goooooooooollll. hai baietii!!!
tocmai voiam sa scriu ce s-a schimbat jocul cu Dayro in teren...
goooooooooollll. hai baietii!!!
tocmai voiam sa scriu ce s-a schimbat jocul cu Dayro in teren...
Goooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllll
e INCREDIBIL Tudor!!!!!
hai doamne inca 1 !!!!!!!!!!!
hai baietiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tudore esti cea mai mare mizerie
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllll
Penibili...in loc sa stam cu curul in poarta si sa ne aparam noi iesim la joc...si normal ca Laca a pierdut campionatul...prea mult a jucat cu mendoza...cand el e varza/bata/copac de fotbal...e ca un stalp pe teren...ne meritam soarta...pacat ![]()
ce interventii are Banel Nicolita...zici ca are picior de lemn ca prigoana
saracul pepe, l-au facut jigodiile de l-au terminat...
Fratilor Steaua NU ARE MIJLOC de fotbal DE Liga Campionilor de 2 3 ani incoace. Steaua se chinuie sa atace...am stiu ce e aia atac pe timpul lui Protasov si in alte cateva meciuri pe care le numaram pe degete pe timpul celorlalti antrenori.....
Dam vina pe Laca dar nu e principalul vinovat....eu unul nu inteleg de ce nu l joaca pe Daryo Moreno. Ne chinuim sa jucam fotbal cu doi inchizatori care sunt mult departe de tipul de inchizatorilor de top...Essien, Gatusso, Ambrossini, Makelele..etc. dar EI o arunca pe aia....asa e fotbalul modern....mintiti va fratilor din prostie sau din nestiinta.....dar noi o sa ne chinuim mult dea cum inainte daca aceasta politica de a intelege fotbalul si ce inseamna Steaua...continua...chiar daca am dat gol si o sa egalam...voi gandi la fel....
Lacatus trebuie sa faca echipa cu atacanti care trebuie sa joace mijlocasi...pei ce suntem echipa de Liga Campionilor... dar personal l as prefera fortat pe Dayro decat sa aratam ca o echipa de maidan cand ne chinuim sa punem presiune pe adversar....vorba vine...noi nu mai stim ce e aia de 3 4 ani de zile...
Sper sa egalam....dar problemele or sa persiste
Sa nu doresti a vedea adevarul nu inseamna a fi suporter. Si eu am tot incercat sa neg faptul ca Lacatus nu e antrenor bun, am incercat din toate puterile. Dar cat sa ma mai mint ? De ce sa ma mint ? Pentru ce ?
Adevarul il aveti in fata ochilor. Va agatati de rezultate ? Ca Laca a avut 11 victorii la rand ? Hai sa fim seriosi. Un antrenor bun castiga meciurile pe teren, prin tactica, nu prin noroc. Cum sa mai zici ca Laca e antrenor bun cand nu utilizeaza cei mai buni jucatori, cand reneaga jucatori buni, cand foloseste jucatorii pe alte posturi decat alea pe care ei ar da cel mai bun randament, cand face schimbari aiurea, etc etc
Inca o treaba : peste 90 % din golurile noastre sunt din faze fixe. Parca am fi o echipa mica. Cand da Steaua gol din actiune e sarbatoare. Alta treaba : la Steaua mai multe goluri au fundasii decat atacantii. Mai lipseste sa mai inscrie Zapata. Si apropo de Zapata - fara el Steaua nu obtinea mai mult de 3 victorii din alea 11.
Si uite, a intrat Dayro - s-a schimbat jocul. Am marcat si noi golul de onoare. Oare cum ar fi fost daca juca Dayro titular ?
Acum poate ai inteles cine e de fapt taranul.
Fratilor Steaua NU ARE MIJLOC de fotbal DE Liga Campionilor de 2 3 ani incoace. Steaua se chinuie sa atace...am stiu ce e aia atac pe timpul lui Protasov si in alte cateva meciuri pe care le numaram pe degete pe timpul celorlalti antrenori.....
Dam vina pe Laca dar nu e principalul vinovat....eu unul nu inteleg de ce nu l joaca pe Daryo Moreno. Ne chinuim sa jucam fotbal cu doi inchizatori care sunt mult departe de tipul de inchizatorilor de top...Essien, Gatusso, Ambrossini, Makelele..etc. dar EI o arunca pe aia....asa e fotbalul modern....mintiti va fratilor din prostie sau din nestiinta.....dar noi o sa ne chinuim mult dea cum inainte daca aceasta politica de a intelege fotbalul si ce inseamna Steaua...continua...chiar daca am dat gol si o sa egalam...voi gandi la fel....
