@Wally cu orice pret ar trebui castigat campionatul nu neaparat meciul asta
ar merge foarte bine si un egal in groapa
@Wally cu orice pret ar trebui castigat campionatul nu neaparat meciul asta
ar merge foarte bine si un egal in groapa
trebuie neaparat sa batem javrele...pentru ca avem mare nevoie de cele 3 pct.. ![]()
spre 24... ![]()
![]()
Lol, de ce mi-ati sters postul in care le dadeam la mumu cateilor? cumva pentru ca, asa cum ne spuneau stra-stra-...-bunicii, trebuie sa ne respectam adversarii de competitie?
@zob79 , aici e vb de respectul fata de ceilalti utilizatori ai forumului.Acesta este un forum , unde injurile sunt interzise
luam bataie scurt....
bey u sigur vezi bn ce scrii??![]()
io tzi'ash recomanda o vizita la oftalmolog ![]()
Daca nici aici nu ne putem exprima liber sentimentele in calitate de suporteri stelisti, ma intreb unde drq o putem face. Iar raspunsul de mai sus pare desprins din Stan si Bran - tu vrei sa spui ca eu ii jignesc pe ceilalti stelisti prin mesajul [...] adresat maidanezilor [...]? Poate urmatorul pas ar fi sa ne interziceti sa mai si scandam asta pe stadion.
Nu ai inteles nimic ! Pe un forum ( oricare ar fi el ) sunt interzise injurile , indiferent catre cine sunt ele adresate.Daca tu vb urat , asta e lipsa de respect fata de ceilalti utilizatori ai forumului chiar daca nu te adresezi lor , si aici e vb de suporterii stelisti(pentru ca suntem pe forumul suporterilor stelisti)
Si inca ceva : La ce mai e postat Regulamentul Forumului ? Fac pariu ca nici macar nu l-ai citit.
Ce ****...Nu pot decat sa te invit la o excursie pe dinamoprostia si fzr, unde sa le explici si dansilor aceste reguli, apoi sa te intalnesti fata in fata cu respectivii suporteri. [...]
@zob
Tocmai asta este diferenta intre dinamoprostia&fzr si fcsteaua.ro
Daca tu te simti mai "baiat" injurand este problema ta. Totusi, aici nu esti singur si nici de capul tau.
Extras din Regulamentul forumului fcsteaua.ro
FCSTEAUA.RO este site-ul suporterilor Stelei si este cel mai vizitat site in aceasta categorie. De aceea, ii rugam pe toti ca inainte sa scrie un mesaj sa aiba in minte ca mesajele lor sunt citite de zilnic de mii de ochi si promovate pe prima pagina a siteului. Decenta, bunul-simt si schimbul civilizat de idei definesc fcsteaua.ro. Scopul forumului este acela de a promova discutii intre suporterii Stelei, de a stimula comunitatea online a suporterilor ros-albastrii, in nici un caz de a injura echipele rivale sau suporterii lor.[...]
Mesajele fara legatura cu subiectul discutiei (off-topic), discutiile paralele sau pur si simplu stupide pot fi sterse fara justificari de catre moderatori.
@zob
Vad ca tu nu stii sa faci diferenta dintre un forum si viata de zi cu zi ... La stadion , la tine acasa ,poti injura cat vrei.Dar aici esti pe un forum si trebuie sa respecti regulile care nu sunt facute de mine.Dar si daca nu ar exista vreo regula ar trebui sa ai tu bunul simt sa vb frumos si sa nu injuri pe un forum.Atat am avut de spus nu mai vreau sa continui discutia asta cu tine pentru ca nu are rost(si in plus de asta suntem off-topic)
P.S : @yo_marius iti multumesc pentru informatiile care i le-ai dat lui zob in legatura cu acele paragrafe din regulament
Daca nu ma insel, la meciul tur cainii erau foarte nemultumiti cand auzisera ca primesc 1000 si ceva de bilete conform RECIPROCITATII. Deci teoretic ar trebui sa avem si noi la fel de multe bilete ca si in tur. Practic mi-e greu sa cred ca Borcea ne va da mai mult de 5% din groapa, mai ales ca actuala conducere a echipei noastre este cam dezinteresata de suporterul stelist.
Oricum 100% castigam in groapa! Este bine ca javrele i-au batut pe tuciurii sub pod pentru ca rezultatul din ghiulesti ii pune in gard pe ai nostri. Totusi, Steaua este Steaua.
Hai baietii! Spre 24...
Poti sa il vezi prin sopcast, si prinhttp://www.plztv.com/sport.html, http://www2.myp2p.eu/competition.php?compe...ipline=football.
FORZA Steaua!!
PS: Am o intrebare.....cu cine jucam in aparare acuma ca Golanski o luat cartonas rosu?!?!?! ............Banel?
Da, cu Banel fundas dreapta si Nesu pe stanga. Ovidiu Petre si Lovin la inchidere, ca Plesan nu joaca.
sunt de acord cu tine oanna_r3d_and_blu3_4ever pentru ca avem nevoie de cele 3 puncte
ar fii bine dak am face un egal dar totusi stau in dubi sa nu dea vreun gol spre sfarsitul meciului si...suntem o stea cazuta
mai bine sa luam trenul spre o victorie!!!
FORTA Steaua!!! ![]()
Da, cu Banel fundas dreapta si Nesu pe stanga. Ovidiu Petre si Lovin la inchidere, ca Plesan nu joaca.
Nesu e suspendat pentru cumul de cartonase! Chiar sunt curios ce solutii va alege Laca pentru ca din pacate nu prea avem solutii , daca pe dreapta va juca (?) Banel atunci nu vad cine ar putea sa joace pe stanga , Nesu fiind suspendat , P.Marin si Emeghara accidendati , nu ar fi de mirare daca ar juca Mirel(Ghionea) cu Goian(Baciu) fundasi centrali iar Nicolita si Rada fundas dreapta respectiv stanga!
