FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2 - 1 ( 1 - 0 )

«123415»
bodanelu26.04.2008 23:35
Cainii o sa lupte ca sa salveze un sezon complet ratat pentru ei.

Pacat ca Golanski o sa fie suspendat pentru eliminarea asta aiurea. Sper totusi sa joace Dayro titular si Banel sa ramana rezerva(desi a centrat surprinzator de bine la golul lui Dayro)

nu cred. Banel o sa fie fundas.

In groapa fara Pawel si Plesan. Oare cum o sa joace Lacatus? Banel va fi cel mai probabil pe dreapta fundas,Radoi trece la mijloc in locul lui Plesan iar primul 11,daca-si revine Dica va fi pbbl: Zapata-Banel Goian Ghionea Nesu-Ov Petre Radoi-Neaga Dica Mendoza-Pepe desi eu mi l`as dori pe Dayro in locul lui Mendoza si pe Habib in locul lui Pepe...oricum speram cu totii intr`un joc convingator al Stelei care sa`si umileasca rivalii chiar la ei acasa! dINAM0 uita`te ora ta s`apropie!!!! fularsteaua2 fularsteaua2 fularsteaua2

gresesti. Ghionea si Goian sunt lenti, si ei au un atacant de viteza, bratu. cred ca echipa o sa fie tot cea de azi, cu Dayro in locul lu` plesan si Banel fundas dreapta. si asta daca isi revine Lovin. si cred ca o sa fie asa: Zapata, Banel, Goian, Radoi, Nesu, Ov. Petre, Lovin, Dayro, Mendoza Neaga Pepe

Jandarmerita27.04.2008 05:15
Dinamo - Steaua

Miercuri, duminica 4 mai, 20:30, kanal D

Forza Steaua!

Forever lamureste mai bine forumistii cand postezi ceva sa fie clar si bine inteles: cand e meciul miercuri sau duminica 4 mai ?

yo_marius27.04.2008 06:56

Tu ce crezi Jandarmerito? Cand este 4 mai, miercuri sau duminica?

South Style27.04.2008 07:21
Forever lamureste mai bine forumistii cand postezi ceva sa fie clar si bine inteles: cand e meciul miercuri sau duminica 4 mai ?

cred ca miercuri =))

Jandarmerita27.04.2008 07:23

Yo stiu ca duminica 4 mai se va juca meciul cu Dinamo, dupa cum s-a stabilit.

South Style27.04.2008 07:24

acum vorbind serios, ar fi minunat sa sarbatorim titlul 24 chiar acasa la spurcati... :hooray:

e de ajuns si un egal, dar cel mai bine ar fi o victorie... chiar la scor... (daca se poate) :drunk:

mai gresesc si oamenii... :excl:

duminica 4 mai 20:30 Dinamo - Steaua (0-3)

piratc27.04.2008 08:03

Batem pe Dinamo.

Dinamo-Steaua 0-2 fular-campioniifular-campionii

DelPiero1027.04.2008 08:36
cred ca miercuri =))

Duminica e 4 Mai,miercuri e 7,meciul cu Glroia Buzau,cand vom lua titlul!

weeezer27.04.2008 09:03

Adevarul e ca pe Dinamo a castigat sau a facut egal cam cine a vrut si n-a vrut, sezonul asta... Locul 12 pentru caini intr-un clasament al meciurilor acasa ne da dreptul sa speram. Oricum, pentru a fi campioni si matematic dupa meciul din groapa, se impune si ca CFR-ul sa nu castige meciul de la Cluj cu Gloria Bistrita, deci nu prea cred... Sunt sanse sa fie asa cum a zis Corleone, "Steaua retrogradeaza Buzaul si ia titlul"

axl27.04.2008 09:05

Cred ca va fi un meci frumos, sunt sigur de victorie.

amarel27.04.2008 09:29

Eu cred ca invingem fara emotii !! Emotiile le-am avut cu Craiova !!!!

Totusi, cand ma gandesc ca nu joaca Golansky..............

weeezer27.04.2008 09:39

Daca vom castiga in groapa, sunt sanse mari ca Dinamo sa nu prinda UEFA.

Ionutjoss27.04.2008 12:33
Cred ca va fi un meci frumos, sunt sigur de victorie.

da ai dreptate golanski e bun in aparare si daca il baga la mijloc insa de faza defensiva marcheaza

eu cred ca daca Steaua castiga cu Dinamo si CFR face egal sau pierde Steaua o sai lase meciul lui gloria buzau ca totusi o poaet salva de la retrogadare

bodanelu27.04.2008 13:50

si pentru ce sa o lase mai moale cu Buzaul? nu ma intereseaza daca retrogradeaza sau nu...

daca imi aduc aminte, a fost un caz in italia cand o echipa promovata din serie b in prima Liga a fost retrogradata findca a vandut un meci, salvand o alta echipa de la retrogradare...

roooney727.04.2008 15:19

Nus ce sa zic sunt 2 echipe puternice.

