FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti

«19101112»
1uLy4Nn04.05.2008 20:13

ce oameni :|...cand am spus ca Lacatus nu este un antrenor pentru Steaua m-ati faqt nebun si nestelist :)))..bne ca ati deschis ochii macar aqm...

Radoi ISI DORESTE SA PLECE DE LA Steaua

georgecristian04.05.2008 20:13
Capu' sus!

Toata lumea capu' sus!

Suntem stelisti si nu stam intr-un titlu.

Valoarea noastra e alta.

Las-o p-asta cu valoarea, ca valoarea noastra nu prea e niciuna...

Sa fim corecti, tot returul asta am beneficiat de niste avantaje "neprevazute" precum Tudor, Deaconu, etc.

Fotbal n-am jucat mai deloc.

Lacatus e principalul vinovat.

Nu e in stare sa faca o echipa din lotul asta, are niste fixatii prostesti pe anumiti jucatori precum Nicolita, Lovin, O.Petre, Dica, Nesu, antitalente desavarsite cu care iarasi ne facem de ras in CL si chiar si in campionat.

De-aia spun : e corect ce s-a intamplat !

Asta cu Dica antitalent desavarsit iti descalifica puterea de analiza. Dica este indolent, superficial de multe ori, dara antitalent, asta e cea mai mare gogoasa!

stelistu_604.05.2008 20:13
sunt 100 la 100 sigur ca vom pierde la Buzau

Se joaca pe Ghencea.

steaua-no104.05.2008 20:13

MANDRU CA SUNT STELIST !!!!! in seara asta am fost mai mandru ca niciodata ca sunt stelist.

Steaua nu incepe si nici nu se termina cu acest campionat, cu toate ca-mi doream enorm sa castigam titlul trebuie sa ne multumim cu locul 2, asta e, poate la anul' o sa fim noi pe primul loc.

campionatul nu s-a pierdut in meciul asta, el s-a pierdut in meciurile cu Timisoara, buzau, Iasi, Pandurii sau uta. iubesc Steaua si nici macar 1000 de meciuri ca asta nu m-ar face sa-mi tradez culorile preferate.

inchei asa cum am inceput......MANDRU CA SUNT STELIST!!!!!

zloty04.05.2008 20:13

sincer daca echipa ar invata ceva din pierderea campionatului daca de la vara ar pleca Dica Banel Lovin etc.+ ar veni un antrenor care ar sti ce face nu miar parea rau de pierderea titlului dar asea

iceboy04.05.2008 20:14

sry cu Buzaul

amarel04.05.2008 20:14

predatorpulse7

Citind postarea ta am mai reusit sa ma calmez, pot spune ca a avut efectul unui extraveral !!!!! Sunt curios sa vad pozitia luibratu la al 2-lea gol !!!! Am asa o senzatie de catifelare ,mai ales ca aia de la cana d , n-au dat nici o reluare !!Chiar ma intreb de la ce naiba vine denumirea de canal D ..... :blink: ????????

A,....cred ca stiu ,...canalul dejectiilor umane !!!!!!!!!

Acum , fiecare sfarsit e unu inceput !!!!!!! Poate si pierderea asta sa fie un castig pt noi !!!! Poate asa se ambitioneaza mai tare si jucatorii si conducatorii , si ,printr-o buna politica de transferuri ,si eliminarea ..lesturilor ce ne-au incurcat in campionatul asta ,...abordam campania urmatoare mult mai bine pregatiti !!!!

Capul sus stelisti, macar nu putem fi acuzati de blat !!!!!

Despre meci....in momentul asta Craciunescu spune ca BRATU trebuia sa mai primeasca ...atentie ....inca 2 galbene .......... :blink: si ...chiar in prima repriza atunci cand scoate fanionul de la colt ...ROSU !!!!!!..o spune CRACIUNESCU !!!!!!!!!!!!!!!

Desi sunt mai linistit, tot nu pot gandi coerent ............In repriza a doua ...inca 2 galbene tot BRATU !!!!!! bravo TUDORE, .....dansam ceardasul !!!!!! :no:

PDM04.05.2008 20:15
sincer daca echipa ar invata ceva din pierderea campionatului daca de la vara ar pleca Dica Banel Lovin etc.+ ar veni un antrenor care ar sti ce face nu miar parea rau de pierderea titlului dar asea

Sunt de aceeasi parere:)

iceboy04.05.2008 20:16

Oli vino inapoi

piticu8104.05.2008 20:18

pacat ca s-a spulberat un vis care putea sa fie realitate asta ne este valoarea si astia ne sunt jucatori se pare ca mai mult nu putem.asta e poate ca intr-un an sau poate 2,3,,4 cine stie o sa avem si noi o echipa competitiva.dar atita timp cit alti face echipa o sa raminem la fel.pacat de suporteri care ii are aceasta echipa fularsteaua2:steagcruce:

predatorpulse704.05.2008 20:20

Frati stelisti,nu mai va enervati aiurea. Becali e in direct pe toate canalele si spune ca e un sezon reusit pentru el pentru ca terminam pe 2 si mergem in Liga si ca cica ii spunea lui Borcea cum tot el iese in castig. Echipa sa, Steaua Bucuresti, tocmai ce a pierdut titlul la rivala acasa si el rade de Borcea.

