FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2 - 1 ( 1 - 0 )

«167891015»
Dica9602.05.2008 07:12

fular-campionii

Sunt sigur ca Steaua va bate pe Dinamo cu 2-0.

Golurile vor fi date de Dica(dica10) si unul dintre straini!

f234567k02.05.2008 10:41

Incredibil! Goian suspendat. Sper ca Sorin sa faca un meci mare.

redandblue02.05.2008 11:27

asemenea decizii se pot lua numai in Romania...no comment!!!

oricum facem 0-0 si luam campionatul...!!!

Alex1234_Steaua4ever02.05.2008 11:41

Incredibile suspendarile lui Goian si Pawel... nu pot spune decat "felicitari" sefilor CFR-ului ... sper sa-l vad macar acum pe Rada pe teren sau macar pe banca si pe Dayro moreno titular sau macar sa-l bage pe teren in prima repriza. Mi se pare ca Lacatus se cam eschiveaza .. citisem acum cateva zile de ce nu-l baga pe Dayro in echipa : nu-i place cum se comporta la antrenamente... maine-poimaine auzim ca nu-l baga fiindca se uita urat la el... Lacatus - ai incredere in el , poate rezolva de unul singur un meci - e probabil singurul care il poate inlocui pe Dica , parerea mea este ca Dayro il depaseste pe Dica , si daca nu are de gand sa-l bage in echipa mai bine sa-l lase sa plece - isi iroseste talentul pe banca Stelei lasandu-i pe altii care nu merita , titulari.

MoWeed02.05.2008 11:58

Noi eram favoritii federatiei parca....

Dar despre declaratiile fotbalistului ratat cu numele de Trica sau a grasanilor Muresan si Jabba nu se aude absolut nimic.

Sper sa invingem si sa castigam campionatul ca sa le dam o palma frustratilor astia...

ullo02.05.2008 12:03

daca nu putem sa facem un egal cu pisicutele....e de rau ,dar nu vad cum pot amana fiesta...

FORZA Steaua

fular-campionii

ORICUM DUMINICA :MEET THE GAY SPARTANS

Fac pariu cu oricine de pe acest site ca Banel va fii cel mai bun om al Romaniei de la euro!

MAI E VREUN Banel IN AFARA DE AL NOSTRU?

1uLy4Nn02.05.2008 12:41

foarte tare treaba cu Goe si Golanski. se pare ca nu doar Becali apasa asa numitele butoane. sper sa intre Rada si sa demonstreze ca este valoros..

Hai Steaua

mountytoma02.05.2008 12:43
E Bãnel Nicolițã în crizã?

Pentru mine, nu. Bãnel joacã la fel ca acum șase luni, la fel ca acum un an, la fel cum a jucat mereu. El nu e un jucãtor spectaculos, ci un luptãtor. Nu va fi niciodatã un superjucãtor, dar va fi mai util ca mulți alții.

sursa prosport - interviu cu Piturca

as adauga eu, in ton cu glumele care se poarta: Banel e mult mai util, pentru ca de pe urma lui Piturca va lua un comision frumusel, ceea ce nu se intampla cu altii (mai ales strainii). sau cel putin asa spera Piturca si Becali, care chiar cred ca Banel va fi vandut pe o suma mare. si chiar le doresc sa se intample asta, am scapa si de Banel si am avea si bani sa il luam pe szekely de exemplu, care joaca de vreo suta si ceva de ori mai bine ca Banel...

JDERUL02.05.2008 12:44

Iata ca mai marii de pe la federatie nu se desmint!

Suspendarea lui Goe nu face altceva decat sa-mi confirme banuielile despre intentiile federalilor si ale tuturor frustratilor din fotbalul romanesc.Aceste banuieli mi le-am exprimat intr-un post anterior si nu vreau sa le mai repet.

In groapa trebuie sa fim mai motivati ca niciodata si sa nu lasam loc de interpretari!