NESU NU ESTE SUSPENDAT!!!
Legat de postul de fundas dreapta, ar fi o solutie pentru Laca sa-si aduca aminte ca Radoi a jucat de cateva ori foarte bine ca fundas dreapta pe vremea lui Zenga. Totusi cred ca il va alege pe Nicolita pentru postul respectiv.
NESU NU ESTE SUSPENDAT!!!
Legat de postul de fundas dreapta, ar fi o solutie pentru Laca sa-si aduca aminte ca Radoi a jucat de cateva ori foarte bine ca fundas dreapta pe vremea lui Zenga. Totusi cred ca il va alege pe Nicolita pentru postul respectiv.
Mi se pare ca Nesu era printre cei 3 jucatori(Goian , Plesan , Nesu)la un "galben" de suspendare pentru meciu cu spurcatii, iar Plesan si Nesu au luat 1 galben cel putin asa mi sa parut la TV , daca nu este adevarat imi cer scuze si cu atat mai bine !
Oricum daca Golanski(poate ii anuleaza cartonasu rosu) , Plesan si Nesu(??) nu v-or putea juca cu cainii atunci echipa va fi asa: Zapata , Banel(Golanski) , Radoi , Goian , Rada(Nesu) , Neaga , Lovin , Ov Petre , Mendoza , Dayro si Pepe Moreno ; rezerve: Dica , Habibou , Badea(Baciu)
@unuspecial
Rada e fundas central....
Nesu nu a primit galben la Craiova.Singurii avertizati la Craiova au fost : Plesan ('42) , Ovidiu Petre ('71) , Banel Nicolita ('87) ,Pepe Moreno (89') si Golanski cartonas rosu in min.'90. Pe partea dreapta sigur va juca Nicolita , sper sa o faca cat mai bine.
@unuspecial
Ha! si ce, daca e fundas central (de picior stang!!) nu poate juca fundas stanga? HA! Si Chivu e fundas central si cateodata joaca fundas stanga! iar daca Nesu nu a primit galben e foarte bine !
Dupa parerea mea Rada este prea lent sa joace pe banda.
Nu cred ca e vremea de improvizatii in meciul cu spurky. Mie unul mi-ar fi teama sa-l stiu pe Rada (pentru care am tot respectul si sunt dezamagit ca Laca nu-i acorda sanse, este de nivel apropiat cu Ghionea si Goian dupa parerea mea) pe stanga, fata in fata cu Torje. Cel mai indicat ar fi sa jucam cu Nesu pe stanga si Nicolita pe dreapta.
**************** Zapata *****************
Nicolita ***** Goian ****** Ghionea **** Nesu
******** Radoi ********** Ov. Petre *******
***** Neaga *************** Mendoza *****
************ Dica ****** Pepe ************
L-as alege pe Neaga in locul lui Dayro, cel putin pentru inceput, deoarece mi se pare in revenire de forma, incepe sa semene cu Neaga cel de dinaintea plecarii in Coreea. Nu neaparat ca realizari pe tabela, dar ca atitudine, faptul ca alearga dupa fiecare minge, ca e cel mai bataios de pe teren, ca alearga si in minutul 90 (vezi meciul de la Craiova), si mai ales, ca ii iese jocul, au inceput sa-i iasa driblingurile, sprinturile in flancuri etc.
@weeezer sa stii ca sunt deacord cu tine in privinta lui Neaga.Si eu cred ca este intr-o revenire de forma.Am vazut la meciul cu Craiova ca se zbatea pentru fiecare minge , si i-au iesit si unele driblinguri.Imi place atitudinea lui.Sper sa revina acel Neaga care a fost , si de care Steaua are nevoie.In privinta lui Dayro si mie imi place mult , doar ca el nu prea face faza defensiva...
@unuspecial
din cate stiu si eu e jucat si fundas stanga la rapid dar oricum se va desurca si pe stanga daca nu va juca nesu ca e jucator de mare valoare pacat ca nu vede si Lacatus
Nu cred ca e vremea de improvizatii in meciul cu spurky. Mie unul mi-ar fi teama sa-l stiu pe Rada (pentru care am tot respectul si sunt dezamagit ca Laca nu-i acorda sanse, este de nivel apropiat cu Ghionea si Goian dupa parerea mea) pe stanga, fata in fata cu Torje. Cel mai indicat ar fi sa jucam cu Nesu pe stanga si Nicolita pe dreapta.
**************** Zapata *****************
Nicolita ***** Goian ****** Ghionea **** Nesu
******** Radoi ********** Ov. Petre *******
***** Neaga *************** Mendoza *****
************ Dica ****** Pepe ************
L-as alege pe Neaga in locul lui Dayro, cel putin pentru inceput, deoarece mi se pare in revenire de forma, incepe sa semene cu Neaga cel de dinaintea plecarii in Coreea. Nu neaparat ca realizari pe tabela, dar ca atitudine, faptul ca alearga dupa fiecare minge, ca e cel mai bataios de pe teren, ca alearga si in minutul 90 (vezi meciul de la Craiova), si mai ales, ca ii iese jocul, au inceput sa-i iasa driblingurile, sprinturile in flancuri etc.
mie unul nu mie deloc frica de torje ci de Cristea si bratu la ei sa fim atenti
trebuie sa fim atenti la bratu si Danciulescu!!!ei sunt cei mai periculosi!!in fine,sper sa castigam......FORZZA Steaua!!!
poate nu joaca Danciulescu. iar daca joaca sper sa nu uite ca cele mai frumoase momente din cariera lui le-a petrecut la Steaua!