Ah,si era sa uit,cica echipa nu a jucat bine pentru ca a plouat. Bine ca nu jucam in Anglia.

De asemenea, ciobanul a zis ca el e multumit de acest sezon,ca Lacatus va ramane la Steaua si ca nu e suparat pe jucatori. A mai zis si ca Tudor a arbitrat bine.

Deci vedeti,de ce sa ne agitam? Patronul nostru ne-a spus ca totul e ok, ca mai "beneficiem" de inca un sezon de CL, nu conteaza ca antrenorul nostru nu-si pune amprenta asupra jocului nostru, ca nu prea avem mijlocasi valorosi,ca se fac schimbari aiurea,ca Steaua nu mai are joc frumos(si nici macar eficient) etc etc etc. De asemenea,a mai aberat ciobanul ca cica u Cluj va incurca chefere. Nici daca joaca in 14 u Cluj nu incurca pe CFR, aia au cea mai slaba aparare din Liga 1,probabil le va da ciobanul bani sa joace,el asa intelege ca sa face performanta,nu intarirea propriei echipe(cu jucatori si antrenori) ci incurcarea rivalelor la titlu prin indirecte.

Asa ca pregatiti-va la anul pentru obiectivul maret locul 2, strangeti bani pentru biletele de CL si mergeti si votati PNG. Traiasca unicul conducator Becali!!!

Cata scarba am in acest moment....

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

w3bmaster04.05.2008 20:20

Asta e nu avem nici o scuza suntem PENIBILI

Nu ma intereeaza ca am fost durati asta nu e scuza suntem PENIBILI echipa asta nu e Steaua

Forza Steaua

iceboy04.05.2008 20:21

ce se joaca e primul gfr_u Cluj sau Steaua_buzau?

amarel04.05.2008 20:21
Oli vino inapoi

Oli vino inapoi si impusca-l pe iceboy !!!!! :chair:

leynad7204.05.2008 20:22
care avantaje leynad?

care avantaje?

ai inceput si tu sa crezi ce scrie presa?

uita-te mai bine la meciurile in care am fost "avantajati".sa vezi daca arbitrajul a fost intr-un singur sens.asa cum a fost azi!

Sa-ti povestesc ceva...eu sunt obisnuit cu o echipa a Stelei care (intr-un trecut din ce in ce mai indepartat) matura pe jos cu adversarii si in campionat, dar si in Europa.

Ce vad astazi mi-e greu sa cred ca se numeste fotbal.

E penibil pentru noi sa vrem sa castigam atunci cand vedem cu totii ca nu meritam, ca nu jucam nimic.

Trebuie sa avem demnitatea de a recunoaste lucrul asta : astazi Steaua e cel mult o echipa de pluton care se chinuie amarnic sa bata UTA, Pandurii, etc.

NICIODATA cu acest patron Steaua nu va avea echipa, nu va mai amagiti degeaba.

Tragedia pe care o traim noi, stelistii mai vechi, e faptul ca nu mai avem decat amintirea a ceea ce a fost odata Steaua, o Stea din care nu a mai ramas decat numele...

kosmyn_a47v04.05.2008 20:22

asta e am pierdut titlul in fata javrelor( sa nu credem ca face U ceva cu CFR ca mai rau ne amagim) l-am pierdut pe mana noastra . si inca ceva curva tot curva ramane Poli i`a dat meciu ceahlaului sa pice buzau :)

iceboy04.05.2008 20:23

amarel

decat sa-l vad pe Lacatus coom strica imaginea Steleimai bine sa vina Oli.........sau cineva cu mult mai experimentat

!!!

neaalecu04.05.2008 20:23

Nicolita cand dispare???

Lacatush04.05.2008 20:24
ce oameni :|...cand am spus ca Lacatus nu este un antrenor pentru Steaua m-ati faqt nebun si nestelist :)))..bne ca ati deschis ochii macar aqm... Radoi ISI DORESTE SA PLECE DE LA Steaua

Hai,sa nu-ti zic "nebun",...e un cuvant prea nevinovat pt tine. Pot spune,mai bine,ca esti de-o prostie crunta. Ce vina are Laca pt pierderea acestui meci? Oare el e singurul vinovat???

iceboy04.05.2008 20:24

Radoi: "Vreau sa plec de la Steaua"

Dupa 8 ani in Ghencea, capitanul stelist Mirel Radoi, a declarat la finalul partidei cu Dinamo ca vrea sa plece de la Steaua. Radoi a afirmat ca acest mini-retur i-a lasat un gust amar si ca vrea sa schimbe "mediul".

