FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti

«1234512»
renato04.05.2008 18:19

In orice caz Steaua nu va pierde azi ...

...si : INDIFERENT DE REZULTAT / Dinamo ESTE DE KKT.

dr.adrian904.05.2008 18:20

inca un meci si jumatate si sper sa nu il mai vad niciodata pe Dica la Steaua.!!!

Cazorla04.05.2008 18:20

Bravo Laca !

:|

MALDINI04.05.2008 18:20

Mare adevar a spus Oli ieri : Dica face diferenta !!! Dar pt Dinamo nu pt noi

colaps04.05.2008 18:20
Nu am TV unde sunt prin urmare m-am gândit cã mã ajutã saitul fcsteaua, dar comentariul (cicã live!) se pare cã e mai de rahat decât la kanal d.

dar daca ai acces la net de ce nu incerci sa vezi meciul?

brada04.05.2008 18:21
Comentariul tipic unei canalizari - incearca asta sa fie impartial, dar isi da cu stangu-n dreptu`. Reluarile se dau doar daca e faza pro Dinamo. Daca ropotan simuleaza, nu se mentioneaza. Faulteaza nenorocitii astia de militieni la greu si Tudor e cu ei. Ordine de sus, probabil.

Daca marca Dica macar in una din cele doua faze, sau Mendoza.. era alta treaba.

Neaparat ne trebuie un suteor la poarta. Laca, scoate-l pe Banel si baga-l pe Dayro ! Astazi frate ! Dupa aia poti sa pleci. Nesu ce cauta in teren ?

dane tu amice 2 fundasi laterali disponibili si jucam cu altii ... esti suporter de o zi

kosm1n04.05.2008 18:21

Refuz sa mai vad meciurile Stelei cu "Lovin" ca titular!Avem doi atacanti lenti si doi mijlocasi laterali mult prea slabi! Deci avem o echipa de kkt! Mor de ciuda!

alexynho04.05.2008 18:22

Vis... just fucking great. Pot spune doar ca Steaua is pretty fucked up. Oare am numarat eu bine ? .. 2 ocazii ? .. dintre care una a fost pe o greseala de'a lor ? ... In fine.. inca am speranta unei minuni. Sper doar sa nu mor asteptand'o.

Marius04.05.2008 18:22
Nu am TV unde sunt prin urmare m-am gândit cã mã ajutã saitul fcsteaua, dar comentariul (cicã live!) se pare cã e mai de rahat decât la kanal d.

Multumesc frumos! :hooray:

ros-albastru4ever04.05.2008 18:22

A gresit rau de tot tactica Lacatus...cu tot respectul pt el,dar nu se poate sa o mai tina cu 2 inchizatori de la care trebuie sa vina majoritatea paselor :|:|:|...chiar daca a castigat 11 meciuri la rand,trebuie recunoscut faptul ca in unele am avut noroc mult cu tactica asta...nu stiu,poate voi fi criticat dar asta e parerea mea...

TROIAN04.05.2008 18:23

ma uit la meci fara sonor sa nu mai aud comentariul de kk , asta care comenteaza ma umplut de nervi dar o sa aiba o mare surpriza in repriza a doua pr ca Steaua va reveni in forta

forza Steaua

Dragoshinho04.05.2008 18:23

HAI ca o sa castigam. N-a avut dinamu 10-0 la rugby...si dupa aia baietii au revenit incredibil 19-10...si pana la urma am batut...se poate !!!!!!!! le zice Laca vreo 2-3, ii mobilizeaza pe baieti si poate se schimba jocul Stelei!!!

FORZZA STEUAUA!!!!!

:steagcruce:

Catalyn0704.05.2008 18:24
...si : INDIFERENT DE REZULTAT / Dinamo ESTE DE KKT.

efectiv nu ma intereseaza de javre azi X( vreau sa luam campionatu.....daca nu intra Dayro... adio

SuperSteaua04.05.2008 18:24
dar daca ai acces la net de ce nu incerci sa vezi meciul?

Sunt "în deplasare", net de ocazie. Nu e cine știe ce vitezã. Oricum anunțul cu "comentariu live" m-a salvat.

Cred cã ãla care cicã descrie fazele ori e beat, ori e dinamovist. Nu am vãzut acolo decât o fazã pentru Steaua! Chiar alt atac (sau tentativã) nu am avut?

cata_steaua04.05.2008 18:24

Joaca cam fara orizont astazi. Doar lansari in adincime la Pepe, in rest nu stiu daca am vazut 4-5 pase consecutive. Banel e praf, de multe ori batea vintul pe partea lui, si cred ca el l-a scos din offside la gol pe bratu. De Dica nu stiu ce sa mai zic. Parca toata lumea asteapta de la el o 'explozie' sau o pasa geniala, dar care nu mai vine. Pina la acel moment este doar un jucator mediocru.

