FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti

«167891012»
Luccifer04.05.2008 19:40

o seara magica...multumim Tudor, multumim comentator kkanal d...jet, sunteti niste jeguri...acum sa vedem daca cineva sare ca ne-au furat...fiindca ne-au furat...mi-e sila de arbitraj, mi-e sila de bucuria javrelor...intotdeauna superiori...momentan tremur de nervi, nu stiu daca sunt si coerent

1uLy4Nn04.05.2008 19:40

PACAT PACAT si iar PACAT..asta este..credeti in miracole? :steagcruce:

Luccifer04.05.2008 19:41

o seara magica...multumim Tudor, multumim comentator kkanal d...jet, sunteti niste jeguri...acum sa vedem daca cineva sare ca ne-au furat...fiindca ne-au furat...mi-e sila de arbitraj, mi-e sila de bucuria javrelor...intotdeauna superiori...momentan tremur de nervi, nu stiu daca sunt si coerent

iceboy04.05.2008 19:41

am fost penibili frate!

Deliric104.05.2008 19:41
nu meritam titlul.Sa dea Dumnezeu sa pata CFR pe U Cluj

Total de acord cu tine daca nu am fost in stare sa batem o echipa vai mama ei cu 3 jucatori in toata echipa atunci nu meritam nici Intertoto , ma #@!$@#$ in campionatu asta !!!!!! si in toti oameni din el de kkt !!!

iceboy04.05.2008 19:41

am fost penibili frate!

SS Lazio04.05.2008 19:41

In acest campionat , Steaua fost ca un colos, ca un om masiv care era sugrumat, hartuit si scuipat de 16 pitici urati, mizerabili si jegosi. Unul singur se uita pasiv si si ala ne-a dat gol de Bunica in min. 93.

Iata ca am asistat la cea mai mare hotie din cate exista... In ultimele 20 de minute s-a jucat 1 minut , garantez.

Iata ca kvsc aduce titlul unor oameni cumparati cu mici si bere, unor gunoaie hortyste care probabil vor flutura Steagul Ungariei Mari in centrul Clujului pentru a sarbatori primul titlu

Brata a primit, insumat, 3 galbene, dar merita vreo 5... ce se mai poate spune?

Ce sa mai facem?

S-a dus totul...

Deliric104.05.2008 19:42
nu meritam titlul.Sa dea Dumnezeu sa pata CFR pe U Cluj

Total de acord cu tine daca nu am fost in stare sa batem o echipa vai mama ei cu 3 jucatori in toata echipa atunci nu meritam nici Intertoto , ma #@!$@#$ in campionatu asta !!!!!! si in toti oameni din el de kkt !!!

Luccifer04.05.2008 19:42

predatorpulse704.05.2008 19:43

Ok,s-a terminat. Sunt mai putin nervos decat as fi crezut. De ce spun asta? Nu poti sa castigi(sau macar sa faci egal) cu pechinezii sau cu oricare alta rivala aparandu-te 70 de minute si jucand 20 de minute fotbal. Ceea ce incepe prost se termina si mai prost, am stat cu fundul in poarta toata prima repriza,am luat gol ca prostii si apoi a trebuit ca noi sa atacam,cand de fapt trebuia sa fortam la inceput,sa dam un gol si sa jucam mai lejer apoi.

De arbitraj nu mai comentez nimic pentru ca Tudor ne-a avantajat si pe noi in meciul cu CFR,dar azi a fost super-jegos bratu merita eliminat inca din min 60. Ce sa mai zici? A vrut Jiji sa jucam la 0-0, si am vazut ce s-a intamplat.

Lacatus a fost astazi...n-am cuvinte. Sa incepi cu Banel fundas dreapta cand el habar nu are sa deposedeze(mai bine il punea pe Baciu),sa il scoti pe ov Petre si sa il lasi pe lovininho in teren(care a gresit decisiv la primul gol), sa il lasi pe Dayro pe banca(urasc sa fiu avocatul jucatorilor dar astazi s-a vazut din nou o schimbare in bine cand a intrat pe teren,ah daca nu se baga habib la faza aia), si sa nu il scoti pe putoarea de Dica, care astazi a facut figuratie, ba chiar s-a jucat cu acea ocazie. Toate aceste lucruri au contribuit decisiv la infrangerea de azi si mi-au intarit convingerea ca nu meritam sa fim campioni. Si nu,nici CFR nu merita. Daca vrem sa fim campioni trebuie sa ne impunem jocul si macar sa plecam neinvinsi de la rivali. Astazi am jucat la ciupeala si am primit ceea ce meritam.

