FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti

«189101112»
AlcaponneAISS04.05.2008 20:02

Ce panarama de meci...nu s-au daruit deloc...Dica?!Lipsit de putere....numai alearga o pase nu a dat...a dat mingiile la adversar...Stai pe banca "Dicanho" ca ti-ai pierdut de mult locu de titular...!

xDaJACKALx04.05.2008 20:02

Becali la fanatik:"Daca juca Banel mijlocas dreapta altfel era jocu"pffffffff.......................................

Macar a sarit Tolontan la gatu cheferistilor. :biggrin:

crossman04.05.2008 20:03

off cum facea Borcea DOAMNE DE CE ??DE CE???? Dayro respect pepe ESTI O **** NUMAI SA TE ARUNCI STI habibou DUTE TARE BRATU alta **** completa TORJA RATAT Lacatus plangea LA FEL SI EU CAND AM VAZUT CUM FACEAU AIA doi DOAMNE SA FACA EGAL CFR-ul

damnsmartblonde04.05.2008 20:03

in general nu ma bag sa comentez dar acum chiar mi-a ajuns.....Steaua nu joaca! sincer, nu ii blamez pe jucatori ci doar pe Lacatus. jumatate de echipa joaca pe posturi aiurea, unde nu dau randament, schimbarile sunt facute contrar oricarei logici, jucatorii buni sunt tinuti pe banca si joaca toate anti-talentele gen Banel, Badea sau Lovin, e normal sa li se acreasca si lor. parerea mea e ca la Steaua s-a ajuns acolo unde s-a ajuns si la Rapid sau Dinamo: jucatorii vor sa zboare antrenorul cu orice pret si acum pretul e campionatul...sincer, nimic nu m-ar bucura mai tare decat sa il vad pe Lacatus dus. e idolul meu, a fost intotdeauna, dar asa cum si alti mari jucatori ne-au demonstrat ca una e sa joci si alta sa antrenezi, si el trebuie sa isi recunoasca limitele si sa plece. din pacate, nu cred ca o sa se intample asta. nici Becali nu o sa-l dea afara, atata vreme cat stadionul ii scandeaza numele, chiar si cand echipa joaca execrabil, si nici el nu o sa plece de bunavoie, ca tine de postul asta ca de nu stiu ce. ce o sa fie in continuare? pai o sa dam de pamant si cu calificarea in CL, pentru ca Lacatus nu o sa fie in stare sa faca o strategie de joc, indiferent cat de slaba o sa fie echipa cu care o sa cadem. asa ca, cu tristete o spun, singura noastra sansa e sa plece Lacatus...si sa vina, pe langa un antrenor nou, si vreo doi mijlocasi ofensivi. si cum nu am sperante ca asta o sa se intample...ne asteapta vremuri triste, acompaniate de lingaul de Adi Ilie care o sa ne arate ce mult a recuperat ehipa si ce bun e locul doi:-(

iceboy04.05.2008 20:03
Sper din tot sufletul sa NU ne calificam in CL de pe locul 2.

+infint

cu asa joc trebuie sa jucam in B

mir8604.05.2008 20:04

Intrebare pentru stelisti: Voi cum va linistiti ? eu unul numai rezist

thor_clone04.05.2008 20:04
jet!

sa-ti explic ceva. ma doare fix in pix ca altii vand si cumpara meciuri.

atata timp cat tu joci pe teren si ii zdrobesti in meciurile directe pe aia care se ocupa cu astfel de "comert" esti campioana morala a campionatului si poti merge cu fruntea sus. altfel iti faci o fabrica de brichete si te lauzi ca esti o mare echipa

DanStan04.05.2008 20:05
toata lumea se ia de arbitru si de comentator (marii vinovati ai meciului de azi)...

Dar nimeni nu vede ca Steaua e o echipa de prima jumatate a campionatului si locul pe care se afla acum se datoreaza meciurilor cumparate de Fecali sau brichetelor picate din cer...

Ai dreptate. O echipa formata din 6 internationali romani (din care 3 titulari la Nationala) + 2 internationali columbieni + un international peruan (care acum 5 ani isi batea joc de potai in preliminariile cL) are nevoie de banii lu' Fecali pentru a se clasa mai sus de locu' 5. In schimb o campioana adevarata e clar ca nu poate avea mai mult de trei internationali in lot, si aia convocati la Nationala de umplutura.

