FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2 - 1 ( 1 - 0 )

«1131415»
Bogdan4Steaua05.05.2008 10:28

Pentru a mia oara, Neaga, Dayro si Mendoza sunt varfuri. Din lipsa de mijlocasi, noi reprofilam atacantii. Nu poti avea pretentii in aceste conditii. Se poate concepe foarte usor un 11 din care sa nu lipseasca nici Neaga nici Dayro.

Repet: in prima parte a sezonului am avut parte de un management catastrofal.

Urmari?

1. 11 puncte de lider

2. 1 punct in UCL

3. Eliminare din Cupa Romaniei

In cea de-a doua parte, managementul nu a mai fost catastrofal, ci doar prost. Am recuperat o gramada de puncte, dar rezultatul e acelasi: locul 2.

Asta e marea diferenta intre Adi Ilie si Mihai Stoica.

Doua titluri plus trei primaveri europene cu Mihai Stoica, vs. nimic cu Adrian Ilie.

forever_STEAUA05.05.2008 10:56
Ai dreptate: trebuie sã aștepți sã se facã 2-0 ca sã ai motive sã bagi 'nșpe atacanți.

Evident ca nu. La 0-1, in prima repriza, scoti 3 fundasi si bagi 3 atacanti, ca deh, trebuie sa dam gol. Scuza-mi ironia grosolana, dar tu te citesti?

P.S. Vad ca nimeni nu spune nimic de Habibou. Unde sunt "fanii" care il vedeau cel mai mare atacant din Calea Lactee? Nu cumva Habib a fost zero barat aseara? Sau nu, i-a refuzat golul lui Dayro... A facut si el ceva...

Vrei sa vorbim de Dayro? Ce a spus Lacatus? Ca e indolent la antrenamente. Deci voi vreti ca un jucator care isi baga ceva in antrenamente o saptamana, sa fie titular! bai, la Steaua aveam deja destule "vedete", nu ne mai trebuia una sud-americana...

Pai cum sa fie Dayro titular daca Neaga trage ca nebunu' o saptamana intreaga? Daca ala isi rupe picioarele la antrenamente, se implica, etc., cum sa-l tii rezerva? Sau cum vrei sa mai intre motivat in teren?

A vazut careva antrenamentele Barcelonei? Ca tot vorbim de vedete, sa vedeti cum trage Messi la antrenamente. Hai sa nu fim ipocriti

1. Continuând cu ironiile grosolane, oare tu mã citești?

Unde am zis eu cã trebuia sã scoatã un fundaș ca sã bage atacanți?! Am spus cã a greșit cu Bicolițã titular.

Lãcã a fost fãrã reacție la 1-0. S-a trezit abia la 2-0 și a început sã bage atacanți la grãmadã.

- trebuia scos Pepe și introdus un atacant (Badea sau Habibou)

- la 1-0 trebuiau scoși Bicolițã și Dicã, introdus Baciu și Dayro Moreno.

2. Mã doare fix în cot cum se comportã X sau Y la antrenamente. Prefer unul indolent la antrenamente dar care poate aduce un plus echipei în momentul în care intrã, unuia care trage ca un sclav la antrenamente dar e indolent pe teren.

Cu ce te încãlzește pe tine cã Bicolițã e primul la antranamente dacã pe teren mai mult încurcã?

3. De ce puii mei când ai de ales între Lovin și Ov. Petre îl scoți pe al doilea? În caz de brichetã?

Ipocriți suntem în momentul în care spunem cã antrenorul nu a greșit flagrant la meciul pierdut în groapã!

Sã fie clar! Meciul l-a pierdut Lãcã! La fel cum a câștigat alte 10 (9, 8 draq mai știe), era musai sã îl câștige și pe ãsta!

