FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2 - 1 ( 1 - 0 )

«11112131415»
metzzz04.05.2008 19:55

observ multi ratati pe forumu asta , frate cand a facut Laca 10 victorii una dupa alta

toti exultati , acuma ca am luat bataie gata. Cand eram la 15 puncte distanta toti

sperati sa terminam macar pe podium , frate sunteti niste ratati si niste stelisti de ocazie!

Daca spuneti ca iubiti Steaua , miercuri la ora 17 o sa fiti pe stadion sa incurajati echipa!

Hai P@!

oanna_r3d_and_blu3_4ever04.05.2008 19:55

deci gata :| papa titlu' !! :wall:

Nyghty04.05.2008 19:56

si...de ce pe Lovin nu l-a schimbat???A jucat prost......nu mai zic nimic....

ultrash04.05.2008 19:56

mi`e scarba de tot fotbalul romanesc! am nervi pe Steaua,pe Laca,pe oaia Becali....sunt dezamagit total! in seara asta am fost niste loozeri!!!!!! ne`au batut spurcatii,ne`au luat titlul,ne`au umilit :| de ce Doamne? de ce???? Vinovatii nu sunt doar afara,hai sa ne uitam in ograda noastra!!!

FC_STEAUA_194704.05.2008 19:57

Inca un sezon fara trofee. Sunt foarte dezamagit, nu imi vine sa cred ca am risipit aceasta sansa de a castiga titlul 24 chiar impotriva rivalilor de o viata. Totusi sper intr-un miracol in ultima etapa, inca sper (orbeste...)

Tse04.05.2008 20:00

metzz..Lacatus e varza .. a avut 10 victorii intradevar dar asta nu il face antrenor ..multe nu cred ca sunt ale lui...toata lumea vede ca nu avem mijloc ...degeaba bagi 4 atacanti daca nu are cine sa-i serveasca ...si sunt stelist frateee.. daca cred ca lacaus nu e antrenor nu inseamna ca nu tin cu Steaua ............si de antrenori buni cu echipe slabe si in meciurile importante clacheaza m-am saturat (vezi boro)

bodanelu04.05.2008 20:01
OK, dupa ce am vazut in seara asta NU meritam titlul anul acesta! Laca a gresit, la fel si jucatorii. M-au dezamagit...

cu ce a gresit Laca? Ca zapata isi alege cel mai prost moment sa o comita (tot respectul pentru el, nu`l acuz de nimic)? ca Banel nu e fundas si nu stie sa joace la ofside?

mircea_zion04.05.2008 20:03

eu tot cred ca o sa luam titlu .. sincer sunt optimist daca CFR face egal si noi castigam suntem campioni..nu mai comentez la meciu de azi ca deja fac posturi degeaba oricum nu ne asculta nimeni ..

xx--pyca--xx04.05.2008 20:04

Steaua a jucat azi ca si cum nu ar fi fost meci pt titlu, ci ca un simplu meci. ma uitam la ei, nu prea s-au chinuit sa joace, o mica daruire acolo, nu!!

Steaua nu merita titlu anul asta! cat de stelist sunt, asta e parerea mea.

o zi buna in continuare

Tse04.05.2008 20:05

ca nu are ***** s-a aparat ca disperatu din primele minute.. ca joaca cu LOviiiinnnnn marele mijlocas care nu poate nici alerga (forta,viteza,tehnica nu) pt ca avem o echipa dezechilibrata rau .. ca nu vede problemele din joc ....pt ca e carpa lui Becali ... pt ca insista cu Banel (din pricina caruia am luat primul gol) ...pt ca revin nu are *****

mountytoma04.05.2008 20:06
cu ce a gresit Laca? Ca zapata isi alege cel mai prost moment sa o comita (tot respectul pentru el, nu`l acuz de nimic)? ca Banel nu e fundas si nu stie sa joace la ofside?

zapata chiar nu a gresit cu nimic, la faza penaltyului Banel si Radoi isi pot imparti meritele, nu zapata!

Lacatus a gresit ca a inceput si a si terminat cu jucatori ca Banel si mai ales Dica, complet depasiti de fiecare data. mai adaugam si un ov Petre total obosit (si asta trebuia sa vada Lacatus), un Mendoza plictisit, si atunci nu ne mai miram ca am pierdut. pentru ca nu am jucat sa castigam, am jucat sa scoatem un egal, si aici a gresit Lacatus. ca l-a ascultat pe patronul bou, desi de departe antrenorul care l-a facut mare ii transmisese ceea ce stia si el demult: daca vrei sa nu pierzi, trebuie sa marchezi! ori echipa nu a jucat astazi ca sa marcheze!

xx--pyca--xx04.05.2008 20:10
ca l-a ascultat pe patronul bou

astai maream greseala la Steaua, se baga Becali sa faca echipa. pai de ce mai pui ba antrenor?