Vor ei sa ne suga sangele?

Ei bine,nu-i vom lasa nici sa ne suga p...!

Dragutzul_stelistul02.05.2008 12:51

victorie sau egal neaparat.....dak nu.....sa dus dreaq titlu :( dar Rapidu krd ca lea dat meciu lu Dinamo.... sa ne intimideze pe noi ...... oricum egalul il scoatem sigur.....si Lacatus sa nui mai tina pe banca pe Habibou , Dayro ...... a deaia a dat Becali o gramada de bani pe ei....;)

mountytoma02.05.2008 12:55
Iata ca mai marii de pe la federatie nu se desmint!

Suspendarea lui Goe nu face altceva decat sa-mi confirme banuielile despre intentiile federalilor si ale tuturor frustratilor din fotbalul romanesc.

de la federatie nu ne putem astepta la altceva, ei isi doresc sa ia CFR titlul ca sa avem doua echipe in CL. ca daca Steaua castiga titlul, va dati seama ce va face cfrul in turul preliminar CL! din aceasta cauza nici nu s-au obosit sa comenteze sau doamne fereste sa pedepseasca non-combatul evident al lui Dinamo si al rapidului in fata clujului!

ce trebuie sa faca Steaua? pai eu cred ca ar fi bine ca jucatorii sa intre in silenzio stampa perpetuum, pentru a-si vedea de joc si pentru a nu ne mai trezi cu Goian suspendat exact cand si unde ne durea cel mai tare.

in meciul cu Dinamo au lovit in noi exact in aparare (punctul forte al Stelei in acest sezon). va fi mare pericol de eliminare, sper din toata inima ca jucatorii sa nu se lase provocati, caci arbitrii vor fi clar atenti la ce se intampla in favoarea cui trebuie! sa nu uite cum l-a eliminat curpodeanul pe Thereau din cauza lui motzi, chestia aia a fost strigatoare la cer, dar si o dovada clara de cat de bine a fost pregatit totul!

si daca jucam fotbal, ignorand arbitrii si provocarile adversarului, putem sa ii batem, ca apoi sa putem rade de harcea-Borcea si venele lui :-)

helena_steaua02.05.2008 14:17

eu ma pregatesc deja de drum...Bucurestiul ne asteapta miercuri,7 mai, dubla sarbatoare:)

ferm convinsa ca vom scoate cel putin un punct in groapa de [...], de unde nu vor mai iesi dinamovistii din ea,si nu noi cum declara Borcea fular-campionii

stelistul stelist02.05.2008 16:10

golanski si Goe suspendati: asta e sigur mana ungurilor e prea de tot ca Goe sa fie suspendat si trica sapunaru si alti "mari fotbalisti' sa nu li se intanple nimic dupa afirmatii mult mai "neinspite" dar asta e Romania in asta traim

MALDINI_STEAUA02.05.2008 16:17

Incep sa cred ca CFR va fi campioana.

stelistul stelist02.05.2008 16:17
golanski si Goe suspendati: asta e sigur mana ungurilor e prea de tot ca Goe sa fie suspendat si trica sapunaru si alti "mari fotbalisti" sa nu li se intanple nimic dupa afirmatii mult mai "neinspirate" dar asta e Romania in asta traim
dr.adrian902.05.2008 16:39

avem cel mai greu meci din acest an. mare lucru daca batem sau scoatem un egal avand din vedere absentele.

apropo va fi un meci foarte urat.

iceboy02.05.2008 17:42

Coalitie Anti-Steaua

Inaintea meciului Dinamo-Steaua, tot mai multe voci sustin ca la meciul din Stefan cel Mare, care va decide campioana, arbitrii vor face tot posibilul pentru a stopa echipa antrenata de Marius Lacatus din cursa pentru titlu.