Lacatus trebuie sa faca echipa cu atacanti care trebuie sa joace mijlocasi...pei ce suntem echipa de Liga Campionilor... dar personal l as prefera fortat pe Dayro decat sa aratam ca o echipa de maidan cand ne chinuim sa punem presiune pe adversar....vorba vine...noi nu mai stim ce e aia de 3 4 ani de zile...
Sper sa egalam....dar problemele or sa persiste
Am exact aceeasi parere. Am spus chestia asta inca de cand i-a prezentat Becali cu mare fast pe atacantii sud-americani. Avem mare nevoie de mijlocasi de creatie.
Repet: amintiti-va in ce hal au jucat javrele in acest retur, cum l-au facut pe Multescu si brusc, cu noi, zburda! Sau cum s-au dus in toamna jucatorii "emblema" ai Stelei la Fecali Fernandel sa-l parasca pe Hagi si metodele sale prea dure de antrenament (deh, ii punea la munca serioasa).
Jucatorii i-au schimbat si pe Hagi si pe Rednic si pe Multescu... javrele sunt indarjite astazi, ai nostri in schimb sunt apatici si adormiti de viata prea buna, de huzur, de bani prea multi si nemunciti. S-au trezit doar la 0-2 si au inceput sa joace cu adevarat. Pana atunci a cam fost simulare si multa lene si indolenta!
Ia uite, bah... Cum e posibil sa sutezi in halu' ala????
Dica e in reluare rau de tot...joaca cu 3 viteze mai putin decat restul...pffffffffaaaaiiiii ce ratareeee X(X( Habibouuuuuu,daca il lasa pe Dayro cred ca egalam
ce egoist a fost habibou
Cum am mai spus Lacatus nu are ce cauta pe banca Steleui. Un antrenor medicru care nu a reusit sa-si motiveze suficient jucatorii, un antrenor care a ascultat "sfaturile" lui Becali si a mers sa faca egal, un antrenor care nu a avut grija sa-si aduca mijlocasi laterali in pauza de iarna. Mediocritatea il descrie perfect pe antrenorul Lacatus, o mediocritate ce este transmisa echipei cu cel mai valoros lot din tara. Probabil un titlu pierdut pe ultima suta de metri pentru ca s-a crezut ca poti deveni campion jucand la 0-0. Ma asteptam la orice mai putin la un meci jucat cu frica de echipa antranata de "Fiara". Sper ca dupa acest meci rusinos Becali sa faca o fapta buna si sa schimbe antrenorul.
Cum poti sa iti imaginezi ca daca iti lipsesc 3 titulari in aparare trebuie sa te bazezi in special pe aceasta? E vorba de ceva mai mult decat de lipsa inspiratiei...as spune lipsa de vocatie.
Demisia , Lacatus ! Multumim, dar adio ! Ia-l si pe nesu cu tine si plecati !
Hai dispari tarane!
De ce e taran? Ca spune adevarul? Ca idolatrizezi o NULITATE de antrenor? Si nu ai decenta sa recunosti nici cand totul e pierdut?
amice, eu m-am nascut roman si stelist! am sa mor stelist! si stiam de mult ca o sa pierdem in "Groapa"...
Esti la fel de terminat precum Banel ! Nu numai ca esti taran, dar esti si prost. Stiai ca o sa pierdem in groapa. Deci recunosti ca nu aveai incredere in echipa si jucatori, dar te dai zmeu pe forum.
Impusca-te ! N-ai nici o treaba cu fotbalul ! Esti suporter doar asa , ca e la moda, probabil.
Daca Lacatus ar fi fost antrenor, ar fi jucat cu cea mai buna garnitura din prima repriza, nu pe sfarsit de meci. Mai ales in meciul asta, care era atat de important pentru titlu, si pentru palmaresul nostru cu javrele.
"Bratu, incredibil acest jucator!"... Ce prosti suntem, bah, ca nu suntem de aceeasi parere!
IMI BAG **** IN Tudor
ce jigodie de om Lovin asta
A iesit cam tarziu Dica de pe teren... Nici nu trebuia sa joace, de fapt, la ce forma are....
IMI BAG **** IN Tudor
asai tocmai a luat roshu!!!!!
(
i-a rupt tiganu pifometru lu torje...a cazut ca o popica
s-a terminat
AM PRIMIT EXACT CE AM MERITAT... ADICA UN CÃCAT !!! Adevarul e ca la cum a jucat Steaua anul asta, nici pe locul 6 nu merita sa fie.... daca nu era zapata, retrogradam...