Mytzu_stelistu04.05.2008 20:14

AM JUCAT LA EGAL SI NE-A COSTAT.......ASTA ESTE VIATA.E DUREROS SA-TI IA Dinamo UN TITLU CHIAR SI INDIRECT.....PLANG DE CIUDA....CREDETI-MA :steagcruce: SPER INTR-O MINUNE IN ULTIMA ETAPA DESI E FOARTE GREU... fularsteaua2

Mytzu_stelistu04.05.2008 20:18
Steaua a jucat azi ca si cum nu ar fi fost meci pt titlu, ci ca un simplu meci. ma uitam la ei, nu prea s-au chinuit sa joace, o mica daruire acolo, nu!!

Steaua nu merita titlu anul asta! cat de stelist sunt, asta e parerea mea.

o zi buna in continuare

DA........PARCA ZICI CA Dinamo SE BATEA LA CAMPIONAT SI NU Steaua.......E TRIST

stelista no. 104.05.2008 20:21
Radoiiii cautati alta slujba ....oier ceva de genul asta,dar i-al si pe Dica si Lovin sa fiti macar de-o turma si puneti-va si GPS sa va gasiti unul pe celalalt.Pa.

Poti sa-l treci in lista si pe Nicolita berbecul negru al turmei :|

Adriano2803704.05.2008 20:22

La culcare ca maine o luam de la capat,numai bine si pe curand.Ciao

Pe Gigi il pun pe post de LUP ..ca-sa nu zic "caine" :steag_sah_mic:

stelista_dica4ever04.05.2008 20:28

tristete nemarginita, suparare, dezmagire.........a pierdut echipa, a pierdut Becali, a pierdut Laca, am pierdut noi.....pacat.......sunt foarte foarte foarte trista.........nu inteleg dc atunci cnd avem cel mai mare nevoie de o victorie o dam in bara!!!)si la propriu si la figurat)....sunt dezamagita profund de jocul jucatorilor....aproape toti au jucat dezastruos!!!cu Laca nu am nimic, imi place de el ca antrenor si...cat a facut el in cateva luni, ce a realizat, nu a realizat altul nici intr-un an!oricum....eu inca sper la locul 1 desi e putin probabil pt ca "u" Cluj, orikt de rivala ar fi cu CFR, o va lasa sa castige.....Haide Steaua!treci si peste asta, au fost momente si mai grele...,,,,te vom sustine mereu, si la BINE si la GREU|!!!!te iubim, sa nu uiti asta!!!!!!!! :steag_sah_mic:

predatorpulse704.05.2008 20:30

Frati stelisti,nu mai va enervati aiurea. Becali e in direct pe toate canalele si spune ca e un sezon reusit pentru el pentru ca terminam pe 2 si mergem in Liga si ca cica ii spunea lui Borcea cum tot el iese in castig. Echipa sa, Steaua Bucuresti, tocmai ce a pierdut titlul la rivala acasa si el rade de Borcea.

Ah,si era sa uit,cica echipa nu a jucat bine pentru ca a plouat. Bine ca nu jucam in Anglia.

De asemenea, ciobanul a zis ca el e multumit de acest sezon,ca Lacatus va ramane la Steaua si ca nu e suparat pe jucatori. A mai zis si ca Tudor a arbitrat bine.

Deci vedeti,de ce sa ne agitam? Patronul nostru ne-a spus ca totul e ok, ca mai "beneficiem" de inca un sezon de CL, nu conteaza ca antrenorul nostru nu-si pune amprenta asupra jocului nostru, ca nu prea avem mijlocasi valorosi,ca se fac schimbari aiurea,ca Steaua nu mai are joc frumos(si nici macar eficient) etc etc etc. De asemenea,a mai aberat ciobanul ca cica u Cluj va incurca chefere. Nici daca joaca in 14 u Cluj nu incurca pe CFR, aia au cea mai slaba aparare din Liga 1,probabil le va da ciobanul bani sa joace,el asa intelege ca sa face performanta,nu intarirea propriei echipe(cu jucatori si antrenori) ci incurcarea rivalelor la titlu prin indirecte.

Asa ca pregatiti-va la anul pentru obiectivul maret locul 2, strangeti bani pentru biletele de CL si mergeti si votati PNG. Traiasca unicul conducator Becali!!!

Cata scarba am in acest moment....

