Dinamo - Steaua 2-4 am visat meciul asta parca asa o sa se terminedar totusi sa nu visez asa tare
))) !
hmm....totushi ar fi bun si un 0-1... ![]()
Dinamo - Steaua 2-4 am visat meciul asta parca asa o sa se terminedar totusi sa nu visez asa tare
))) !
hmm....totushi ar fi bun si un 0-1... ![]()
hmm....totushi ar fi bun si un 0-1...![]()
unul si mai bun 2-4...Vrem revansa!
@axlAm impresia ca daca o sa anuleze suspendarea lui Golanski, il suspenda pe Zapata si nu stiu care e raul mai mare
Cred ca asa ar trebui sa fie, ar fi decizia corecta.
Pawel n-ar avea de suferit degeaba iar Rufay ar sti ca altadata sa nu mai faca, n-ar juca cu impresia ca a scapat nepedepsit.
Mie mi-e teama c-o sa-l suspende si pe el dar n-o sa faca nimic in legatura cu polonezul, asa ca s-ar putea sa pierdem 2 oameni.
Cred ca asa ar trebui sa fie, ar fi decizia corecta.Pawel n-ar avea de suferit degeaba iar Rufay ar sti ca altadata sa nu mai faca, n-ar juca cu impresia ca a scapat nepedepsit.
Mie mi-e teama c-o sa-l suspende si pe el dar n-o sa faca nimic in legatura cu polonezul, asa ca s-ar putea sa pierdem 2 oameni.
avem nevoie de aman2....dar cred ca de Zapata avem mai multa nevoie.. ![]()
Exact asa gandesc si eu.......nu m-ar mira!
Oricum si cu absentele lor ar trebui sa ii invingem pe dinam0, care sunt intr-o forma foarte slaba(au avut bulan de au batut lautarii) sau in cel mai rau caz sa facem egal
haide-ti sa le aratam stelistilor cine e cu adevarat Dinamo.suntem mai buni decat ei,crede-ti in voi si luati titlul din mana rivalilor.nimic nu se compara cu o victorie contra Stelei.nici un alt rezultat nu concepem decat Dinamo bate pe Steaua.
haide-ti sa le aratam stelistilor cine e cu adevarat Dinamo.suntem mai buni decat ei,crede-ti in voi si luati titlul din mana rivalilor.nimic nu se compara cu o victorie contra Stelei.nici un alt rezultat nu concepem decat Dinamo bate pe Steaua.
Cui te adresezi? Jucatorilor de la Dinamo, care-s abonati fideli ai acestui forum?
P.S. Veti concepe voi si alt rezultat.
Mesajele off-topic au fost mutate AICI
Bah termina !
Ar fi minunata o victorie acasa la castrati chiar de 7 mai ce ar echivala cu titlul 24.Sper sa avem parte de aceasta victorie pe care avem sanse mari sa o obtinem avand in vedere ce 'trompete' sunt cacateii pe teren propriu.
Forza Steaua spre 24 ![]()
Ar fi minunata o victorie acasa la castrati chiar de 7 mai ce ar echivala cu titlul 24.Sper sa avem parte de aceasta victorie pe care avem sanse mari sa o obtinem avand in vedere ce 'trompete' sunt cacateii pe teren propriu.Forza Steaua spre 24
dap..avem mare nevoie de victorie in fatza javrelor ![]()
![]()
0-2 (0-0) pronosticul meu
ati auzit ce zicea Turcu?
))
cik nu putem sa batem Dinamo
=))
mai vedem noi..![]()
Cãțelusii lui Borcea și Turcu vor fii invinși cu 2-0 ![]()
raducioiu, ia-te de mana cu coloratii de sub pod si mergeti impreuna la scoala! Aveti lucruri interesante de invatat despre gramatica limbii romane;)!
bah vezi ca ai greshit forumu'..![]()
javrele nu au ce kuta aici..![]()
![]()
trebuie sa invingem..unicul derby al campionatului
taman ce spunea Gigi la fanatik ca el isi doreste un 0-0 sau sa castige javrele X(X(..m-a umplut de nervi X(...cik pentru el nu exista derby..o sa bea sampanie si o sa se uite la teatru
:chair:
Mi se par cel putin penibili t***@*** tacut malc tot campionatul, din lipsa de rezultate decente,iar acum ,dupa prima victorie , obtinuta dupa mult timp intr-un meci fara nici o miza,au prins glas! Se vor umfla in pene toata saptamana, cum a facut si mititelu' ,iar duminica se vor desumfla dupa modelul prazarului cu ochelari de soare( stiu @axl ca era soare la meci,dar asta umbla cu ochelari de soare si pe bezna!).
Meciul va fi greu ,dar avem forta sa ii batem!Depinde de Lacatus.
Daca jucam la 0-0,dupa logica creditorului,s-ar putea sa avem surprize!
Sper sa facem un meci pe care sa ni-l amintim cu placere peste ani...Sper ca Laca sa dea dovada de intelepciune si sa nu se mai lase influentat de viziunile gibonului!
"Rãdoi și Zapata ar putea sã nu joace cu Dinamo. Ei au simțit dureri, dar sper sã nu fie nimic grav. La Lovin este destul de urât, dar poate îl recuperãm!
Marius Lãcãtuș antrenor Steaua"
Doamne sper sa nu fie adevarat . Daca nu joaca Zapata suntem morti !
salut..meci foarte greu pentru Steaua.. cu Dinamo ..
sper sa castige..app Paste fericit tuturor si Hristot a Inviat:)
vom fi liberi de 1 mai ? ..ca sunt tare enervanti astia ..nu puteau si ei sa puna meciul sambata?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mdea...chiar ar fi nasol fara Zapata si Radoi. Daca o sa fie asa sa speram ca Cernea o sa prinda o zi fantastica sau ca apararea noastra nu la lasa sa treaca niciunn balon spre poarta noastra ![]()
Sper sa ii batem cu 2-1 si CFR-ul sa piarda cu Bistrita.
Forzza Steaua ![]()
noi vom castiga cu 1-0 gol Neaga, iar CFR va face egal cu Bistrita si vom fi campioni ![]()
@.Ax3L.
Ce ai spus tu este exact scenariul din tur. (1-0,gol Neaga, GloriaB2-2CFR).