AdrianUltras2504.05.2008 20:05

care avantaje leynad?

care avantaje?

ai inceput si tu sa crezi ce scrie presa?

uita-te mai bine la meciurile in care am fost "avantajati".sa vezi daca arbitrajul a fost intr-un singur sens.asa cum a fost azi!

ultrash04.05.2008 20:05

FRATILOR! HAI SA NU NE MAI PITIM DUPA CIRES! HAIDETI SA SPUNEM LUCRURILOR PE NUME! PANA N`O PLECA Becali,PANA NU S-O CURATA LOTUL DE TOATE PETARDELE DE JUCATORI,PANA NU SUNTEM IN STARE SA SCOATEM UN EGAL CU cainii SA FIM CAMPIONI NU MERITAM NIMIC!!! SUNT SATUL DE FOTBALUL ROMANESC! SUNT SATUL DE TOATA MIZERIA ASTA,DE CAMPIONATUL ASTA IN CARE NU SE POATE FARA BLATURI! MI`E SILA DE TOTI...DE TOATE,MI`E SILA DE TARA ASTA INFECTA IN CARE TRAIESC! Steaua te iubesc!

dany.r04.05.2008 20:06
Plang,...,azi am pierdut in proportzie de 90% acest campionat insa mai este o urma de speranta ! In plus mi-am pierdut si pritena cu care am stat 1 an si 4 luni ! Suntem puternici,suntem campioni,ne sta in fire sa revenim ! VOI SUSTINE Steaua PANA LA CAPAT SI CU ULTIMA SUFLARE ! Steaua TE IUBESC SI INDIFERENT DE SOARTA ACESTUI CAMIONAT SUNT MANDRU CA SUNT STELIST ! FORZA Steaua, TU ESTI UNICA CAMPIOANA ADEVARATA ! fular-campionii:steagcruce:
maye04.05.2008 20:06
jet!

sa-ti explic ceva. ma doare fix in pix ca altii vand si cumpara meciuri.

atata timp cat tu joci pe teren si ii zdrobesti in meciurile directe pe aia care se ocupa cu astfel de "comert" esti campioana morala a campionatului si poti merge cu fruntea sus. altfel iti faci o fabrica de brichete si te lauzi ca esti o mare echipa

du`te ba la spurcati.,.si lasa`ne drecu in pace

pda04.05.2008 20:07

Cand Mircea Sandu face delagarea personal mai e ceva de spus? Parca suntem tara bananiera las-o-n ...... ei.

stelist tilIdie04.05.2008 20:07

poate ma injurati dar sincer preferam sa ia altcineva, oricine de cat ungurii aia care au avut parte numai de pomana tot campionatu , niste milogi dupa parerea mea

stelista no. 104.05.2008 20:08

Ce kkt de meci . De-a dreptul penibil! RUSINOS! Asta e una din putinele dati in viata mea cand nu pot sa spun "mandra ca sunt stelista" :(

carrera04.05.2008 20:08
In acest campionat , Steaua fost ca un colos, ca un om masiv care era sugrumat, hartuit si scuipat de 16 pitici urati, mizerabili si jegosi. Unul singur se uita pasiv si si ala ne-a dat gol de Bunica in min. 93.

Iata ca am asistat la cea mai mare hotie din cate exista... In ultimele 20 de minute s-a jucat 1 minut , garantez.

Iata ca kvsc aduce titlul unor oameni cumparati cu mici si bere, unor gunoaie hortyste care probabil vor flutura Steagul Ungariei Mari in centrul Clujului pentru a sarbatori primul titlu

Brata a primit, insumat, 3 galbene, dar merita vreo 5... ce se mai poate spune?

Ce sa mai facem?

S-a dus totul...

Deci: sunt ungur si sunt clujean. si-ti garantez ca nu voi flutura "Steagul Ungariei Mari" in centrul Clujului. Mai lasa-ma in p**a mea cu aceste epitete, ca incep sa ma enerveze mai tare decat meciul de azi :thumbdown: Te rog f f f frumos nu mai asocia CFR cu etnicii maghiari din Cluj, ok? ca patronul e ungur, so what? E cam minoritar pe acolo... mai degraba e echipa portucheza :) si, te rog, in niciun caz nu mai generaliza. Ce, in Cluj nu sunt unguri stelisti? Vrei sa-ti trimit o poza? :)

Iar titlul inca nu e jucat. Alta poveste e ca am jucat de-am p***a, ca Dica si Neaga (favoritii mei, de altfel) au fost sub orice critica, Habibou a jucat ca un bou, si Tudor va putea dormi linistit la sfarsitul campionatului. Uite ca se poate pozitiona omul si arbitra si in compensatie...