Sper sa ne desteptam la pauza, ca altfel e de jale.

MALDINI04.05.2008 18:25

Mi se rupe de Dinamo eu vreau sa luam campionatu

dr.adrian904.05.2008 18:25

Dica tu pe langa Nicolita esti un [...]. pleaca odata draq ca nu te mai suport. o pasa corecta nu da. nici nu fuge. ce cauta draqlui pe teren.

amarel04.05.2008 18:26

Nici o reluare ca lumea!!!!! Javra de BALEANU merita castrat !!! :cursing:

Oare am sa mor astazi ????? :no:

Capul sus, mai e o repriza !!!!!! forzateaua

Arbitrul se pare ca are o anumita directie .....................

predatorpulse704.05.2008 18:26

Ok,a venit pauza si suntem in rahat,adanc de tot. Am vazut destepti care injura fundasii dar acolo lovinho il scoate pe Danciulescu din ofsaid,nu fundasii. O sa-mi iau injuraturi din nou,dar Steaua a jucat mai bine pana acum,ambele echipe au jucat foarte inchis si diferenta a fost facuta de faptul ca Dica fuma o tigara in loc sa traga la acea faza si Danciulescu a speculat singura lor faza legata de poarta,cu exceptia unor suturi de la 25m ale lui Cristea si ropotan.

Pana una alta e exact genul de meci pe care NU trebuia sa-l facem. Nu ma dau antrenor dar trebuia sa jucam mai deschis si trebuia neaparat sa dam un gol in prima repriza,asa in a 2-a ne vom descoperi si dupa cum stim Danciulescu si bratu au viteza si tehnica si ne pot pune in pericol apararea. Despre Tudor nu zic nimic pentru ca ne toaca incet si sigur. Faze fixe am avut destule dar mendoza le-a batut prost,daca tin minte bine am avut 3 cornere la rand si nu a iesit nimic periculos din nici unul.

Daca vrem macar sa plecam neinvinsi trebuie schimbat ceva si urgent,am jucat la mica ciupeala si am platit in prima repriza,sa vedem a 2-a cum va fi. Am mai zis-o si repet, daca nu putem sa scoatem macar un egal cu jerpelitii astia nu meritam sa fim campioni. Punct. Restul e gargara.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

leynad7204.05.2008 18:27

E cat se poate de corect sa pierdem meciul asta.

Nu-i mai injurati atata pe dinamovisti, mai bine uitati-va la caricaturile noastre, in frunte cu Lacatus.

Toti o apa si-un pamant.

Dica e un mare antitalent, am mai spus-o, e chiar penibil cateodata.

O.Petre, Lovin...sa fim seriosi, asta e echipa ?

Ar fi si pacat sa nu pierdem, zau...

MALDINI04.05.2008 18:28

Dica ma faci sa nu mai dorm cateva zile dicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fiara704.05.2008 18:29

La faza golului este greseala lui Nicolita. Fundasii centrali au facut bine pasul la offside dar BOUL l-a scos pe ala din offside. Nicolita NU este fundas si nu stie sa faca pasul. Multumim Lacatus!!! Nu meriti sa castigi titlul

Alex88pl04.05.2008 18:30

plang ca un copil...sunt lovit rau la picior de la fotbal si n-am putut sa merg la meci..:((.mi-as fi scos plamanii acolo...dar nu pot:-<.FORZA Steaua..trebuie sa marcam si sa castigam.trebuie sa incununam un retur aproape perfect.

CaTaLiNsm StElIsTu04.05.2008 18:31

Steaua-Unirea Urziceni(Cupa Romaniei).......JJ cere echipa a 2-a pe teren....Marius Lacatus:raspunde in pozitie de drepti cu mana dreapta ridicata la tampla...

Dinamo-Steaua......JJ cere egal.......Marius Lacatus pune echipa in propriu teren si mizeaza(pe un teren ud si greu) pe contraatac.....doar odonase stapanul egal de unde se deduce ca atacul nu e prioritatea....

Steaua are nevoie de antrenor nu de simbol!!!!!!!!!!!!!!!!

Cel mai slab compartiment al echipei din Stefan cel Mare e apararea...cel mai tare atacul...noi in loc sa-i lovim unde-i doare le dam ocazia sa foloseasca capitolul superior si sa loveasca acolo unde azi suferim.

Marius esti0barat.....m-am saturat sa vad ceea ce vad...mi-e= de ce spun cei care il venereaza dar asta e adevarul....

Chiar nu-mi mai pasa de rezultat..mi-a pierit toata pofta de acest meci.

Totusi meritam sa fim campioni...asa ca:Forza Steaua!!!!!!!

SzabiStelistu04.05.2008 18:32

trebuie sa intre Dayro..!!!si asta urgent!!

«1234512»