FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2 - 1 ( 1 - 0 )

«12345615»
MALDINI_STEAUA28.04.2008 12:17

@radoi86 tu crezi ca Danciulescu va avea mila daca va juca?Iti spun eu ca nu..sper sa nu joace

berny3228.04.2008 12:34

Hi, schöne Grüße aus Deutschland. Sind unter euch Steaua fans, auch welche die deutsch sprechen?

SSBFC (Solinger Steaua Bukarest Fan Club)

Berny. :steagcruce:

MoWeed28.04.2008 12:45
Ha! si ce, daca e fundas central (de picior stang!!) nu poate juca fundas stanga? HA! Si Chivu e fundas central si cateodata joaca fundas stanga! iar daca Nesu nu a primit galben e foarte bine !

Este un meci decisiv nu prea merita sa riscam improvizatii acum. Oricum probabil va juca nesu...

radoi86

Daca va juca iti garantez ca Danciulescu va da tot ce poate pentru dinam0. Sa nu uitam ca joaca deja de ani buni acolo, si cand a plecat de la noi nu a plecat frumos...

axl28.04.2008 12:54

Mai, mai, mai, brusc avem nevoie de Banel in teren. Sincer, sper sa se rezolve situatia lui Pawel desi sunt sanse slabe.

MoWeed28.04.2008 12:55

@axl

Am impresia ca daca o sa anuleze suspendarea lui Golanski, il suspenda pe Zapata si nu stiu care e raul mai mare

MALDINI_STEAUA28.04.2008 13:04

@MoWeed de ce sa il suspende pe Zapata ? A ripostat intr-adevar dar nu se da rosu pentru asa ceva.

MoWeed28.04.2008 13:15

Nu trebuia sa riposteze, unii arbitrii ar fi dat rosu numai pentru simplul fapt ca a ripostat altii nici macar galben.....parerea mea e ca era de rosu pentru ca se vede clar ca a incercat sa dea...

Virgil28.04.2008 13:39

Nu a incercat deloc sa dea. L-a impins, ori pentru asa ceva se poate da maximum un galben. Moweed, nu prea le ai cu arbitrajul. :) Desigur nu ai nicio vina ca nu te-a facut tata arbitru, dar macar nu mai fi atat de categoric. :)

In ce priveste meciul: sa le-o tragem la catei! Uite-asa caine.gifcaine.gif, etc...

vlad7528.04.2008 13:41

Un meci foarte greu.Sper ca Lacatus sa arate ca merita sa fie antrenorul Stelei si Doamne fereste,in caz de avem probleme ,sa redreseze situatia.Sper sa nu avem probleme. Si un egal este bun. Dinamovistii sunt orgoliosi,pe ei ii intreseaza sa nu ia Steaua titlul,ca atare vor juca murdar,vor trage de timp in cazul unui scor favorabil.Noi nu trebuie sa ne pierdem luciditatea la acest meci ,sa nu repetam greseala de la acel meci de la Bistrita cand Radoi s-a taiat la mana.

Hai Steaua!Penultimul hop.Se poate!

PS Bistrita va face egal la CFR.

+

Miaus28.04.2008 13:54
Nu a incercat deloc sa dea. L-a impins, ori pentru asa ceva se poate da maximum un galben. Moweed, nu prea le ai cu arbitrajul. :) Desigur nu ai nicio vina ca nu te-a facut tata arbitru, dar macar nu mai fi atat de categoric. :)

In ce priveste meciul: sa le-o tragem la catei! Uite-asa caine.gifcaine.gif, etc...

Virgil tipul ala e cam violet.Sper ca nu ai luat imaginea de aici: http://Poli.tm.ro/forum/images/smilies/caine.gif

Nu de alta dar noi parca eram superiori si nu umblam pe forumurile "dusmanilor" :))

metzzz28.04.2008 14:02

Problema la meciu asta e sa nu bagam capul inainte ca are sanse sa zboare

de pe umeri , trebuie sa jucam cu el pe umeri pentru ca , chiar daca imi

doresc sa ii batem pe latratori , avem si varianta unui egal

Desigur Laca v-a gandi strategia la meciul acesta destul de dificil ,

dar la ce declaratii de moarte dau latratorii , am incredere ca le-o tragem.

Asa latrau si in tur ca fac , ca dreg si Laca le-a traso fular-campionii

iceboy28.04.2008 14:21

Am auzit cã Zapata, Lovin și Rãdoi nu vor juca în groapã...............................e adevãrat?

EmySteaua199128.04.2008 14:47

PENTRU MINE E FOARTE SIMPLU..DACA JOACA Banel Nicolita PIERDEM.. DACA NU JOACA , CASTIGAM... fular-campionii

helena_steaua28.04.2008 14:52
PENTRU MINE E FOARTE SIMPLU..DACA JOACA Banel Nicolita PIERDEM.. DACA NU JOACA , CASTIGAM... fular-campionii

EmySteaua eu cred ca ar trebui sa joci tu in locul lui Nicolita.Nu crezi?

unuspecial28.04.2008 15:11
Hi, schöne Grüße aus Deutschland. Sind unter euch Steaua fans, auch welche die deutsch sprechen?

Danke! :beer2:

oanna_r3d_and_blu3_4ever28.04.2008 15:12

ei nu zau..:))

bey fuji d'aici..:-j

helena_steaua28.04.2008 15:14

traduce cineva?:D

unuspecial28.04.2008 15:16
traduce cineva?:D

Hai ca deja o dam in offtopic si s-ar putea sa fim sanctionati :))) habar nam ce inseamna :rolleyes: sper ca e de bine d-aia i-am raspuns cu Danke!

yo_marius28.04.2008 15:20

Intreba daca e vreun fan stelist care cunoaste germana (ceva de genul asta ...)

Ne intoarcem la Dinamo-Steaua

unuspecial28.04.2008 15:22
@axl

Am impresia ca daca o sa anuleze suspendarea lui Golanski, il suspenda pe Zapata si nu stiu care e raul mai mare

Nu il suspenda ma pe Zapata , de unde ati scos si aberatia asta? ce aveti ? nici macar nu a lovit , doar s-a facut ca loveste iar pentru intentie nu se da nici macar galben ! Daca ii anuleaza cartonasul lui Golanski e f bine daca nu asta e , dar n-are nici o treaba una cu alta!

helena_steaua28.04.2008 15:23

Cat de mult insemna acum o victorie impotriva lui Poli! Sarbatoream titlul in Stefan Cel Mic...cata umilinta pentru Dinamo daca vom castiga duminica!

7 mai CAMPIONI

Sebi12328.04.2008 15:27

Dinamo - Steaua 2-4 am visat meciul asta parca asa o sa se termine :)) dar totusi sa nu visez asa tare :))))) !

helena_steaua28.04.2008 15:29
Dinamo - Steaua 2-4 am visat meciul asta parca asa o sa se termine :)) dar totusi sa nu visez asa tare :))))) !

cateodata visele se indeplinesc!:D

Sebi12328.04.2008 15:30

Daca zici tu :))fular-campionii !

dr.adrian928.04.2008 15:32

traducere:

salutari frumoase din germania, stie careva aici germana?

se pare ca exista un fan club Steaua in solingen, nu stiam

«12345615»