@iceboy , Laca o sa fie suspendat pentru. meciul cu Buzaul...
@iceboy , Laca o sa fie suspendat pentru. meciul cu Buzaul...
Eu Zic ka Fakem 1-1 si suntem ![]()
@HooLigAn`u sa te auda Dumnezeu ![]()
Sa Speram !Poate chiar si castigam
Ce egal baah?...VICTORIE 100%...Fara comentarii
@Emy nu mai conteaza daca facem egal sau batem , campioni sa fim ... eu m-as multumii si cu un egal pentru ca vom fi campioni ![]()
Incorect!Egalul ne aduce campionatul,dar onoarea si mandria vor fi aduse doar de o victorie in fata javrelor!Trebuie sa-i batem,asa trebuie sa gandim!
Incorect!Egalul ne aduce campionatul,dar onoarea si mandria vor fi aduse doar de o victorie in fata javrelor!Trebuie sa-i batem,asa trebuie sa gandim!
satisfactia deplina o da o victorie la scor! javrele au luat destul de des 5 de la noi
Tudor la centru la Dinamo - Steaua.
Rodion Cãmãtaru - observator!
Tudor la centru la Dinamo - Steaua.
Rodion Cãmãtaru - observator!
e clar Federatzia s-a razgandit:))))))
E pe bune aia cu Rodion Cãmãtaru observator ? ![]()
Da. Cel puțin așa zic cei de la gesepe.
pfoaaa....meciu se disputa maine insa pe mine deja m-au cuprins emotiile..sper intr-un meci bun facut de eschia noastra la finalul caruia sa cantam "CAMPIONII, CAMPIONII OLEEE OLEEE OLEEE"
castigam sigur de ce? pentru ca am visat asta 1-0 pentru noi gol Dica din afara careului de 16 metrii e pe bune
incepe meciul , dinamu : imi imi imi .... Steaua : HMMMM HMMMM HMMMM , Pac Pac ... 0-2
Si un egal e bun insa victoria ar arata mai bine chiar si la un gol diferenta !Insa cei de la Dinamo vor juca pentru a salva un sezon mai slab si in plus au moral bun deoarece au castigat cu rapid.Oricum MEREU SUPERIORI !Forza Steaua! ![]()
![]()
castigam sigur de ce? pentru ca am visat asta 1-0 pentru noi gol Dica din afara careului de 16 metrii e pe bune
cateodata visele se mai indeplinesc si ele:D
3.500 de euro de la fani pentru golul victoriei cu Steaua
Suporterii dinamoviști privesc meciul cu Steaua ca pe cel mai important joc al sezonului.
În acest sens ei au recurs la un gest inedit, anunțând ieri cã vor strânge 3.500 de euro și îl vor premia pe jucãtorul care va înscrie golul victoriei cu Steaua, banii urmând a fi suportați din buzunarele proprii.
![]()
@helena_steaua
chiar mi'as dori sa se indeplineasca visul ![]()
cel mai penibil si mai pe fata blat din lume. CFR-gloria. sa va fie rusine!!!!!!
Vezi ca ai gresit topicul. Altu` e cu visele.
Vezi ca ai gresit topicul. Altu` e cu visele.
uita'te si acolo
baieti so dus campionatu...