A folosit o tacticã falimentarã și a plãtit scump! Partea proastã îi cã au plãtit și alții...

cristian01405.05.2008 11:57
Da,dar daca nu ma insel,mai e o etapa nu-i asa? Si chiar daca nu e Fiorentina,mi se pare ca ar fi Milan. Te-am cam linistit,nu-i asa? Ideea este ca daca nu cadem cu una din cele 3 echipe super-accesibile(chiar si cu jocul nostru slab putem sa le batem) mentionate in postul meu,nu ne calificam in CL,sau daca ne calificam,ne calificam cu emotii mari de tot. Mai tii minte meciurile cu zaglebie si bate borisov? Alea erau echipe slabute(desi zaglebie era campioana poloniei) si 3 oameni au fost decisivi in dublele respective, Dica,zapata si zaharia,daca nu erau ei,nu ajungeaem in CL, jocul nostru fiind slab si atunci si acum.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Momentan, Fiorentina se afla pe 5, dupa AC Milan, care insa va fi cap de serie in preliminarii.

c.ronaldo1705.05.2008 12:14

m-am saturat de asa zisi jucatori de la noi, si aici nu ma mai refer la Banel, Surdu, Lovin sau alti magnifici. Nu, m-am saturat de Dica! Cum poate acest jucator sa viseze la Benfica cand el singur cu portarul incearca un sut de efect, scarita (ce`o fi vrut aia sa`nsemne). Cum poti sa sutezi astfel cand esti 1 vs 1 cu portarul advers, cu atat mai mult intr`un meci foarte important?! Am jucat si eu o perioada fotbal, stiu ca atunci cand esti singur cu portarul nu mai faci floricele, petarde sau alte porcarii. Nu frate, bagi plasat sau puternic. Sunt sigur ca daca in locul lui Dica era Surdu noi inscriam primii. Dica era singurul jucator din lot care putea sa faca o asemenea porcarie.. singur cu portarul sa incerci sa o bagi la vinclu. Am impresia ca de mai multe meciuri el incearca sa repete executia cu Dinamo Kiew de pe Ghencea, dar nu ii iese deloc.

2. Nu pot sa inteleg cum poti sa il lasi pe banca pe Dayro Moreno. Baiatul asta nu numai ca e cu 2 clase peste jucatori ca Mendoza, Pepe, Dica, Neaga sau Torje, dar eu l`am vazut pe el ieri facand si faza defensiva. Imi aduc aminte cand il vedeam venind si ajutand in spate. Nu mai spun de atac, cred ca daca ar fi jucat in locul lui Pepe, acum Moti si Izvoranu purtau ochelari.

3.Mendoza. Nul, 0 barat. Nici macar la centrari nu a mai fost acelasi jucator pe care il stiam. Din 5 cornere in prima repriza, 4 le`a batut pe jos. Banel e Marradona pe langa el la cornere.

De Lovin si Banelinho nu mai zic nimic, 2 jucator petarde, prastie, varza. Lovin numai mijlocas defensiv nu e, iar Banel numai fotbalist nu e.

Nu poti sa incerci sa scoti un egal (0-0) cand tu joci cu o echipa de atac. 4 ATACANTI pentru un meci de 0-0.

Bila neagra: Lovin, Nicolita, Mendoza, Dica, Pepe Moreno, Ovidiu Petre, Lacatus.

Bila alba: Dayro M., Ghionea.

Campionatul nu a fost pierdut in meciurile cu UTA (1-1), Pandurii (0-0), Timisoara (1-1) sau U Cluj (1-2), ci a fost pierdut aseara, in Stefan Cel Mare.

Khalid05.05.2008 12:34

Explicati lui Lovin in ce parte trebuie sa atacam si la ce echipa joaca, in primele minute a pasat excelent lui Danciulescu(noroc cu Radoi). Neaga pe tot parcursul meciului a reusit un sut anemic, in rest zero barat, in timp ce Dayro stergea banca. Iar cireasa de pe tort a fost Nicolita, la golul 2 el era inchizator si Bratu se plimba pe dreapta ca pe faleza.