La inceputul acestei saptamani, surse autorizate sustin ca presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, s-a intalnit pret de cateva zeci de minute cu cel care face delegarile in Liga I, fostul dinamovist Ionut Lupescu, intr-un restaurant din Piata Lahovari, unde chelnerii s-au asigurat ca nu sta nimeni in preajma celor doi. Ce au vorbit nu este clar, insa imediat dupa intalnirea dintre cei doi, Lupescu a dat un prim semnal.

"In acest retur au fost prea multe greseli in favoarea Stelei. Steaua a avut parte de unele greseli majore in favoarea sa", ii atentiona Lupescu pe arbitri.

Pe langa acest lucru, Ionut Lupescu se pare ca este presat din ce in ce mai des sa delege arbitrul cerut de cei de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Un apropiat al gruparii din Gruia, Balaj ar urma sa isi spele pacatele de etapa trecuta, cand nu a vazut un penalty la Ruiz, prin blocarea Stelei din drumul spre titlu.

Lupta anti-Steaua s-a dus si la Comisia de Disciplina. Polonezul Pawel Golanski a fost suspendat timp de doua etape pentru ca l-a scos pe Joshua Mitchell dintr-o zona fierbinte, in care era sa se ia la bataie cu Robinson Zapata, in timp ce Dorin Goian a fost si el suspendat tot pentru doua etape pentru o declaratie data la sfarsitul meciului cu Otelul Galati. Suspendarea lui Goian este cu atat mai ciudata, incat intre timp s-au mai disputat doua etape din Liga I, iar daca ar fi fost suspendat la timp Goian ar fi fost pe teren in meciul cu Dinamo.

In comparatie, intentia lui Eugen Trica de a scoate echipa de pe teren la meciul cu Politehnica Iasi a fost trecuta cu vederea, "din lipsa de vorbe", sau declaratii de genul "Steaua a furat" si "Steaua a cumparat" au fost sanctionate doar cu avertisment si amenda.

iata-i pe cei care joaca numai pe teren

:steag_sah_mic:

radoi8602.05.2008 18:05

@iceboy

Sper din suflet sa nu ai dreptate cu toate ca toata lumea vede aceleasi lucruri ca si tine.

Ideea e sa fim atat de buni incat sa trecem si peste arbitraj si peste suspendarile la comanda care s-au dat.

Macar Laca va sta pe banca in groapa?

iceboy02.05.2008 18:46
@iceboy

Sper din suflet sa nu ai dreptate cu toate ca toata lumea vede aceleasi lucruri ca si tine.

Ideea e sa fim atat de buni incat sa trecem si peste arbitraj si peste suspendarile la comanda care s-au dat.

Macar Laca va sta pe banca in groapa?

altceva din toata chestia asta mudara nu poti sa vezi

Laca va sta pe banca, el niciodata nu va lasa Steaua singura!

MALDINI_STEAUA02.05.2008 18:48

Tare mi-e frica de meciul asta , mai ales dupa cele intamplate zilele astea , suspendarea lui Goian si Golanski...si asa mai departe...sper din tot sufletul sa iesim campioni desi sincer nu cred ( cel putin asa simt eu acum :( )

iceboy02.05.2008 19:26

sper din tot sufletul ca cele enuntate mai sus sa fie niste speculatii si sper sa vad un meci bun al Stelei si fara multe accidente neplacute

FORZA Steaua

sku73r02.05.2008 19:43

scz ...cand se pun in vanzare bilete la meciul Steaua-Buzau ?

MALDINI_STEAUA02.05.2008 19:55

@sku73r cred ca de luni,va fi anuntat pe siteul oficial al clubului.

metzzz02.05.2008 20:02

Trica si Fabiani sunt suspendati pentru. meciul cu Bistrita...acuma depinde ca nea Jenel

sa isi apere corect sansele si mai mult ca sigur ca , chefere nu va castiga!

radoi8602.05.2008 20:04

@iceboy

Stiam ca il judecau pe Laca dupa palma meritata pe care i-a aplicat-o translatorului antrenorului de la Timisoara!

«167891015»