FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul - Steaua 0 - 1

«123456»
dax4719.04.2008 18:48

Precum au banuit majoritatea care se pricep la fotbal, iar am avut zi grea la Galati. Atmosfera n-a mai fost asa de prietenoasa, galeria adversa injurand Steaua mai tot timpul, semn al frustrarii, lipsei de civilizatie si a propriilor cantece si scandari pentru echipa lor.

Meci cu mari emotii pentru noi, si cu mari semne de intrebare. Eu nu inteleg de ce mama draq e terminatul ala de Banel pe teren. Nu pot sa inteleg de ce. Ne omoara asta.

Trebuie sa le multumim lui Zapata, in primul rand - pentru ca ne-a salvat de la infrangere, si lui Plesan ca ne-a adus victoria si ca ne mentine inca speranta la titlul 24. Iar Neaga - cum sa ratezi ma in halul ala ? Dupa ce gol de toata frumusetea ai marcat in Ghencea etapa trecuta

Am avut noroc astazi, trebuie sa recunoastem. Insa urmeaza meciuri mai grele.

ENDer19.04.2008 18:50

bai antrenorii lu peste nu-l mai criticati pe Laca!!! nu stiti toate dedesubturile de la echipa, (Banel - euro - vanzare) si in *** daca voi criticati in momentul in care suntem pe primul loc sunteti chiar *******!

dati-i omului voie sa-si faca transferurile pe care le doreste, sa aiba la dispozitie vara pentru a pregati echipa si dup-aceea criticati jocul, nu in acest mom!!!!

nu-l mai criticati pe Lacatus si incercati sa faceti ceva pentru echipa, nu sa stati cu fundu in fotoliu si cu berea in fata si sa mai scrieti cate un post pe forum!

alexmk17 - esti un pusti *****, incearca sa mai cresti putin; daca nu esti un pusti...e de rau.

Editat de Moderatori

axl19.04.2008 18:53

Mie mi-a placut meciul. A fost asa, ca de sambata dupa-amiaza, un fel de serbare campeneasca, cand n-ai chef de fotbal si vrei sa stai intins in iarba (de preferat nu in zona in care-a vomitat Goian) c-un pai in gura.

Joga Bonito19.04.2008 18:57
fiti atenti ce zice Lacatus!!!

asta e antrenor?

Dc nici dupa 10 (ZECE) victorii (NU EGALURI) nu il consideri pe Lacatus antrenor... e trist. In conditiile date, Lacatus a facut minuni...

Si dc cumva ratam titlul, nu i se poate imputa nici o vina. S-au pierdut puncte pretioase cu Hagi si Pedrazzini ca principali.

Pe de alta parte, sunt de acord cu Lacatus, 10 puncte sunt suficiente pentru a bifa borna cu numarul 24! Victorii acasa si 4p in deplasare sau chiar 2, in functie de ce face CFR.

Virgil19.04.2008 18:59

Oameni buni, am avut meci in deplasare si orice meci in deplasare, mai ales atunci cand in spatele adversarilor sunt banii Muresanului, e un meci greu. Trebuie sa avem in primul rand grija sa nu luam gol, apoi, in aceeasi masura sa marcam. 1 - 0 intr-un meci in deplasare e scorul ideal. Scorul care aduce acele 3 puncte, care ne sustine moralul si care permite echipei sa-si doreasca victorii in continuare. Nu e loc de joc de pase cand nu e posibil, trebuie sa sacrificam spectacolul in dauna rezultatului.

Lacatus e fara discutie antrenor, pentru ca putini sunt aceia carora le este la indemana sa obtina 10 victorii consecutive. Lacatus a facut un adevarat tur de forta si daca urmatoarele 4 meciuri vor insemna tot atatea victorii si titlul 24, din vara, conform celor spuse de Adi Ilie vor veni cativa jucatori adevarati cu ajutorul carora se spera trecerea de grupe. Atunci se va observa desigur mai usor ca Maestrul Lacatus chiar merita sa antreneze Steaua, cel putin tot atatia ani cat i-a fost jucator.