Laca...doar atat, ca a recuperat 11 puncte. Cu sau fara butoane, dar a recuperat. Nu poate juca el in locul lui Banel, si nici nu are pe cine sa puna in locul acestuia. Iar cu oierul suflandu-i in ceafa, scuze, dar s-a descurcat onorabil pana acum. Eu zic sa nu disperam, ami e o etapa. Ganditi-va la momentele in care visam la un loc in Cupa UEFA :((

Cam atat.

"Ai pierdut, continua, ai castigat, continua. "

P.S. Craciunescu f obiectiv. Bratu trebuia eliminat dupa penalty. No comment.

Dano04.05.2008 20:09

Un lucru e cert ! Steaua in acest moment este o echipa slaba !

dany.r04.05.2008 20:10
Ma chinui de 1 luna si cv sa inteleg de ce Lacatus nu joaca cu Dayro titular...chiar nu-mi dau seama de ce gandeste Lacatus in felul asta si prefera sa joace cu Lovin :puke: si sa-l tina pe banca pe Dayro in conditiile in care a dat 3 goluri in foarte putinul timp in care a jucat,goluri ce inca ne mentin in lupta pt titlu :wall::cursing: ...chiar nu vede diferenta uriasa dintre leguma aia de Lovin si Dayro??? Eu cred ca diferenta e mai mult decat evidenta in favoarea columbianului...

Dica ..........ne-ai lasat la greu!!

Gigi 5 milioanu da-le la U cj Forza Steaua!!!!!!!

georgecristian04.05.2008 20:10

Trebuie sa ma racoresc si eu cumva:

Am pierdut pentru ca fotbalul nu poate fi jucat la mica ciupeala, cu un 11 intocmit pentru a cersi un egal tocmai cu Dinamo, intr-un meci decisiv! Te numesti Steaua totusi!

Lacatus a pierdut meciul in Primul rand la capitolul MOTIVATIE! Trecand peste incapatanarea oarba de a juca cu 2 inchizatori, si fara Dayro, un jucator care schimba fata echipei DE FIECARE DATA cand intra, Lacatus nu si-a motivat jucatorii suficient! Unde este rautatea, mandria de a castiga cu Dinamo?

Poate a contat mai mult ultima toana cretina a patronului care dadea tactica de acum 2 meciuri: pe 2 randuri si facem 0-0!

Un 0 esti tu, Becali! Singurul lucru care ma poate consola intr-o seara groaznica!!!!!!!!!!!!!!

PDM04.05.2008 20:11
Ce kkt de meci . De-a dreptul penibil! RUSINOS! Asta e una din putinele dati in viata mea cand nu pot sa spun "mandra ca sunt stelista" :(

Mandria ar trebui sa o ai chiar daca pierzi, parerea mea

Mandru ca sunt stelist!! fularsteaua2 capul sus:)

xDaJACKALx04.05.2008 20:11
Ma chinui de 1 luna si cv sa inteleg de ce Lacatus nu joaca cu Dayro titular...chiar nu-mi dau seama de ce gandeste Lacatus in felul asta si prefera sa joace cu Lovin :puke: si sa-l tina pe banca pe Dayro in conditiile in care a dat 3 goluri in foarte putinul timp in care a jucat,goluri ce inca ne mentin in lupta pt titlu :wall::cursing: ...chiar nu vede diferenta uriasa dintre leguma aia de Lovin si Dayro??? Eu cred ca diferenta e mai mult decat evidenta in favoarea columbianului...

Dica ..........ne-ai lasat la greu!!

Gigi 5 milioanu da-le la U cj Forza Steaua!!!!!!!

