunii enorme si iata rezultatul.S-au inteles baietii de la FRF cu Dinamu si CFR cine si cum sa i-a campionatul ( dehh e mai bine asa CFR pe primul loc direct in UCL, Steaua pe al doilea ca doar o sa fie cap de serie in UCL, dar onoarea, mandria unde sunt aceste valori ?).

verteBRATU si altii spurcatii de la Dinamo si-au facut meseria.

Numai vorbesc de zecile de intreruperi pe care onestul Tudor nu le-a luat in calcul, ce sa mai vorbim o mizerie.

E adevarat ca daca am fi avut jucatorii in forma sau care sa isi dea silinta cat de cat alta ar fi fost soarta meciului.Cum sa joci cu un Dica obosit, bomBANEL care nu are loc nici in divizia secunda, cum sa il scoti pe Ovidiu Petre si sa il tii in teren pe scandalagiu de Lovin.Nu meritam mai mult. Sa ne recunoastem infrangerea si sa mergem mai departe. Ca sa fii invingator trebuie sa inveti sa te ridici atunci cand esti ingenunchiat.

Marius Lacatus un adevarat simbol al Stelei dar la partea de antrenorat lasi pe altii mai in masura sa isi exprime parerea.

PDM04.05.2008 20:01

In acest meci Dinamo a avut doi jucatori in plus ...: Lacatus si Tudor . Il mentine pe Dica in teren si il scoate pe Mendoza ..super tare. Respect Dica, merita respect pentru. ceea ce a facut pentru. Steaua dar cred ca de la vara ar trebui sa plece, la fel ca Lovin, Nicolita si Surdu.

Lorentzo_77704.05.2008 20:01

Plang,...,azi am pierdut in proportzie de 90% acest campionat insa mai este o urma de speranta ! In plus mi-am pierdut si pritena cu care am stat 1 an si 4 luni ! Suntem puternici,suntem campioni,ne sta in fire sa revenim ! VOI SUSTINE Steaua PANA LA CAPAT SI CU ULTIMA SUFLARE ! Steaua TE IUBESC SI INDIFERENT DE SOARTA ACESTUI CAMIONAT SUNT MANDRU CA SUNT STELIST ! FORZA Steaua, TU ESTI UNICA CAMPIOANA ADEVARATA ! fular-campionii:steagcruce:

fedora04.05.2008 20:01

Sper din tot sufletul sa NU ne calificam in CL de pe locul 2.

florin_b_*04.05.2008 20:02
Nu va inteleg pe astia care ii injurati pe jucatorii Stelei , pe Lacatus , care nu conteaza ca nu e un mare antrenor , dar e Lacatus ... Intr-adevar astazi am jucat foarte prost dar nu trebuie sa ne injuram jucatorii sau antrenorul ... Putem sa ii blamam sa ii criticam , dar nu sunt de acord cu injuraturile... Acum fiecare face ce doreste... Eu voi continua sa imi sustin echipa indiferent cum va juca ea ... voi fi stelist si la bine si la rau...Si voi continua sa sper ca miercuri in ultima etapa ceva se va intampla iar noi vom lua titlul 24...

Bafta...

Tu chiar crezi ca U Cluj poate sa faca macar egal cu CFR cand CFR are titlul pe masa????

Ne-am facut-o cu antrenorul...jucam la nimereala de 4-5 etape incoace...dar Laca nu a facut nimic sa schimbe asta

Laca A PUS JUCATORII AZI CA UN ANTRENOR AL UNEI ECHIPE DE PLUTON!!!!!!!!!!!!

«1789101112»