FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Craiova - Steaua 1-2

«123456»
.Ax3L.24.04.2008 19:58

dupa declaratiile oltenilor ca vor sa ne dea 2-3 va garantez ca nu invingem cum zice hooliganu

oanna_r3d_and_blu3_4ever24.04.2008 20:22

care vine la meci..? ca sar putea sa ajung si io..:X?

da am auzit ca oltenii is km nervoshi(la suporteri ma refer)

ei oricum sper sa nu iasa urat :X

forzateaua

fularsteaua2

Sebi12324.04.2008 23:56

Eu nu cred 100% ca vom castiga findca si Craiova e buna si ea ;) !

dr.adrian925.04.2008 09:05

eu zic ca din urmatoarele 2 partide nu luam nici un punct...

MoWeed25.04.2008 09:22

dr.adrian9

Cam pesimist....

metzzz25.04.2008 10:12
Eu nu cred 100% ca vom castiga findca si Craiova e buna si ea ;) !

iti bagi toata mana in fund daca luam toate punctele ?

SzabiStelistu25.04.2008 10:39
eu zic ca din urmatoarele 2 partide nu luam nici un punct...

eu insa cred ca in ultimele 3 etape luam 9 puncte,si titlul 24 va fi a Stelei!!! fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

CatalinBerceni25.04.2008 10:57

Sper sa nu ii chinuie iar talentul pe "Razboinicii" nostri ca iar o da cu mucii in fasole ....eu zic sa facem spectacol in meciurile de pregatire sau prin ultima etapa daca avem 3 puncte avans....cand nu mai ai ce pierde nu cand inca nu ai titlul in vitrina. Sper sa joace Dica, ca a lipsit foarte mult in meciul cu Timisoara....

FORZZA Steaua :steagcruce:fular-campionii

dogaru laurentiu25.04.2008 11:04

Forza Steaua.Steaua BATE CU 2-0

oltenii vor puncte,dar mai ramane de vazut daca Steaua le da.Steaua campioana.FORZA STEAUAAAAAAAAAAAA

helena_steaua25.04.2008 14:12

metzz ai nimerit prost pe acest forum cu un asa limbaj;)

helena_steaua25.04.2008 14:18
care vine la meci..? ca sar putea sa ajung si io..:X?

da am auzit ca oltenii is km nervoshi(la suporteri ma refer)

ei oricum sper sa nu iasa urat :X

forzateaua

fularsteaua2

ajungi si tu de la galati pana la Craiova? atunci treci si pe la mine si plecam amandoua:))

Sper sa nu ii chinuie iar talentul pe "Razboinicii" nostri ca iar o da cu mucii in fasole ....eu zic sa facem spectacol in meciurile de pregatire sau prin ultima etapa daca avem 3 puncte avans....cand nu mai ai ce pierde nu cand inca nu ai titlul in vitrina. Sper sa joace Dica, ca a lipsit foarte mult in meciul cu Timisoara....

FORZZA Steaua :steagcruce:fular-campionii

Asa de mult s-a simtit lipsa lui Dica? Cu Dica sau nu tot luam gol:(

dragos0825.04.2008 17:03

pentru cei care ati zis ca Jiji mai rau ii intarata pe adversari sunt de acord cu voi 1000%....o posibila explicatie?!!=>Jiji ar putea sta in umbra,sa nu apara pe la TV si sa se comporte cum fac astia de la CFR(ce credeti ca ei nu motiveaza adversarii?;dar desigur ca nu o sa se laude niciodata ca au dat 10.000 euro la un arbitru!!!!!)=>dar el se gandeste asa:eu sunt 'om politic' ba mai mult 'conducator de partid politic' =>apar la TV ,ma cert cu toata lumea,joc la cacialma (le dam la astia 3-0,la aia 4-0 etc,pac-pac,m-ai inteles?!)=>daca ii iese pasenta si Steaua merge bine lumea o sa zica:'uite domne asta are dreptate' =>deci in felul asta el isi face publicitate gratuita pe spatele Stelei ,prostii pun botul =>uitati va anul trecut cand aproape atinsese pragul de 5% =>dar unde s-a ajuns pana la urma?? =>toata presa e anti-Steaua,toata Liga 1 e anti-Steaua,ba mai mult chiar si atunci cand Steaua joaca bine tot planeaza mania asta cu 'butoane' si aranjamente si etc...cu Craiova o sa fie meci ffff greu ,cu Dinamo nu mai zic pentru e derby si nu e concludenta evolutia lui Lobont din meciul cu Craiova....deci :sper sa fim pana la urma fular-campionii

ps:si ce ma supara cel mai rau este ca noi,suporterii Stelei am ajuns sa fim identificati cu Becali

stelistul stelist25.04.2008 18:43

daca nu batem e de rau si mai ales daca joaca Banel si nu face nimic iar am sa'l desconsider pe Lacatus ca antrenor il vreau pe Dayro fiaro

Dragoshinho25.04.2008 18:56

Steaua va castiga campionatul cu siguranta, pentru ca asa a fost si dubla cu Rapid din Cupa UEFA...cine a avut noroc acela a castigat...

A fost si un articol parca, aici pe site,mai demult, care zicea ceva de genu` ca Steaua reprezenta binele, iar Rapid raul...asa o sa fie si acum(CFR-raul)...nu-mi fac griji...este aproximativ aceeasi chestie....o situatie limita...si 2 finale si jumatate de jucat .....

La Craiova cred ca o sa castigam greu...dar o sa castigam.

fular-campionii

weeezer25.04.2008 19:08

N-o sa mai joace Banel. Ar fi culmea culmilor.

dangeor25.04.2008 19:43

Eu zic ca ar fi culmea daca n-ar juca :(

steaua_gloria25.04.2008 20:16

Un adevarat test acest meci. Nu e loc de greseli : 3 puncte e retzeta.

dr.adrian925.04.2008 20:47
Steaua va castiga campionatul cu siguranta, pentru ca asa a fost si dubla cu Rapid din Cupa UEFA...cine a avut noroc acela a castigat...

A fost si un articol parca, aici pe site,mai demult, care zicea ceva de genu` ca Steaua reprezenta binele, iar Rapid raul...asa o sa fie si acum(CFR-raul)...nu-mi fac griji...este aproximativ aceeasi chestie....o situatie limita...si 2 finale si jumatate de jucat .....

La Craiova cred ca o sa castigam greu...dar o sa castigam.

fular-campionii

si daca suntem noi RAUl ? datorita lui Becali sau datorita noua ???

bossy25.04.2008 21:08

Pare un meci greu si chiar infernal pot sa spun.

Dar eu cred ca doar pare un meci greu si nu va fii asa, tind sa cred ca o sa fie mai usor decat ne asteptam si chiar o sa facem spectacol.

Poate par putin cam optimist dar asa sunt eu,am incredere ca vom face un meci bun si vom castiga ori cu3-2,ori cu 3-1.

Sebi12326.04.2008 00:36

Metzz vb mai frumos cati trag una te las lat vezi cum vb mai metzz io am 21 de ani ;) !

giufita26.04.2008 09:26
Daca zvonurile cum ca Banel va lua in sfarsit loc pe banca de rezerve sunt adevarate, avem sanse sa-i batem pe prazarii astia...

ar fii bine sa mai stea si pe banca........e varzaaaaaaaa ... II batem sigur !!!!!!!!!

Pintiuc26.04.2008 11:14

cred ca nu avem nici o seansa cu Banel si Badea pe teren..........Dayro si Neaga merita sa fie titulari astfel titlul 24 ramane pentru la anul. Cat despre Lacatus nu stiu ce sa zic sper doar sa fie inspirat si sa trimita un prim 11 perfect doar ca nu imi prea place de el din cauza schimbarilor care le face, parerea mea ca cel mai bine ar fin intoarcerea lui Oli forzateaua

MALDINI_STEAUA26.04.2008 11:45

Daca azi castigam , tineti minte de la mine : SUNTEM CAMPIONI !!! Forza Steaua !

Dragoshinho26.04.2008 12:45

A batut Timisoara la limita pe buzau, ceea ce face ca mioveniul sa traga foarte tare cu C(e)F(raie)R(e), iar noi cum o sa batem pe Craiova o sa fim la 2 sau 3 puncte de Cluj...

Deci: fular-campionii

si daca suntem noi RAUl ? datorita lui Becali sau datorita noua ???

Eu zic ca datorita noua, istoriei acestui club, poate si datorita lui Becali dar doar atunci cand nu vorbeste...cand nu vrea sa iasa in fata. Incercam sa fiu optimist si inca sunt.

zamainmenu26.04.2008 14:01

Cum am putea castiga (exclusiv pe teren!) jucand la mijloc din nou cu fratii Petreus - Lovinho & Rolex???

«123456»