FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti

«1101112»
dax4704.05.2008 21:11

Trebuie sa ne calcam pe inima si sa-i cerem demisia lui Lacatus, la ultima etapa. Cu totii il iubim, sunt sigur, ca jucator. Dar ca antrenor, e clar nu are stofa decat ca antrenor de medie. 100 de ani o sa-l regretam pe Protasov, sau pe Zenga.

Multi trebuie sa zboare de la Steaua. Cu antrenor cu tot. Nu poti castiga la nesfarsit cu noroc.

Si era meci de castigat, cu tot cu arbitrajul atat de potrivnic al brigazii lui lupescu. Dar nu am vrut nici noi.

Avem o gramada de terminati in echipa asta care sunt tinuti titlari in detrimentul echipei si nu inteleg de ce. Chiar crezi machedonule ca o sa ti-i cumpere cineva pe terminatii astia de Banel, nesu, etc ?

Ai mai pierdut un titlu, adica o sursa de bani, sigura. Asta era campionatul Stelei. Am avut cel mai usor program din ultimii 10 ani. Ca niciodata. Si l-am pierdut pe mana noastra. Pe mana oii conducatoare, pe mana oii ascultatoare, pe mana oilor din teren.

Ne-au ciuruit...

amarel04.05.2008 21:12
Hai baieti, fiti seriosi! U Cluj va pierde cu 1-0 si gata, cum ar fi pierdut si Buzaul.

Eu zic sa nu va faceti sperante degeaba!

CORECT !!!!

Daca noi nu ne-am ajutat, sa nu mai asteptam pomeni de la altii !!!!!!

GATA, titlul din 2008 s-a dus !!!!!Urmeaza campania pt 2009 !!!!!Sa tacem si sa ne vedem de treaba noastra !!!!Poate meciul asta-i da gandul al bun atat lui Lacatus cat si ...GB-ului, si ii marita pe Dica , Nicolita, Lovin !!!!!!

Poate luam si vreo 3 mijlocasi buni......... :huh:

costy_a04.05.2008 21:25
Sunt gata sa vin miercuri pe stadion sa sustin Steaua.

Insa daca Lacatus nu-si prezinta miercuri demisia, va fi ultimul meu meci pentru mult timp.

O sa apara JogaBonito sa-mi spuna ca sunt suporter de rezultat.

Eu ii spun inca de pe acum ca sunt suporterul Stelei, echipa de FOTBAL!

iti spun eu sa nu mai vii,de fapt te rugam sa nu ne onorezi cu prezenta nici miercuri....asa cum speram ca va fi si in urmatorele sezoane.

«1101112»