!!! Ce cauta jegul asta la Steaua? Avem 2 palugi la centru care nu fac nimic cu mingea...o dau javrelor![...]
!!! Ce cauta jegul asta la Steaua? Avem 2 palugi la centru care nu fac nimic cu mingea...o dau javrelor![...]
Demisia , Lacatus ! Multumim, dar adio ! Ia-l si pe nesu cu tine si plecati !
frumos tudore....`te-n gat
Lacatus ar tb sa scrie o carte numita: "Asa se pierde un campionat"
Nu inteleg de ce Laca nu-l schimba pe Dica cu Habibou. Ar trece Dayro pe postul lui si Habib s-ar duce langa Pepe, unde sigur ar face treaba!
Ce de rahat...
Prieteni, campionatul s-a decis in tur, nu in meciul asta, sa fim realisti!
Hai dispari tarane!
Forza Steaua!
Mandru ca sunt stelist!
halal de comentator , nici cand l-a nascut masa nu a urlat asa .....
Hai dispari tarane!
Forza Steaua!
Mandru ca sunt stelist!
De ce e taran? Ca spune adevarul? Ca idolatrizezi o NULITATE de antrenor? Si nu ai decenta sa recunosti nici cand totul e pierdut?
cauzele esecului:antrenor slab,jucatori si mai slabi si nu in ultimul rand un arbitru de tot rahatu
2 vinovati pt pierderea meciului asta:
1.Tudor
2.Cel mai mare vinovat,Lacatus...
Hai dispari tarane!
Forza Steaua!
Mandru ca sunt stelist!
Excelenta reactie!
Ca Lacatus ne-a adus aici, nu se pune, nu? Da, si eu cred ca Laca a gresit in acest joc din primul minut, dar nu de asta s-a pierdut titlul, sa fim seriosi!
Hai dispari tarane!
Forza Steaua!
Mandru ca sunt stelist!
Jet !
Batem cu 3 2..![]()
:steagcruce:
cine poate sa-mi explice de ce daca vrei sa scoti un inchizator, il tii pe Lovin si il scoti pe ov Petre?
trebuia sa intre Dayro ca sa dam primul sut pe poarta
cine poate sa-mi explice de ce daca vrei sa scoti un inchizator, il tii pe Lovin si il scoti pe ov Petre?
Lovin e un C. Ronaldo pt Steaua
)
Hai dispari tarane!
Forza Steaua!
Mandru ca sunt stelist!
De ce e taran? Ca spune adevarul? Ca idolatrizezi o NULITATE de antrenor? Si nu ai decenta sa recunosti nici cand totul e pierdut?
amice, eu m-am nascut roman si stelist! am sa mor stelist! si stiam de mult ca o sa pierdem in "Groapa"...
si tu si alte nulitati de suporteri ma dezgustati! sunteti suporteri de conjuctura, niste care nu sunt niciodata fideli unor culori sau unor principii morale. sunteti buni sa panditi un moment negativ si desfiintati tot.
la fel ca tine, si alte 5-6 milioane de romani o sa stinga televizorul, o sa injure o sa fie indispusi o zi maxim si apoi 5-6 luni uita de Steaua...
mandru ca sunt stelist!
Titlul inca nu e pierdut!
Batem cu 3 2..:steagcruce:
vise si vise....am pierdut campionatul...nu jucam nimic.....Tudor e impotriva noastra....imposibil!!!!nu pot sa cred....sunt foarte nervos.....in fine....merge CFR in Liga....Steaua nu are nicio sansa in preliminari......vine Barcelona.ac Milan,Liverpool...etc etc!!!
)
ha ha ha :-(
a spus ceva interesant comentatorul
singura echipa care are mai multe goluri primite acasa decat Dinamo e ATENTIE u Cluj
nu suntem in stare sa dam gol la aproape cea mai proasta aparare din div a ...asta spune mult
Lacatus iti multumim ca ai pierdut cel mai facil titlu din ultimii ani!!!!
hai o intreb. pentru toti cei care il sustin pe antrenorul Lacatus(antrenorul cititi cu atentie) uitativa la ce joaca Dayro si spunetimi ,meria sa fie rezerva ???
uf hai ca inca respiram ![]()
Multzam Ghionea!
HAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STEAAAAAAAAAUUUUUUUUUAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
SPREEEEE 24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
)
ha ha ha :-(
Facem si noi haz de necaz
...macar atat...si totusi gooooooooooooooooooooooollll Ghioneaaaa
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
LLLLLLLLLLLLLLL !!! Ghioneaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa