FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2 - 1 ( 1 - 0 )

«15678915»
redandblue30.04.2008 16:53

in opinia mea meciul cu Dinamo este un adevarat test pentru Steaua...daca bate atunci confirma valoarea echipei si putem spune ca Steaua a luat titlul si nu Gigi Becali

mihais30.04.2008 18:10
haide-ti sa le aratam stelistilor cine e cu adevarat Dinamo.suntem mai buni decat ei,crede-ti in voi si luati titlul din mana rivalilor.nimic nu se compara cu o victorie contra Stelei.nici un alt rezultat nu concepem decat Dinamo bate pe Steaua.

ba ai 10 ron daca te duci sa te culci lasa-ne scuteste-ne :steagcruce:

ultras_florin2030.04.2008 18:47

Am vreo sansa sa prind si eu un bilet din cele 700 oferite suporterilor stelisti?Sunt din provincie si vin sambata dimineata.Cel mai probabil o sa-mi cumpar bilet la tribuna 2.

Simt ca vom face un meci mare care sa inchida gura celor care zic ca nu meritam primul loc.

Tot ce imi doresc este sa castigam titlul la cel putin 3 puncte, ca sa nu conteze cele 3 puncte castigate la masa verde.

Alaturi de Steaua indiferent de rezultat

Jandarmerita30.04.2008 18:54

mai raduciouiule, cred ca ai gresit site-ul, du-te in alta parte si posteaza ca aici nu tin "bancurile" tale

yo_marius30.04.2008 18:59

raducioiu e banat! cum vreti sa va raspunda?

terminati cu prostiile.

amarel01.05.2008 05:56
Nu trebuia sa riposteze, unii arbitrii ar fi dat rosu numai pentru simplul fapt ca a ripostat altii nici macar galben.....parerea mea e ca era de rosu pentru ca se vede clar ca a incercat sa dea...

A fost doar o intentie, nedusa la bun sfarsit, asta nu se penalizeaza cu cartonas !!!!! :steag_sah_mic:

haide-ti sa le aratam stelistilor cine e cu adevarat Dinamo.suntem mai buni decat ei,crede-ti in voi si luati titlul din mana rivalilor.nimic nu se compara cu o victorie contra Stelei.nici un alt rezultat nu concepem decat Dinamo bate pe Steaua.

:blink: RADUCIOIULE , tata, ai invatat din nou romaneste mamica ??????

Ca dupa 2 luni in italia nu mai stiai o boaba .........,neuronul canin e de vina , bata-l sa-l bata .....

Te-ai reciclat acuma??? Stii sa si scrii ???? :clap: Bravos, te poti simti un caine implinit , poate te pune Borcea sef la butelii !!!!!!!!!!1

Scenariul ideal : CFR - Gloria 0-1

Dinamo - Steaua 0-3

Aaa, era sa uit, dupa meciul pierdut in Ghencea, rahatii de la ziar au tot macanit de meciul din 1989, , dar de meciul din 1894 cand marele Lucescu a luat-o cu 6-1 in cupa , cand avea toti ciumetii in echipa , iar Steaua atunci era in formare .....nici o vorba !!!!!

.....1984,...scuze!!!!! :blush:

Vreti sa va spun si cine a marcat atunci ???? :blush:

c.ronaldo1701.05.2008 06:27

@amarel

De fapt, scenariul ideal ar fi ca Steaua sa castige in groapa cu gunoi. In rest... cred ca ar trebui sa ne doara`n ... de ce fac caile ferate.

1uLy4Nn01.05.2008 09:55

Lasati mai omu' sa viseze. Nu trebuia banat, trebuia sa il vedem dupa meci ce o sa mai zica

DelPiero1001.05.2008 10:14
poate vrei sa zici, Martin Tudor.

lung a facut praf Steaua in meciul ala. mai ceva CA Carlos in tot Champions League-u

Tibi Lung a aparat un penalty inainte sa gafeze! Uita-te la rezumat pe youtube.

Din cauza lui Tibi Papuc am luat bataie dupa 8 ani in fata lui dinamu!Ei erau campioni deja atunci,insa marea lor dorinta era sa bata Steaua!Daca nu era Tibi Papuc,nu ne bateau nici atunci...

dr.adrian901.05.2008 10:26

E Bãnel Nicolițã în crizã?

Pentru mine, nu. Bãnel joacã la fel ca acum șase luni, la fel ca acum un an, la fel cum a jucat mereu. El nu e un jucãtor spectaculos, ci un luptãtor. Nu va fi niciodatã un superjucãtor, dar va fi mai util ca mulți alții.

ªi atunci, de ce îl fluierã lumea?

Pentru cã lumea l-a cam uitat pe Bãnel. Au venit sud-americanii în Ghencea și toatã lumea se uitã la ei. Dayro Moreno a dat un gol, o pasã, a fãcut o floricicã și e idolul tribunei. Însã tot Bãnel va ajuta Steaua mai mult pe teren. Mai ales atunci când va juca împotriva unor echipe mari. Atunci fac diferența oamenii ca el, puternici fizic, care sã moarã pe teren. Nu o sã mai meargã cu fițe, cãlcâie sau driblinguri. Astea merg aici, în campionat, dar nici aici mereu.

Deci Bãnel va fi în lotul pentru Euro?

Dacã nu pãțește ceva, sigur va fi. Eu am încredere în el și mã bazez pe Nicolițã. La fel mã bazez și pe Florentin Petre, alt fotbalist criticat într-o perioadã, dar care acum a înscris mereu în Bulgaria și va ieși campion cu ÞSKA Sofia. Petre și Bãnel sunt doi mijlocași laterali clasici, care fac foarte bine ambele faze.

Pe cine vã mai bazați?

Pe cei mai valoroși jucãtori ai momentului. În mare, lotul se știe. Nu vor fi surprize, nu voi face experimente. Am nevoie de cei care sunt capabili sã joace la o astfel de competiție.

Vor fi și nemulțumiți...

Asta e viața. Nu pot lua 30 de inși la Euro, pentru cã nu ne lasã UEFA. Simt cã existã concurențã pentru un loc în lot, și asta mã bucurã. Din pãcate nu îi pot mulțumi pe toți. ªi trebuie sã țin cont și de alte criterii, nu doar de valoare.

sursa prosport - interviu cu Piturca

asa pentru voi aia care il contestati pe Banel. voi maestrii

predatorpulse701.05.2008 10:53

@dr Adrian 9, recunosc, si eu sunt un "maestru" care il contesta pe Banel Nicolita. Interviul cu Piturca nu mi se pare relevant, ba chiar mi se pare penibil pe alocuri.

Ce inseamna "lumea l-a uitat pe Banel"? Pai dupa ce sa ni-l amintim,dupa mingi date in plopi, dupa driblinguri nereusite, dupa pase gresite? Sud-americanii sunt iubiti in Ghencea pentru ca ne arata din cand in cand stilul consacrat al Stelei,in viteza si cu pase pe jos.

Eu inteleg ce a urmarit Piturca atunci cand a dat interviu, a vrut sa-i ridice moralul baiatului si sa dea un mesaj pentru cei de la Steaua, si anume sa-l reabiliteze pe Banel ca sa fie in forma pentru Euro.

Piti stie de ce il ia la Euro: noi ne vom apara la campionatul european, avand in vedere cu ce echipe ne vom infrunta, si cand "vedetele" noastre vor obosi, Banel va fi trimis in teren pentru a face ture intre adversari folosindu-se astfel de singurul sau atu, rezistenta fizica.

Pacat ca nu ai dat titlul din prosport, "Salvati-l pe Banel", daca ar fi sa ma iau dupa ei as infiinta si o organizatie ca sa ii salvam cariera lui Banel. Habar n-aveam ca la Steaua se fac opere de caritate,altfel nu imi explic titularizarea lui Banel cand Neaga(daca acceptam scuza ca Dayro e indolent) fuge cel putin la fel de mult ca el(e bine pregatit fizic dupa aventura din coreea) si mai stie cat de cat cu mingea.

N-am absolut nimic cu Banel Nicolita dar el nu a evoluat deloc ca fotbalist de cand a venit la Steaua, cel mult a stat pe loc,unii chiar zic ca a scazut. O sa dau si niste exemple de alti fotbalisti mediocri de la echipa, si anume Lovin si Baciu,amandoi au venit la pachet cu Goian, n-au primit atatea sanse ca Nicolita, dar atunci cand au jucat si-au facut datoria cum au stiut ei mai bine.

Nicolita a dezamagit in atatea meciuri si totusi a fost mai mereu titularizat. Faptul ca Banel e lot si Ochirosii a fost trimis la buzau sa-si rupa picioarele spune totul despre "managementul" nostru.

Mai are maxim 2 sezoane la echipa,si aste cu indulgenta, daca pana si benefactorul sau, jijel ciobanel si-a dat seama ca isi da singur cu barda-n-stii tu ce daca intram cu Banel pe teren in CL.

Banel poate fi salvat, insa doar de el insusi,daca invata peste noapte ce e aia o pasa, o centrare corecta, un dribling etc.

Concluzia mea ar fi ca Piturca sa-si vada de nationala si sa lase Steaua in pace, Steaua nu e aici ca sa-l "salveze" pe Banel ci ca sa facem performanta,cu sau fara el.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

dr.adrian901.05.2008 11:23

Fac pariu cu oricine de pe acest site ca Banel va fii cel mai bun om al Romaniei de la euro!

redandblue01.05.2008 11:30

sigur Banel va fi cel mai bun roman de la euro 2008 !

buna gluma...si va reusi numai centrari ca cea din finalul meciului cu Timisoara !

o avea el Banel calitati de atlet de luptator dar de fotbalist cu siguranta nu are...asta e adevarul!

MoWeed01.05.2008 11:43

predatorpulse7

Subscriu la absolut tot ce ai zis. Complet de acord cu tine

amarel01.05.2008 13:37
@amarel

De fapt, scenariul ideal ar fi ca Steaua sa castige in groapa cu gunoi. In rest... cred ca ar trebui sa ne doara`n ... de ce fac caile ferate.

Da, dar daca n-ar invinge pe Bistrita, s-ar lovi si de propria neputinta, iar asta doare cel mai mult !!!!

fac pariu cu oricine de pe acest site ca Banel va fii cel mai bun om al Romaniei de la euro!!!!!!!!

Totul e sa si poata !!!! EU fac pariu, si as fi bucuros sa-l pierd,....insa ma indoiesc ........ :whistle:

Deci...., care-i miza ??? 2litri de COLA e suficient :blush:

dr.adrian901.05.2008 13:46
fac pariu cu oricine de pe acest site ca Banel va fii cel mai bun om al Romaniei de la euro!!!!!!!!

Totul e sa si poata !!!! EU fac pariu, si as fi bucuros sa-l pierd,....insa ma indoiesc ........ :whistle:

Deci...., care-i miza ??? 2litri de COLA e suficient :blush:

e suficient. oricum mai multi bani nu am

metzzz01.05.2008 14:06

daca Banel o sa fie cel mai bun la euro , eu o sa fiu mama omida !

hai ma terminati cu prostile :))

daca faci o comparatie intre Banel si juma dintre cacatei iti dai seama ca este

acelasi lucru!

JDERUL01.05.2008 14:13

In groapa trebuie sa luam cel putin un punct daca nu pe toate trei! Sincer nici nu ma intereseaza cum,daca vom juca frumos sau nu sau daca vom beneficia de vreo greseala de arbitraj. Spun asta pentru ca,in ultimul timp toti frustratii cu functii de decizie de pe la FRF si Liga comploteaza pentru a umbri aniversarea celei mai mari performante a fotbalului romanesc ,,7 MAI 1986"! Altfel nu-mi explic suspendarea de 2 etape a lui Pavel Golanscki in urma evenimentelor de la Craiova unde saracul vrand sa impiedice o bataie ce se putea generaliza s-a ales si cu un pumn in figura si cu un ,,rosu" nemeritat! S-ar putea acestuia sa i se alature si Goe pentru declaratia de la finalul meciului de la Galati. Am putea fii fluierati de catre unul dintre ,,impartialii" Lajjos sau Augustus ale caror preferinte este inutil sa le mai amintim. Baiatul cu butelii vad ca nu a fost chemat sa dea socoteala comisiilor pentru instigare la violenta in urma declaratiei cum ca,daca vom invinge in groapa si decid ei ca nu meritam nu mai iese nimeni din stadion!