MarDuke04.05.2008 20:24

Sa fim si noi seriosi.... Intr-adevar meciul a fost penibil din punctul de vedere al arbitrajului. Iar penibilitatea cea mai mare a fost ca ma uitam la cate simulari, cate faulturi urate cu talpa au facut cainii si nu se fluiera, iar de cate ori s-a oprit meciul este rusinos sa zici ca esti arbitru de divizia A cand opresti meciul pt un fault inexistent. Despre jocul patrupezilor nu am ce comenta, in repriza 1 au cam fost peste noi, iar Dica a valsat cu mingea indeajuns de mult incat sa nu poata sa traga pe poarta ( Dica ai fost candva jucator, acum nici nu alergi, nici nu pasezi, nici nu inscrii si totusi esti titular - cam spune multe nu?! ). Cat despre Lovin si Banel-Jardel ^_^ sa auzim de bine dar parca nu ati jucat in meciul asta... Cum sa il tii pe Dayro pe banca de rezerve ( a se vedea diferenta din meci cand a intrat pe teren si inainte de fi intrat ) si apropos, de cand Steaua joaca la egal. A fost un derby, trebuia sa fie un meci al orgoliilor, nu al banilor si declaratiilor; trebuia sa fie un meci in care jucatorii sa alerge, sa se lupte sa joace fotbal. Da... am fost furati pe fata ( compensatie necompensatie totusi cat sa fluieri aiurea?! a se vedea simularile lui bratu si intrarile la rupere ale dinamovistilor) Da... am avut un lot de start prost gandit si o strategie prea defensiva .... Da in ultimele 15 minute daca s-au jucat 7 si meciul s-a terminat prea devreme ( din minutele de prelungiri nu s-au jucat decat 30 de secunde poy si cum plm sa fluieri in mijlocul fazei.... sa inchei un meci care nu s-a jucat ). Dar golurile le-am luat pe barba noastra.... pe lipsa de coordonare a defensivei si pe niste greseli copilaresti de jucatori de divizia b in aparare si linia de mijloc ( Da am avut doua sanse de gol incredibile si nu s-a intamplat nimic - dar e si de inteles ca am pierdut la capitolul dorinta de lupta, moral si de asemenea si la orgolii prea mari ).

Propuneri pentru marii din Ghencea?!

1. Nu mai jucati fotbalul pe hartie

2. Nu mai jucati fotbalul doar pentru bani... jucati pentru culor, pentru fani, pentru spectacol si in special pentru victorie!

3. Tot respectul pentru Lacatus a fost un jucator mare si ca antrenor inca am sperante ca o sa faca ceva, dar sincer meciul asta chiar l-a gandit? Lotul chiar il pregateste cu cap.... Un spectator care se uita la cum a jucat Steaua meciul asta cred ca o sa isi puna aceste intrebari ( atunci cand va trece de starea de nervi inevitabila )

4. Ori puneti osul la treaba ori nu mai aveti asteptari de a fi titulari... Au fost jucatori ( care s-au vazut si pe care nu o sa ii mai repet ) care nu au jucat nimic in aceasta seara, mai mult au facut rau decat bine

Ar mai fi mai multe dar ma lungesc.

Drept concluzie romanii nu au fata de Champions League asa ca astept sa mai ne trezim si noi si sa jucam fotbala, sa invatam sa nu mai fim niste tarani prosti cu fite care ciordesc si ciupesc din lipsa de mandrie si sa nu mai acceptam acceste flegme-n fata pe care si le arunca anumite persoane si pe care le primim si noi din partea lor.

Pana la urma sunt stelist si nu o sa pierd speranta ca ne trezim noi odata si odata!

Intre timp o sa continui sa flutur cu mandrie oricand steagul ros-albastru :steagcruce:

PS: Vorbind de antrenori Zenga ca Zenga dar tot raman la parerea ca cel mai bun antrenor pe care l-am avut in ultimul timp ramane Protasov si cat timp a fost el pe banca tehnica vedeam Steaua jucand fotbal si luptand pentru fiecare minge, creand spectacol si iubind jocul. Trebuie doar sa ne revenim

f234567k04.05.2008 21:01

Sa vedeti ce o sa faca galeria lui "U".

fedora04.05.2008 21:02

Hai baieti, fiti seriosi! U Cluj va pierde cu 1-0 si gata, cum ar fi pierdut si Buzaul.

Eu zic sa nu va faceti sperante degeaba!

fiara704.05.2008 21:03

daca tot e sa pierdem titlul, ma bucur ca ciobanu si-a luat cea mai mare teapa umplandu-i de bani pe aia de la Mioveni, Pandurii, Urziceni (si cine a mai impiedicat cefereul) si se alege cu Cupa UEFA :))) La cum arata echipa actuala, antrenorul si adversarii din turul 3, va fi foarte greu sa intre in UCL.

viostelistul04.05.2008 21:11

Toti suporterii adevarati care au posibilitatea sa ajunga miercuri la ultimul meci din Ghencea din acest sezon sunt rugati sa vina si sa isi demonstreze atasamentul pentru culorile ros-albastre! Sa coloram stadionul in rosu si albastru si sa cantam 90 de minute: "Pana la moarte, cu Steaua pana la moarte!"! Le multumesc anticipat celor care vor face acest lucru!

«19101112»