daca la meciul cu Dinamo oltenii au stapanit jocul, astazi nu le-a mers. si cand credeam ca nu va fi greu cu javrele, uite ca ele bat in giulesti! un campionat de infarct.
ce vreau eu sa zic dupa meciul asta:
- de remarcat ca Lacatus a inceput cu Banel pe banca
- la golul 1, ov Petre nu a vrut sa paseze, ci a sutat direct la poarta, chestie la care pepe nu avea nici o treaba, mingea a ajuns la pepe de la oltean, deci el nu avea cum sa fie in ofsaid primind mingea de la adversar...
- la golul oltenilor vina apartine atat lui golanski cat si lui zapata, dar ii putem ierta pentru ca am castigat totusi meciul, si in buna parte si datorita jocului lor foarte bun
- eu cred ca e clar ca Dayro moreno nu e mijlocas, ci varf de atac. nu prea ii ies pasele, dar il trage poarta...
- eliminarea lui golanski e de cascadorii rasului, sau in ton cu justitia romana, daca vreti.
- Neaga ar trebui sa inceapa totusi sa ii paseze si lui pepe
- Baciu a jucat fara greseala!!!
bine ca am castigat. sper ca baietilor sa le vina ideea de a intra in "silenzio stampa", caci presa asta de kkt nu merita sa castige bani de pe urma declaratiilor lor!
daca nu merita Steaua sa castige campionatul, merita cei ce nu pot sa bata la mioveni si pierd acasa cu Pandurii, plus castiga amical cu Dinamo si rapid? haideti sa fim seriosi, butoanele au fost la clujeni returul asta, dar norocul nostru este ca ei au avut parte de arbitraje corecte in unele meciuri, astfel ca trebuind sa joace pe bune au dovedit care le este nivelul! Noi in 13 meciuri am facut 34 de puncte, ei 24. NO COMMENTS ANYMORE!