Gabyc19.04.2008 19:09

Vad ca multi il acuza pe Laca ca joaca cu Nicolita. cum a mai spus cineva se insista ca vin europenele si se spera ca se iau bani buni pe ei dupa turneu. A aparut si in ziare declaratii ale lui Argaseala ca vin mijlocasi de valoare la echipa din vara. centrali si laterali deci cum Neaga se pare casi revine cred co sa fie retinut in lot. sper ca Nicolita sa plece pentru ca nu mai face fata la Steaua si imi pare rau ca e totusi un baiat muncitor.

Dupa meciul de azi cred ca Lacatus are si foarte mult noroc.Le nimereste cu schimbarile. Cum a spus si el la conferinta de presa. a sacrificat spectacolul pentru o victorie. Si inca ceva cum a mai precizat cineva Otelul cred ca a facut cel mai defensiv meci al lor din campionatul asta.

A 10 victorie. ne indreptam spre a 11-a si cum a jucat Timisoara cu Craiova avem sanse mari sa facem un scor asemanator cu cel din meciul cu clujul.

Oare ceo sa mai zica cefere daca pierd si titlul si cupa?

costhinia19.04.2008 19:12

aceeasi problema: Banel si Lovin

e pacat ca ne facem singuri meciul greu. ca si la meciul cu u Cluj am jucat mai bine dupa ce a fost schimbat Banel. e o chestie evidenta, numai ca Laca nu vrea sa inteleaga. pana acum i-a iesit. cat o sa-l mai tina?

imi doresc titlul 24 si suntem atat de aproape.....

Daca mai citeai un ziar, aflai ca impresarul sau a declar ca el nu poate sa fie fortat mereu, in vara existand sanse mari sa fie operat de apendicita.

chiar crezi ca asa a declarat agentul sau? eu zic ca e vrajeala de stelistilor.

Nu posta mesaje consecutive. Daca ai ceva de adaugat dupa ce deja ai postat, foloseste butonul edit si continua comentariul.

Moderatorii

Irresistible23Steaua19.04.2008 19:22

Mesaj catre toti cei care il conteste pe Laca

Baieti, spalati-va pe gura inainte sa vorbiti de Laca... Cum puteti sa spuneti asa ceva despre acest simbol al Stelei ?? Dar se pare ca unii de aici habar n-au de istoria Stelei si de cat de mult inseamna Laca pentru Steaua... Nici nu m-ar mira sa aflu ca acei ce il contesta pe Laca au intre 9 si 14 ani ... Mi-e sila de acest asa zisi "suporteri" care ne fac mai mult de ras.

Cum puteti sa spuneti ca Laca nu este antrenor ?? Chiar daca Steaua nu marcheaza in fiecare meci cate 4-5 goluri, dar totusi se cunoaste un progres... fie el cat de mic. Dar se pare ca presa are o influenta foarte mare asupra voastra... Cum puteti sa spuneti ca meciul de la Galati a fost BLAT ?? Ce Dumnezeu?? Nu ati vazut ca jucatorii din Galati mai aveau oleaca si mureau pe teren pentru un egal ?? Dar la mintea voastra nici nu ma mai mira nimic ...

In final un "rusinica" celor care il contesta pe Laca, cel mai mare simbol al Stelei ... RUSHNIE BAI!!

Semnat, un suporter al Stelei.

yo_marius19.04.2008 19:25

Propun sa ne rezumam la meciul Otelul - Steaua, nu la "sustinatori Lacatus" Vs. "contestatari Lacatus". Pana la urma toti suntem stelisti.

Virgil19.04.2008 19:28

Lacatus a fost parte integranta din meciul Otelul - Steaua. Eu cred ca se poate vorbi de Lacatus in limita bunului simt. Merita.

CaTaLiNsm StElIsTu19.04.2008 19:46

Ba ia lasati-ma cu Lacatus asta ca m-ati inebunit...Da,respect pentru jucatoul si simbolul Lacatus dar ca si antrenor e mediocru.Si in plus de asta a devenit si el cam pupincurist pentru ca sa-si pastreze postul si sa faca pace.Mai e nevoie sa va aduc argumente???.Asa nu ajungem noi departe...Haideti sa fim realisti.Nu am spus ca altii au facut mai mult,desi au fost si care da,intr-adevar au facut performanta la Steaua din"ciurucuri".Cu echipa din tur pun pariu ca nici Laca nu facea mai mare branza decat Gica.Asa ca mai lasati-ma cu elogiatul asta...Intr-adevar sa dovedit un antrenor potrivit pentru timpurile care au fost,da scutiti-ma cu supra-aprecierile astea.