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

redandblue04.05.2008 20:34

incep sa-l regret pe Olaroiu...ce 0-0 spectaculos ar fi scos el acum !

manu7104.05.2008 20:36

imi pare rau pt Lacatus,dar a gresit tactic,cand incerci doar sa te aperi,e foarte greu sa scoti un egal...cred ca a fost influentat si de ciobanas,dar nu pot sa consider ca este un bun antrenor,e un tip mediocru in ale antrenoratului...in rest,in afara de Radoi si Dayro moreno,nimeni nu a jucat nimic....d.p.d.v fotbalistic Banel(e varza pe orice post joaca),Lovin(un meci bun,3 groaznice),Dica(nu-i iese nimic) si Neaga(de la fusul orar,oare?) mai mult au incurcat....asta este,ulciorul nu mg de 2 ori,anul trecut am detronat clujul pe ultima suta de metri,anul asta s-a intors roata....pacat de titlul asta pe care l-am pierdut,pt ca nu cred in minunea 'u' Cluj,sa le dam meciul la buzau sa se salveze,pt ca am ramane singuri impotriva tuturor...intotdeauna Steaua fularsteaua2

stelistul stelist04.05.2008 20:37
ca l-a ascultat pe patronul bou

astai maream greseala la Steaua, se baga Becali sa faca echipa. pai de ce mai pui ba antrenor?

dar unde sa se mai bage Jiji ce alta echipa sa mai faca la cati accidentati si cati suspendati avem pe cine sa mai bage pe sf petru pe cei 12 apostoli pe dracu sau pe taicsu

mountytoma04.05.2008 20:38
Frati stelisti,nu mai va enervati aiurea. Becali e in direct pe toate canalele si spune ca e un sezon reusit pentru el pentru ca terminam pe 2 si mergem in Liga si ca cica ii spunea lui Borcea cum tot el iese in castig.

Becali deovedeste inca o data ca nu e decat un complexat ajuns avut, un copil prostit de prea multa onanie. la fel ca vulpea cu strugurii, acum face pe victoriosul de pe locul 2!

a fost un sezon reusit pentru el cred ca mai ales din punct de vedere al banilor: a economisit cate 200000 euro de jucator (desi, scuze, nu cred ca le dadea banii astia daca bateau Dinamo si luau campionatul), si va lua din nou cateva milioane bune din CL, asa ca nu va mai fi nevoie de banii lui. ca ai lui sunt cam pe terminate!

asa ca, acum, gura larga d-le Gheorghe Becali, multi vor sa intre acolo cu ceva anume!

Fifu04.05.2008 20:51

Javrele astea castiga doar cand nu trebuie :thumbdown:

CFR Cluj ar trebui sa imparta prima de la UEFA cu Dinamo si cu Alexandru Tudor, daca nu au facut-o deja :whistle: se stie ca cfristii sunt cei mai blatisti, cati dintre cei ce au mers cu trenul nu au apelat la nas?! in fotbal tot ce strang unii pe trenuri arunca altii in arbitri :whistle:

Pacat pentru sperantele noastre, sper sa ne anunte si pe noi echipa cand au chef sa joace sa punem si noi suflet atunci, nu sa ne dorim doar noi sa castigam!

Doamne ajuta-i pe Dinamo sa ajunga in Liga a 2a!

Hai capul sus ca mai avem inca o sansa! forzateaua

Multumim lui Laca si echipei ce a jucat uneori! pt ca ne-a adus sa visam la campionat! :steag_sah_mic:

unsuporterstelist04.05.2008 20:53

Toata lumea da in jucatori, e adevarat ca au si jucatorii vina, da io ma intreb CAND O SA AIBA Steaua UN ANTRENOR CU PERSONALITATE????? cum era Piturca sau Protasov in care sa-si asume responsabilitatea rezultatelor nu sa bage in teren ce vor altii.......si io cred ca nu avem nevoie de legende ca antrenor ci avem nevoie de un antrenor bun.......nu sa-i bage in teren si sa le zica JUCATI. Poate asa se juca fotbal acu 100 de ani, dar a mai evoluat fotbalul si acum se mai pune un pic de tactica, sau scheme sau pase....la Steaua nimik. Dorm in ghete, nu este o atmosfera de echipa in vestiar cred "parerea mea". Nu mai au chef de fotbal........cum jucau odata.....cu presing sufocator, pase din prima........io personal nu vad nici o tactica , schema , pase, presing, NIMIK, in jocul lui Steaua de acum.....si nu dati in zapata ca fara el nu ajungeam sa ne batem la titlu pana in ultima etapa....la cum joaca Steaua.

Cam asta am avut de spus la suparare :). Vedem si maine cand trece ce mai spun. :wink:

fularsteaua2

cristian01404.05.2008 21:42

Da' de unde tot le scoateti fratilor ca Steaua va juca in UCL ? Pai voi ati vazut ce echipe sunt in turul 3, chiar si in conditiile in care suntem capi de serie ?

Ia lecturati aici :

Fiorentina

Atletico Madrid

Sparta Praga

Dinamo Kiev

Galatasaray

Partizan Belgrad

CSKA Sofia

Wisla Cracovia

Standard Liege

AaB Aallborg

SK Brann Bergen

Rapid Viena

NK Domzale

In mod normal meciuri usoare am avea cu : Wisla, CSKA, Aallborg, SK Brann, R. Viena si NK Domzale, dar la cum arata jocul nostru, ma declar sceptic si in privinta acestora.

«11112131415»