De ce sa le dea alora 5 milioane ? Ca nu suntem in stare sa luam campionatu?

kop04.05.2008 20:11

mda.

sa incepi meciul la 0-0 cu Becali tacticianul... si cu toate prostiile pe care le scuipa pe gura saptamana de saptamana... nici nu e de mirare inversunarea cu care Steaua a fost judecata la aceasta partida. Si inainte cu golanski si Goe si in timpul meciului cu 2 simulari si un hent la bratu. acum ne pot lua si cele 3 puncte marti pe declaratiile lui Jiji. sa-i bage mintile in cap... daca va putea cineva vreodata sa il potoleasca pe acest jeg-simbol al tarii.

in al doilea rand, Laca a gresit azi. dar merg pe mana lui si sezonul urmator. cred ca ii putem acorda inca un sezon numai si pentru ce reprezinta. eu cel putin asa voi face.

problemele nu cred ca sunt la Laca (doar ca e neexperimentat dar asta se va schimba). Dica, Banel, Lovin, Neaga, nesu sunt jucatori pe care echipa trebuie sa-i schimbe. cred ca Laca a scos maximul posibil cu acesti jucatori in retur. Suntem cap de serie in turul 3. Trebuie sa luam mijlocasi de banda. Trebuie sa terminam odata cu formula asta cu 2 inchizatori si un singur varf.

in ultimul rand vreau ca Steaua sa bata miercuri pe buzau si sa-i retrogradeze. Nea Bunica ne-a facut-o sezonul asta si pentru declaratiile de atunci ale patronului vreau sa-i vad in B.

in rest capul sus si asta e. oricum a fost un sezon de toata jena. ma simt intr-un fel eliberat ca s-a terminat. mi-a distrus foarte mult din pasiunea pentru fotbal. astept campionatul european unde sper sa nu luam nici un punct fiindca Romania fotbalistica nu merita nici un punct si nici o calificare pentru tot circul care s-a facut in acest retur. pacat ca nu e posibil ca jucatorii Stelei sa boicoteze nationala pentru tratamentul la care au fost supusi in retur, la toate injuriile aduse unor jucatori ai nationalei Romaniei calificate cu ei la CE.

mda. Romania merita o campioana maghiara cu jucatori portughezi de mana a 2-a.

FORZA Steaua!

alsign04.05.2008 20:11

greu de povestit nepotiilor ce a fost in seara asta. Nu cred ca Lacatus a fost de vina . Prima repriza jucatorii nostri nu au fost conectati la meci. A doua repriza au inceput sa joace decand si-au dat seama ca sunt furati. Oare de ce ? Credeau ca JJ aranjeaza meciul ? oare ?

greu de spus ... Vorba lui JJ s-a jucat pe multe bastoane :):):).

Arbitru a furat . Pe fata spus voit . de ce ? Pentru ca nu se doreste sa castige din nou Steaua un campionat . Pentru ca asa este dorinta unei federatii. Cine stabileste arbitrii ? Lupescu . Dinamo ? da . Pai atunci am spus tot.

Daca merita CFR titlu ? vorba lui JJ daca au mai multe puncte ce sa ii faci .mda .

Ca stelist decand m-am nascut, astazi ..... sunt dezamagit. Nu ca nu am pierdut meciul cu Dinamo , am pierdut o grmada de meciuri cu ei . Noi suntem Steaua si noi suntem luptatori si noi jucam inainte de de fluiera arbitru inceputul meciului . Noi suntem Steaua Bucuresti. Noi suntem emblema fotbalului romanesc. Acuma sunt trist, dar maine renasc ca pasarea Phoenix si raman STELIST.

De fapt sunt mandru ca sunt STELIST . Va rog si pe voi sa reflectati . Miercuri putem sa aratam ca stim sa cantam si sa ne bucuram pentru echipa noastra.

Asa este in viata cateodata mai pierdem ...... Mai avem o sansa ... Rivalitatea clujana . Si este asta o stiu toti suporterii din Cluj . Sa castige CFR titlu de campiona chiar pe arena Universitatii Cluj ? Cred ca glumiti ..... Se va juca pe multe bastoaneeeeeeeeeeeeeee :) :)

INTOTDEAUNA CAMPIONI :steag_sah_mic:

Steaua Bucuresti forzateaua

iceboy04.05.2008 20:12

sunt 100 la 100 sigur ca vom pierde la Buzau

Bodanel04.05.2008 20:12

CAPUL SUS. NU COMENTATI LA CALD. Si eu sunt plin de nervi ca si voi dar incercati sa va abtineti.

«189101112»