Semnalele erau clare ca Steaua trebuia sa fie incurcata,nu stiu ce nu a priceput Lacatus sau jucatorii nostri. Delegarea lui Tudor, care a arbitrat in compensatie astazi la greu pentru meciul cu chefere, suspendarile haioase ale lui Goe si golanski, si declaratiile lui lupescu.

Stiu ca in aceste momente unii dintre voi sunt foarte dezamagiti dar tineti capul sus, suntem Steaua Bucuresti si nimeni nu ne poate lua mandria de a fi stelisti.

Mesaj pentru jijica: jijele ia domne si niste mijlocasi nu numai atacanti, si te rog adu un antrenor serios nu simboluri. Ne-a mers norocul in atatea meciuri in care am castigat la limita sau cu mari emotii dar norocul se mai si termina. Vorbind serios, felicitari baietilor din aparare, l-a cum s-a jucat de la 2-0 incolo o echipa buna mai ne dadea vreo 3 avand in vedere cat de rupti eram.

Sunt sigur ca sunt unii care o sa il apere pe Laca. Si eu il iubesc pe Lacatus la fel de mult ca voi,dar nu a schimbat mai nimic la echipa in bine, intr-adevar echipa arata ceva mai solida in atac dar nu cu mult fata de perioada Hagi. Si felicitari si lui Ghionea care a marcat un gol foarte frumos astazi.

Si da,sa stiti ca jijel e de vina pentru toate astea,el a adus un antrenor fara experienta la echipele mari si el ne-a facut atatia dusmani artificiali,iar astazi toate astea s-au intors impotriva sa: Lacatus a avut o tactica pe care nu o mai comentez iar Tudor s-a vazut nevoit sa inchida ochii la intrarile dure ale dinamuistilor si la simulari pentru ca a fost "roman verde" in tur si ne-a avantajat.

Jiji, asa sa-ti ajute Dumnezeu,panaramo!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

jon00704.05.2008 19:43

deci nu pot sa cred ca ne-au batut descultii aia de la dinamuuuuuuuu...............Dica a jucat fenomenal de prost, la fel si mendoza, habibu e prea disperat de viata, pe langa asta sa mai bagat si Tudor in seama a dat faulturi cu nemiluita pt desculti.................eu inca mai sper ca putem iesi CAMPIONI.......trebe doar sa speram in sansa noastra

fansteaua4604.05.2008 19:45

din pacate astazi am jucat foarte slab

thor_clone04.05.2008 19:46

Singurul meci pe care l-a jucat Steaua in acest retur pe teren (in afara de cel cu CFR si Rapid). Atat se poate, atat se face. Remarcam:

1. Lovin nulitate ca jucator dar si ca om (vezi meciul de azi si cel cu Rapid)

2. Radoi - fara comentarii

3. Banel - dute in Italia la neamurile tale... Trist e ca Piturca il va titulariza si la EURO.

4. Dica - LOL

Restul au miscat cat de cat, dar cand joci in 7 de la inceput e aproape imposibil sa bati pe oricine.

Tudoar a gresit in ambele sensuri. Zapata si cu Bratu trebuiau eliminati.

Nu e nimic, Fecali abia a invatat cum sta treaba cu butoanele. La anul or sa fie campioni. Singurul meci care nu se poate cumpara cel cu Dinamo, pt restul exista Mastercard.

Si ca si concluzie finala: nimic nu e mai rusinos decat sa iei bataie de la spurcati. Singurul meci care conteaza cu adevarat in acest campionat de rahat. Rusine celor care au fost azi pe teren.

Living_Dead_Stripper04.05.2008 19:46

Avand in vedere ca noi nu mai avem antrenor de pe vremea lui Protasov cred ca tre' sa zicem bogdaproste ca nu am retrogradat ...

Acum miercuri trebuie sa fim toti suporterii lui ,,hU'' Cluj si sa-i aplaudam pe Ghencea pe Lacatus, Banel, Dica etc :)

MoWeed04.05.2008 19:46

am niste nervi in mine ceva de nedescris....

Totusi nu sunt de acord cu atitudinea unora, ca spera sa ia CFR campionatul. Inteleg ca sunteti nervosi, dar totusi pare cam dur sa zici asa ceva...

xDaJACKALx04.05.2008 19:46

frateee sa moara masa ala in minutu 92 arata 4 minute de prelungire si fluiera in 94 desi nu s-a jucat nimic.Acu a arbitrat "corect".Sa vad daca iese acelasi scandal in presa.

