FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti

«123412»
ros-albastru4ever04.05.2008 17:52
e clar, Mirel la Danciulescu, Ghionea la bratu..

asa e, ce bine ar fi fost Golanski pe dreapta...

Pe baza lui Banel pe dreapta...cam am frisoane cand mingea ajunge in zona lui de teren :|

colaps04.05.2008 18:00

bravo zapata!!! asta ar trebui sa facem noi!! gazonul e ud, prea ne retragem...

LARI04.05.2008 18:03

Nu-mi place cum jucam pana acum. Sper sa rezistam fara gol primit pana la pauza.

ros-albastru4ever04.05.2008 18:04

Lovin joaca la noi???Am vazut ca la cornerele noastre se pricepe sa le respinga :|:|

SuperSteaua04.05.2008 18:06

Ce comentariul "LIVE" al lui pește prãjit e ãsta? Adicã pânã în minutul 31 singurul atac al Stelei a fost

"Dupa un contraatac-scoala, Dica este blocat de Izvoranu in momentul sutului." ?

Mai bine lipsã!

dee04.05.2008 18:06

vremea asta-i prielnica pentru un 0:0, greu merge constructia. Nu-i rau nici un meci nul.

off: cele doua cutii cu materiale pirotehnice capturate,pe care vroiau sa le introduca pe stadion apartineau cainilor?

ros-albastru4ever04.05.2008 18:08
off: cele doua cutii cu materiale pirotehnice capturate,pe care vroiau sa le introduca pe stadion apartineau cainilor?

Da,ale lor erau...

colaps04.05.2008 18:08
vremea asta-i prielnica pentru un 0:0, greu merge constructia. Nu-i rau nici un meci nul.

da, asa se pare, i-a descoperit pe catzei cu pocnitori, da nu le-au luat chiar pe toate... oricum, mi se pare mie sau se aud mai mult ai nostri?

... da, a fost penalty.. :(

acum va trebui sa atacam...

dee04.05.2008 18:09

Da,ale lor erau...

sa vedem daca se aplica legea Dragomir

le: gol Bratu :| Zapata cam imprudent, trebuia sa-si dea seama ca nu mai poate sa forteze cu Tudor.

dax4704.05.2008 18:10

Comentariul tipic unei canalizari - incearca asta sa fie impartial, dar isi da cu stangu-n dreptu`. Reluarile se dau doar daca e faza pro Dinamo. Daca ropotan simuleaza, nu se mentioneaza. Faulteaza nenorocitii astia de militieni la greu si Tudor e cu ei. Ordine de sus, probabil.

Daca marca Dica macar in una din cele doua faze, sau Mendoza.. era alta treaba.

Neaparat ne trebuie un suteor la poarta. Laca, scoate-l pe Banel si baga-l pe Dayro ! Astazi frate ! Dupa aia poti sa pleci. Nesu ce cauta in teren ?

SuperSteaua04.05.2008 18:12

Neaparat ne trebuie un suteor la poarta. Laca, scoate-l pe Banel si baga-l pe Dayro ! Astazi frate ! Dupa aia poti sa pleci. Nesu ce cauta in teren ?

dax47, Steaua "are faze"? CÃ COmentariul "live" nu zice nimic cum cã Steaua atacã.

ros-albastru4ever04.05.2008 18:12

Da,ale lor erau...

sa vedem daca se aplica legea Dragomir

Da de unde.Probabil daca era vorba de suporteri ai Stelei,se facea mare scandal...

SzabiStelistu04.05.2008 18:13
:(( pacat...sper sa revenim :-s:((
maye04.05.2008 18:14

cacatu` ala ce mortii lui instiga?//`tu-l in gat

ros-albastru4ever04.05.2008 18:14
Comentariul tipic unei canalizari - incearca asta sa fie impartial, dar isi da cu stangu-n dreptu`. Reluarile se dau doar daca e faza pro Dinamo. Daca ropotan simuleaza, nu se mentioneaza. Faulteaza nenorocitii astia de militieni la greu si Tudor e cu ei. Ordine de sus, probabil.

Mi-e scarba de mizerabilul asta de comentator,nu-i mai pomenesc numele ca nu merita...un comentariu tendentios

cred in steaua mea04.05.2008 18:14

suntem impiedicati

nu comentez.

LARI04.05.2008 18:15

Speram macar acum sa ne dam drumul la joc.

SzabiStelistu04.05.2008 18:15

macar un 1-1 :((

Luccifer04.05.2008 18:15

saracu` asta de comentator cred ca si-ar da un coi ca sa ia bataie Steaua...cred ca azi o sa sparg televizoru`...e printre putinele dati cand folosesc un limbaj trivial, dar nu mai pot sa il sufar pe dobitocu` asta

hypno04.05.2008 18:17

ce fericit ii comentatoru' ... crapaiar microfonu' in 5

zamainmenu04.05.2008 18:17

Iar am jucat cu autobaza in poarta, jucand la 0-0 si incercand sa "construim" cu Lovinho si Ovidel Rolex...penibil. Si nici macar nu ne pricepem sa contra-atacam. Dica are doar doua viteze: doi pasi pe loc si unul la mijloc. Iar Nesu e ca o oaie capiata.

zloty04.05.2008 18:17

hai ca arbitru ala mai are putin si o sai dea peste picioare lu moreno ,no sai mai fie suficient sa se bage in fata lui

SuperSteaua04.05.2008 18:18

Nu am TV unde sunt prin urmare m-am gândit cã mã ajutã saitul fcsteaua, dar comentariul (cicã live!) se pare cã e mai de rahat decât la kanal d.

IONU_TZ04.05.2008 18:19

fundasi de rahat....Lacatus lasane nu esti bun.imi vine sa morrr de oftica

dax4704.05.2008 18:19

Tudor ii ajuta cat poate, nu degeaba a fost pus sa "arbitreze", are de spalat pacatele din meciul Steaua - chefere Cluj. Pana si Lacatus ii ajuta. Cu tot respectul, Laca, esti praf. Chiar si daca l aveai pe Cristiano Ronaldo in lot, tot pe Banel l-ai fi pus titular. Atat poti tu.. asta e..

Adio titlu ! Oricum, adevarata umilinta este ca chefere Cluj a ajuns in Liga inaintea lui Dinamo.

«123412»