I-si are meritele lui dar cum am mai spus-o:Laca nu e antrenor pentru pretentiile Stelei!.

SzabiStelistu19.04.2008 19:56

Bravo Plesan!insa nu era prea bun jocul de azi,dar important ii victoria.....si inca ceva...!!dc nu joaca Dayro??!!te rog Laca! baga-l si pe el ca el e cel mai bun jucator al Stelei!!pune-l pe teren si o sa vezi ce poate!!FOrZZA Steaua!!!!!!!!!!!!

Garrincha19.04.2008 20:13

Lacatus e in mod indubitabil antrenor, se vede dupa faptul ca reuseste sa controleze vestiarul(aspect la care alti tehnicieni mult mai mari decat Laca au esuat si au avut de pierdut), plus comparati meciul de azi, prost cum a fost, cu deplasarea de la Galati de anul trecut. De asemenea cred ca Laca a vrut sa odihneasca anumiti jucatori pentru meciul cu Timisoara(desi nu sunt antrenor si eu as fi facut la fel)

Alin B.19.04.2008 20:29

Cel mai mult mi-a placut Dayro Moreno. Dupa ce a fost omul meciului cu U Cluj, Lacatus i-a dat incredere astazi si nu l-a folosit nici macar un minut. A speculat momentul bun prin care trecea Dayro demonstrand-MI inca o data ca este un mare antrenor si un foarte bun psiholog.

cristian01419.04.2008 20:29

Lacatus nu are 10 victorii consecutive, Lacatus are 9 victorii consecutive. Steaua are 10.

valentin2day19.04.2008 21:08
Lacatus nu are 10 victorii consecutive, Lacatus are 9 victorii consecutive. Steaua are 10.

ce vrei sa spui?

forever_STEAUA19.04.2008 21:16

Meciul din jiulesti... Ring a bell?

Tudor_BOSS19.04.2008 21:19

Dupa meci nu am vrut sa fac comentarii pentru. ca mi sau parut de prisos.Dar cand vad ca dati in Lacatus inebunesc.Mai oamenilor,voi astia care il contestati pe Laca,de ce dracu nu e fratilor antrenor? Daca imi raspundeti va rog sa argumentati,dar cu argumente valabile nu cu ******** ca nu baga pe unul sau altul si ca nu va place voua de Banel sau Lovin.Si mai am o intrebare tot pentru. contestatarii lui Laca,voi vreti campionatul? :beer2:

Editat de Moderatori

MoWeed19.04.2008 21:20

Nu va inteleg acum ce mai aveti cu Lacatus.

Am batut si ne-am apropriat de titlul 24, am recuperat 13 puncte fata de franari, avem 10 victorii consecutive.

Intr-adevar m-a inebunit si pe mine cu Banel si Lovinel, dar daca omul are rezultate nu stiu de ce i mai contestati....

Matteo19.04.2008 21:24

Lacatus nu e de Steaua, din pacate asta e adevarul, echipa nu joaca nimic, Nicolita nu joaca nimic si el tot il tine pe banca pe Dayro....parca o face din ambitie....

ros-albastru4ever19.04.2008 21:26

Victorie chinuita rau,dar totusi e victorie,bine ca inca avem 2 pct in fata Chefere-ului...nu prea ai ce sa faci cand joci cu Lovin in primul 11...abia apoi s-a simtit disparitia specimenului.Bine ca acest lucru s-a intamplat la timp...Dar vin vremuri grele daca vom mai juca asa pentru ca Timisoara(chiar dak nu e in forma),Craiova(cel mai greu va fi cu ei,sunt pe val) si potaile sunt echipe grele si nu stiu daca vom mai avea norocul de acum...Forta Steaua! fular-campionii:steagcruce:

AmuntBoy19.04.2008 21:36

1. nu mi se pare ca Dayro e cine stie ce

omul nu face defensiva deloc .... in meciuri grele nu poti juca cu el, mai are timp sa invete si sa se acomodeze

a iesit cu CFR dar ..... cate ocazii au avut aia

2. Nicolita e unul din cei care trebuie sa plece in vara dar stie sa vina cu omul cand dai de echipa care joaca pe atac la ea acasa.