AdrianUltras2504.05.2008 19:47

Capu' sus!

Toata lumea capu' sus!

Suntem stelisti si nu stam intr-un titlu.

Valoarea noastra e alta.

Noi suntem Steaua si valoarea noastra e peste acest campionat de rahat!

Fiti fericiti!

Fiti fericiti ca azi s-a vazut cine e corect in acest campionat si cine nu!

S-a vazut cine fura si cine nu!

Suntem corecti, indiferent ce ar zice lumea!

Cu cefere am beneficiat de un penalty nevazut de arbitru(la al 2lea cerut de unguri a fost fault in atac inainte la ov Petre) dar si clujenii au scapat de 3 jucatori neeliminati:trica,fabianiii si daniii.

Cu Universitatea Craiova se pare ca nu a fost offside.

Iar cu Urziceni sa nu uite lumea ca am avut 2 penaltyuri nedate.

Noi nu am facut blat cu Buzaul in tur.

Nimeni nu a stat capra in fata noastra asa cum au stat echipe ca Dinamo,Rapid si juniorii gloriei Bistrita in fata cefereului!!!

Noi am recuperat diferenta de 11 puncte pe teren.

Am jucat fotbal!

Capul sus!!!

Suntem Stelisti!!!

Semper Svperiores!!!

:steagcruce:

fansteaua4604.05.2008 19:47

pac-pac CFR devine campioana! :no: :no: :no:

cred in steaua mea04.05.2008 19:48

tremur totttttt X(((( eram la un pas de 24 !! ERAM! cica 4 minute de prelungire!!! 1 minut jumate poate !!!!!!!!

Nyghty04.05.2008 19:48

am fost furati...Multumim lui Tudor.....care nu l-a eliminat pe Bratu dupa 2 simulari,un hent si un fault destul de urat.....pechinezii astia altfel nu pot castiga......

costhinia04.05.2008 19:49

l-am contestat pe antrenorul Lacatus, pe Banel si pe Lovin. s-a demonstrat si in seara asta ca nu au valoare de ceea ce inseamna Steaua. parerea mea ca Steaua nu avea fata de campioana. si victgoriile de pana acum au fost cum au fost. cu rapid, Dinamo, Poli Timisoara nu am jucat nimic, cu CFR noroc de Tudor, in rest slab, slab da tot

multumim antrenorului Lacatus care s-a incapatanat sa ne demonstreze ca Banel e un mare fotbalist. a demonstart si el ca e un mare antrenor

F1oRinho04.05.2008 19:49

Nu doar azi am jucat slab,ci tot campionatul.Ce cauta un jucator ca Lovin(intentionat scris cu litera mica)la un club ca Steaua?Cum sa il schimbi pe Ovidiu Petre si sa il lasi pe Lovin care o data i-a pus pe contraatac pe caini si l-a scos din off-side pe Danciulescu la faza penalty-ului....De Dica nu are rost sa mai zic nimic pt ca el de 1 an de zile joaca in scarba

cody_stelistu00704.05.2008 19:49

no ma vedeti ca tot pe vreamea lu Zenga Steaua sio facut echipa acum dam vina pe tot ce ne iese in cale nu????noi ne facem rau singuri ca tot zicem ca Ne da Dumnezeu palme da defapt noi ne dam palme .ne dam cu stangu in dreptu exact cum sio dat Dica in meciu asta................fratilor cati bani sor bagat in Steaua in ultimii 2 ani??????????/ sor bagat de vreo 4-5 ori mai multi bani in blaturi decat in jucatori si asta cu blaturile cred ca ii singura declaratie a lu ciobanila Jiji pe care putem sa o credem.......deja ii prea evident mi si jenaa :steagcruce:

Luccifer04.05.2008 19:49

cefere cefere a apasat butoanele :)sa ii iubesc oral

leoc98004.05.2008 19:49
ce egoist a fost habibou

Dayro era in situatie IDEALA pentru un sut bun. Habibou e petarda. A dat un singur gol, si a scos tricoul cu Isus ca sa vada patronu' ca e credincios ca el.

Va mai amintiti meciul cu UTA? A ratat o ocazie in min 90 si peste 1 min era sa-l incurce si pe Badea, care a marcat dint-o pozitie mult mai grea.

Ne ramane sa ne distram cu presa care acum o s-o intoarca, sa ne arate cum a castigat chefereu cel mai curat si mai cinstit campionat de la revolutie pana in prezent.

PS. Urmeaza Dan Petrescu?

«167891012»