m-am saturat de asa zisi jucatori de la noi, si aici nu ma mai refer la Banel, Surdu, Lovin sau alti magnifici. Nu, m-am saturat de Dica! Cum poate acest jucator sa viseze la Benfica cand el singur cu portarul incearca un sut de efect, scarita (ce`o fi vrut aia sa`nsemne). Cum poti sa sutezi astfel cand esti 1 vs 1 cu portarul advers, cu atat mai mult intr`un meci foarte important?! Am jucat si eu o perioada fotbal, stiu ca atunci cand esti singur cu portarul nu mai faci floricele, petarde sau alte porcarii. Nu frate, bagi plasat sau puternic. Sunt sigur ca daca in locul lui Dica era Surdu noi inscriam primii. Dica era singurul jucator din lot care putea sa faca o asemenea porcarie.. singur cu portarul sa incerci sa o bagi la vinclu. Am impresia ca de mai multe meciuri el incearca sa repete executia cu Dinamo Kiew de pe Ghencea, dar nu ii iese deloc.
2. Nu pot sa inteleg cum poti sa il lasi pe banca pe Dayro Moreno. Baiatul asta nu numai ca e cu 2 clase peste jucatori ca Mendoza, Pepe, Dica, Neaga sau Torje, dar eu l`am vazut pe el ieri facand si faza defensiva. Imi aduc aminte cand il vedeam venind si ajutand in spate. Nu mai spun de atac, cred ca daca ar fi jucat in locul lui Pepe, acum Moti si Izvoranu purtau ochelari.
3.Mendoza. Nul, 0 barat. Nici macar la centrari nu a mai fost acelasi jucator pe care il stiam. Din 5 cornere in prima repriza, 4 le`a batut pe jos. Banel e Marradona pe langa el la cornere.
De Lovin si Banelinho nu mai zic nimic, 2 jucator petarde, prastie, varza. Lovin numai mijlocas defensiv nu e, iar Banel numai fotbalist nu e.
Nu poti sa incerci sa scoti un egal (0-0) cand tu joci cu o echipa de atac. 4 ATACANTI pentru un meci de 0-0.
Bila neagra: Lovin, Nicolita, Mendoza, Dica, Pepe Moreno, Ovidiu Petre, Lacatus.
Bila alba: Dayro M., Ghionea.
Campionatul nu a fost pierdut in meciurile cu UTA (1-1), Pandurii (0-0), Timisoara (1-1) sau U Cluj (1-2), ci a fost pierdut aseara, in Stefan Cel Mare.