Eu inteleg ca a venit cu aere de vedeta si Lacatus il "pedepseste" cu netitularizarea, dar in situatii de genul asta cand esti la 1 punct de titlu, sa joci cu Neaga si sa nu folosesti un jucator ca Dayro care dribleaza, suteaza etc.

Lacatus a pierdut titlu pe mana lui, daca a abordat derby-ul defensiv cu Lovin si O.Petre in teren trebuia sa joace in ofensiva cu ce are mai bun si mai in forma.

stelistul stelist05.05.2008 18:36

sa ii multumim lui Jiji (glumesc) si arbitrilor lui Jiji ca a dat bani si arbitrilor ca ne'a pus golul cu Craiova ca nu a dat penalty pt CFR si altele...mai vrea cineva probe??? cand nu s'a mai putut umbla butoane ce s'a intamplat??? scurt'circuit (injurati'ma)

forever_STEAUA05.05.2008 18:49

Copile, vezi ca ti-au mai ramas cateva articole de citit prin gsp ;i alte kkaturi de genu'.

predatorpulse705.05.2008 19:08

Uitati-va la analiza lui vochin de pe gsp, fraza care caracterizeaza cel mai bine jocul Stelei a fost rostita de vochin : "Steaua a gresit pentru ca a incercat o abordare ultra-defensiva a jocului insa a incercat sa conserve 0-0 folosind o formula de atac", deci o contradictie tactica a antrenorului nostru. Daca joci la 0-0,trebuie sa ataci,e o chestie stiuta de oricine.

Noi nu, noi am crezut ca putem sa stam cu fundul in poarta si sa purtam contratacuri "rapide" cu Dica si pepe moreno. L-am vazut pe vochin la Telesport si a explicat ceea ce am cam vazut cu totii,si anume ca Steaua iarasi a fost rupta in doua, Dica,Neaga,pepe si mendoza neretragandu-se sa sustina apararea, lasandu-i descoperiti pe "gemenii" lovinho si ov Petre in fata mijlocasilor dinamuisti,iar atunci cand a iesit si ov Petre a fost dezastru acolo. Fundasii centrali si-au facut bine treaba avand in vedere ca au fost lasati singuri de cei din fata,doar Radoi a ramas singur de cateva ori singur cu bratu, o situatie care nu trebuia sa apara in mod normal. Fundasii laterali au avut un meci si mai greu, Banel a ramas mereu intre 2 dinamuisti(uitati-va la analiza lui vochin) si de multe ori urca catre mijloc incercand sa faca treaba jucatorilor nostri din ofensiva care nu se repliau la timp. De asemenea,nesu a prins o zi proasta ieri.

Steaua a pierdut acest meci din 3 motive:

1)abordarea ultra-defensiva a meciului

2)inceperea meciului in 9 jucatori, prin titularizarea lui Banel si a lui Lovin

3)incercarea unui joc bazat pe contratac cu jucatori inceti cum ar fi Dica,mendoza si pepe moreno. Mai potriviti pentru un joc pe contre ar fi fost Dayro si habib,daca asta era planul,sa jucam pe contratac.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

.Ax3L.05.05.2008 19:42

Acum pot spune raspicat sa fim campioni cand si jucatorii nostri vor avea atitudine de campioni in meciul de aseara Dinamo nea zdrobit tu Steaua sa ai in 45 min 1 sut pe poarta

CatalinBerceni05.05.2008 20:06

Parerea Mea!!!!!!!

Am vazut niste jucatori speriati in afara de Zapata si Radoi...jucatori care fugeau de minge...jucatori care se tavaleau pe jos la 1-0 pt Dinamo de paraca era minutul 89 si Steaua conducea cu 7-0,jucatori care comentau la arbitru in loc sa alerge,jucatori cu capetele plecate,jucatori umflati, supraevaluati,umpluti de bani si lipsiti de onoare. Il injurati pe Radoi? Cred ca ati inebunit....este si normal sa fii suparat...cand din cauza lui Ghionea iei 2 goluri si cand Dica cu Neaga sunt existenti decat la conferintele de presa. Radoi este singurul jucator de camp al Stelei care a jucat cum trebuie. In rest nimeni si nimik...toti o apa si un gazon, am vazut un jucator evaluat acum 2 ani la 30 de milioane de euro...pe nume Banel care din minutul 89 pana in minutul 94 a lovit din vaze fixe de 3 ori zidul format din maxim 2 jucatori....asta nu se numeste fotbalist....si eu daca eram in teren de la 9m nu loveam un jucator sau 2 de 3 ori consecutiv nici sa vreau.