Trebuie luat mijlocas care stie ambele faze sau care e fabulos pe atac

Dayro nu stie niciuna din astea doua combinatii

oricum bine ca nu am vazut meciul , nu am pierdut nimik daca am jucat varza ... ca in trecut

morosanu'19.04.2008 21:37

io i-am felicitat anticipat pe stelistii mei pentru frumoasa victorie de la galati,si daca nu ar juca Dica,Nicolita,Lovin(chiar,astia au jucat azi???) care sant maini moarte de muuuuuuuuulta vreme am arata fotbal adevarat! mi-a enervat la culme deac pentru ardoarea cu care juca pentru CFR... iar grigoras vorbea singur dupa golul nostru,plin de ura( cum dracu se pot indobitoci fosti jucatori ai Stelei , sa fie asa de plini de venin ???)

Intr-adevar,penibili rau astia de la antena zero-barat!

Cand a inscris Plesan au zis ca "Steaua marcheaza pe final de meci",fara sa precizeze ce minut este,iar apoi pana la sfarsitul meciului tot aceiasi expresie au folosit-o...Poate se cred mai interesanti daca nu afiseaza minutul si nici nu spun ce minut este!...

Vochin face bine articolele alea despre tactici,dar ca comentator e slab.

daca nu ma insel au facut si o remarca grava: spectatorii pleaca de pe stadion ,parca au mai vazut meciul asta!!! mi se pare mie sau au vrut sa zica ca e blat? bai jigodiilor de comentatori,bagati-va mintile in cap si deschideti ochii la ce face sahlaul ,dinamuia si ciorile,alea blaturi da de alea nu vorbeste nimeni,nu deranjeaza pe nimeni...

bodanelu19.04.2008 21:44

deci.. hai sa o luam logic

Steaua a platit o gramada de bani pe Dayro. Credeti voi ca becalul isi permitea sa`l tina rezerva, cand a dat foarte multi bani pe el? nu va intrebati, poate are o problema medicala si nu poate juca tot meciul.

si eu sunt de parere ca toata lumea s-a saturat de Banel, si aici ma refer la conducere plus antrenor si vor sa-l vanda. un jucator care e in lotul national, tinut pe banca nu mai prinde lotul, deci adio bani suficienti luati pe el. asa, poate face vreun meci bun la euro si-l cumpara cine stie ce echipa din grecia sau rusia, pe bani destul de multi fata de cat e valoarea lui. si mi se pare o strategie corecta, atat timp cat banii astia o sa intre in bugetul echipei. daca nu, sa stea rezerva.

eddie the 'ead19.04.2008 21:47

Macar de am juca prost si am cistiga campionatul (asta fiind valabil in acest moment, cu speranta ca vom juca si mai bine, mult mai bine)... Totusi, cind vad ca Zapata e iar omul meciului, parca ma ia cu fiori. N-am nimic cu el, e un portar extraordinar, dar cind intr-un sezon (neincheiat), portarul e cel mai bun de pe teren in 24 de meciuri...

Am mai spus-o, nu avem mijlocasi. Atita timp cit creatori veritabili nu exista, nu stiu cum ati vrea un joc legat, cursiv etc. Eu cred ca Lacatus a facut din rahat bici... Si i-a mai si pocnit pe unii cu el. E adevarat, imi pun si eu semne de intrebare uneori (mai ales in ceea ce priveste schimbarile si titularii), dar trec peste. Mai sunt patru etape. Ma rog, trei serioase si una de spectacol (sper).

@morosanu'

mie mi s-a parut ca grigoras era nervos pe fundasii lui. doar nu voiai sa-i laude... daca a fost la Steaua trebuia sa se bucure ca a luat gol? mi se pare chiar un om cu bun-simt, fata de altii (tot fosti la Steaua).

«123456»