FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2 - 1 ( 1 - 0 )

«1101112131415»
stelista_dica4ever04.05.2008 18:53

[...]

stelistul stelist04.05.2008 18:53

intrecem si pe Jiji la prostie ma refer la jucatorii nostri

varza murata ca Nicolita Lovin Ghionea nesu nu am mai vazut ADIO titlu

suntem prosti va mai aduc aminte odata pronosticul ? luam bataie scurt....

slipperyshadow04.05.2008 19:00
luam bataie scurt....

se mai poate egala. meci contra Milan, minutul 90 2-0 pt ceilalti. in min 92 castiga Milan cu 3-2!. dar sa intre si Badea.

de ploaia asta mi-a fost frica. ne dezavantajeaza...

stelista_dica4ever04.05.2008 19:04

2-1 :steagcruce: inca un gol...doar atat....si suntem fular-campionii

GOD04.05.2008 19:05

GOOOOOOL Steaua,bagamias **** in catei.

Steaua hai pe ei sa dam **** la catei.

slipperyshadow04.05.2008 19:07

nu am vazut faza...eram plecat de la TV. am vazut doar sfarsitul reluarii. a fost penalty necordat la pepe?

da, asta era. Badea!

habibou, habibou. trebuia sa trada Dayro...

ce se arunca pe jos cainii...circ curat....

ce ciiiirrrrccccc. bagami-as...se arunca torje pe jos acum

metzzz04.05.2008 19:28

am vazut o ultima jumatate de ora spectaculoasa de fotbal =))))))))))))))))))))))))))

nu`i nimic , mai este o etapa de jucat :)

stelistul stelist04.05.2008 19:31

sunt foarte suparat foarte foarte

sonic200504.05.2008 19:36

@metzz s-a terminat CFR e campioana 100% ucluj nici daca joaca cu 3 jucatori in plus nu ii poate incurca. Suntem vinovati ca ne-am dus sa jucam la egal fotbalul te pedepseste cand faci asa ceva

Nyghty04.05.2008 19:36

un meci de cosmar...asta e....bratu trebuia eliminat dupa doua simulari si un hent pe care Tudor s-a facut ca nu le vede...

forever_STEAUA04.05.2008 19:37

OK, dupa ce am vazut in seara asta NU meritam titlul anul acesta! Laca a gresit, la fel si jucatorii. M-au dezamagit...

steaua_gloria04.05.2008 19:38

s-a dus dracu campionatu .

metzzz04.05.2008 19:39

oricum ce a facut Laca in 13 etape sau cate au fost in mini-returu ramane

de apreciat ! + ca noi am pierdut meciu cu Timisoara pe pielea noasta , sa nu mai

zic de meciurile din tur...sper sa ramana Laca antrenor si sezonu viitor

mircea_zion04.05.2008 19:41

campionatu s-a pierdut , meciu l-am pierdut , ce mai e de facut? la ce joc am vazut asta seara din partea echipei nici nu imi mai vine sa merg la meciurile Stelei..ce joc ..

Maqulyn04.05.2008 19:42

Formatia Stelei nu a jucat nimic AU FOST DE KAKAO.Suntem acolo unde meritam.

Dinamo a fost peste Steaua,iar Nicolita -OAIA NEAGRA nu a fost in stare de o centrare ca lumea in ultima faza.Un caine a avut in fata si in ala a dat si la a 2-a preluare tot in caine.Doamne de ce il mai baga in joc pe acest individ, caruia ii place sa dea goluri in propria poarta.Dica a fost o panarama,a avut golul in gheata,dar pana se misca marfarul asta a venit cainele si i-a suflat-o

Nici nu mai pot sa ma uit la comentariile dupa meci la TV.

PS-Bine ca suntem macar pe locul doi.

mountytoma04.05.2008 19:42

trebuie sa fii deja tampit ca sa mai speri ca putem castiga campionatul. Tudor a fost astazi cel mai bun dinamovist de pe teren, organizand perfect jocul cainilor. bratu trebuia sa ia trei galbene pana sa fie eliminat. poate il prindem pe strada si ii dam noi. mai am putin si imi serbez semicentenarul, dar tare as vrea sa imi iasa in cale si Tudor, si mai ales bratu!

revenind la joc, nu meritam sa castigam pentru ca nu am atacat poarta adversa. asa cum marele strateg a decretat inainte de meci, Steaua s-a aparat. si cred ca acum marele strateg isi da singur cu caramida-n co...e, ca el pierde cei mai multi bani.

desi Banel a fost cel mai slab de pe teren, lucru care nu mai mira pe nimeni, cred ca am pierdut si azi din cauza lui Dica. A stricat tot ce a trecut pe la el. Sper sa isi gaseasca echipa si sa lase Steaua sa joace. Lacatus nu a avut curajul sa il schimbe, caci se pare ca pe cat de curajos era ca jucator, pe atat de ascultator este ca antrenor. Nu iese din vorba lui Gigi. asta doare cel mai tare, mai mult decat ca am pierdut contra cateilor, care se bucurau ca prostii la sfarsit. oare ce au castigat?

de castigat va castiga CFR-ul, dar LPF va trebui sa comande vreo suta de tricouri de campioni, caci la acest titlu al CFR-ului au contribuit