Joga Bonito27.04.2008 16:05
Daca vom castiga in groapa, sunt sanse mari ca Dinamo sa nu prinda UEFA.

Sunt calificati...Locurile 3-6 au UEFA asigurata dupa rezultatele din Cupa Romaniei.

bodanelu, cred ca era vorba de Genoa.

AU27.04.2008 16:25

uitati ce scrie pe dinamoprostia.ro :

"STADION, ACCESS SI BILETE

Biletele la meci sunt o problema delicata. Stelistii nu trebui sa aiba alocata mai mult de 5% din capacitatea stadionului, conform cu regulamentul in vigoare. Data fiind riscul maxim de meci, daca mioarele fac scandal pe drum sau in afara stadionului, pentru disputarea meciului in conditii optime, ar trebuie ca mioarele care fac scandal sa nu fie lasate in stadion, asa cum au facut si ei cu alti suporteri din provincie scandalagii. Nu de alta dar trebuie gandita si problema cu stadionul,unde s-a vazut la meciurile din trecut cu Steaua si Rapid, gardurile pot fi sarite sau rupte foarte usor. Oierul cu siguranta va incerca cu siguranta sa insceneze ceva fie cu arbitrii, observatorii de joc fie cu suporterii. La Craiova s-a vazut cum mioarele invatasera de acasa gestul cu tricoul pe nas. Asadar atentie organizatorilor!"

deci TREBUIE MARE ATENTIE. cu singurantza pe drum vor incerca sa ne provoace cainii si sigur vor avea blat cu jandarmeria , asta ca sa nu intram prea multi pe stadion sau chiar deloc.

Cu sigurantza vor fii manevre si pe stadion , ca intotdeauna de fapt, la fel in cardasie cu fortzele de ordine.

trebuie sa ne organizam bine si sa fim uniti si pregattiti ca sa nu le dam satisfactie

sau poate sa ii linistim inainte de meci chiar cu o zi. Nu exagerez cu nimic cand spun asta.

Chiar e de asteptat .

Hai sa le aratam ca le suntem mereu superiori.

sCrEeN^27.04.2008 16:53

Eu cred si sper ca vom castiga cu 2-0...totul depinde de Lacatus si de primul 11 pe care il va alege...FORZA Steaua !!:X:X

Belodedici27.04.2008 17:05

Voua va place cum joaca Steaua? Va place ca e varza de la mijloc in sus? Va place ca a castigat la Craiova cu un gol din offside? Voi credeti ca merita Steaua sa fie campioana? Raspunsul meu la toate intrebarile este un mare NU!!!

Puteti sa-mi dati suspend, sau chiar ban, puteti sa-mi sariti in cap, sa imi spuneti ca nu sunt suporter adevarat, sa ma injurati, sa faceti ce vreti, dar asta nu are fata de echipa campioana...

Imi pare foarte rau ca vom juca in CL si ne vom face realmente de ras acolo...Nu ma intereseaza de CFR, de Rapid, Dinamo sau alta echipa, dar de Steaua imi pasa, si in momentul de fata mi-e scarba de atmosfera creata in interiorul echipei si de atmosfera creata din partea altora privind echipa...

Ce facem, compensam si noi prin arbitraj favorabil? Pai ce, noi suntem CFR?

Pacat, pacat de situatie si de mediatizarea asta bolnava, pacat de bucuriile infantile la castigarea unui meci cu gol din offside...

PS: Retardatul de Becali ii multumeste lui Dumnezeu ca au castigat cu gol din offside...Si cu asta mi-am incheiat "parerea", va rog sa mi-o acceptati si sa nu incepem sa ne jignim pe forum!

Bafta si numai bine!

Dica 1127.04.2008 17:11

eu cred ca Steaua merita sa castige ca are cu ce si de ce!

cred ca o sa castige in fata lu' Dinamo cu 2-1

Dinamo nu prea mai joaca bn (zic yo)

oricum...sper ca Steaua sa castige

fularsteaua2

am auzit ca o sa dea Becali niste jucatori afara de la Steaua dar nush pe cine si nush dak e adevarat!

FORTA Steaua!!! :steag_sah_mic:

fan6427.04.2008 18:13

frate,dar bilete de unde procuram? :steag_sah_mic::steagcruce:

razvan beica27.04.2008 20:01
da ai dreptate golanski e bun in aparare si daca il baga la mijloc insa de faza defensiva marcheaza

Cred ca Golanski si-a luat la revedere de la campionatul asta cu cart. rosu de la Craiova

zob7927.04.2008 21:18
frate,dar bilete de unde procuram? :steag_sah_mic::steagcruce:

De la casele de bilete ale cainilor, dupa ce trecem de testele unor mascarici din galeria patrupedelor :)

MALDINI_STEAUA27.04.2008 21:22

Stie careva cate bilete are rezervate galeria stelista pentru meciul cu castratii ?

Wally27.04.2008 21:50

Meciul asta trebuie castigat cu orice pret. Ar innebuni spurcatii daca am lua titlul in groapa...

«123415»