Cainii o sa lupte ca sa salveze un sezon complet ratat pentru ei.Pacat ca Golanski o sa fie suspendat pentru eliminarea asta aiurea. Sper totusi sa joace Dayro titular si Banel sa ramana rezerva(desi a centrat surprinzator de bine la golul lui Dayro)
nu cred. Banel o sa fie fundas.
In groapa fara Pawel si Plesan. Oare cum o sa joace Lacatus? Banel va fi cel mai probabil pe dreapta fundas,Radoi trece la mijloc in locul lui Plesan iar primul 11,daca-si revine Dica va fi pbbl: Zapata-Banel Goian Ghionea Nesu-Ov Petre Radoi-Neaga Dica Mendoza-Pepe desi eu mi l`as dori pe Dayro in locul lui Mendoza si pe Habib in locul lui Pepe...oricum speram cu totii intr`un joc convingator al Stelei care sa`si umileasca rivalii chiar la ei acasa! dINAM0 uita`te ora ta s`apropie!!!!fularsteaua2
![]()
gresesti. Ghionea si Goian sunt lenti, si ei au un atacant de viteza, bratu. cred ca echipa o sa fie tot cea de azi, cu Dayro in locul lu` plesan si Banel fundas dreapta. si asta daca isi revine Lovin. si cred ca o sa fie asa: Zapata, Banel, Goian, Radoi, Nesu, Ov. Petre, Lovin, Dayro, Mendoza Neaga Pepe