E20:meph_frumossu v marinescu_dani2005=0-1
E20:meph_frumossu v marinescu_dani2005=0-1
Etapa 20
marseillais_666 v yamasha_tusca 2-1. Era sa ma retrag iar, dak luam bataie si in meciu asta. Ms yamasha ca ai ratat-o pe aia in min 90.
sunt intr-o criza de forma prelungita... sper sa ies candva din ea!
etapa18 meph_frumossu v buli2buli 3-1
Etapa 20: cosmin_marin25 v puricele88 0-1
Etapa 19
buli2buli 0 v 0 fallenangell002000 , start de retur catastrofic... ![]()
Etapa 19 s3rgyu_adriano_13 v rollyn09 2-3 ...meritam victoria....am ratat ca un tampit...
etapa 19 s3rgyu_adriano_13 v rollyn09''''2-3
Etapa 18 andrei_marius06 v s3rgyu_adriano_13 1-2 gol in min 90 Freddy Kanoute ![]()
etapa 20 rollyn09 v badboy_steaua .... 5-2
Etapa 20
rollyn09 v badboy_steaua 5-2 ![]()
Etapa 15
marinescu_dani2005 v marseillais_666 1-2. Noroc cu autogolul lui, ca era egal.
@ marseillais, numa` pe noroc
... in fine
Am vb cu tzusca, joc luni seara. Am vb cu ionutz, posibil tot atunci, nu era acasa. Va doresc seara placuta si inceput de saptamana cat mai bun ! O sa fiu acasa dupa ora 20:00, am un examen la facultate maine.
daca-l vede cineva pe zmarius88, sa ma anunte si pe mine, ca eu nu l-am mai vazut pe mess si nici nu-mi raspunde
saptamana usoara!
Apropo de etapa 17, cu andrei_marius, l-am cautat pe 21 si 22 sa jucam meciul, i-am lasat offline, n-am primit nimic pana in ziua de azi. E drept, n-am stat in ultimele 3 zile pe net, nefiind in oras.
Nici eu nu dau de el.........de doua ori l-am prins pe mess dar nu a avut chef sau timp sa joace.... daca nu joc etapa cu andrei_marius pana la ora limita aman in contul lui
Mr Moderator al diviziei B , eu nu reusesc sa dau de limited de nicio culoare, eu am amanat , da cat sa mai astept... baiatul asta nu da niciun semn de viata...sa zica si el ceva...nimic , nimic...Ce se va intampla???
Vad ca s-a implementat, mai nou, chestia asta cu "aman in contul lui". Nu ii vad logica, din moment ce alternativele sunt foarte clare: ori amana omul care posteaza, ori dovedeste ca nu a dat de adversar si verdictul este clar, victorie la masa verde. Propun moderatorului diviziei B sa nu mai ia in considerare amanarile postate in contul altcuiva.
Vad ca s-a implementat, mai nou, chestia asta cu "aman in contul lui". Nu ii vad logica, din moment ce alternativele sunt foarte clare: ori amana omul care posteaza, ori dovedeste ca nu a dat de adversar si verdictul este clar, victorie la masa verde. Propun moderatorului diviziei B sa nu mai ia in considerare amanarile postate in contul altcuiva.
Sunt de acord cu i0nutz83 ... oricum vad ca a crescut numarul celor neseriosi, dupa care trebuie sa alergi ca sa joace etapele
19. i0nutz83 - blind1ro 0-0.
Pe adinho nu l-am vazut deloc azi, iar rollyn avea o problema, a ramas ca ma cauta el. Ramane de vazut cand, eu o sa fiu pe net maine in jurul pranzului si eventual pe seara.
Etapa 19: pauleta_1984 v meph_frumossu (2-1)
limited si zmarius postati aici sau lasati-mi offline-uri cu ora la care puteti juca...
Etapa 18
blind1ro v yamasha_tusca 2 - 1 . Revenire spectaculoasa a celui MAI SLAB JUCATOR IN VIATA pe care l-a intalnit tzusca. Bafta mai departe !
Etapa 19
i0nutz83 v blind1ro 0 - 0 .
astept decizia pentru meciul cu limited
ETAPA 18
ady_adinho-marseillais 1-0
Ca fapt divers, de andrei_marius n-am dat nici acum.. Nu ca as fi vrut sa joc, doar voiam sa-i iau o declaratie la rece despre anulare
)