Ok,s-a terminat. Sunt mai putin nervos decat as fi crezut. De ce spun asta? Nu poti sa castigi(sau macar sa faci egal) cu pechinezii sau cu oricare alta rivala aparandu-te 70 de minute si jucand 20 de minute fotbal. Ceea ce incepe prost se termina si mai prost, am stat cu fundul in poarta toata prima repriza,am luat gol ca prostii si apoi a trebuit ca noi sa atacam,cand de fapt trebuia sa fortam la inceput,sa dam un gol si sa jucam mai lejer apoi.
De arbitraj nu mai comentez nimic pentru ca Tudor ne-a avantajat si pe noi in meciul cu CFR,dar azi a fost super-jegos bratu merita eliminat inca din min 60. Ce sa mai zici? A vrut Jiji sa jucam la 0-0, si am vazut ce s-a intamplat.
Lacatus a fost astazi...n-am cuvinte. Sa incepi cu Banel fundas dreapta cand el habar nu are sa deposedeze(mai bine il punea pe Baciu),sa il scoti pe ov Petre si sa il lasi pe lovininho in teren(care a gresit decisiv la primul gol), sa il lasi pe Dayro pe banca(urasc sa fiu avocatul jucatorilor dar astazi s-a vazut din nou o schimbare in bine cand a intrat pe teren,ah daca nu se baga habib la faza aia), si sa nu il scoti pe putoarea de Dica, care astazi a facut figuratie, ba chiar s-a jucat cu acea ocazie. Toate aceste lucruri au contribuit decisiv la infrangerea de azi si mi-au intarit convingerea ca nu meritam sa fim campioni. Si nu,nici CFR nu merita. Daca vrem sa fim campioni trebuie sa ne impunem jocul si macar sa plecam neinvinsi de la rivali. Astazi am jucat la ciupeala si am primit ceea ce meritam.
Semnalele erau clare ca Steaua trebuia sa fie incurcata,nu stiu ce nu a priceput Lacatus sau jucatorii nostri. Delegarea lui Tudor, care a arbitrat in compensatie astazi la greu pentru meciul cu chefere, suspendarile haioase ale lui Goe si golanski, si declaratiile lui lupescu.
Stiu ca in aceste momente unii dintre voi sunt foarte dezamagiti dar tineti capul sus, suntem Steaua Bucuresti si nimeni nu ne poate lua mandria de a fi stelisti.
Mesaj pentru jijica: jijele ia domne si niste mijlocasi nu numai atacanti, si te rog adu un antrenor serios nu simboluri. Ne-a mers norocul in atatea meciuri in care am castigat la limita sau cu mari emotii dar norocul se mai si termina. Vorbind serios, felicitari baietilor din aparare, l-a cum s-a jucat de la 2-0 incolo o echipa buna mai ne dadea vreo 3 avand in vedere cat de rupti eram.
Sunt sigur ca sunt unii care o sa il apere pe Laca. Si eu il iubesc pe Lacatus la fel de mult ca voi,dar nu a schimbat mai nimic la echipa in bine, intr-adevar echipa arata ceva mai solida in atac dar nu cu mult fata de perioada Hagi. Si felicitari si lui Ghionea care a marcat un gol foarte frumos astazi.
Si da,sa stiti ca jijel e de vina pentru toate astea,el a adus un antrenor fara experienta la echipele mari si el ne-a facut atatia dusmani artificiali,iar astazi toate astea s-au intors impotriva sa: Lacatus a avut o tactica pe care nu o mai comentez iar Tudor s-a vazut nevoit sa inchida ochii la intrarile dure ale dinamuistilor si la simulari pentru ca a fost "roman verde" in tur si ne-a avantajat.
Jiji, asa sa-ti ajute Dumnezeu,panaramo!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.