- lupescu

- Tudor, balaj, si alti suflatoriincurulcfrului etc

- jucatorii rapidului

- jucatorii lui Dinamo (nu pentru ca au batut Steaua, asta era normal sa isi doreasca, ci pentru ca s-au batut singuri acasa in meciul cu clujul)

- mai toata breasla jurnalistilor, o sleahta de rahati ce acum se ling pe bot pregatindu-se de banii cfrului

ultrash04.05.2008 19:43

fratilor ne`au batut cainii...ne`au luat titlul,defapt nu ei,ci noi singuri l`am pierdut! si cand ma gandesc ce umilinta le puteam provoca luand titlul chiar la ei in groapa aia infecta :| adio 24:| adio titlu:| niste javre imputite,,,bratu trebuia eliminat,in ultimele 20 de minute s-a jucat 1 minut...in fine...am pierdut totul :| cine e de vina?

mountytoma04.05.2008 19:44

trebuie sa fii deja tampit ca sa mai speri ca putem castiga campionatul. Tudor a fost astazi cel mai bun dinamovist de pe teren, organizand perfect jocul cainilor. bratu trebuia sa ia trei galbene pana sa fie eliminat. poate il prindem pe strada si ii dam noi. mai am putin si imi serbez semicentenarul, dar tare as vrea sa imi iasa in cale si Tudor, si mai ales bratu!

revenind la joc, nu meritam sa castigam pentru ca nu am atacat poarta adversa. asa cum marele strateg a decretat inainte de meci, Steaua s-a aparat. si cred ca acum marele strateg isi da singur cu caramida-n co...e, ca el pierde cei mai multi bani.

desi Banel a fost cel mai slab de pe teren, lucru care nu mai mira pe nimeni, cred ca am pierdut si azi din cauza lui Dica. A stricat tot ce a trecut pe la el. Sper sa isi gaseasca echipa si sa lase Steaua sa joace. Lacatus nu a avut curajul sa il schimbe, caci se pare ca pe cat de curajos era ca jucator, pe atat de ascultator este ca antrenor. Nu iese din vorba lui Gigi. asta doare cel mai tare, mai mult decat ca am pierdut contra cateilor, care se bucurau ca prostii la sfarsit. oare ce au castigat?

de castigat va castiga CFR-ul, dar LPF va trebui sa comande vreo suta de tricouri de campioni, caci la acest titlu al CFR-ului au contribuit

- lupescu

- Tudor, balaj, si alti suflatoriincurulcfrului etc

- jucatorii rapidului

- jucatorii lui Dinamo (nu pentru ca au batut Steaua, asta era normal sa isi doreasca, ci pentru ca s-au batut singuri acasa in meciul cu clujul)

- mai toata breasla jurnalistilor, o sleahta de rahati ce acum se ling pe bot pregatindu-se de banii cfrului

Adriano2803704.05.2008 19:48

Ma asteptam la mai multe de la ei dar...nu stiu ce cauta unii ca Radoi care e pe nicaieri ca si (Dica,Lovin),nu meritam sa ne mai mancam nervii uitandu-ne la ei.Jiji CE FACI NU VEZI...!i-mi pare rau ca spun asta pentru-ca sunt Stelist cu stima pentru.unii.un FAN Steaua.PE CURAND SI NUMAI BINE .fularsteaua2

giufita04.05.2008 19:50

Lacatus,te respect mult....dar in seara asta ai facut o echipaaaaa.........................................

popey20904.05.2008 19:50

Imi e sila ca dau bani sa ma duc la stadion sa vad niste javrea ca Dica care da pe langa minge...... imi e scarba de Lovin si de bale nicolitza nu meritati un ban si nu sunteti de Steaua ... Pacat v-ati batut joc de noi in ultimul hal nu meritatzi aplaude deloc , mai bine injuratzi scuiptazi si injositzi decat aplaudatzi imi e scarba de o echipa care nu a vrut sa atace , nu meritatzi de 14 ani vin la stadion dar pentru o echipa cu jucatori atat de prosti nu o sa mai vin cand o sa plece nicolitza , Dica si Lovin o sa revin

dmb04.05.2008 19:51

Nu mai cautati "vinovati" pe dinafara; vinovatia este in curtea noastra !!!!!

Nu avem echipa, nu avem antrenor, nu avem patron...nu avem nimic!

Pardon, avem aere dar sunt bazate pe istorie nu pe realitate.

sunt dezamagit din nou de Steaua de astazi.

Tse04.05.2008 19:52

din pacate nu avem antrenor... s-a aparat din primul minut ... loviiiinnnn marele mijlocas ..Dica la fel ... Nicolita nu mai zic ... sunt extrem de nervos ... ma uit pe canal d si astia il lauda pe Nicolita .....dispeeeeerrrr

stelistul stelist04.05.2008 19:52

ADIO TITLUL 24 nu meritam nimic sunt extrem de suparat extrem nu mai vreau sa aud de nimic

Adriano2803704.05.2008 19:54

Nici nu mai pot adormi cu gandul ca totul a fost aproape in zadar.Pacat pentru cei ce au crezut...E si anul care vine un campionat nu....?poate mai pleaca niste obositi care nu-si merita locul aici.pentru toti HAI Steaua! NOAPTE BUNA

«1101112131415»