Sa luam noi 3 puncte in groapa si bistritenii 1 punct CuFuReilor! Ooooooooo,ce vis frumos! Doamne ajuta!

.Ax3L.01.05.2008 17:53

ar fi prea frumos sa fim campioni in groapa ar face Borcea stop cardiac ar muri pe loc

Stelistul^A01.05.2008 19:12

Din cate am inteles Dinamo vrea sa ii ajute pe CFR Cluj sa castige campionatul..

nu vor sa iesim noi pe locul 1 ar vrea CFR-ul:| :chair::angry::thumbdown:

MoWeed01.05.2008 20:08

@Stelistul^A

E normal asta. Daca ar fi fost situatiile Stelei si a lui dinam0 inverse, si noi am dori sa nu ia spurcatii campionatul...

MALDINI_STEAUA01.05.2008 20:10

Stelistul^A tu crezi ca Dinamo s-ar da laoparte din fata Stelei vreodata?Tu chiar crezi ca Dinamo ar vrea sa piarda cu Steaua ? Si nu acum in situatia asta , cand Steaua poate lua campionatul daca scoate un egal in groapa.Acest derby are acceasi miza chiar daca o echipa este pe primul loc si una pe ultimul sau chiar daca Dinamo si Steaua sunt la jumatatea clasamentului.Duminica va fi un meci pe viata si pe moarte si tot asa ar fi fost daca Steaua erea pe locul 2 nemaiavand sanse la titlu.Cu toate asta sper din tot sufletul sa castigam in groapa.

Lupta Steaua !!!

cRiss4Steaua01.05.2008 20:35

am vazut un post de la ceva user in care spunea "Marius Lacatus: E posibil ca Radoi si Zapata sa nu joace" e adevarat ? nu am gasit niciunde asta.. sper sa joace zapata

MALDINI_STEAUA01.05.2008 20:57

Eu postasem asta, a fost o declaratie a lui Lacatus relatata de Pro Sport acum 2 zile.Nu stiu cat de real este, eu sper sa joace duminica.

Bogdan4Steaua01.05.2008 22:28

Avem obligatia sa ii batem pe cofetari chiar la ei acasa.

Va fi un meci al orgoliilor, un eventual pas gresit al celor de la CFR ar scadea din presiunea resimtita de jucatorii nostri.

Indiferent de lot, indiferent de forma de moment sau de meciurile anterioare, un derby va fi mereu un meci de 1 X 2. Cu ambitie si concentrare maxima, cred ca putem castiga acest meci.

Unii spun ca ar trebui sa ne aparam. Da, nu trebuie sa neglijam defensiva, insa nu ne putem apara 90 de minute. Exista riscul unui gol pe final de meci, si acest lucru ne-ar da peste cap toate planurile. Cred ca Lacatus ar trebui sa introduca in teren un 11 echilibrat, in nici un caz sa nu neglijeze partea ofensiva.

Nu trebuie sa ne aruncam peste ei cu prea mult entuziasm, pentru ca un jucator ca si Bratu il va depasi clar pe Goian daca scapa pe o contra. In acest caz, fie Goe se alege cu un rosu, fie Bratu are sanse mari de a marca(e singurul gen de faza care ii convine). Mare atentie si la jocul pe benzi, pentru ca este vital sa evitam o ploaie de centrari in careul nostru. Avand in vedere ca Nesu este usor de depasit in defensiva, iar Baciu va juca pe un post inedit, mijlocasii de banda trebuie sa depuna un efort sporit pentru a veni la dublaj, si de aceea as alege doi jucatori de travaliu, Neaga pe dreapta si Nicolita pe stanga(chiar daca Banel va reduce eficienta ofensiva a echipei noastre). In atac, am putea incerca un tandem Dica - Mendoza, al doilea putand fi, din nou, calaul cainilor.

«15678915»