Pe Lacatus nu avem ce sa-i reprosam atat timp cat in teren scorul a fost "Radoi 1-2 Dinamo" nici lui nici lui Radoi....insa restul de 9 jucatori care ar fi trebuit sa moara pe teren...ar trebui pusi in vitrina la Second Hand!!!

Oricum o sa merg la meciul cu Buzau sa ii aplaud ca totusi au reusit o revenire in retur....totusi locul 2 nu este 7

Fifu05.05.2008 20:38
Acum pot spune raspicat sa fim campioni cand si jucatorii nostri vor avea atitudine de campioni in meciul de aseara Dinamo nea zdrobit tu Steaua sa ai in 45 min 1 sut pe poarta

Sincer imi doream sa avem in meciul asta cu Dinamo un sut pe poarta si 2 goluri, asa am fost deprimat toata seara si astazi toata ziua,iar la stirile sportive nu ma mai pot uita pentru ca ma enervez:(

Ma exaspereaza gandul ca ne-am dus la Dinamo campioni si ne-am intors... cum ne-am intors:(

Insa speranta moare ultima, :steag_sah_mic: LUPTA Steaua!!! :steagcruce:

Kristy_Cj05.05.2008 20:50
Joc cam dezamãgitor la toate capitolele și cum am revenit de la 11 puncte ce a avut CFR în fața noastrã așa pierdem acum titlul pentru cã sincer nu cred cã U Cluj ne poate ajuta pentru ei nu mai existã motivație doar orgoliul lor dacã nu ne scapã sã sperãm pînã în ultima clipã.

Hai Steaua

:steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

chiar daca e deja in B ,U Cluj nu o sa dea niciodata meciul la chefere,indiferent cat ar fi orgoluiul local...clujenii de la U stiu care e rivalitatea,comparabila cu cea dintre Steaua si Dinamo.....din pacate sunt multi veniti second hand si doar de la Goga si inca cativa stiu spiritul lui U...e inca mai sper si sunt sanse de 50% sanse sa luam titlul

Cry.Baby705.05.2008 21:45

la ambele goluri marcate de spurcati la statia de amplificare a stadionului se auzea o melodie care in general o aud in reclamele K1 de pe sport.ro si Pro TV are cineva idee cum se numeste acea melodie?

:steagcruce:

a fost mustata la meci? va (re)deveni lider :wall:

korynna05.05.2008 21:51

@crybaby

Te rog sa te abtii de la comentariile la adresa lui Mustata,vorbind de el doar din auzite.Si speculand ca va redeveni lider.

Cry.Baby705.05.2008 22:37
@crybaby

Te rog sa te abtii de la comentariile la adresa lui Mustata,vorbind de el doar din auzite.Si speculand ca va redeveni lider.

no comment

si asa nu e favoritul meu nu am ce sa comentez despre el, am auzit de la niste amici care au fost la meci precum ca el era acolo si "dirija" galeria si vroiam sa vad daca este adevarat.

daca nu este asa imi cer scz :steagcruce:

Honik07.05.2008 07:28

Cred ca Steaua venise la egal. La cum a jucat in prima repriza... asta s-a vazut . Din pacate... am pierdut meciul. In vecii veciilor Clujul n-o sa dea meciul si o sa lupte pentru a nu retrograda. Pana atunci... :steagcruce:

Bogdan4Steaua07.05.2008 10:49

U Cluj este retrogradata si matematic.

«1131415»